ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

firefox6
há most mi van? 😄 😄<#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

Dietrich
tudtommal a toca automatice a beállított net kapcsolathoz szabja meg a max.user számot..
és nem a 1024 vagy 2,5 mega számít..a feltöltés, hogy az ne legyen szar..22 kb/s max amit elértem eddig..viszont múlt hétemn 8-10kb/s-el ment el cucc tõlem TC-n..na azzal valszeg nem lett volna meg a 12 user..5 max.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
Akkor föladom<#worship> legyen nektek igazatok

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Dietrich
az én netem simán elbír 12 usert mert voltak is annyian..de ahhoz az is kell, hogy senki ne használjon msn, icq, torrent, letöltõ progit max. TS-t
ha csak 1 valaki használ akkor bakfitty..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
így van.
csak a külföldiek tudják hazavágni.

Nálad ment a TS nálam a szerver..ment simán..

és ZS nem a lagg volt a bibi..a ventik a procin meg a vga-n nekem ha emlékszel..

Dietrich
hülyeséget beszélsz megint..

Dietrich
butaságot ne hirdess..
1024/128 = 12 user

fistin
dögölj meg 😄

MaverickSXT
pfu en ezen mar tuleptem

ZS90
na jó itt most asszem nem arról van szó hogy elvileg hány embert bír el... hanem hogy mikor élvezhetõ... sztem öngyilkosság 1 megára 12 embert engedni. De mind1 ezen nem veszünk össze<#vigyor0>

MaverickSXT
ha beallitod a gameba a fel es letoltesedet automatikussan kibobja hany embert birsz el 1mega siman 12 user,chaleznal azert volt 6 mert o annyit akart

ZS90
az oksa... egyértelmû...

nekem 2,5M/512es netem van...12embert simán elbírt..
fõleg h ha semmi torrent msn nem ment.
akkor jó volt...néha volt lagg de az nem az én hibám volt hanem a GAMESPY-é

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

firefox6
FISTIN GYEREK AZ OSZT TÁRSAM ÁM SUNA. 😄 😄 😄 😄
RBR BUZI TELJESEN. LOL 😄

ZS90
khm... Chaleznek is 1 megás nete van nem? És õ csak 6 embert bírt vinni.. Meg gondolj bele hogy volt hogy még Sunánál is belaggolt 12 emberre.. Arról nem is beszélve hogy amikor Dietrich csinált és 12 voltunk olyan lag volt hogy öröm volt nézni<#kacsint>

hát mikor hogy..
most délután sztem lehet megyek pár karikát a serveren..
majd ide kiirom..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Attila8805
HI all mikor szoktatok multizni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MaverickSXT
ez hulyeseg 1 megas net siman visz 12 embert ezt tudhatnad dietrich peldajabol is ugyhogy tudod hallgatni arany <#wink>

ZS90
Hááát. Hát sztem nincs sok értelme... De van még 56k-s net?<#confused>

Nohab
Hmmm látom elõbb már leírták (nem láttam az elõzõ hszokat)
Nohab
Üdv! Bocsi ,hogy hülye kérdéssel zargatlak titeket ,de 56k nettel ne is próbáljak majd neten játszani?
EmIn3m02
oh akkor királyság köszi 😊

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ZS90
Net függõ... sima 1 megás adsl max 6 embert bír.. de úgyhogy torrent msn, icq, egyéb xarságok kikapcsolva különben LAGG. csak a TS az ami mehet alatta.

ZS90
Billel is lehet... csak az elsõ idõszakba kalkulálj a dologba egy ínhüvelygyulladást mert ahoz hogy GTR-el mehessen az ember Billel, gyorsabban kell járnia az ujjaknak mint egy zongrositának... én már túl vagyok a dolgon<#vigyor>

EmIn3m02
hellósztok

ma reggeltöl nyomom a gamet 😛 nagyon tetszik
multi milyen? 4-5embernél laggol? vagy türhetõ a dolog?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ZsoCo is kormány nélkül nyomja...elég jól

<#duhos2> nekem megvan

sõt.. van 40 pálya meg 8 autóm hozzá<#duhos2> a DEMOba csak 1 pálya 2 autó volt..

hût ja...
de lehet hogy azért mert nincs kormányom 😞

ZS90
shoa=soha<#vigyor3>

ZS90
Háth igen GTR, GTR2 igényel némi vezetõi tudást... akinek ez nincs annak nem is fog shoa tetszeni a GTR, GTR2<#eplus2>

lentebb leirtam. Európában Toca Race Driver 3ként .Amerikában DTM race driverkén Ausztráliában V8 Race driverként adták ki.
DTM Race driver 2 = Toca Race Drive 2
magyarosítást nemhiszem h adtak volna ki.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem a DTM race driver 2-õt. Az ugyan az mint a toca 2? Magyarosítást tudok letölteni valahonnan? Vagy melyik jobb játék? A Toca vagy a Dtm? Elõre is köszi.

