ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg semmi..megkapod a DTM modot..ennyi
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
OFF:
(amúgy xbox játékokba nemtom ki mennyire jártas itt, de:
f1 Career challengebe úgy csalt a gép, hogy azonos körben ment a boxba, mint én, de õ csak továbbhajtott, megsem állt és ennyi volt neki a kerékcsere<#taps>#taps>
<#kocsog>#kocsog>EA Bár hozzá kell tenni a career módban ide-oda lehet igazolni, szóval hangulatos)
Úgy érted, hogy néha elédvág lekörözésnél?(amit a fórum elején említenek)
Amúgy még arra lennék kíváncsi, milyen ez a "pro career"?
Szerzõdni kell egy csapathoz és ha jól teljesítesz átigazolhatsz egy komolyabbhoz?
Gondolom vmi. olyasmit ír hogy "ilyenek mennek a híres Dakaron is", stb.!
miröl beszélsz?...
ebben nincs dakar..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
(versenylebonyolítás, tehát valós körszámot is lehet választani és az életnek megfelelõ boxkiállások, meg ilyenek)
Nekem csak a demo van meg, elég jónak tûnik és itt nem lökdösnek ki az ellenfelek!
A Dakar amúgy milyen?(napokig lehet nyomni, olyan nagy a sivatag, vagy csak "mini Dakar"?)
2005ös szezon "versenyzõi" vannak ott jelen..
pályák sem 100%ig a licenszeltek..van 1-2 ami hiányzik..itt megnézheted: DTM honlap
nekem megvolt a 2006os autók Skinjei.versenyzõi..de lényegtelen..
szal nem 100%ig van jelen minden versenyzõ..
Ezen kívül melyik még teljesen licenszelt?(ahogy látom nascar, indy ezek nem!Csak felületesen vannak jelen!)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. nem hinném bár lehet..
Lenne egy kérdésem, ha volt már róla szó bõvebben sorry, de nem találtam róla konkrétat sehol!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval:
Ugyebár a pro career módban vannak a túrakocsik, ezen belül:
-meg lehet-e azt csinálni, hogy mondjuk úgy tartja kedved, a végtelenségig CSAK a Dtm-be mész?<#conf>#conf>
Más:
Xbox verzió olyan, mint a pc-s?(mármint nem a grafi, hanem a tartalma)
nem bizti
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
nálam meg az a legújabb hogy beállítom a gamepadot... utána jó egy darabid, monden jól mûködik
utána amikor játszanél b@szik mûködni, állandóan újra be kell állítani
fõleg úgy hogy nem nagyon értek a tuninghoz és ezért kis hátránnyal indulok, ami bõven elég a vereséghez
valaki tudna adni leírást a tuningoláshoz (ha egyáltalán van) thx
ennyi elég volt a singlébõl utána csak multin nyomattam..aztán azon sem..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az lenne a kérdésem hogy lehet olyan pályát berakni a DTM naptárba ami nincs benne alapból??(pl. indianapolis OVAL)
Köszi elöre is!
Most kezdtem el a játékot. A következõ lenne a kérdésem az miért van, hogy elkezdtem a Clio kupát 4 versenyt megnyertem majd kiléptem és újra kell kezdenem az egészet? Az összes nyert verseny eltünt.
3% <#mf2>#mf2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
steam, origin: ACE_hun
és azt a segícccccségggg tööök hüüüüülye vagyok stílust fejezd be
a probléma vlszeg a te készûlékedben van
amúyg van még egy egyszerû megoldás
VEDD MEG VAGY HÚZD LE A KÁBELEKET A MEGHAJTÓDRÓL
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
OLVASNI MÁR LUXUS? SZÁNALMAS LÁMA
Én gamepaddal próbálnék játszani. A következõ lenne a problémám. Az mitõl lehet, hogy beállítom a gombokat rendeben viszont játék közben egyáltalán nem lehet vele irányítani csak a billentyûzettel?
steam, origin: ACE_hun