ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Csak egy bajom van vele, hogy mindig elfelejti a Pro Sim beallitasokat, vagyis azt mindig ujra kell kapcsolgatni😊 Nem mintha nem ferne bele, de azert is😉
Es persze meg meg lehetne emliteni a tucatnyi hianyossagot es/vagy hibat, de ez valoban nem szimulatornak keszult;D Arra itt van a gepemen a GPL, NR2003, rF, GTL, GTR, netKar, LFS... <#idiota>

Szerk.: Ja es persze, Codies szokas szerint, meg ez is visszaallitja a desktopomat feketerol standart Windows kekre😉
Alexease
Azert itt is be lehet allitani, hogy letepje a kezed rendesen😊)) Azert most mar a normalisabb Linarity kezelessel es a Tightness lehetoseggel teljesen elvezetesre be lehet allitani. Nem egy szimulator az biztos, de el lehet vele autokazni, ha maset nem is, a sok autoert es palyaert😉

De valamelyik filmben/hirdetesben ugy is reklamoztak, hogy: "Versenyszimulacios Video Jatek." 😊 Vagyis nem az autokat szimulalja, hanem a versenyeket😊))

En a demo alapjan megakartam venni. Elvileg meg most is, bar nekem valamiert szerencsem van, es nalam egyszeru emulalassal, lehuzas nelkul is megy korrekttul - valamiert😊 Tartsa meg joszokasat😊)))
Panther
És akkor még nem számítottam a gagyi effekteket, ha nkeimész valaminek, vagy neked mennek. Az ISI motoros játékokhoz képest katasztrofális a kormányzás.

De ha neked jó ez is, akkor legyen.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

mucius
nemtom mit bakterkodtok ti a kormány konfigolásával de bõven pofonegyszerû, és a ffb is jó itt is és az elõzõ résznél is (bár nem a gtlegendses vállficamítós).😉

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

3P
Nem járt senki úgy, hogy a World Tour-t próbálja betõlteni és a töltés végén folyamatosna lefagy? Nálam sajnos ez a jelenség. 😞 Néha Pro Carrier módban is 1-1 pálya betõltésének végén is lefagy a játék, de az még elviselhetõ, mert az "véletlenszerû", de a World Torunál állandó a jelenség.
Csináltam már újrainstallt direkt minimál telepítéssel is, próbáltam nagy és kisfelbontású videókkal, cseréltem VGA drivert, állítgattam a hangkártya hardveres gyorsításán, de semmi. Ha elindul egy verseny akkor soha nincs fagyás, s semelyik demó sem fagyott így (még mindig fent vannak a gépen). A gép nincs húzva, és nincs fent semmiféle codec pack. Egyszerûen tanácstalan vagyok. Mindenképpen meg akartam venni a játékot, de így nagyon elment tõle a kedvem, hiszen erõsen csökkenik a játék élvezhetõsége. Valami tipp esetleg? Talán egy reményt keltõ patch felöl valami bíztató hír? Ne adj Isten a megoldás a problémára?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alexease
Az FFB-s megakadasra (mar irtam egyszer lejebb):
- Kesziteni egy BAT file-t, es abbol inditani a programot, ahogy Sup irta, magasabb prioritassal:

C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "X:\konyvtar\Race Driver 3\RD3.exe"

