ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeHe, még jó, hogy külön kormányt adtak ki a GT - hez.... 😊 Na mind1, nem akarok errõl vitázni, teljesen felesleges, mindenki mást szeret.
Inkább maradjunk a TOCA3 - nál és a ténynél, hogy a DEMO alapján finoman szólva nem nagy szám a játék.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Istencsászár
pont eleget "tv elé leülsz" és? kezedbeveszed a controllert azt nyilakkal nekiesel😄 énmeg leülök a kormmány mögé azt hajrá van némi kül.

Gt nemrossz játék de nevezzük már simnek mer fényévekre van tõle...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na most nehogy elkezdjünk azon vitatkozni, hogy kinek mi a szimulátor... Lehet, hogy nem volt "Real Driving Simulator", de lehetett vele játszani, és én általában ha leülök gép, vagy TV elé, akkor nem szenvedni akarok, hanem szórakozni, kikapcsolódni. Ha jól tudom azért játszik az ember. Nem tudom, hogy te mit gondolsz errõl, de nekem pl. a Richard Burns (csak mert mindíg ezt emlegetik a NAGY szimulátorként) szenvedés volt.
De ha már itt tartunk, akkor a Toca RD2 - nek sem volt köze a "Real Driving Simulator" - hoz.

Egyébként mennyit játszottál Gran Turismo - val?

Istencsászár
😄DDDDDDDDD méghogy Gran Turismo öcsém temég nemláttál simet😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attól még, hogy sok autót és pályát tartalmaz, lehet szimulátor. 😊 Lásd (bocs az Offért) Gran Turismo...

JuanG
egy a lényeg: a "the ultimate racing simulator" alcímet nem kell komolyan venni, ez egy bill-el is jól játszható, sok autót és pályát felvonultató autósjáték lesz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
1, Grafika szarabb ez elsõ résznél: lehet nemszarabb de mikor jött ki az elsõ rész? jópár éve és most milyen év van? 2005 ezért a mai igényekhez és látványi elemkehez mérten ronda!
2, Nemvárunk mi semmi grafikai csodára, csak a mai követelményeknek megfelelõen bump mapping és shéderek ez asszem a min. egy mai játékban amik nagyban növelik a játék élvezhetõségét ( bum mappingolt ut csodaszép tud lenni lsd: rfactor )
3, a kocsi egyszerûen kevés poligonból van, szögletes, fakó, és sivár
4, a sújpont eddig is jóvolt benne nemvita de a többi nincs a magaslaton és gyerekesen 1szerû a fizikája..
5, ha ennyire szar az összképe a demonak akkor miért adják ki?

és ez egy consol átirat a consol minden hibájával és korlátjaival ami pcn már nem elegendõ manapság! és remélem a full fényévekkel jobblesz mer ha ez igymarad erõteljes visszafejlõdés

12346
attól még nem lesz szimulátor vmi, hogy van gumi, meg motor kopás:/ az eddigiek alapján ismételten ugyanúgy nincs semmi köze a valósághoz a játéknak sajna.

JuanG
a szuperféket remélem javítják, legalábbis az ilyen utcai autókban mint a Civic...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

3P
Komolyan nem értem ezeket a túlzásokat. Az tény, hogy a demo messze nem hozta azt amit vártunk, amit a képek és video alapján vártunk. 😞
Az viszont egyszerûen nem igaz igaz, hogy a grafika szarabb, mint az 1. részé. Tessék már megnézni! Én a TOCA 2-t minden nap tolom szinte, s az egyik kedvenc pályám a doningtoni pálya. A 3. rész pálya képe semmivel nem rosszabb, mint a 2. részé, sõt meg sem tudnám mondani, hogy nem 1-1-ben került át ebbe (lassan két év után persze picit gyenge megoldásnak tûnik). Mint írtam már milliószor ez a kopárság Donnington sajátossága. Aki takonyséderre vágyik és eltúlzott blúr effektre, valamint irreális HDR-re (vagy valami hasonlóra) az is megtalálja a maga játékát. Ez nem az, s ha ezt várod, akkor ez csalódás lesz. A kocsi grafikája sem csúnyább, legalább is technikailag. Nézzétek meg, hogy mennyivel több a poligonból áll a kocsi, mint az elõzõ részé (lámpák, kerekek, lágyabb ivek mentén tessék nézni). Az egy adottság, hogy a Civic nem egy formagyõztes autó, de ha vizuálisan élethûségre törekedtek, akkor nem rakhatták teli extra spoilerekkel, halogén lámpával, stb.. erre is megvan az a játék, aki erre bukik.

