ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább maradjunk a TOCA3 - nál és a ténynél, hogy a DEMO alapján finoman szólva nem nagy szám a játék.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Gt nemrossz játék de nevezzük már simnek mer fényévekre van tõle...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha már itt tartunk, akkor a Toca RD2 - nek sem volt köze a "Real Driving Simulator" - hoz.
Egyébként mennyit játszottál Gran Turismo - val?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
2, Nemvárunk mi semmi grafikai csodára, csak a mai követelményeknek megfelelõen bump mapping és shéderek ez asszem a min. egy mai játékban amik nagyban növelik a játék élvezhetõségét ( bum mappingolt ut csodaszép tud lenni lsd: rfactor )
3, a kocsi egyszerûen kevés poligonból van, szögletes, fakó, és sivár
4, a sújpont eddig is jóvolt benne nemvita de a többi nincs a magaslaton és gyerekesen 1szerû a fizikája..
5, ha ennyire szar az összképe a demonak akkor miért adják ki?
és ez egy consol átirat a consol minden hibájával és korlátjaival ami pcn már nem elegendõ manapság! és remélem a full fényévekkel jobblesz mer ha ez igymarad erõteljes visszafejlõdés
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az viszont egyszerûen nem igaz igaz, hogy a grafika szarabb, mint az 1. részé. Tessék már megnézni! Én a TOCA 2-t minden nap tolom szinte, s az egyik kedvenc pályám a doningtoni pálya. A 3. rész pálya képe semmivel nem rosszabb, mint a 2. részé, sõt meg sem tudnám mondani, hogy nem 1-1-ben került át ebbe (lassan két év után persze picit gyenge megoldásnak tûnik). Mint írtam már milliószor ez a kopárság Donnington sajátossága. Aki takonyséderre vágyik és eltúlzott blúr effektre, valamint irreális HDR-re (vagy valami hasonlóra) az is megtalálja a maga játékát. Ez nem az, s ha ezt várod, akkor ez csalódás lesz. A kocsi grafikája sem csúnyább, legalább is technikailag. Nézzétek meg, hogy mennyivel több a poligonból áll a kocsi, mint az elõzõ részé (lámpák, kerekek, lágyabb ivek mentén tessék nézni). Az egy adottság, hogy a Civic nem egy formagyõztes autó, de ha vizuálisan élethûségre törekedtek, akkor nem rakhatták teli extra spoilerekkel, halogén lámpával, stb.. erre is megvan az a játék, aki erre bukik.
Irányíthatóság és fizika: Ez egy fogos kérdés erre azt tudom mondani, (amit már mondtam is), gyenge autó frontkerékkel egy veszettül gyors pályán kevés szépséget hoz ki, de van 1-2 bíztató jel (kerék melegedés és kopás, motorra szint úgy, valamint a súlypont függõ g hatás). Ehhez meg kell várni a decemberi nagy demót, s aztán ráhúzni a vizeslepedõt, ha abban is ilyen lesz pl. egy DTM-ben induló autó, vagy egy hátsókerék hajtású formula autó.
Kezdek fanatikusnak tûnni, pedig hidjétek el, hogy nekem sem tetszik a demo, sõt az egyik legrosszabbul összeállítottnak tûnik, amit valaha láttam, de ez szvsz. a rossz autó-pálya párosnak köszönhetõ. Ez alapján temetni a játékot meg butaság.
S hogy az irányítás árkádosabb lenne, mint 1 NFS-ben, na ezt nem kommentálom, de ha részedrõl így érzed, akkor nem én leszek aki az ellenkezõjérõl neki áll gyõzködni. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
-grafika rosszabb mint a 1-é volt
-irányitás árkádosabb mint egy nfs-ben....
-törés sem valami nagy újítás... 😞
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De ez nem is te;jesen hivatalos, vegleges demo, ez csak a Civic miatt lett kiadva. Bar Codies mindig tudott etetni...😊 Elvileg december kozepen lesz normalis demo 3 kategoriaval, palyaval.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
de most kipróbáltam...a kocsi hangja tetszik!...egész jó autósjáték lehet belõle
csak azt nem értem, hogy mit keres egy utcai Civic-ben forma1-es fék? <#idiota>#idiota>
az lehet, de anyuci autóját már valszeg sokan vezették igazából...így van összehasonlítási alap <#alien>#alien>
A korábbi elõzetes képekhez joggal várhattunk többet, lehet, hogy több is lesz, hiszen poligonban gazdagnak tûnik a Civic is, csak nincs teli csicsás reklámokkal. A pálya meg ugye tényleg üres, de (ezt is írtam) Donington tényleg ilyen, legalább is TV-bõl és más játékokból.
