ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöhet a hülyeség lista hsz-ek:
Majd ha az lesz erre a képre irva hogy "crack copy" akkor majd leszedem
Lesz valami komolyabb RELASE? Pl.: Deviance vagy reloaded?
Ha valakinek elindult az irjon , hogy mit kell vele csinalni .
Remélem elég lesz 1 Crack hozzá és nem kell ujra szedni...
Aztán van egy gyerek aki sd4hide-ot akart használni az elindításhoz és csodálkozott hogy nem ment.
Tényleg kellene egy vaskezû moderátor ide aki kiírtja az összes Warez Pistike hozzászólást, maximum a kedvükért egy F.A.Q.-t lehetne belinkelni a szoksos SF trükközésrõl. S talán, mondom talán akkor a topic végre majd a játékról szólhat. Én kivárom a jõvõ hetet, s megveszem, mert van annyira élvezetes és tartalmas ez a játék, hogy megvegyem, pedig hát messze nem vagyok anyagilak úgy eleresztve, de ez már nem is errõl szól...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
2, minek irod le ugyan azt 100adjára??? ezvan irva az infoba is ezvan ide is meg mindehova...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1 daemon-ból felrakod a játékot (4-es daemon-ból és all emulation on)
2 el akarod indítani kér egy restartot
3 leállítod a gépet lehúzod a cd-dvd meghajtókról az ide és a táp kábelt
4 duplaclick a játék ikonjára és megy is
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Bazz nekem nagyon bejött ez a rész, fõleg a forma autók lettek eltalálva, a gokart sztem is csúcs. A rallys részt remegve töltöttem be, mert még élénken élt bennem a 2 rész borzalma. A játék nálam az árkád autóverseny kategóriában 10/8!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Forza.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Forza.
Ilyen lesz belülrõl ?! cép : )
http://www.panoramio.com/user/518310
Lehet vele nyomulni neten?
http://www.panoramio.com/user/518310
DTM, GT ill. GT light kategoriákban mentem pár kört elsõre, nagyon tapad(simán lehet csusztatni, inkáább csak látványelem) a kocsi, kisodrodsz a füre, akkor megint csak a szerencse dönt, h a tövig nyomott gázpedáltol kiprögünk e vagy sem 😊 tiszta második rész ... a sikerhez csak azt kell nézni, h melyik kanyar elõtt mikor vesszük le a gázrol a lábunk. skill a vezetéshez NEM KELL, sajnos. Így elég hamar ellaposodik az egész szvsz - de majd meglátjuk.
Grafika rendben van, picit talán sok a kontraszt, de elmegy, gyors. A tulhuzott x800asom csak ebben a játékban erõsen szemetel 😄 Szuper ezt megélni ... mind1, minden maxon igy is megy 50-60FPS-t, ezzel nincs gond. A törések egyáltalán nem olyanok mint a képeken, az a szokásos codecrap PR volt csak ... fotosop, ha ugy jobban tetszik.
Összességében tényleg jobb, mint amit az elsõ demo sugallt, nekem ilyen trd2remix érzésem van 😊 A warez simán megy, a szerencsésebb nforce3/4/viakt880 tulajoknak még csak letiltani-kihuzni sem kell a meghajtoikat. Nemtom a linkelt crack milyen .exe lehet, szvsz ne használjátok! Jobb az óvatosság ...
A multi megy, mert szokás szerint nincs online serial.
Forza.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Ide is lehet képet felrakni😊