Irányíthatóság és fizika: Ez egy fogos kérdés erre azt tudom mondani, (amit már mondtam is), gyenge autó frontkerékkel egy veszettül gyors pályán kevés szépséget hoz ki, de van 1-2 bíztató jel (kerék melegedés és kopás, motorra szint úgy, valamint a súlypont függõ g hatás). Ehhez meg kell várni a decemberi nagy demót, s aztán ráhúzni a vizeslepedõt, ha abban is ilyen lesz pl. egy DTM-ben induló autó, vagy egy hátsókerék hajtású formula autó.

Kezdek fanatikusnak tûnni, pedig hidjétek el, hogy nekem sem tetszik a demo, sõt az egyik legrosszabbul összeállítottnak tûnik, amit valaha láttam, de ez szvsz. a rossz autó-pálya párosnak köszönhetõ. Ez alapján temetni a játékot meg butaság.

S hogy az irányítás árkádosabb lenne, mint 1 NFS-ben, na ezt nem kommentálom, de ha részedrõl így érzed, akkor nem én leszek aki az ellenkezõjérõl neki áll gyõzködni. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

JuanG
azé túlzásokba ne essé' 😊)

12346
gyááá, megnéztem én is... csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem is szaporítanám a szót, hogy mekkora szar ez. csak tudnám milyen erre a szarra igénye:/ ismételten nyomorék pistikéknek való játék lesz ez megint.

Hát nem tom ti hogy vagytok vele de nekema demo nem igazán jön be:
-grafika rosszabb mint a 1-é volt
-irányitás árkádosabb mint egy nfs-ben....
-törés sem valami nagy újítás... 😞

3P
Megnyugtattál...

Hm... Nekem van egy olyan érzésem, hogy mi át lettünk verve, de nagyon. Mi van akkor, ha ezek a "hûdeszuperhipertuti" képek nem játék közben készültek?... Hanem mondjuk az Intro alatt sûrûn nyomogatták a fejlesztõk a Print Screen gombot... Nem lennék meglepve. <#zavart2>

Eisenhower
thnx alexsease! az elõbb néztem meg pont a readme-t és nem találtam csak 9xxx-ig codies is értelmes képben vannak az uj kártyákkal is. bár ahogy hallom sokat nem vesztek ha nem tudom kipróbálni 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
A #189-ben vannak a tamogatott kartyak, a legujabbakat NEM tamogatja!!
De ez nem is te;jesen hivatalos, vegleges demo, ez csak a Civic miatt lett kiadva. Bar Codies mindig tudott etetni...😊 Elvileg december kozepen lesz normalis demo 3 kategoriaval, palyaval.
Eisenhower
thnx kipróbálom 😊

3P
Szerintem kapcsold ki az élsimítást, ez a hiba már a 2. részt is végig kísérte ATi esetén.

