ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
alexease: hamár kijött, a fullnak adok egy esélyt inkább ... 😊 trd2bõl is tesztett volna 1-2 mód, de sajnos a rally/rallycross és a béna FFB totál tönkretették az egészet ... viszont, elõtte sosem hittem volna, h a colin3mat alul lehet mulni 😊)
Forza.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szedd le a hivatalosat, es probald ki a benne levo Ausi-t vagy a DTM-et, es szerintem tetszeni fog.
Meg lefogadom, hogy a legtobbjuk aki idejar es warezhorcsogot jatszik azonnal, az nagyreszt arkad vagy konnyitett mod-ban jatsza, kulsonezetbol, gombokkal vagy kontrollerrel, vagyis nem sok koze van a jatek szimulacios, fizkai vagy egyebb komolyabb megitelesehez.
Es sajnos ide iogatni, a kovetkezo egy evben valszeg teljesen felesleges lesz, mert csak a warez es az SF szenvedes lesz 24/24-ben...
NFSMW a király !
lac coo csak ironizált a nitroval 😊 félek a játéktól, mert ugyan a 2 is elég necces volt, de ennek a demoja nagyon alulmulta ... most kiprobálom és mindjárt irok pár sort 😊 (bár én sajnos nem vagyok mérvadó, valami szimesebb embernek kéne h meglegyen)
Forza.
arty,amúgy norrec vagyok😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vazze.
Esküszöm megcsinálom a héten!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Kíváncsi vagyok hogy lesz e normális Crack végül...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A Bh-ról szedem,oda is kiraktam és 1 ember szt mondta hogy müxik a crack!
Ui.:SZtem kéne 1 warez topic:d