ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Tegnap elmaradtak a képek ime:

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Illetve csak 2002 es találok .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
F1C DTM 05 modot megnézném , de nem találok csak 03-at az meg gagyi....
Honnan tölthetném le ?

lac coo
Azt adja amire készült: autós játék nem sim.....
Arra viszont tökéletes 😄DDD
A graf tényleg gáz, mikor megláttam az autóválasztás képét még reménykedtem, de semmi változás a kettõhöz képest...

Úgylátszik az XPand Rally féle remek grafikát senki nem éri el egyhamar,,,,,

Tomievo
Én amikor kipróbáltam hard módban, akkor sokkal valósághûbb lett az egész mint normál módban, szal azzal prószáljátok.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

3P
No én is leteszteltem.
A kihivásról nem nyilatkozom, mert 70%-on állt, így nem is kell csodálkozni. A fizika, illetve az irányítás talán árkádosabb lett, mint a 2, vagy már nagyon hozzászoktam ott a pro-sim modhoz. A grafika szerintem semmit nem változott, így a jõvõ évi megjelenésnél ez már tényleg kevés lesz.
A Civic demohoz képest job, a 2. részhez képest talán picit gyengébb. A gyengeséget pont a DTM-nél érzem a leginkább. Na mindegy egy szorakoztató autós játéknak bõven jó lesz.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Istencsászár
meglestem énis hááááát nemis tudom....

Grafika nemvalami szép szögeletes, sivár, low poligon konzol powa😞
Irányítás olyannyira arcade hogy egyátalán nemélveztem 0 kihívás ( sim módban még lehet jobblesz de de... )
A nagy és csodás törés ittis elmarad még az 1. résznél csodának ment milyen állat de azóta számos játék ûberelte azt igy amit ez nyujt manapság semmi több mint átlagos..
Fizika még elmenne ha nemlenne olyan buta a kanyarkezelése + a falnak ütközése rossz nézni ahogy a kocsi falnak csapdódik azt megy tovább, egyszerûen nincs megirva az ütközés tiszta nfs mw és megint csak konzol powa😞
Az off-road elég kellemes lenne a súlypont ittis frankón elvan találva és látványos és tényleg jólviselkedik a kocsi a levegõben is de megintcsak túl könnyû, borulás, ütközés 0 és igy teljesen elvesziti a varázsát...
A kocsik nálam rettenõ szögletesek, dtmnél már-már zavaró mivel abba alapból vannak szögletes kidolgozások még a engine rátesz egy lapáttal..
Hangok ugyan azok maradtak semmi elõrelépés a 2. részhez képest belsõ megint valami "mégiscsak legyen" izé...

szvsz xoboxon biztos jó de pcn édeskevés + a fos konzol betegségek és az egyszerûsítések rátették a bélyeget eme alkotásra...

Ha valaki Dtmre vágyik F1c alá van 2005 mód az legalább valami vezetési élményt is nyujt..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem rossz ez 😄DD
Kicsit árkádos de nagyon élvezetes 😄DDD
DTM kira !
Külön tetszett mikor "kicsit " megtörtem a kocsit aligg akarta az 5. sebességet bevenni , állandóan visszadobta 4-be 😄DDD

Istencsászár
kira<#worship>

Megy fel lokálba is, de ahhoz némi idõre van szükség 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Istencsászár
Atari Australia kiadta a Toca Race Driver sorozat legújabb tagjának, a V8 Supercars 3-nak (avagy a Toca Race Driver 3-nak) a demó verzióját a Codemasters-tõl. A demó verzió 3 autót (Holden Commodore VZ, AMG Mercedes C-Class, K500 Pro Baja Duneracer) és 3 pályát (Phillip Island, Hockenheim, International Dirt Speedway) tartalmaz. /HSW

Letöltés 555 mb 😄

MikX
#287 ua!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Duddits
Toca RD 3 demo tervek

Szomy - 2005.12.11. 12:57 - 4 hozzászólás

A Codmasters bejelentette, hogy egy új demot fognak kiadnia a Toca Race Driver 3 játékhoz. Az új demo 3 single player pályát és 3 bajnokságot fog tartalmazni. A 3 bajnokságban 1-1 autó lesz csak vezethetõ. A 3 bajnokság a DTM, a V8 és az új Baja Offroad Racing lesz. Az új bõvült demo még decemberben elérhetõ lesz, de nem tudni, hogy a 2006. februári megjelenésig tartogatnak e még egy-két demot nekünk.

