ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sot, a Codies annyira gyoker, hogy minden evben, minden CMR es TRD reszhez elkeszitik "maganban" a kamera menedzsert, hogy lehessen tologatni legalabb a kamerat, de a Codies keptelen beepiteni a programokba?!
Leírnátok nekem naon részletesen köszi! 😊 😛
Eddig csak a Toca 3-al és a Worms 4-el nem tudtam neten jáccani 😞
tûzfalam van kivan engedve a game!(exe)
Kösz
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Szóval van már normális replay, mint a GTR/GTL/rFactor-ban? Az autók között lehet váltogatni? mert emlékeim szerint a TRD2-ben ezt sem lehetett, csak egy külsõ buheráló programmal.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
( TERMÉSZETESEN MAXON VAN MINDEN ) Nem tudom honnan jött az ötlet, hogy lejjebb vegyem az autó "megmunkáltságát", de lejjebb vettem....azt tapasztaltam hogy az ég világon semmi nem változott...kérdezem én....MIÉÉÉÉÉÉRRRTTTTT ? ? ? <#conf>#conf>
Ha bárki lát valamilyen változást az legyen szives írja le ide hogy mi az !
(én amióta létezik a TOCA sorozat, azóta vagyok a rajongója, de a Race Driver 2 megjelenése óta valahogy más a játék "feelingje", ezt csak azért mondom mert nem egy amolyan "kötekedjünk egy kicsit" ember vagyok hanem egy TOCA rajongó!!!!)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
lehúztam az ide kábeleket, minden felesleges cuccról, még sfcure progit is használtam, aztán még sfnightmare-val disable node-t is kapcsoltam, de meg se mukkant a game!! mit csináltam rosszul??
csak azért mert nekem is 6600gtm van.
:3
-----
mindenesetre félreteszem az image-t késõbbre, talán lesz megoldás, vagy majd egy esetleges format c: után újra kiprószálom.
Addig is jó játékot mindenkinek! <#duma>#duma><#eljen>#eljen>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Csak be kéne rakni a banner alá is...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
u dont have to listen anybody else but me
Problem: The engine sounds in the game whine and are quite high pitched. There may be other sound problems in-game
Solution: These problems are normally noticed with onboard sound cards.
Make sure that you have the latest drivers for your soundcard and your motherboard. If you have a VIA AC97 sound card, you need to install the latest drivers for this card from www.viatech.com and ensure that you have the latest 4 in 1 drivers from the same location.
Alternatively use Realtek's updated drivers for any AC 97 (AL650) device:
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?series=8&Software=True
If the problem persists, try the following:
1) Turn the sound quality slider down in the hardware setup for the game.
2) Open the file c:program filesCodemastersRace DriverPCHardwareconfig.ini in notepad (you should be simply able to double click on the file), and change SimpleHWSound to 1.
3) Click on Start - Run, enter DXDiag, go to the sound tab, and turn the hardware sound acceleration slider down one notch (try two notches if there is no improvement).
Néhány texturát mintha paintbna rajzolttak volna😄
A 7.0 giga pedig már egyenesen felhábotító........
sehogy sem akarta kicsomizni a köcsög, erre lekzdem még1x mondom majd most... simogatom a gépet, és beszélek hozzá, hogy kérlek csináld meg, ugy szeretlek stb... erre nem kicsomizza, ezt nem hiszem el... .. 😄 aki érti a win-t az zseni, peidg ez elvileg fizikálisan nem lehetséges, na sebaj, már telepít, majd online találkozunk... 😄
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Úgylátom kijött a game, nem is figyeltem különösképp...
De egy Faq már elmenne úgylátom 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.rasch.uw.hu
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
error mindig
(a kabelt lehuzni nem tudom, nem ertek hozza, szet se tudom szedni a gepet)
szoke vagyok
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ha World Tour-t akarok kezdeni, akkor elkezd tõlteni a progi, s mielõtt bejönne valami (gondolom video), lefagy. Pro Carrier modot tudok indítani, de ott is néha pálya betõltés után elõfordul, hogy lefagy, de ott csak néha, mig world Tournál mindig.
Codec pack, ami megzavarhatná nincs fent, mindig csak célirányos kodekeket teszek fel. Lehet, hogy blink video player kellene neki? Nemtudom, de picit lelohasztott, mert így bugosan nem tudom, hogy adjak-e ki rá 10 000 Ft-ot...
Lehet, hogy megvéárom az elsõ patch-et, csak kérdés, hogy javítja-e?