ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktorr
Ne durrogjál.ideges vagy?feküggyél le

báttyó02
mivanitt 😄ASASD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ma2ska
Daemon 4+ kábellehuzás, ez ennyire bonyolult? Akinek igy se megy az vegye meg eredetiben, mert ugyse fog menni sehogy se, mert a gép szelleme ugy akarja hogy ne menjen...kész...

Clava
Nah most rakom fel a gémet ha megy akkor lökök be pár képet

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Fejes021
eltaláltad, nem megy. A most wanted safediskes, de ez sajnos SF-os.

http://www.panoramio.com/user/518310

Skynet723
Egy pár screenshotot elfogadnék a játékból!! Csak hogy tudjam mire számítsak 😉

A game nem mukodne azzal a progival mint a NFS:Most Wanted,nem is tudom hogy hogy hívják valami HIDE-t kellet nyomni és már indult is a játé?
Fejes021
bizony nem ártana mostmár a JÁTÉKRÓL beszélni, nem pedig arról hogy a crack ilyen szar olyan szar, meg SF rohaggyon meg. Például lehetne dögivel nyomni a képeket

lac coo
Én kihúztam az áram dugóját, lekapcsoltam a biztosítékot és nem indult...
Akkor kihúztam még a kávéfõzõt is , és voila: megy gond nélkül 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fejes021
amint látod az alattunk lévõ kb 100 hozzászólásból. IGEN, feladja

arty
szted ki a f***t érdekel, hogy kinek indul el és kinek nem? pláne h hány és milyen vinyo van a gépedben ? ennek mi köze a JÁTÉKHOZ ?

ellépek ebbõl a topikból is pár honapra, jobb lesz mindannyiunknak 😄

Forza.

malter
pedig egyszerü install és play még serial sincs,de ugylátszik sok embernek ez is feladja a leckét😊
Fejes021
Hmm. Mindenkinek kidudurodnak az erek a halántékán olyan idegesen gépel, vagy üvült, vagy veri a billentyûzetet, vagy stb.<#hehe> mert vagy nem indul neki, vagy unja a "nem indul" hozzászólásokat. De én csak csendben olvasgatom ezek. Néha worms 4 zek ,mert abból most lett jó tört verzsön. Majd pénteken bebattyogok a Westendbe átveszem az elõrendelt Toca 3-mamat és itthon szépen erõlködés nélkül feltelepítem<#nyes><#vigyor><#email>

[HUN]FaTaL
nem megy bazzeg faszom ezekbe már, húszszor le lett írva hogy nemjó. NINCS CRACK ÉS NEM IS LESZ

http://goo.gl/gd6Zi5

Viktorr
Remélem hogy jó,még nem próbáltam

Viktorr
Tessék crack:

http://online.gamespy.hu/RD3.rar

Eisenhower
<#zavart2><#fejvakaras><#conf>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Duddits
Köszönöm! Holnap írok, mert ma marhára kifáradtam a gokart versenybe. De esetleg rámruházhatja egy modi ha olvassa ezeket... És akkor írni se kell! Jó éjt! Jó játékot addig is. <#wink>

JohnnySmith
Nagyon jó kis game 😊 Nagyon jól lehet írányítani (persze kormánnyal) nagyon bejövõs! (graf itt ott nem tetszik) Hang fergeteges,átvezetõ videók is nagyon a helyén vannak!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

macesz
Figyelem akinek errort ír ki (IDe kábelek lehúzva) az próbálja meg vagy az mdf filet vagy a mdst betenni ha a megfelelõrõl telepíted fel akkor még kódot sem kér!!!!!!!

Eisenhower
én támogatom írj hogy házigarázda akarsz lenni ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Blackman
igen, de két winyó van a gépembe + 1dvd író.. és persze a daemon.. szerintem az lehet, hogy egyszer próbálgattam ilyen virtualcdhide nevû progikat és lehet valamit az egyik átállított ami miatt most minden indul.. másra én sem tudok gondolni

Duddits
Ezért vannak... Eézrt nem kell szaladni és megvenni...

ati2002
Jó-jó, csak kíváncsi lettem volna. Amúgy a f***om ezekbe az agyon moddolt promociós képekbe. Az egyszeri gyerek látja a képeket, megjelenik, szalad a boltba, erre kap egy rakás sz*rt.
Nem azt mondom, hogy sz*r a grafika, mert elég pofás fullon, de azokhoz a képekhez képest sehol sincs.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Duddits
Hát ha ez valós kép, megeszem a billentyûm...

Duddits
Anyám mi van itt! Jesszus mária. Fejezzétek már be! Valaki rámruházná a házigazdaságot? Elvégre én nyitottam... És akkor kilehet törölni ezeket a lámákat...

Sland
C: re raktad a játékot?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Blackman
nem tudom, de nekem simán elindult 4-es daemonnal. .semmit sem húztam le.. daemonban semmit sem raktam on-ra.. és így megy ez mindig, bármikor sf-os játékot próbálok..

