ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
power 320.7 kw / 430 bhp @ 5800 rpm
weight 847 kg / 1867 lbs
top speed 318 kph / 197.6 mph
http://www.supercars.net/cars/2067.html
power 441.5 kw / 592 bhp @ 5800 rpm
top speed 321.9 kph / 200.0 mph
http://www.supercars.net/cars/1265.html
jah meg valami feltöltöhelyet mert a képfeltöltés.hu rol nem enged beszurtni az sg. elvégre azért van ez a top hogy a játékróül dumáljunk meg kpeket osszunk meg 1mással nem?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
A Race Driver sorozathoz mindig is közel álltam, a Toca race driver 1 meg is volt eredetiben, és nagyon sokat játszottam vele, sokszor a haverokkal multiba. Aztán amikor kijött a Toca Race Driver 2, akkor kisebb szenvedések árán (SF miatt), de felraktam, és szintén sokat játszottam vele, de már annyira nem fogott meg, mint az elsõ rész.
Tegnap véletlen néztem be ebbe a topikba reggel, és láttam, hogy már vannak akik töltik. Gyorsan megcéloztam egy bizonyos oldalt, és belekezdtem a letöltésbe <#vigyor>#vigyor>
Aztán este amikor lejött "gyorsan" Daemon 4 mount, és install, ami elég sokáig eltartott (csodálkoztam, amikor nem votl neki elég 6,5 gb szabad hely a vinyón). Ezután gyorsan kábelek le, és gép indít, de nem akart elindulni. Na mondom bazzeg... Aztán mégegyszer próbálkoztam, és már ment is <#nemtudom>#nemtudom>
A grafikát még a külön konfigban belõttem, és meglepõdve tapasztaltam, hogy aláírásomban látható alap konfigomon is elég szépen elfut, akár high grafikán is. (mondjuk a replayek eléggé akadnak)
El is kezdtem a world tour-t, a toca race driver sorozathoz méltó átvezetõ animációk fogadtak, szerintem nagyon eltalálták most is a carrert.
Nagyon sokat szenvedtem viszont az irányítás beállításával. Nekem van egy fincsi Logitech MOMO racing wheel FFB kormányom, azt felismerte, és valami varázslóval szépen be is állította magának, de utána még szarakodtam egy csomót a force feedback belövésével, mert nem igazán tetszett az irányíthatóság. Most már jó így, erõs force-al, és manuális váltó + kuplung. Így már azt mondom, hogy egészen szimulátoros beütése van, még akkor is, ha ez egy eléggé komolyan árkád játék. Tehát árkád, de nem rossz, élvezhetõ játék. Asszem elég sokat írtam, már csak lezárom a hszt. <#vigyor2>#vigyor2>
A játék azért jó mert ajánlható szim és árkád fanoknak is egyaránt, asszem mindenki számára élvezhetõ játékot "dobott össze" a Codemasters.
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mi a rák kellhet még más ahhoz, hogy szóljon a hang...
codecpack for lammaz sry^^
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Korán keltem, hol az arany?
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Nem tudna vki segíteni?
a fizika hát olya arcadhoz képes jó

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Egyébként tényleg zsír a játék csak aza baj hogy állandóan kilök az asztalra gyakorlatilag 1 kört nem tudok menni vele....😞
Battlelog: kvantahun
Most aláztam meg a vérbe 3 franciát neten 😊)))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De barom vagyok megpróbálom újra, ja és kösz a linket is
CSAK a Fradi
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Valaki nem tudja elküldeni a hiányzó mds -t?
amúgy a törés hogy van akkor törik normálisan hogyha si,mulációra állítom vagy hogy a zsír?
http://www.panoramio.com/user/518310
Nekem bejött aránylag az elsõ két rész is, de sztem iszonyat gáz, hogy megyek 200-zal, visszaváltok akár 1-be, a kocsi meg suhan tovább.<#fejvakaras>#fejvakaras>
De nem fog akadozni azon sem, az tuti 😊
CSAK a Fradi
Sorry...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!