9798
  • syscoHUN
    A gep melettem a foldon csucsul,de akkora a haz,hogy mivel a legfelso helyre raktam a dvd olvasot,ugy kb. terdvonalba van,marad akkor a kapcsolo kivezetes elore.Es akkor marad a restartolgatas majd.
    Lehet hogy mar 19.45-re felteszem a gammat?
    Nem "hivatalos" verzioval is lehet tolni a gammat a neten?
  • MaverickSXT
    Suna megtanultad kezelni a palyaszerkesztot?
  • LeePí17
    19:45re tervezem..
    új pályákkal..

áramszünet és vírus mentesen! remélem
  • kvanta
    Ja ha már itt vagyok kérdezném hogy ma várható játék? Ha igen akkor mikor?
  • kvanta
    Szerintem nem a legokosabb dolog menet közben leszedni a tápról a cuccost aztán visszakapcsolni.
    Jobb az ha kikapcsolt állapotban kapcsolgat az ember :D
  • LeePí17
    a menet közbeni kapcsolgatás se a meghajtónak se a Winfosnak nem tesz jót..
    a géped hol hejezkedik el?
    mert ha az asztalon van akkor hátra is kivezetheted úgy mint a VGA kártya.
    ott hátul lenne a kapcsoló.
    vagy 2 szál vezeték kapcsolóval a végén lógna ki az előlapi panelek hején

ja: hején..tudom h lynal irjuk..igy kevesebb karaktert foglal:D
  • Sityi
    Illene kikapcsolt gépnél kikapcsolnod a DVD-d...
  • syscoHUN
    Ok,csak a csoro gepemrol leszedtem az osszes elolapi panelt,a hutes miatt.Egyebkent mit szol hozza,ha menetkozben kapcsolgatom,vagy azert ki kell kapcsoljam a gepet,amikor ki(be)kapcsolom a cd-t?
  • LeePí17
    ha rám hallgacc akkor 2 száll vezeték..1 kapcsoló..és kivezeted a kapcsolót az előlapi panelba..
    az úgy egyszerűbb..szerintem.
  • syscoHUN
    Rajtam nem fog mulni,csak ezt a franya cd lekepcsolot kell meg +csinanom,hogy ne kelljen mindig szetbontani a gepet.5letek?Esetleg kulso USB rack?
  • LeePí17
    én már megmutattam:D....Ti jöttök!
  • syscoHUN
    Na ez nem semmi,azert latszik a tendencia odaat eleg jol kenik neki konzolba.Na de nahogy mar ez a jo oreg kontinens maradjon mar a sereghajto.Adjunk a hamburgerzabaloknak.
    Cool az oldal,megy a bookmarkba.
  • Sityi
    Mutassuk meg a világnak, hogy mi is játszunk: http://www.frappr.com/toca3players
  • LeePí17
    ezek a moderátorok csinálhatnának már valamit...
    6 napja küldtem nekik levelet de még semmi..SEMMI válasz a kérvényemre..
    ennyi dolguk nem lehet..
  • syscoHUN
    A dehogy,csak orge vagyok mar ehhez a melyik a jobb temahoz,es nem kaarom hogy elfajuljon a dolog.
    Ja szep dolog a patch,de tuti hogy PS-re nem lesz belole semmi,pedig jo lenne.
  • Sityi
    A Codemasters azzal indokolta, hogy a konzolosok nem szeretik a realisztikus(abb) irányítást. Viszont megígérték, hogy a hamarosan megjelenő patch majd orvosolja a dolgot.
  • LeePí17
    frankón fogalmazod a lényeget!
  • syscoHUN
    Kicsit kanyarodunk a fenti tematol,de szerintem mindegyiknak megvan a maga elonye/hatranya es igy mindegyik jo valahol.
    De ez tenyleg ToCA.
  • MaverickSXT
    Igazan nem akarlak megbantani de ez ki szerint koztudott teny?En jatszottam mind a 2 vel es a GTR siman jobb.Ha az LFS jobb akkor hogy hogy nem az a simulatorok kiralya?Nezd meg hany dijat nyert a GTR es hanyat az LFS na es ez viszont teny,de mindenki azzal gamezik amit szeret tehat nem vitat akarok nyitni es masreszt ez a ToCA
  • misirulez
    Mármint a Fizikája jobb.
  • misirulez
    GTR-nél jobb a Live For Speed, ez egy köztudott tény...:)
  • MaverickSXT
    Rosszul tudod van pc re nagyon is utos autos game a GTR ami az eddigi legjobb szerintem es sokak szerint na es rFactor, Nascar sim ,GT Legends stb.... GT4 pedig tudomasom szerint csak PS2 re van ugyanis exkluziv jogok vannak rajta viszont az nem szim hanem arcade game tehat ha az tetszett akkor a toca is fog
  • LeePí17
    ezt hogy érted h autosave?
    ha nincs meg a game mihez az autosave?
  • ffxi
    Nincs meg nekem a gém, de AutoSave segítene?
  • bgabor
    Jó a játék, de nem tudja valaki, miért állítja vissza a program a realizmussal kapcsolatos beállításokat? (Újraindításkor mindenképpen). Mert én mindig bekapcsolom őket(sérülés,irányítás,kerékvetők) ő meg mindig ki. Ki érti ezt?
  • ffxi
    Mind rallys!!! Toca-ban van több fajta is.