PLackó
<#eljen>

Istencsászár
Official 'TOCA Race Driver 3' Demo Coming Soon
Posted by Rainier on Friday, December 09 @ 11:12:49 PST

The TOCA Race Driver 3 demo released last month wasn't really the official version, more of a promo deal for Honda. Codemasters revealed today that an expanded demo will be released later this month and will feature three tracks, with a choice of three cars, and three series (DTM, V8 and the new Baja Offroad Racing). We will, of course, have it on our fileserver network as soon as it's available.

zolo
Tudja valaki hogy lesz-e a gameban osztott képernyõs mód???A TRD 2-vel nem játszottam,az 1 megvan és nagyon tetszik hogy gamepaddal meg billel lehet nyomni 2-en.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Istencsászár
szögletes nagyon, konzol minden betegségét magával hordja ami pcre kevés lesz 2006ban...

Gokart viszont jó😊 remélem kellõen nehéz lesz lehet csusztatni stb.. mer akkor lesz egy normális gokartos gém

M@TriX
csaúnyul a gém ezerrel, optimalizálják szépen a francba... 😊
na majd meglátjuk mi lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár

ChevyG work
háát öööö, lehet<#smile><#smile><#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Alexease
Lehet hogy ez nem hivatalos liszenszelt CTS MOD, hanem csak egy "stock truck mod" 😊))))
ChevyG work
mekkora LOL:

kinyilt a kocsi ajtaja!

számnalmas hogy mennyire nem értenek bizonyos kategóriákhoz és mennyire eröltetik!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

3P
Látom továbbra sem tanult meg vezetni a barátunk... 😊

Istencsászár
😄😄😄 áááá legalább ha kiirják elejére hogy szimulátor ne nyilakkal szerencsétlenkedje végig a kört lolál elég élgõ

lac coo
Igen ....Marha szép a beton . 😄DD

Istencsászár

Alexease
A #273-ast vegyetek semmisnek, erosen elneztem, elsiettem valamit😊)) Ez a DX9 gyari resze vagyis semmit nem er az egesz😊) Sorry!
3P
Inkább várjuk meg a rendes demot.... 😊

Alexease
Ugy nez ki vegre kiadta a Codemaster a "Reklam-Demo"-hoz a DX9-es kiegeszitest, hogy az ujabb kartya tulajdonosok is tudjak futattni.
Bar honap kozepen erkezik a normalis, hivatalos, rendes jatek demo DX9-el, de aki nem birja ki, kivancsi es/vagy most akar csalodni (😄) az kiprobalhatja mar ezen is😊

http://www.bhmotorsports.com/download/11818
00 Blue 00
Hát a Demo valami eszméletlen szar.<#ijedt>

Mikiller
sztem a 48mb-os video is klassz, demo-t nem raktam fel.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

M@TriX
ez a videó alapján meg azt mondanám, hogy nagyon jó gém lesz... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

" TOCA Race Driver 3
<2005-11-22 @ 06:12 - Mantis> (kommentek: 1)
A Codemasters egyre többet mutat meg a TOCA Race Driver 3-ból. Láttunk már demót, videókat, utóbbiból most itt egy újabb. A 28 megabájtos animációban némi in-game jelenetsort leshetünk meg. A száguldás szerelmesei ne habozzanak letölteni ezt a viszonylag kisméretû videót, ide klikk!"
http://www.gamestar.hu/

M@TriX
na a topikban, rend és béke, a demó meg tényleg gáz 😉
de szorítok, hogy azért februárra összetákoljanak valamit. hiánypótló lenne a gém.

