ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucius
csak rfactornak így maxon a gépigénye egyáltalán nem vicces 😉

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

malter
el ne kezd!!
lac coo
Csak úgy viccbõl : rFactor kép1 kép2
kép3 ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Terminátor14
2500+-os amd (barton), 1gb drr, 6600gt 😊

külsõs kép

CSAK a Fradi

malter
ilyen maxon 6600gtvel

Fejes021
az hogy nem éppen acélos az mit jelent?

http://www.panoramio.com/user/518310

mucius
mindjárt csinálok egy servert. ha gondoljátok gyertek. zászlók, gondatlan vezetésért bünti jár ám 😛

b-type
Ez jó hír. 😊
A kép is jó azért.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JohnnySmith
Multit én is szívesen kipróbálnám! 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Terminátor14
Az én nem épp acélos gépemen is nagyon jól fut...
Mint már mondtam, minden maxon, 1024-ben tökéletes, riccenésmentés végig.
1600-ban néha érezni azért, de ott sem vészes.

Ja és BladeW-nek igaza van, az árnyékok mediumon voltak, most vettem észre 😊

kép

CSAK a Fradi

malter
én😊)
mucius
te vagy zsigulipowa ? 😄

b-type
Ha nem probléma, lõj egyet légyszi külsõbõl, thx.
Egyébként a grafot felhúzva mennyire jó a sebessége a játéknak rajtnál, és hány autónál a mennyi?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

malter
itt van pár kép,de nem maxos😊

multiban is probáltam gond nélkül megy és kellemes versenyeket lehet nyomni😊

Terminátor14
Az élsimítás nemtom rajtavan-e...
A driverben is meg a játékban is beállítottam 4X-re, de nem nagyon vettem észre különbséget 😞((
Illetve ugye a felbontás sem max, de 1600-on is megnéztem, hát nemtom :S

CSAK a Fradi

Na ne mar hogy a tobbi kocsinak nincs arnyeka... Ez nem lehet a max
pajti
Ha már nincs rendes fizika akkor legalább grafó lehetne szbb is 😞

b-type
Ez most full max-on van?????
nem estem hanyatt. 😞

zolo
De gáz ez a belsõ nézet...
Ha sima Toca1-tõl kezdve a Race driver 1-ig megbírták csinálni a belsõ nézetet akkor most miért nem???Pedig a számítógépek nem visszafele fejlõdnek...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Fejes021
ez a world tour pontosan mit takar?

Eisenhower
hát én akárhogy állítom az aa-t és af-et nekem az istennek nem mûkszik próbáltam a játékban is meg a vga driverben is 😞

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Terminátor14
Sziasztok! Nálam így néz ki a cucc:

Minden maxon van asszem, élsimítás 4X

CSAK a Fradi

Eisenhower
próbáljátok ki a pro carrierbe a renault alpine-t nagyon jó 😊

JohnnySmith
Tier5 nél járok 😊
Monster Truck powa 😊))
Amerikai musclecarok nagyon ütösek voltak 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

streetracer
Alcoholt töröltem, DT-ben mindent engedélyeztem, de semmi nem történt...

3P
Szerintem sokat javított az idõmérõ a hangulaton és csökkentett az örületbe kerülés határain. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

mucius
pont erre a mod.ini-s dologra akartam rákeresni rídmíbe. elõzõ részt enélkül végigvinni szinte lehetetlen, anélkül, hogy az ember ne sérüljön mentálisan. 😊
de mint írtad végre van qaulifying.

3P
Hiába, a kasztni rejtett tartalékai... 😉

mucius
simán van ilyen a grafika. még a röpködõ darabok is egy az egyben benne vannak a játékban, csak kb. olyanok mint a füst: felszáll, elillan, nyoma nincs, hogy honnan eshetett le. 😊 ha ovatosan darálod, akkor 2 kamionnyi ilyen darabkát lehet leforgácsolni az autóról anélkül, hogy egy karcolás is lenne rajta. a valós sérülés meg úgynézem erõsen géposztályfüggõ, van autó ami nyúlikmálik, és van amirõl csak a kerekek repkednek le, de horpadni nem horpad. 😊

