9798
  • LeePí17
    a logódat nem rakod be?
  • Blackhunter
    Jol beszélsz ZsoCo
  • Blackhunter
    na mibnd1 én most itt hagyom a gépet de menni fog na bye skacok este leszem, asszem :D
  • Blackhunter
    Emberek hát beszarom gy volt h ma reggere len lesz a toca jovan és holhárok 90% :d na de sebaj ma estére ha minden jolmegy lenn lesz ha meg nem akkor minimum már holnap regggel lenn lesz
  • LeePí17
    a próféta szólt belőled fiam??

a srácnak igaza van..
    minden elismerésem a ZsoCo-é h Billel tolja (nagyon is jól) a GTR / GTL-t
  • MaverickSXT
    Pedig elhiheted nem nagyon kell fekezni dtm ben csak te meg nem nyomtad eleget,sot ha kanyarodsz automatikusan fekez az auto nem is kell nagyon fekezni
  • ZS90
    Hát hidd el hogy simulátor terién egy k@ki. Én nem vagyok egy nagy PRO gyerek. Látszik is, még mindíg billel tolom. Átálltunk a GTR-re és egyszer visszanéztem ToCÁ-ba. hát minden nagyképüség nélkül mondhatom hogy GTR után képtelen voltam a Tocába akár hibázni is...

A Toca arra jó hogy akik még életükbe nem játszottak autós játékkal(most az NFSU-kat meg az MW-t ne vegyük ide mert hát azoknak aztán végképp semmi köze az autósim-hez.) az egy picit ráérezzen az ízére, megismerjen egy két pályát, esetleg megtanulja egy-két pályának az ideális ívét. Ha ez meg van akkor lehet menni GTR-ezni hogy az ember meg tanuljon vezetni is...
  • Pepe f1fan
    Attól, mert Arcade, nem szutyok szerintem!
    Egyetlen nagyobb hibája van: nincs bedigitalizált pitstop, csak egy nevetséges táblázat jön ki, mikor a boxba mész!
    Hülyeség az, hogy fékezés nélkül bármilyen kanyart belehet venni a DTM-ben!
    Az Indyben esetleg!
    Nascart én a EA-s 2004-el nyomom, career mód ultrakirály, mind a mai napig!
    Ha meg teljes távú Nascarra támad kedvem, akkor Nascar heat 2002!
    Mondjuk utóbbi elég régi, de hangulatilag, pályamodellezésben, sebességérzetben és szimulációban verhetetlen!
  • LeePí17
    mél elment..
  • LeePí17
    térj meg fiam... :D
  • ZS90
    atyám mi van itt...
  • gudman
    [email protected]

KÖSZI!!!
  • LeePí17
    adj emilt
  • gudman
    Bocsi!
    Nekem is azok a módosított fájlok amiben meg vannak buherálva a pályáid a DTM-ben!
  • LeePí17
    mi kellene neked is???
    mi lenne ha a VÁLASZ gombra kattintanál..így látja az a személy h tőle kérdezed..
  • gudman
    Ez kellene nekem is!THX!
    (msn-> [email protected])
  • Dietrich
    nascar nextelben (mert van nextel, busch, truck széria)36 verseny/év van!
    ha nascarozni akarsz akkor ne a tocát játszad...nascar racing 2003-at nyomassad.

"Hátránya, ami az előnye is, hogy szerintem ez nem simulator, inkább arcade game!"

ezért is dobtuk a francba már májusban a DTM részét..komolytalan az egész a kanyarban full gázzal mentünk..V8-al legalább ezt nem lehetett megtenni.

"De ez legyen a legnagyobb probléma, jöhetne ilyen játék tucatszámra!(csak sajnos nem fog)"

inkább ne jöjjön! már így is van bőven elég arcade jellegű..az összes egykori jó játékot lebutították erre a szintre a 10 éves hülye jenki gyerekek miatt..na meg lé miatt 20x is lehúzni a bőrt egy játékról..

próbálj ki egy GTR vagy GTL játékot és megtapasztalod mekkora szutyok ez a toca3..
  • Blackhunter
    Hát beszarok vmi elbaszodot mostmárcsak 7-te kval szedem de sebaj majd estére már len leszz most járok 80 %
  • LeePí17
    [email protected]
  • Gyovai
    oké kösz vagy van msn címed?
  • LeePí17
    há nemigaz....akkor valamit nemjól csinálsz..
    na holnap reggel megnézem neked
  • Gyovai
    de belemgyek az online-ba és csak ezelk vannak Connection Upstream Downstream Appear ofline Sweat filteregymás alatt és nincs browse session meg nemlehet f1 et nyomni
  • LeePí17
    online..browse session..majd F1...nem kell esc..
  • Gyovai
    play onlinbe belemegyek aztán nemlehet f1 et nyomni csak f 2-t aztán esc-t nyomok visszamék és nincs már semmi..
  • Gyovai
    holvan az a browse session ???
  • LeePí17
    routeren engedd ki..
    browse session...F1el meg keresgéljél...
  • Gyovai
    próbálgatom de gyiken siincs
  • Gyovai
    értem tehát a szűrések azok h 60k50k meg az ilyenek?
  • ZS90
    mindíg van szerver... ott más lesz a bibi, lehet hogy olyan szűrést állítottál be ami épp nincs próbálgasd a szűréseket
  • ntex
    El tudnád nekem küldeni a módosított fájlodat amiben meg vannak buherálva a pályáid ? megköszönném... (MSN: [email protected])
  • Gyovai
    ja csak nemdob ki semmilyen servereket...valoszinü h ilyenkor nincs server és ezért kérdem h jáccik e velem valaki ip-n .?
  • ZS90
    nem ezt magyaráztuk te észlény már bocsánat:)... ha visszaolvasnál láthatnád hogy a ToCÁ-ba nincs online játék védelem vagyis ha már egyszer sikerült elindítanod(ezt akadályozná a starforce) akkor nincs különbség warez és eredeti között... ugyanúgy lehet warezzal is játszani... szted itt az emberek 90%-a hogy játszik online?:)
  • Gyovai
    Valaki jön akkor ip vel játszani ,?mert a többi lehetöséget csak eredeti játékkal lehet gondolom..
  • gudman
    Igaz!:)
    De talán onnan már nem téved el!:))
  • ZS90
    ...browse sessions.
  • gudman
    Simulation modes - > Play online
  • Gyovai
    ok de hol keresem a játékon belülk a servereket ?nemtalálom sehol léccci segitseetek..!köszi
  • gudman
    Hi all!
    Még 1x. megkérdezném hogyan kell új pályákat berakni a DTM alá ugy mint ami a
    #2015 -ben van??
    Köszi!
  • Pepe f1fan
    Tudom!
    De akkor is lehetett volna több pálya!
    A Nascar Nextel cupban például 34-36 verseny van egy évben!
    Itt meg van 3-4 futam a bajnokságbam, elég valótlan annak is, aki csak kevésbé ismeri ezt a sorozatot!
    Hozzáteszem, ez legyen minden autós játék legnagyobb hibája!(aki Nascar játékot akar, az ugysem ezt fogja megvenni, ellenben azzal, aki túraautót akar)
    Univerzális versenyőrület!
    Így lehet megfogalmazni egy mondatban a játékot, nagyon jó program!
    (a kezdőktől kezdve a versenyőrültekig bárki megveheti, mert rengeteg kalibrálási lehetőség van benne, stb.)
  • LeePí17
    a játék 2 fő dologra koncentrál..
    DTM és a V8

más csak "kiegészítés"