• LeePí17
    azért értettünk félre téget mert rosszul fogalmaztad meg a mondatot.
    na de a Ps2 az nem ugyanaz mint a Pc.
    Sokan nyomják kormánnyal..nekik bejött...
    (nekem meg itt a polcon porosodik...)
    próbáld ki..nem fogod megbánni..

el kell h keserítselek ugyanis van valós vezetési szimulációs játék!
    Pl: Richard Burns Rally..vagy közel hasonló hozzá a Colin..de ott van még a CRC2005 is...
  • ffxi
    De félre értettétek engemet!!!!!

A gém színvonalára értettem. Mivel PC-n nincs normális "Real Driving Simulator"-os gém, ezért ö.hasonlítottam Gran Turismo4-el, ami PS2-n nagyon ütös.
  • LeePí17
    Amit te kérdezel ffxi az a GRAND Turismo 4.
    Az CsAK Ps2,Ps3,XBoX360ra fog kijönni.
    Rókára Ne Hallgass..
    A Játék ára eredetileg 1 kerek 10es..de a warez is megy neten!
    igaz a tápkábelt kell lehúzni a DVD meghajtóról(ami nem nagy feladat)
  • Sunyi RóKA
    De külömben a dobozán rajta van hogy (Pc,Xbox,Ps2)ha Pcs akkor minden okér rajta tedd azt.
  • ffxi
    Csak megszerettem volna venni.
  • Sunyi RóKA
    Erre csak annyi a válasz (hülye kérdésre = Hülye válasz)
  • ffxi
    Ez a gém PC-s GT4???
  • LeePí17
    úgynézki a becses áramszolgáltató(isten**sza meg :D)....visszaadta az áramot...
    de változatlanul esik(ömlik) az esső...
    aztán télleg kéne jelszós próba..
    ugyanis a mai serveren kaptam némi ízelitőt a "román vendégmunkás"tól..némi virustezt jelezte az AVG..ami szépen kidobott a saját serveremről..
    de a gépem azt mondja h köszöni szépen jól van.....
    csak magamat kéne rendbe tenni és kilábalni a betegségből..
  • theodor
    Kár hogy nincsenek benne skyline-ok csak mert a 2. részben voltak.Most csak evo meg impreza van sajnos.A többi verseny nem is tetszik benne.Talán még a dtm meg a rally
  • kvanta
    Én már nem megyek vissza megyek összeütök valami Altekeot holnapra mert leszedi a prof a fejemet :D Holnap újra megpróbálok jönni hátha akkor már az áramszolgáltató is úgy akarja :D
  • LeePí17
    sorry skacok..áramingadozás volt..
    meg ezek után nem ártana jelszó a szerverre.
    na de indul újra
  • LeePí17
    van..pill
    vagyis indul
  • Rasti
    Server?
  • MaverickSXT
    Akarmilyen palyat be tok rakni csak most mar jo lenne vmi vegleges , 10 futamban egyeztunk meg szer annyi eleg