ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beinvitál a játékba

amúgy meg semmi..megkapod a DTM modot..ennyi

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

A legelsõ versenynek mi a szerepe?
Remélem ez a pro careerben nincs!<#fejvakaras>

OFF:
(amúgy xbox játékokba nemtom ki mennyire jártas itt, de:
f1 Career challengebe úgy csalt a gép, hogy azonos körben ment a boxba, mint én, de õ csak továbbhajtott, megsem állt és ennyi volt neki a kerékcsere<#taps>
<#kocsog>EA Bár hozzá kell tenni a career módban ide-oda lehet igazolni, szóval hangulatos)
MaverickSXT
nem korozesnel hanem siman csal a gep es kilok,majd meglatod ahogy elorebb haladsz a gameba

Ezt nem értem!
Úgy érted, hogy néha elédvág lekörözésnél?(amit a fórum elején említenek)
Amúgy még arra lennék kíváncsi, milyen ez a "pro career"?
Szerzõdni kell egy csapathoz és ha jól teljesítesz átigazolhatsz egy komolyabbhoz?
Off road tournál néztem, de ezek szerint elnéztem!<#vigyor5>
Gondolom vmi. olyasmit ír hogy "ilyenek mennek a híres Dakaron is", stb.!
MaverickSXT
hat vmit nagyon elneztel mert rohadtul lokod az ellenfel epp ettol olyan idegesito mesz elso helyen a gep meg szepen kivag

dakar?...
miröl beszélsz?...

ebben nincs dakar..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Az sem baj, de a lényeg remélem benne van!
(versenylebonyolítás, tehát valós körszámot is lehet választani és az életnek megfelelõ boxkiállások, meg ilyenek)
Nekem csak a demo van meg, elég jónak tûnik és itt nem lökdösnek ki az ellenfelek!
A Dakar amúgy milyen?(napokig lehet nyomni, olyan nagy a sivatag, vagy csak "mini Dakar"?)
kicsit tévedésben vagy...
2005ös szezon "versenyzõi" vannak ott jelen..
pályák sem 100%ig a licenszeltek..van 1-2 ami hiányzik..itt megnézheted: DTM honlap
nekem megvolt a 2006os autók Skinjei.versenyzõi..de lényegtelen..
szal nem 100%ig van jelen minden versenyzõ..

A DTM teljesen licenszelt(összes pálya összes versenyzõ), ez igaz?<#guluszem1>
Ezen kívül melyik még teljesen licenszelt?(ahogy látom nascar, indy ezek nem!Csak felületesen vannak jelen!)
némejik pályán van essõ..a TABbal lehet változtatni..

Istencsászár
Esõ van benne? hülye kérdés biztos, elõzõ részekben is volt, csak én láma módra nem találtam meg h hol lehet beállítani, monjuk free raceban vagy online modban...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

1. Meglehet csinálni

2. nem hinném bár lehet..

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha volt már róla szó bõvebben sorry, de nem találtam róla konkrétat sehol!<#fejvakaras>
Szóval:
Ugyebár a pro career módban vannak a túrakocsik, ezen belül:
-meg lehet-e azt csinálni, hogy mondjuk úgy tartja kedved, a végtelenségig CSAK a Dtm-be mész?<#conf>

Más:
Xbox verzió olyan, mint a pc-s?(mármint nem a grafi, hanem a tartalma)
keress rá h mentés..vagy asszem az optionsba van hj autosave
nem bizti

nincs..de mi beraktuk..kicsit hekkerkedni kell..aztán megy mind1ik pálya..pl DTM-mel Monster Truck pályán..

azt h mikrofonon keresztül lehet vele beszélni

jp10000
A multiPlay-ben a versenyzõk listájában néha megjelenik -talán a második oszlopban- egy hangszóró ikon. Volt már tv-ben hangszóró jel is. A jobb alsó sarokban i bötü szokot elõbukni. Mit jelentenek ezek?

Örm
Nem mert csak én használom a gépet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mert elméletileg automatikusan elmneti a játékot
nálam meg az a legújabb hogy beállítom a gamepadot... utána jó egy darabid, monden jól mûködik
utána amikor játszanél b@szik mûködni, állandóan újra be kell állítani

nem lehet hogy valalki letörölte a profilodat?