fistin
az arcade ban nem kell semmit csinálni csak néha fékezni, nyomni a kurzort, ja és kanyarodni 😄 néha úgy érzem a tocában is hogy visz magától az autó, pl beveszek egy kanyart, és csodálkozok hogy nem is nyomom a kanyarodást, de az megy magától..
a szimulátor azért kicsit más, ott ha egy kicsit is hibázol vége az egésznek, nem ám hogy a felfüggesztés sárga lesz és mész tovább 😄D
a gtrt mennyit toltam húú, váltóval!!! ecsém, saját magamnak váltani, az aztán az élvezet, volt egy kedvenc pályám sajnos már nem tudom a nevét, de azon mentem mindig!! és nem volt monoton akár 20 körön keresztül sem, mert a tocában már kezdem azt hinni soha nem lesz vége 😞 ott mindig minden kanyart lehetett szebben venni, rájönni mikor váltasz, megtalálni a helyes ívet, gáz adagolás, egy kis fröccs és már csúszol is...

hát paze kedvet kaptam az írásomtól 😄DDDDD
de nincs itt a kormányom 😞((

fistin
a lényeg az hogy rbrezni, gtrezni kell, nem arcade játékokkal bíbelõdni (most nics itt a kormányom azé tolom :FFFF)
csak jönne már a gtr 2!!!!!!!!!!! remélem feltörik 😮

fistin
LOL!!!
az elsõ kép mimá?😄DD hát ez valami szégyen! olyan mintha a pixelek össze lennének mosva, nagyon szar... nem a játékot akarom szidni ezzel mer ugyanúgy játszok vele én is, de amit linkeltem videt pl ott is tetõre rakom a kocsit és:
csúszik a spoileren <#wow2> a spoileren... gyáá
még ha csúszna 😄D lebeg a föld fölött 😄DDD

na ez az egy gondom van vele+ a gép mi je, ezek nem gondolkoznak csak mennek elõre!

DirectX frissítés esetleg "butítás" Dx8ig visszamenõleg...VGA driver Frissítés..

© Richard90 : Én is letöltöttem a gtr2 demót, pályabetöltéskor hibaüzenet nélkül kidob vissza windowsba. Nem kell átírni vmit benne h. menjen?
arcade ismerõs lehet a játéktermekben használt "sega" játékok..kidolgozatlan..kocka "sínen menne az autó" (mint pl a jurassic parkban)
a szim meg te irányitod..valósághû alapja van...kidolgozott apró részletekig..
(lásd gtr 2/ rFactor/RicharBurnsRally)

remélem valamennyire érthetõen magyaráztam el 😄

huh letöltöttem a grt2 demoját... hát...
nekem a toca sokkal jobban bejön

az arcade magában mit jelent?
nem annyira élethú irányítás, törés... jelent?
épp a szimulator ellenkezõje?
engem néha nagyon idegesít amikor kanyarodok és ok nélkül kicsúszik 😊

aszem április május környékéig DTM..aztán áttértünk V8ra..

DTM és a V8 a legkidolgozottabb Versenysorozat.
(mielõtt bárki is okoskodna nemhiába adták ki DTM Racer 3 és V8 Racer 3 Néven)

az õszintét megvallva mindenki Szimesnek állítja be a Tocát..holott ARCADE játék..
de ajánlom a gtr-t /gtl-t és hamarosan a gtr2-t. ha SZIMre és TÖRÉSre vágyakozok..

amúgy nekeme sem tetszik a törésmodell (olyan mintha papírautó lenne összegyûrve)
de maga a játék qrva jóó

Suna... csak dtm.ben nyomjátok? vagy szoktatok más kategóriában is menni?

nincs semmi baj a törésmodellel sztem...
Itt elég Jól látszik a TÖRÉS:

nagyjából csak így törik a verda...lehet nálad van problema..Bekapcsoltad a DAMAGE-t?

fistin
van valakinek problémája a törésmodellel? 😄DD
nemtudom, mikor belülrõl estem, az nem tûnt ilyen szarnak, de mikor megnéztem külsõ felvételbõl, majdnem elokádtam magam... colin 1ben jobb!!!!!

külsõ felvétel
belsõ felvétel

különben a maga módján jó játék..

crack.exe????
akkor te valamit igen csak elnéztél...

leszeded a nodvd cracket...másolod/felülírod..azt mehet a game...

hogy a crack exe file hibát észlelet ezért leállt rlnézését kérjük...
k8bal
mi a hiba üzenet?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

directX, VGA-frissítés...reinstall game -.- egyenlõre ennyi

mindíg ha elindítok v.milyen pályán 1 játékot hibaüzivel kilép
nem toom h mi lehet a baja ha valakinek már volt ilyen és megoldotta az kérem segíccsen