9798
-
LeePí17 #2144 sorry..de én nem voltam...
de ha hozánk jössz tuti nem banolunk ojat akit "ismerünk"..
-
#2143 Nem itt, tegnap játék közben -
LeePí17 #2142 hányadik hsz?...nincs kedvem visszaolvasni...
Pls ird le h hol láttad..és megbeszéljük.
-
#2141 "akkor samut bannoljam?????" -
LeePí17 #2140 öö.te mijen BANra gondolsz?
nemértelek.. -
#2139 Jut eszembe, miért is akartatok bannolni? -
LeePí17 #2138 eh msn vazze
-
#2137 Ja nekem is valaki tud szervert csinálni? -
#2136 nincs mit
-
#2135 A kur anyj. Hibát észlelt és leállt... tíraríra. Bakker.
Köszi a játékot skacok, jó volt. -
#2134 Helló mindenkinek lehet jönni a serverre ha van kedvetek hali all bent tali sg!!!!
-
#2133 Thx Maverick a helpet ! -
Akos1985 #2132 Áhh bocsi mindenkitől, de a gépem fogta magát azt mintha elment volna az áram lekapcoslt :(
Nem tudom mi a baja, de kezdetben a procira gyanakodtam, hogy esetleg túl melegedett, de nem... :(
Így most kutakodhatok tovább miokozza ezt a xart :( -
#2131 Csinálok én is egy próbát.
hunsamu néven
jelszó: sg -
#2130 Fullon van a szerver 240-edik vagyok. áááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#2129 Addig kinyírok pár mobot wowban. -
Akos1985 #2128 Felőlem ok lenne a szerver :)
Végre szeretném kipróbálni a neten is a game-t :) -
#2127 Nem tudom, azt írta hogy a szerver nem válaszol. -
#2126 kis turelem emberek ugy tunik sunanak helyre all a gepe
kb 10 perc -
Akos1985 #2125 Pedig megy a szerver közben is! Mert Alt+TAb-al ha kilépek attól még megy. vagy nem? -
#2124 Szerintem csinálhatod. De mintha nem tolonganának most. -
#2123 De ha itt vagy akkor nem tudunk belépni hozzád. Én legalábbis nem tudtam :) -
#2122 Na emberek sunanak elszalt a gepe aki akar servert a szokasos dolgokkal az szoljon es csinalom a megszokott neven -
krisztián13 #2121 Ne sértegess kérlek!! -
Akos1985 #2120 Kár elrondítani a képet azzal a fehér fickóval :) -
krisztián13 #2119 [IMG][/IMG]Ez az igazi játék szimulátor!!! -
Akos1985 #2118 Nekem mükszik, mert most is éppen várom az embereket a teszt szerveremre! -
Sityi #2117 Nekem noname kormányom van, és jó darabig 120%-on ment. Immáron 3 éves, és köszöni szépen, remekül érzi magát. -
Sityi #2116 Hát nem tudom. Nálam nem vert szét semmit, míg az SF-hackelő progik használatából lett újratelepítés nálam. Félre ne érts: nem védeni akarom a másolásvédelmet (mint intézményt), de tévhiteket meggyőződéssel hirdetni nem szép dolog. Hivatalosan eddig még senkinek sem cseszte el a gépét a StarForce - ebben azt hiszem, egyetérthetünk. (A nem hivatalos az más tészta) -
#2115 Nektek sem működik az alt+tab? -
Akos1985 #2114 HUNGARY néven
SG (nagybetűs) a jelszó!
DTM Class
1perc és lehet próbálkozni! Pálya az majd elválik! De egyenlőre csak 1et teszek be 5körösre!
Hanektek ok... -
#2113 70 szazalek boven eleg ffb bol nekem, de ez egyeni dolog -
#2112 Én az istennek se tudtam belőni. Azt hiszem nem kanyarodott valamelyik irányba. A pedálok azok működtek, játszottam is úgy hogy bill meg pedál. -
Akos1985 #2111 Én nem haragszok, mert az utobbi időben az én Wingenyám is csinált olyan fura dolgokat, hogy csak úgy néztem...
Megpróbáljak én csinálni egy szervert? Nem biztos, hogy megy, de aki akar próbáljon meg csatlakozni.
Csak mondjátok meg milyen feltételekkel indítsam a teszt szerververem. -
#2110 De megy a toca 2 vel is
en nyomtam azzal is es momom van pont ilyen -
krisztián13 #2109 Az erőre gondolok!!Mert én attól parázok,hogy gallyra megy ha maxon nyomom vele!!Mondjuk 2 év Gar.van rá akkor meg nagy baj nem lehet!!! -
#2108 nézd, hiába lennél te akár milyen bizonyitékok birtokában, nem fizetnének ki :) ez műbalhé ... akkora genny az sf3 team hozzáállása mindenhez, h kizárt a korrektség! :) -
LeePí17 #2107 Figyelem..TECHNIKAI OKOK MIATT (Winfos Telepítés) (behalt a Média Center..)
Elnézést érte..teljesen Váratlan pillanatban!!!
**asszátok meg..pedig lennénk vagy hányan..
hogy bill gatecc halna meg ezzel a gecc* rendszerrel..
-
Akos1985 #2106 Vagy egy IP-t adjatok a szerverhez azt beírom és ha akkor sem lesz jó akkor... -
#2105 A force feedback nagyon állat. GP4-ben rendesen kitekerte a kezemből a kormányt mikor hátulról belém jöttek