Casseus
Szerintem a demo valami félreértés lehet!

ha te azt tudnád...^^

Istencsászár
az ûber törést nem mutogassák benne😊)

Istencsászár
felül nagy szines kép 4 kocsival meg betûkkel és 1 dátummal

vezérszuszu
Bocs a kérdésért!Visszaszívtam!

vezérszuszu
Mi?

Alexease
Banner...
vezérszuszu
Hali!Mikor jelenik a game?

3P
Azért ez egész más, mint az a Civic demo...

" ToCA Race Driver 3
<2005-11-19 @ 12:37 - Kiri> (kommentek: 7)
Méretes videó került közkézre a híres autóverseny szimulátor játékból. A ToCA Race Driver 3 - ban minden eddiginél szebb grafikát, és élethûbb játékmenetet ígérnek. Az alant található linkre kattintással egy közel 40 megás movie kerül a gépünkre, mely hivatott bemutatni a játék élvezetességét. Ennek érdekében magas felbontású, és egy teljes Spa-Francorchamps-i körön kalauzol át bennünket. Csekkdisszáut!

TOCA RACE DRIVER 3
(Movie - 40,84M😎

"

http://www.gamestar.hu/
geri15
summa summarum:
ezt a játékot jól elbaszták a kódmesteres srácok, gratulálunk nekik! <#applause.>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

3P
Egyetértek.

Na most lehet, hogy elbeszéltünk egymás mellett. Én nem azt akartam mondani, hogy rossz lesz. Azt sem akartam mondani, hogy a 2. rész rossz volt. Nem is mondhatom, hisz a megjelenéskor megvettem, azóta is megvan és többször végigvittem. Szóval bocsi, ha félreértettük egymást.

Fejlõdés biztosan lesz. Annyira azért kódmesterék sem hülyék, hogy ezt így kiadják. Ez a Demo nekem úgy tûnt, mintha a 2. rész engine - jéhez hozzáadták volna a Civic - et. No majd meglátjuk... Addig is Peace!!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Pontosan! <#nezze>

3P
nem is írtam, hogy ettõl szimulátor! (Olvasd vissza amit írtam.)
Annyit írtam, hogy ez reményt adhat arra, hogy lesz fejlõdés a 2. részhez képest.

JuanG
ez meddõ vita, és mindíg elõkerül...felejtsük el!...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

3P
Picit úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett...
Vissza kellen olvasni, hogy miket írtam, s mikre reagáltam.

1. Nam azt írtam, hogy ez szép lenne, azt írtam, hogy nem rondább, mint az elõzõ részek, mert hogy sokan ezt írogatják.
2. Egyetértünk.
3. Egy nextgenhez képest kevés lehet a poligon, de egy PC-s hez képest ez a realitás, és így is több, mint az elõzõ részben. Igaz ez szubjektív megitélés.
4. Fizkia. Na ja ez soha nem volt szimulátor, fõleg nem egy rFactor, vagy LFS, sem Nascar 2003 szintû. A fizikája az elõzõ résznek mégis élvezetes volt (árkád-szim között). Aki a szimet keresi benne minduntalan, az csalódni fog. Én egy jó autós játékként tekintek a 2. részre. a 3. rész fizikájának milyensége meg szerintem a korábban irtak miatt nehezen értékelhetõ. De hogy NFS szintûnek degradáljuk az már vicc... 😊
5. Hát ez jó kérdés. Erre nem találom én sem a választ.

Szóval nem visszafejlõdésnek tûnik eddig, hanem szinte nulla fejlõdésnek, ami ma már kevés, mert közel 2 év alatt a PC ipar ettõl remélem elõrébb tart.
A félreértés abból fakadhat, hogy én nem a játékot véddem, csak a túlzásokra reagálok, mert hát maradjunk a tényeknél. 😊
Én is bízom benne, hogy a full, mi több már a nagy demo is sokkal pozitívabb képekt fog mutatni, mert így messze nem lesz akkor durranás, mint a 2. rész 2004 áprilisában, így csak egy nagymultú játék rókabõrének érzem.