ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cápafogxy
Az egyik kedvencem hogy 20-an leírják hogy megvárják amíg a többiek "beszerzik" hogy megy e nekik.
Jöhet a hülyeség lista hsz-ek:
Majd ha az lesz erre a képre irva hogy "crack copy" akkor majd leszedem
Lesz valami komolyabb RELASE? Pl.: Deviance vagy reloaded?
Ha valakinek elindult az irjon , hogy mit kell vele csinalni .
Remélem elég lesz 1 Crack hozzá és nem kell ujra szedni...
Aztán van egy gyerek aki sd4hide-ot akart használni az elindításhoz és csodálkozott hogy nem ment.

3P
Borzalmas, e sajnso pont ez megy mint 2004 májusától a TOCA2 topikban. Már akkor éreztem a baljos jeleket, amikor kapásból kijött egy nyilvánvaló fake crack, de hát az emberi baromság határtalan.
Tényleg kellene egy vaskezû moderátor ide aki kiírtja az összes Warez Pistike hozzászólást, maximum a kedvükért egy F.A.Q.-t lehetne belinkelni a szoksos SF trükközésrõl. S talán, mondom talán akkor a topic végre majd a játékról szólhat. Én kivárom a jõvõ hetet, s megveszem, mert van annyira élvezetes és tartalmas ez a játék, hogy megvegyem, pedig hát messze nem vagyok anyagilak úgy eleresztve, de ez már nem is errõl szól...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Cápafogxy
Csinálok egy listát hogy milyen sírós hsz-ek vannak meg hogy lesz e hozzá crack.

Istencsászár
lefogadom, felraktad és ikonra katt, de nemment és go fórum sírni, azt leirják 1001edjére is és jééé megcsinálod és megy.. grat.!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ELINDULT 😊 köcce cápafogxy

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Alexease
Nem hiszem el, hogy vannak emberek, akik evek ota nem birjak felfogni, hogy a StarForce-hozz NEM lehet crack-elt EXE-t kesziteni?! <#wow3><#zavart2><#conf><#csodalk><#ijedt><#lama>
Cápafogxy
Mondjuk azért írtam le mert minden helyen ott kérdezgetik hogy mûködik e hozzá az állítólagos crack, én már tudtam hogy nem mûködik mivel nincs kinn nforce.nl-en de azért leírom nehogy valaki megkérdezze pár hsz-en belül.

Istencsászár
1, valszeg kiadnak egy pár órája megjelent játékhoz crackot amin sf 3.7 van...
2, minek irod le ugyan azt 100adjára??? ezvan irva az infoba is ezvan ide is meg mindehova...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cápafogxy
A crack nem mûködik!!! (hiba üzenetet ír ki a játéknak több ember is próbálta)

1 daemon-ból felrakod a játékot (4-es daemon-ból és all emulation on)
2 el akarod indítani kér egy restartot
3 leállítod a gépet lehúzod a cd-dvd meghajtókról az ide és a táp kábelt
4 duplaclick a játék ikonjára és megy is

Istencsászár

Alexease
Kezdodik😊)
SEGÍTSETEK!.....NEm indul 😞

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

viso 007
Halihó!

Bazz nekem nagyon bejött ez a rész, fõleg a forma autók lettek eltalálva, a gokart sztem is csúcs. A rallys részt remegve töltöttem be, mert még élénken élt bennem a 2 rész borzalma. A játék nálam az árkád autóverseny kategóriában 10/8!

JohnnySmith
Mint a SW:EaW topik 😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Istencsászár
#513 olvass már b+

ok akkor mondd mien a játék??

arty
mi lenne ha inkább a JÁTÉKKAL foglalkoznál? 😉 van starforce topik is, hagyjuk már ezt a töltelékbaromságot ...

Forza.

Valakinek úgy megy h nem kellett hozzányúlnia a gépéhez?

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor0><#vigyor0><#eljen><#vigyor1><#vigyor1>

már én minnyá kezdtem telepíteni 😊 ÓdejóleszIstenem!!!

12346
ja. addig csipkedd meg a jancsit^^

Eisenhower
a gokartos nagyon kira 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

arty
clio belsõ nézet (ilyen mind, kivéve az open wheeleket):

Forza.