3P
Be kell vallanom, hogy nem bírtam megállni, hogy ki ne próbáljam a hazai megjelenésig. Ááh, csak jelenjen meg jõvõ héten! 😊
Rövid összegzés:
- A karrier mód már végre értelmesen mûködik, azaz van edzés, idõmérõ, setup leghetõség. Ezzel javítva lett a 2. rész talán legidegesítõbb hibája. További elõny karriar módben, hogy nem adhoc jelleggel jönnek a versenyek, hanem egyik versenyágban indulhatsz el. pl formula autók és azon belül egyre nívósabb bajnokságban indulhatsz. Ez nekem ismét pozitív változás.
- A grafika szerintem nem sokat fejlõdött az elõzõ rész óta, legalább elég hozzá egy közepes konfig is. Az esõ továbbra is harmatos kivitelezésû.
- A hangok szerintem ismét jók lettek, de ez izlés kérdése.
- Fizika. Egész érdekes, persze nem szim, de talán közelebb áll hozzá, mint egy NFS szerû árkádhoz (nem akarok senkit sem megsérteni, ez nem pejoratív jelzõ akart lenni). A kerekek melegedése szerintem sokkal jobban eltalált mint az elõzõ részben. Tetszik a súlypont és a nehézségi gyorsulásból fakadó erõ által okozott tapadásváltozás is ötletes lett. Összességében ismét egy kellemes autós játék kategóriát jelent ez a rész is az irányíthatóság/fizika szempontjából.

Multiplayert nem próbáltam, s a törésrõl sem nyilatkozhatom, mert még nem törtem meg magam benne (látványosan).

Az alcoholt szedd le (ha jól tudom feketelistán van). Minden emulációt kapcsolj be a DT-ben (emulation menü, all options on). Nálam az options menübe is minden be van kapcsolva.
streetracer
Az Alcohol? Mi az, hogy le van szedve? Az Alcohol telepítve van, fent van a vinyón. Mi mindent kéne bekapcsolnom a DT-ben?

Az Alcohol le van szedve? A DT-ben minden be van kapcsolva?
3P
Egy kis segítség azoknak, akiknek túl nehéz a karrier:
Race Driver 3\gamedata\frontend\ könyvtárban van egy file a Mods.ini azt kell editálni.

Nehézség:
Alapesetben
CareerDiff=0
Ilyenkor fokozatosan nehezedik. a 0-s értéket 60 és 100 között lehet állítani ez amolyan %-os nehézség. A normál fokozat olyan 70% emlékeim szerint.

Versenytáv:
CareerLapMultiply=0
Ez megint változó lapszámot jelent. Értéke 1 és 10 között változhat. Értsd minnél nagyobb a szám annál több kör lesz karrier módban.

Jó játékot!

Istencsászár
és a játék milyen? 1edül arty írt véleményt, de a többi 10-20 vérpistike nem... esetleg ha nem okoz fizikai fájdalmat 1-2 nagy felbontású képet is berakhatna valaki pl a formula, gokart, kamion versenyekrõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

3P
Ne beszélj már hülyeségeket!
Hogy a francos nyavajába látná a gép a CD/DVD egységet, ha nincs rajt az IDE kábal. Méri a táp áramfelvételét, s egy huszárosat tippel belõle?
Olyan fokú marhaság terjeng manapság a neten, hogy szinte siralmas...

streetracer
Figyelj! Ha még1x elolvasod amit írtam "Tápkábel,IDE kábel lehúzva mindkét" akkor nem kérdeztél volna hülyeséget. Természetesen a TÁPKÁBELT és az IDE KÁBELT is lehúztam, volt már ilyen esetem több játékkal is, pl. Toca 2-vel. Felraktam én is a legújabb Daemon Tools-t, de semmit nem változott a helyzet. Teljességgel nem értem, mennie kéne.

Ne (csak) az IDE-t húzd le, hanem a tápcsatit.
Eisenhower
te meg menj visszább a hozzászólásokban. ott találsz scrnshotokat.

Eisenhower
<#zavart2> az a sd4hide nevû progi volt teljesen más védelemhez van az a progi. szoval NEM jó hozzá.

cáfolom az én részemrõl néztem 4.0 és 4.03 daemonnal is a szituáció nem változik

Battlelog: kvantahun

malter
valoszinüleg nem 4es daemoon másra nem tudok gondolni
nekem is ugyan ez a probléma. Lassan feladom a próbálkozást nem tudom mi lehet a gond...

Battlelog: kvantahun

streetracer

Tápkábel,IDE kábel lehúzva mindkét CD/DVD driveról, de mégsem engem játszani. Ez mi?

Fejes021
szerintem ha tudok autós játékot kormánnyal jáccani akkor egyértelmûen azt választom, és nem a bill. vagy gamepadot. mind1

Azt senki se tudja😄
Gondolom urbijoe jobban szereti a controllert.

Fejes021
és mitõl jobb az irányítás a ps2-n mint pc-n?

Simán. VAn egy csomo ps2-es kormány.

Fejes021
pc-hez is lehet kormányt csatlakoztatni. Egyébként ps2höz lehet?

urbijoe
ha-ha én ps2-re töltöm ott nincs ilyen szarakodás és még irányitani is jobb <#beka2><#beka2>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5