A törés nem az igazi abból sokkal többet vártam volna, bár van javulás az elõzõhöz képest, de nem látuk azt a kaotizmust, amit a képekbõl látni lehetett volna, vagy szegény Civic nem tud ennyire összetörni... 😊
Tehát röviden a demo egy hulladék, mint ahogy ezt már írtam is, de a játékban még bízok, hiszen sok apró pozitív jel erre utal.
A fizikat, torest nem tudom - mert igy hasznalhatatlan - de belso nezet sincs (cockpit), csak a szokasos Codies fos, vagyis bekaphatjak.
De azert meg azt sem tudtak javitani, hogy a desktopomat ne allitsa at inditasnal😊))
Annyira látszik, hogy ez már erõlködés a Codemasters-tõl.
Egy szóval a véleményem: "<#shakehead>#shakehead><#levele>#levele>"
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Fizikáról meg annyit, hogy kapcsolj be minden nehezítést, rakd fel a nehézséget 100%-ra, állíts be egy minimum 20 körös versenyt s meglátod, hogy meg fog változni a véleményed. Hogy mást ne mondjak kerékkopás, motor túlterhelõdés, de még sorolhatnám. Szóval van még remény.
Egyébként továbbra is tartom, hogy nem ilyen anyuci autóját kellett volna berakni a demóba. Egy izmos géppel sokkal jobban kijönne a fizika pozitívumai. A TOCA2-ben is egy gyengébb autos sorozat hasonló erõtlenséget mutatott, s ahhoz képest pl a DTM eglsz jó volt. Én várom a full-t, addig nem ítélek.
`Take a look to the sky just before you die`
A grafikára áll az amit mondtam, hogy Donnington sajnos ilyen szegényes (minden játékban), a Honda meg olyan amilyen. Szóval a grafika képességei szerintem kb az elõzõ rész szintjén áll. Nekem bõven jó ez is, de az is igaz, hogy jó 1,5 év alatt (s mire kijön a 3. rész addigra közel 2 év) lehetett volna rajt fejleszteni.
Irányíthatóság és fizika, szóval a lényeg: 😊
A demoban talán a játék egyik legalapabb autója van (gigantikus marketing hiba szvsz.), sima Civic. Kis teljesítmény front kerék hajtás, szóval kevés érzõdik, hogy mire képes (amolyan anyukás autó). Minden feauter-t bekapcsolva is csak nehezen jött ki az autó életszerû viselkedése. Az tetszik, hogy érezhetõ a G hatás, mármint meg lehet borítani az autót nagy sebességgel a kanyarban, s ez az elõzõ részbõl teljesen hiányzott. A szegélykõ végre szegélykõként viselkedik, azaz ráhajtva megdobja az autót, amely ettõl elveszíti a tapadását.
Végre melegszik a kerék, s ezzel változik a tapadás is. A mértékére nem lehet mit mondani, mert a 3 körös verseny ehhez túl kevés. Ugyan ez vonatkozik a motorra is.
Összevetve jobb lett volna egy bivaly erõs autó (pl DTM-es Mercedes), amivel a fizika képességei erõsen kijöhettek volna, nem egy ilyen hikomattos bajnokság, ami csak arra jó, hogy a kezsõk is belerázódjanak.
Én nem félek, hogy elcseszték volna a játékot, bár grafikailag nem sokat (inkább semmit sem) fejlõdött, de az elõzõ rész hiányosságai kezdenek bejönni (törés, melegedõ gumi és motor, g hatás ami a súlyponton magasság függvényében érzõdik is jelentõsen). Szóval bizakodom, de ez a demo nem lesz fent nekem sem sokáig, mert egyszerûen nem élvezetes ilyen bajnokságban menni totális kihívás nélkül.... :-/
Billentyûzetrõl minden nehezítést bekapcsolva is bõ 1 kõr kellett, hogy élre kerüljek, mégpedig koccanások nélkül...
anno a Toca 2 demo sokkal jobban megfogot, s azóta is nagy rajongója vagyok. Ez szerintem tökéletes példa arra, hogy miként kell bénán reklámozni egy játékot...
de ha beírod ezt a hibáta google-be majd meglátod, de azt a dll-t ami kell külön is le lehet kapni. keress rá.
és menni fog a gém
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyetlen põozitívum, hogy jó sebességgel.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”