Eisenhower
hali. megtudná vki mondani hogy miért fekete a verseny közben a játék? a menü minden látszik de mikor pl idõmérõ elkezdõdik csak a térkép látszódik a bal alsó sarokban többi mind fekete. x800xl vga 5.11 driver

ati2002
Kb így kellene kinéznie a játéknak:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Istencsászár
tényleg éreztem hogy valamit kihagytam 😛

JuanG
köszi, ez a kézenfekvõ megoldás nem ugrott be (pedig a dll.com-ot már használtam 😊)...csak annyira nem érdekelt, meg melóztam...

de most kipróbáltam...a kocsi hangja tetszik!...egész jó autósjáték lehet belõle

csak azt nem értem, hogy mit keres egy utcai Civic-ben forma1-es fék? <#idiota>

JuanG
"""Egyébként továbbra is tartom, hogy nem ilyen anyuci autóját kellett volna berakni a demóba."""

az lehet, de anyuci autóját már valszeg sokan vezették igazából...így van összehasonlítási alap <#alien>

JuanG
flatout 😊)

grebber
Hála SFcure-nak nem kell várni semmire 😄

Next PC upgrade: 2022

3P
Sajnos a Cockpitben teljesen igazad van. Nagyon illúzió romboló tud lenni, s a GT Legends után picit lehangoló is.

A korábbi elõzetes képekhez joggal várhattunk többet, lehet, hogy több is lesz, hiszen poligonban gazdagnak tûnik a Civic is, csak nincs teli csicsás reklámokkal. A pálya meg ugye tényleg üres, de (ezt is írtam) Donington tényleg ilyen, legalább is TV-bõl és más játékokból.
A törés nem az igazi abból sokkal többet vártam volna, bár van javulás az elõzõhöz képest, de nem látuk azt a kaotizmust, amit a képekbõl látni lehetett volna, vagy szegény Civic nem tud ennyire összetörni... 😊

Tehát röviden a demo egy hulladék, mint ahogy ezt már írtam is, de a játékban még bízok, hiszen sok apró pozitív jel erre utal.

Alexease
En is gyorsan meg neztem (volna) a demot, de az en kartyamat (meg) nem tamogatja 😊 Azert elindult, csak 5 masodpercenkent 5 masodpercre megallt😉)

A fizikat, torest nem tudom - mert igy hasznalhatatlan - de belso nezet sincs (cockpit), csak a szokasos Codies fos, vagyis bekaphatjak.

De azert meg azt sem tudtak javitani, hogy a desktopomat ne allitsa at inditasnal😊))
csuhi
a #137-es kommentben lévõ képeket összehasonlítva a #178-ban lévõvel, én azt a következtetés vonom le h minket ezzel csúnyán át**sztak... 😞

sumi
neked is......

sumi
köszi..

3P

Istencsászár

sumi
köszi...ennyi erõvel belinkelhetted volna...te 1 nagyon okos,és éretelmes ember lehetsz...szal akkor légyszi azt a linket

3P
Én tiszteletben tartom a te véleményed, ha nem tetszik neked, hát ne tetszen! Én meg tartom azt amit leírtam.

3P
Én nem azt írtam, hogy nincs ettõl jobb törési modell! Ugyan már! Én a sorozaton belüli törésmodell visszafejlõdésre reagáltam, ami nem igaz.

Snecie Smicie
Felesleges ennxire kiállni a játék mellett.
Annyira látszik, hogy ez már erõlködés a Codemasters-tõl.
Egy szóval a véleményem: "<#shakehead><#levele>"

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
akkor régen volt, törés tudod holkezdõdik mint pl: world racing 2 , xpand rally

3P
Hát a 2. részben közel nem volt ilyen a törés megjelnítése...

Istencsászár
Hát 2õben elég szépen tört vagy túl régen volt?😛

3P
Melyikben is volt jobb törésmodell? 😊
Fizikáról meg annyit, hogy kapcsolj be minden nehezítést, rakd fel a nehézséget 100%-ra, állíts be egy minimum 20 körös versenyt s meglátod, hogy meg fog változni a véleményed. Hogy mást ne mondjak kerékkopás, motor túlterhelõdés, de még sorolhatnám. Szóval van még remény.
Egyébként továbbra is tartom, hogy nem ilyen anyuci autóját kellett volna berakni a demóba. Egy izmos géppel sokkal jobban kijönne a fizika pozitívumai. A TOCA2-ben is egy gyengébb autos sorozat hasonló erõtlenséget mutatott, s ahhoz képest pl a DTM eglsz jó volt. Én várom a full-t, addig nem ítélek.

gergou
Hat ez a game, meg kell hogy allapitsam az elso resz ota olyan latvanyosan fejlodik vissza, h az mar nevetseges, ebben a reszben a toresmodell olyan szegenyes es szar, a fizika meg rettenet tavol all a valosagtol... egy szoban kifejezve szar...