Ennyi.
De mit lehet rajta 1 órát konfigolni? van a linearity, a saturation meg van a deadzone, oszt hali. Próbáltam állítgatni ezeket, de semmi lényeges változás, hacsak az nem, hogy sz.rabb lett..
Panther
Akinek meg-megakad az FFB bekapcsolása után, futtassa magasabb proritással a programot és nem fog akadni. Egyébként kormánnyal tényleg kínszenvedés az irányítás, legalábbis 1 órát kell konfigolni hozzá, hogy normális legyen.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Nahh, egy firs-(and very-very last)look tõlem is:
Összefoglalva: nem érte meg azt az 20 percet, amit ráfordítottam az életembõl.
1. Mikor mondja meg már valaki ennek a Codemasters nevû társaságnak, hogy ha autós játékot csinálnak PC-re, akkor ne arra a kib.szott banánra optimalizálják az irányítást? Mert billentyûvel még csak-csak, de kormánnyal kínszenvedés.
2. Grafika rendben, kicsit csili-vili, de ezt leszámítva teljesen jó.
3. Gépigény nem gáz, 1024x768-ban fullra húzva nem döccent meg a nem túl acélos gépemen (2.8Sempron+9600XTUltimate+768M) sem.
4. Hang eléggé gagyi, leginkább az RC robbanósok hangjához hasonlítanám.
5. FFB: ugyanaz a bugos szar, mint a 2. részben volt. Ha FFB bekapcs, akkor random idõközönként meg-megáll az egész 1-2 másodpercre, aztán onnét megy tovább minden. Thrustmaster GT FFB. A 2. rész uezt csinálta Logitech kormánnyal.
Szóval nekem ez ennyi volt, a kerekék nem pumpálhatja fel a a jelenleg mérvadó autós játékoknak.
A fentieket kb. 20 perc tiszta játékidõ után vontam le, a Clio, gokart, buggy, Renault Alpine kipróbálása után.

Értékelés: **/*****
reaper4
jó akkor nem szóltam. csak az eddigi starforce okra ez tökéletes megoldás nálam és jót akartam.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Istencsászár
minden gépen más, valakinek megy igy, valakinek nem, valakinek ugymegy, valainek ugyse megy... hiába irgatjátok be hogy " nekem igy megy " másnak nembiztos hogy fog...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hy
pedig egyszerû..nem kell kapcsoló..nem kell kihúzni a tápkábelt..
Sajátgép..tulajdonságok..eszközkezelõ...cd/dvd meghajtó..letiltás...
ennyi...ha nemjácol utánna meg ugyanez..csak engedélyezés..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bazza
Nekem már rég kapcsolóval mûxik az áramtalanítása a drive-oknak. 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

reaper4
de 1 mozdulattal le tudod kapcsolni menet közben. monnyuk ha megy akkor is megy a game.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nem konkrétan neked írtam csak azt olvasgatom h "nem indul és micsinájjak?"

Attól még ugyanúgy rá van kötve a gépre nem? Eztet most nem értem:-/

kostka
annyira nem érdekel, és mivel nem használom túl sûrûn a DVD-írómat ezért nem is zavar. meg a gépház úgyis nyitva van, szóval nem bonyolult mûvelet.
másik ok: nem sûrûn játszok SF-es játékokkal 😉

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

reaper4
vegyetek már 1 külsõ rack-et amibe beletoljátok az írót és nem kell huzogatni semmit.

kostka
ha lehúzod az optikai meghajtók kábeleit, akkor elindul simán 😉
nincs hozzá "normális crack", de szerintem nem bonyolult így sem

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

Én azt szeretném kérdezni hogy ez elindul simán??? nem kell semmi le huzogatni van hozzá normális crack???

kostka
LFS-re ki is van téve "online racing simulator"

amúgy teljesen igazad van

urbijoe
a pro karriert melyik modban kell kezdeni? a gokart -ossal

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Különben nem tdom hogy miért van ott hogy "simulator",hogyha ez a Live for speedre
lenne kitéve megérteném...

Eisenhower
valahogy úgy. még a végén kiderül hogy nem is "racing simulator" hanem "flight simulator" <#idiota><#vigyor><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Buba007
Nemtom én meglepõdtem... Egyszer csak elemelkedett a kocsi baloldala a talajtól és meg csak néznem, hogy "mivan mán', repülünk?".<#nyes>

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Csibe sikerült csinálok majd szervert azt nyomulhatunk 😊 privi msn címed!