Sland
én inkább Ps2 re töltöm le nehogy aztán meg a gépigénnyel legyen baj

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
ez 1 agyon pselt promociós kép!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ati2002
full grafikás ingame képeket tegyen be valaki pls.
van ennyire jó? (gondolom nem) (ez a kép ebbõl van)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

drop
hát én most szedem és már nagyon várom akki tolja mondhatna valamit a carier modrol

Eddig nekem is ment minden starfocre os jatek meg megy is de enel sikeresen kiirja hogy tegyem be az eredeti cd-t megdegelhetne aki kitalalta ezt a vedelmet

nincs de ezt én is eljátszottam végsõ kétségbeesésemben, s lehet ez volt a gond. nem tudom.. .bár akkor miért csak ez nem megy a többi SF játék miért indúl el? 😄 ez érdekes

Battlelog: kvantahun

macleod2005
Sziasztok.Én most telepitettem fel.Kérte a telepítõje hogy inditsam újra a gépet.Miután megtörtént a dvd-n található starforce könyvtárba bementem és elinditottam azt az exe-t.Az is kérte hogy inditsam újra a gépet.Ezt követõen próbáltam elinditani de kiirja a védelme hogy error<#szomoru1>Cd romok levannak húzva.Van valakinek ötlete mi a baj?

Clava
én most pakolom fel a gémet asszem este nem fogok aludni egyébként megi tt olvasgatva kinn van az nfrocon
2006-02-18 PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB 9749 CD CoversClean NFO

de mind1 az tuti ehezis majd lesz crack vagy 1-2 év mulva
de msot még a kábellehúzogatós de sztem ki kéne írni a topicba amit írt cápi mert sztem még vagy 2-3 ezer komment ezzel lesz most tele amint egyre jobban terjed a gém

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Köszönöm a gyors választ, meg azt is hogy nem ordítottad le a fejem . Egyébként megértem az ordibálós tábort is mert sokszor engem is zavar hogy olyat kérdeznek meg 20. alkalommal is ami 3 kommenttel hamarabb le van írva. Igaz én akkor sem ordítom le a másik fejét, ez már mentalitás kérdése. 😄

Sajnos ettõl féltem hogy spec. probléma lesz, pedig eddig mionden SF játék ment most meg akkor nem tudom mi lehet a gubanc...de hosszú az éjszaka

Ma2ska
Daemon 4 mount+kábellehuzás...egyebet nem tudok...

Ma2ska
Kérlek. Nos nem tudom mi lehet a probléma, ha mindent ugycsináltál ahogy ilyenkor szokás, nyilván valami speciális probléma lehet. Na látjátok igy is lehet ezt, nem kell mindjárt neki támadni az embernek.

Akkor én mit kezdjek magammal? :d

Ugyanis én aktívan olvasom a topikot meg ahonnan letöltöttem ott is elolvastam minden hozzászólást és mégis gondban vagyok, mert senki nem járt úgy mint én 😄 ugyanis mindent úgy csináltam ahogy leírták és mégsem indul el a játék. Kétszer véletlenül elindúlt de akkor is amikor elindítottam a world tourt betöltötte a pályát s amikor átkellett volna vennem az irányítást hibaüzenettel kilépett..

Szóval tudnátok valami értelmes tanácsot adni? Ha igen akkor azt megköszönném nagyon.

Ma2ska
Aztán miér baj ha megkérdezi valaki hogy miért nem tudja elinditani? Engem egyáltalán nem idegesit, átugrom és kész a hsz t. Nem tudom miért kell ezen ilyen müfelháborodásokat csinálni.

mucius
ááá, ezeket a musclecar-okat hogy össze lehet gyúrmázni !!! 😄

gyerkõcök, online play ????

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Cápafogxy
Én elkezdtem a world tour-t megyek is vissza játszani.

arty
egen, vannak akik egy peccs+krekket nem tudnak felrakni és/vagy tákolt a rencerük ...

jah, és w98 alatt sem megy, csak XP! ezt én is beettem apósnál ...

elkezdte valaki a karriert vagy vártok a cheatgenerátorra? (vicces h codemasters a cheateket is pénzért adja ... )

Forza.

lac coo
De azt , csak kiváncsiságból 😄DD

Cápafogxy
A toca race driver 2-höz van crack ha azt kérdezted, de nem mindenkinek mûködik, nekem igen. (ha nem azt kérdezted akkor sorry, de nem volt egyértelmû)

bodesz
lehet.csak nem a mai darabokhoz 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

lac coo
A 2-höz van , nem ?
Vagy az csak kamu ?

Cápafogxy
Hát igen most kb 200 vagy több hszen keresztül az fog menni hogy JAJ nem indul el segítsetek. Aztán cska vissza kéne olvasniuk ...

3P
Nem akarlak megbántani de az egész napi flame-ed után nem vagyok meglepve azon ahogy jártál...
Tényleg nem bántó szándékkal, de elõbb olvas mielõtt ezt tennéd! Remélem nem sértésned veszed, hanem tanácsnak, amin minimum egy picit érdemes elgondolkodni.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...