`Take a look to the sky just before you die`

Istencsászár
loál nemmondod hogy magadtól nemtudsz találni egy linket uristen hová süllyed a gémer világ. Google, Gamestar dereng?😊))))))

sumi
hali....ténleg kiadták a toka r d 3 demoját??adna vki 1 icipici linket....köfike

3P
Most már legalább láttam..

A grafikára áll az amit mondtam, hogy Donnington sajnos ilyen szegényes (minden játékban), a Honda meg olyan amilyen. Szóval a grafika képességei szerintem kb az elõzõ rész szintjén áll. Nekem bõven jó ez is, de az is igaz, hogy jó 1,5 év alatt (s mire kijön a 3. rész addigra közel 2 év) lehetett volna rajt fejleszteni.

Irányíthatóság és fizika, szóval a lényeg: 😊
A demoban talán a játék egyik legalapabb autója van (gigantikus marketing hiba szvsz.), sima Civic. Kis teljesítmény front kerék hajtás, szóval kevés érzõdik, hogy mire képes (amolyan anyukás autó). Minden feauter-t bekapcsolva is csak nehezen jött ki az autó életszerû viselkedése. Az tetszik, hogy érezhetõ a G hatás, mármint meg lehet borítani az autót nagy sebességgel a kanyarban, s ez az elõzõ részbõl teljesen hiányzott. A szegélykõ végre szegélykõként viselkedik, azaz ráhajtva megdobja az autót, amely ettõl elveszíti a tapadását.
Végre melegszik a kerék, s ezzel változik a tapadás is. A mértékére nem lehet mit mondani, mert a 3 körös verseny ehhez túl kevés. Ugyan ez vonatkozik a motorra is.

Összevetve jobb lett volna egy bivaly erõs autó (pl DTM-es Mercedes), amivel a fizika képességei erõsen kijöhettek volna, nem egy ilyen hikomattos bajnokság, ami csak arra jó, hogy a kezsõk is belerázódjanak.

Én nem félek, hogy elcseszték volna a játékot, bár grafikailag nem sokat (inkább semmit sem) fejlõdött, de az elõzõ rész hiányosságai kezdenek bejönni (törés, melegedõ gumi és motor, g hatás ami a súlyponton magasság függvényében érzõdik is jelentõsen). Szóval bizakodom, de ez a demo nem lesz fent nekem sem sokáig, mert egyszerûen nem élvezetes ilyen bajnokságban menni totális kihívás nélkül.... :-/
Billentyûzetrõl minden nehezítést bekapcsolva is bõ 1 kõr kellett, hogy élre kerüljek, mégpedig koccanások nélkül...
anno a Toca 2 demo sokkal jobban megfogot, s azóta is nagy rajongója vagyok. Ez szerintem tökéletes példa arra, hogy miként kell bénán reklámozni egy játékot...

M@TriX
hátha nem hiszel nekem jól van... 😊
de ha beírod ezt a hibáta google-be majd meglátod, de azt a dll-t ami kell külön is le lehet kapni. keress rá.
és menni fog a gém

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Snecie Smicie
nkem is 4200 van, és megy.
Egyetlen põozitívum, hogy jó sebességgel.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

azazel
Ebben már van végre motorfék? Mert az eddigi részekben ha 200-nál 1-esbe raktam, csak suhant tovább... LOL

JuanG
hagyd azokat akiket érdekel a játék 😊))...sztem már mindenkinek lejött, hogy neked nagyon nem jön be <#idiota>

JuanG
Gef4 Ti4200 -essel nem indul...a directx is a legfrissebb...legalábbis a microfos szerint...