ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
idéztem egy helyrõl, nehogy elkezd itt nekem a hülyeséget mondani. mondom becopy-zom már ide is hogy mindenki jót röhöghessen ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

arty
képfeltöltésrõl nem enged ide képet linkelni ... 😊 elõször az imageshack majd most ezek is letiltották .... 😄

alexease: hamár kijött, a fullnak adok egy esélyt inkább ... 😊 trd2bõl is tesztett volna 1-2 mód, de sajnos a rally/rallycross és a béna FFB totál tönkretették az egészet ... viszont, elõtte sosem hittem volna, h a colin3mat alul lehet mulni 😊)

Forza.

bon
Ha a winyot is kihuzód akkor hogyan fog elindulni a rendszer?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Eisenhower
"hát.. talán....D de kikelll húzni mindne IDE-s baszást? a vnyót is meg mindent? :S" LOL

Eisenhower
wéwéwépontképfeltöltésponthu <#mf2><#banplz><#taps>

lac coo
....vödörbe ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
ide vazz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hova töltsek képet?
lac coo
<#bohoc><#eplus2>

Alexease
Sajnos a Civic demo szerencsetlen huzas volt a Codies-tol😞 Igaz, hogy odairtak melle minden infot, hogy az csak egy promo demo - raadasul erosen felkesz - de mindenki leszedte, es ugy allt hozza hogy az a vegleges TRD3. Bar az eddigi uzletpolitika miatt ertheto...

Szedd le a hivatalosat, es probald ki a benne levo Ausi-t vagy a DTM-et, es szerintem tetszeni fog.
"warezhorcsog" LOL 😄

Alexease
Ne szivasd oket, ugy sem ertik a poent😊
Meg lefogadom, hogy a legtobbjuk aki idejar es warezhorcsogot jatszik azonnal, az nagyreszt arkad vagy konnyitett mod-ban jatsza, kulsonezetbol, gombokkal vagy kontrollerrel, vagyis nem sok koze van a jatek szimulacios, fizkai vagy egyebb komolyabb megitelesehez.

Es sajnos ide iogatni, a kovetkezo egy evben valszeg teljesen felesleges lesz, mert csak a warez es az SF szenvedes lesz 24/24-ben...
arty
a civicet 😞 azokután csodálkozom h bárki is nekiállt a másik demonak 😊

Forza.

Alexease
Melyik demo-t probaltad? A promocios Civic-et vagy mar a hivatalosat? A Civic szar volt, de a hivatalos mar eleg elezetes, hasznalhato.
Eisenhower
jóazneked <#mf1><#mf2><#vigyor1><#idiota><#taps><#nyes><#vigyor>

lac coo
Akkor nem nekem való , bocsi...
NFSMW a király !

arty
(hi)
lac coo csak ironizált a nitroval 😊 félek a játéktól, mert ugyan a 2 is elég necces volt, de ennek a demoja nagyon alulmulta ... most kiprobálom és mindjárt irok pár sort 😊 (bár én sajnos nem vagyok mérvadó, valami szimesebb embernek kéne h meglegyen)

Forza.

Eisenhower
<#wilting><#miaz><#ijedt>

Akkor nagyon elvagy tájolva,ezek nem utcai tuning autók,nem olyan mint az nfs

Én is szívesen megnéznék pár képet a gammából😊

lac coo
Már hogy ne lenne ? 😄

Eisenhower
akkor tolj képeket! ^.^

Egyébként miért sz@r ha nincs benn nitro,ilyen autókba a valóságba sincs,akkor mit akarsz???
arty,amúgy norrec vagyok😊

iggen jó!
Istencsászár
nem, de a topik kezd arra hasonlítani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
LOL

Forza.

lac coo
Hát ha nincs nitro aakor milyen szar lehet már ez a játék !!! :/

Eisenhower
ez nem az nfs ^^ <#mf2><#idiota><#nyes>

lac coo
Nitro van benne ?

Eisenhower
mivan djcom? ennyire jó a gém? tolj már be képet legalább ^^ nekem még 25 perc mire leér. és akkor se tuti hogy menni fog 😞

Eisenhower
szal a crack száksz? ^^

Amugy sokkal jobb mint a TRD2
Crack nem csinál semmit
Nem kell serial,mondjuk nekem 2 gép van itthon és a játékgépbe alapba nincs optikai meghajtó
Eisenhower
na tényleg jó az exe a gémhez? serial nem kell hozzá? jöhetnek képek 😛

oh
vazze.
Esküszöm megcsinálom a héten!
király : )

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Eisenhower
djcom megvagy! hol az avatarom amit ígértél? ^,.^ amugy serial nem kell hozzá véletlenül?

Demonnal indul
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
de jó lenne

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Amugy csodálkoznék,hogy ilyen hamar fel lenne törve....
Alcohollal nem indul,most probálom majd Daemon 4-el
Sland
Most wanted topicban is ugyan ezt csinálta!

Kíváncsi vagyok hogy lesz e normális Crack végül...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akoor azt kiérdezem h ki próbálta méár ki a demot és mien benyomást keltett neki?

Nekem nem müxik😞
malter
<#kocsog>nem csak nekem fáj hanem álltalában azoknak az embereknek akik a játékrol szeretnének olvasni nem arrol hogy vérpistinek 15ös file jon most 40 most 20 stb stb,de hiába is koptatom a szám mert álltalában szétcsesztek minden topickot ezekkel mikor kijön valami game
Nah a komnmentem összefoglalva:
A Bh-ról szedem,oda is kiraktam és 1 ember szt mondta hogy müxik a crack!
Ui.:SZtem kéne 1 warez topic:d

nah jó sorryy

az hanyadik?

ha fáj neked akkor töröld ki!!!