Örm
Erre valki legyen szíves válaszolni.

fúúú sztem elég nehéz a single player része
fõleg úgy hogy nem nagyon értek a tuninghoz és ezért kis hátránnyal indulok, ami bõven elég a vereséghez
valaki tudna adni leírást a tuningoláshoz (ha egyáltalán van) thx

Swy
multin nem találok egy jó játéktípust amugy még nem vittem végig!

http://bf2s.com/player/swy/

Dietrich
nem..

ennyi elég volt a singlébõl utána csak multin nyomattam..aztán azon sem..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Biztos nem csináltál new cariert és a nem írtad be a neved meg ilyet hanaem amit alappból kidobott úgy kezted

Hali!
Az lenne a kérdésem hogy lehet olyan pályát berakni a DTM naptárba ami nincs benne alapból??(pl. indianapolis OVAL)
Köszi elöre is!
Örm
Hello!
Most kezdtem el a játékot. A következõ lenne a kérdésem az miért van, hogy elkezdtem a Clio kupát 4 versenyt megnyertem majd kiléptem és újra kell kezdenem az egészet? Az összes nyert verseny eltünt.

Dietrich
9??
3% <#mf2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

fistin
van hozzá magyarosítás?

ZS90
Mondok egy galádságot: én 9%-nál hagytam a francba a singleplayt és mentem multizni...<#kacsint>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

most járok 23% de nagyon unalmas történet nélkül sok az ismétlõdõ pálya le is törlöm

firefox6
OLVASS GECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-> #8381

Magyarosítás van hozzá?
Nem mintha védeném a cracy gyereket, de ez a veddmeg téma is kissé már felejtõs...

steam, origin: ACE_hun

most töltöttem le... tökéletesen mûködik az ami a banner alatt van!
és azt a segícccccségggg tööök hüüüüülye vagyok stílust fejezd be
a probléma vlszeg a te készûlékedben van
amúyg van még egy egyszerû megoldás
VEDD MEG VAGY HÚZD LE A KÁBELEKET A MEGHAJTÓDRÓL

ZS90
Na elõször is talán értelmesen kell leírni mi a problémád( pl:" a fenti bannerban lévõ nodvd rar nekem nem mûködik ez miért lehet?" stb..) de majd én megtanítalak szépen magyarul beszélni/írni...<#gonosz3> amúgy meg a saját házad táján nézz körül elöbb mert rajtad kívül mindenkinek mûködött. jah és én is rövidítve írok msn-be, fórumba stb.. de ez azért durva:"énnemtom miva nekem sehoosiccs az rd3 exe ", " feluliirni és a linkrool sem joot tolt le assztirrja hibáás"<#gonosz3>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

crazyclone
hehhhhh vicces csakhogy eemonntam h nekem onnan egy egykiloos rar-t toot le amit rááadásul még hibásnak is minoosiit a rar-om szal iirhattyátok nagyommais a bannerben léévoo osszes szoveget mert az rajtam nemsegiit amuugy megoldoodott letootottem a gamecopyworldrool és tokéleteden fut KOSSZZZZZ A SEGGIIICCCSÉGET!!!!!

Gunner
<#eplus2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

na az ilyenek úgy felbírnak idegesíteni.... ott van b@zdmeg nagy betûvel kiívan hogy nodvd CRACKKK
OLVASNI MÁR LUXUS? SZÁNALMAS LÁMA

Köszi.segített a tipp!<#worship>
crazyclone
nah mostlatom hogy az alkonyvtarban van az rd3 exe csaké letoroltem már csak egy crackolt exe kéne de nemtom honnan szeggyek le kérlek seggiccsen vki<#miaz><#miaz><#miaz>

az szeretném tudni hogy a carier mod mellett van egy world tour abban mik vannak az úgy van megcsinálva mint az toca 1 animácók is vannak köben?????

crazyclone
honnan tom letooteni a crackolt rd3 exe-t vagy nemtommit me sehogysejoooo<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

crazyclone
énnemtom miva nekem sehoosiccs az rd3 exe nemkapom de minden patch eszt akarja feluliirni és a linkrool sem joot tolt le assztirrja hibáás pliiiiz heeelp

Örm
Hello!
Én gamepaddal próbálnék játszani. A következõ lenne a problémám. Az mitõl lehet, hogy beállítom a gombokat rendeben viszont játék közben egyáltalán nem lehet vele irányítani csak a billentyûzettel?

jp10000
Ha Math3dnow.dll okozza a hibát, akkoe kapcsold ki az árnyékolást. Indulás után tedd a rd3.exe-t magas prioritásba.

Hardverben keresd a hibát, leginkább videokártya, driver, RAM

steam, origin: ACE_hun

az mitõl lehet,hogy játék közben állandóan kidobál az asztalra a hibajelentéssel,de teljesen változó idõszakonként,már az agyamra megy,volt olyan hogy hogy egy nascar verseny 8ik körébe dobott ki,aszittem idegbajt kapok(próbáltam a reloaded crackel is,meg annélkül is,meg patch-el is)valaki help!