Eisenhower
na. elindult. leszedtem a tápcsatikat meg az ide csatlakozót is lehuztam a cd/dvd meghajtókról mostmár megy. ^.^

fúúúúú---DURVA.......(OFF) Ó istenem nekem még 1 Órát ki kell bírnom??

arty

Forza.

arty

Forza.

vki látta már a GSTV-s Toca 3 Bemutatót?

akkor ez nemtom honnan let kivéve vagy CameraHack-eltek de én a Külsõ Nézetnek adom a pálmát!!

arty
nincs ilyen belsõ nézet, szokásos van: nem látsz semmit, éppcsak érzed h belsõ a nézet 😊 azaz a kamera a kormány tetején ül ... talán tocaedit nekiül és csinál valami kamerahackot és akkor ez megoldodik 😊

Forza.

arty

Forza.

de sztem ez még a BÉTÁból van szal a Grafika jobb lesz....Sztem!!!

Ilyen lesz belülrõl ?! cép : )

Fejes021
húú. elpörgött a topik rendesen,(látszik hogy felkerült a warezokra) de ne csak írogatni tessék hanem sok képeket felkani<#felkialtas><#felkialtas>

http://www.panoramio.com/user/518310

Istencsászár
mint írta arty és mint az eddigi tokák lehet online játszani simán...

Eisenhower
hát nekem nforce 4 lapom van de semmi. na mind1. majd próbálkozom

Eisenhower
hát ezaz hogy sajna ki se tudom próbálni...

Fejes021
ezzel a warezossal akkor most hogy van a multi?
Lehet vele nyomulni neten?

http://www.panoramio.com/user/518310

Szerintem már annak örülhetnél hogy (jo nehézségek árán) de tudsz játszani a játékkal. Ha pedig idegesít a védelem vedd meg a játékot!
arty
Na, kiprobáltam. Jó ÁRKÁD játék, kellemse irányitással (egyenlõre csak bill.)! Sem a simulation, sem a pro simulation beállítások nem segítenek, a kocsi teljesen irreálisan viselkedik ... nagyon könnyeden lehet vele körözgetni.

DTM, GT ill. GT light kategoriákban mentem pár kört elsõre, nagyon tapad(simán lehet csusztatni, inkáább csak látványelem) a kocsi, kisodrodsz a füre, akkor megint csak a szerencse dönt, h a tövig nyomott gázpedáltol kiprögünk e vagy sem 😊 tiszta második rész ... a sikerhez csak azt kell nézni, h melyik kanyar elõtt mikor vesszük le a gázrol a lábunk. skill a vezetéshez NEM KELL, sajnos. Így elég hamar ellaposodik az egész szvsz - de majd meglátjuk.

Grafika rendben van, picit talán sok a kontraszt, de elmegy, gyors. A tulhuzott x800asom csak ebben a játékban erõsen szemetel 😄 Szuper ezt megélni ... mind1, minden maxon igy is megy 50-60FPS-t, ezzel nincs gond. A törések egyáltalán nem olyanok mint a képeken, az a szokásos codecrap PR volt csak ... fotosop, ha ugy jobban tetszik.

Összességében tényleg jobb, mint amit az elsõ demo sugallt, nekem ilyen trd2remix érzésem van 😊 A warez simán megy, a szerencsésebb nforce3/4/viakt880 tulajoknak még csak letiltani-kihuzni sem kell a meghajtoikat. Nemtom a linkelt crack milyen .exe lehet, szvsz ne használjátok! Jobb az óvatosság ...

A multi megy, mert szokás szerint nincs online serial.

Forza.

Eisenhower
na szoval az úgynevezett "crack" nem sokat ér ^^ elszáll hibával. viszont mikor feltelepítem ujra kell indítani a gépet. ha lehuzom a dvd/cd meghajtókat az istennek nem bootol be a gép. kezd idegesíteni ez a köcsög védeli szarság hogy belemahinál a gépbe.

LOL😄Sztem csak más gammákat reklámoznak a telepítõbe

mucius
ezek a szerzetek jobboldalt pilóták? ^^

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Eisenhower

sorry nem találtam tárhelyet
Eisenhower
hát elég buzis az a rózsaszín ^^

Nagyon király!THX!Jöhet a többi is😊

Eisenhower

sgtagok.srv.hu
Ide is lehet képet felrakni😊

arty
neröhögj, van "enhanced turbo boost" 😄 neszebazz' nitro ...

Forza.