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Biztos hogy lesz crack,de az is lehet hogy fél év.Pl.:Worms 4

Eisenhower
ugyanitt borítottam fel én is a verdát ugyanugy rámásztam a rázókõre és ugyanugy imprezával ^^

dienesoft
igen,én elképzelhetõnek tartom...valamit csak kitalálnak, csak sajnos már jönni fog a starforce 3.7...elméletileg a kihuzogatás sem hatja meg õt...végünk, az oroszsok gyorsabbak...<#buck>

VRSDM
tudom lejárt téma a warez nem menés, stb, de egy uccsó kérdés ( nem kell leszolni érte senkinek)...
elképzelhetõnek tartjátok hogy lesz valami normális inditási mód? vmi program stb. ami mindneknek indithatóvá teszi?

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
elvileg ijen nagy sebességnél, ha eltolódik balra az egész hátsó konzol, akkor betörhetett, igaz, itt ez nem igy van, szoval elképzelhetõ, nem gázos sztem...

Szia csibe
1 mb van!

Fejes021
azt nem tom, hogy a bal hátsó lámpa mitõl tört be

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
ok sorry<#rinya><#sir><#szomoru2>

http://www.panoramio.com/user/518310

Buba007
És igen, sikerült... Eddig még csak a játék demó változatában sikerült megborítanom egy Civic-et, de most a teljes verzióban teljesen véletlenül ugyanezt eljátszhattam egy Imprezával. Szerencsére volt nálam kamera, úgyhogy meg tudom nektek mutatni a felvételt. <#vigyor><#vigyor> Erre tessék --->>Borítás

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

dienesoft
nincs húzva...most másodszorra próbáltam, nem fagyott ki...nem értem :S

Eisenhower
nincs neked a géped húzva véletlen? proci vagy vga?

Nekem nem is megy 60hz-en nekem 85hz-n megy csak.Nem tdom miért.

dienesoft
Hát nekem skacok, rohadtul nagy bajom van a játékkal!Jáccok vele 10 percet, erre mikor nekimentem renaultval egy clio-nak kifagyott a hang, csikok jöttek ki 60hz-ben, és megállt a rendszer és ennyi!Mi a rák van vele!Segítsetek, nem élem túl!!!

Én ezt vettem tavaly nyáron:
Sapphire Radeon 9600 Pro Atlantis 256Mb
24e

VRSDM
nekem starfuck-al sem megy, valszeg lesz egy format c, és ezt teszem fel elõszõr a rendszercuccok után, hátha akkor...

okézd le' és 1 mb ra állítsd!

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

kösz igy megy a kukac
de ez írja ki:

fogod bemész a wordbe megcsinálod a kukacot behúzod ctrl+c bemész a tocába és a kukac helyére megynom a ctrl+v-t és voala!

Cápafogxy
jupa:
nem 25k a 9600, pls én január 3-án vettem egy új 9600pro 256MB 21,5k-ért.

e mailcímet nem tok beírni nem fogadja a kukacot 😄 tocába
a gamespy arcade fent van csináltam is usert de soha se lép be

Hát elég túlzás amit írsz,igaz hogy a 9600 25e de a 6600Gt elég durva annyi pénzért szal elég gáz ha annyit kiadtál érte...Haverom sokkal olcsóbban vette nyáron és nem inno 3d vagy ilyesmi hanem nvidia.

Jó kis gamma,de kormánnyal elég nehéz a go-kart irányítása,alig kanyarodik😞
De összeségében jó lett!😊

fel kell rakni a gamespy a dvd-rõl vagy a cd-rõl. a gamespyben csinálsz egy accot és belépsz a tokába! ott play simulation és online. ott arra váltassz hogy add user és beírod a neved meg email címet meg jelszót! és már bent is vagy! ottvan hgy browse server és ott állítsd a minimumot 1 re és a maxot 10 re és keresi a szervereket! onnantól már csak játszani kell!

Panther
A csúcs az volt, amikor a TRD2-vel mentem egy ovál pályán valami kisteherautó-félével 60 (!!) körös versenyt és a végén közölte velem a program, hogy túl nagy a fájl, nem tudja elmenteni az egészet, a vége hiányozni fog. <#alien><#idiota>