ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudja, hogy a játékban a következõ kormánybeállítások változtatásával mit állítok, mi változik, legyenszíves írja már le! Nem szószerinti fordításra gondolok, mert azt megcsináltam, de nem 1értelmû számomra!

FORCE FEEDBACK TIGHTNESS
WHEEL LINEARITY

Elõre is köszönöm!
Istencsászár
szépen beszélsz, sztem vedd meg és semmi baja nemelsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danman
ha billel nyomod...az gáz😄 de szaggatva nyomogasd a gáz gombot,de mondom kormánnyal sokkal jobb

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

csm
ez a sz*r!!!!!!100 félét 100 helyen próbáltam 100 féleképp és nem megy!!!de ami az érdekes az az hogy más sf-es szar meg elindul amivel más gecizik!!!Bassza meg a qrva annyát az aki kitalálta ezt a szart!!!!

BMW 325 iX Rallye Car :)

Alexease
Csak nem foci rajongo vagy?! <#idiota><#zavart1>
Alexease
A TRD topic-okban altalaban - sajnos - gyok alatti a szinvonal😞 Csak warez van, flame es fikazas, akinek meg elindul az azonnal cheat, utana megy online es arkadban zuzzak egymast a palyan😞 Persze, tisztelet a kivetelnek!
Duddits
Erre van egy jó megoldás... Ne nyomj teljes gázt kanyarba...

webibebi
nálatok is mindig kicsúszik a kocsi hogy teljesen nyomom a gázt?

msn:[email protected] bárki felvehet

geri15
Tudtam hogy így fogsz reagálni.... Hát látszik is az az öt perc 😊 Mellesleg a másik oldalad se sokkal jobb, sõt.... de légy rá büszke, ügyes voltál <#smile>

Eisenhower, biztos vagyok benne hogy feltérképezted, csak mikor az észt osztogatták akkor maradtál otthon véletlenül ;-)

Köszi, Duddits így már ment 😊 Egyébként megnéztem a játékot, hát sokat változott az elsõ rész óta.... igazából már semmi köze nincs hozzá, pedig az mennyire jó játék volt... az meg hogy szimulátor legyen egyáltalán nem igaz, viszont kellemesen el lehet vele autózgatni 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

b-type

Egyébként autós játékként minden a jó irányíthatósággal kezdõdik...azaz normálisan be lehessen állítani a kormányt (kényszermegoldásként billes lehetõség)
Az hogy szim vagy arcade vonulatú az majd csak ezután dõl el.
Az rossz megközelítés hogy akinek problémája van a kormány lekezeléssel az hová akar szimezni, pl. a felemlegetett LFS is piszok részletesen konfigolható kormányra.

Egyébként nagyon üt a szinvonal 😞, én spec pihentetem kicsit a topicot.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Eisenhower
rolesz is nagyon szereti a szmájlikat ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

A nagy s*gedet olvastál vissza!Akkor láthatnád hogy oda van irva hogy kb 5 percig csináltam de ne zavarjon!Egyébként:Az oldalam Itt elérhetõ de ezt is tudnád ha ráklikentél volna a nevemre<#mf2><#mf1><#mf3><#boxer><#mf3>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Eisenhower
hát fura egy kicsit 😊 írj megint moderátor topikba hogy még azóta sem történt semmi. hátha elfelejtették ^.^ mellesleg mindenkinél változó az indítás van akinek semmit se kell lehuzni. van akinek elég az ide van akinek elég a tápcsati van akinél (pl nálam ^.^) az ide kábelt is le kell meg a tápcsatikat is és csak ugy indul.

Duddits
Hétvégén írtam! Modikhoz visszatérve! Már nem is tudom hány hónapja kértük a Starforce 3.3 topik átnevezését Starforce topikra!! És semmi! Hónapok óta semmi! Azért.... <#levele>

Oké, geri. Bocsi. Elindult már? Többnyire le kell húzni kézzel a meghajtókat, mivel már újjabb Starforce van rajta...

Eisenhower
hát azért én ennyi sg forumozás óta csak feltérképeztem magam sg-n. már régebben megtaláltam a szmájlikat amit azóta is nagy szeretettel használok is! <#mf1><#mf2><#mf3><#mf2><#mf1><#action> látod? ^.^

Eisenhower
duddits már én is szoltam modi topikba. azt mondták hogy írj mélt a [email protected] -ra ^^ ha már írtál és semmi válasz akkor írj mégegyet! biztos ami biztos 😊

geri15
Én már sok témához csináltam FAQ-ot, ha akarjátok össze tudok dobni egyet.
Keresõt használtam, kevés sikerrel. És nem fikáztam, hanem megjegyeztem valamit.... egészen más a fikázás. Ami a partiarcokban volt pl veled, na az fikázás volt, ez csak kritika volt. Látni kellene a különbséget.....

Biztosan elfoglaltak, majd jóváhagyják, szerintem egyébként is te érdemled a jogot.

eisenhower: te meg örülj magadnak szarfaszúkám látom megtaláltad a szmájlikat.... -.- noob

Duddits
Asszem örülni kéne annak, hogy ennyit is csinált! Más nem volt rá képes...

Visszaolvasni se muszáj, van keresõ!

Mellesleg, ha bemész valahova, nem egybõl fikázni kéne...

Házigazdaságot hétvégén (!!!) kértem, azóta semmi levél, se semmi!!

mucius
nem azért, de aki ezt nem tudja kormánnyal irányítani (totálárkád-totálegyszerû) az hova szimulátorozik? 😮

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Eisenhower
minek? mikor te hamarabb megcsinálod helyettem <#mf2><#mf1>

geri15
Visszaolvastam, és láttam is a linket, de ez maximum kezdetnek jó. Gondolom nemsokat foglalkoztál még honlapszerkesztéssel, igaz? Mondjuk a célnak teljesen megfelel, csak lehetne jobban is. Ezt persze ne sértésnek vedd, hanem építõ jellegû kritikának.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

geri15
Te meg mennyél vissza kapálni parasztkám.

Köszi Clava

Clava
amúgy ha lehúzod róla az összes zsinort akkor tuti megy

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Clava
EGyébként én csak az én véleményemet mondtam el és ennyi már többen i leírták cask lehet én kicsit ösztó modban írtam le ennyi

Eisenhower
akkor meg próbálkozzál! <#mf2><#vigyor1><#hehe><#taps>

geri15
Nem fogok visszaolvasni ennyit, már meg ne haragudj. Mellesleg elkélne egy FAQ, meg egy házigazda is a topiknak.

hali.
elvittem 1 haverhoz a gamét..felraktam el is indult..de 5perc game után a gép ujraindul....nemtudjátok h miért??
eddig azt hittem a csatlakozó ért valamihez..de aztán megint újraindult. Segíjettek PLS

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Eisenhower
nem igaz hogy nem lehet visszaolvasni! <#boxer><#violent><#falbav>

geri15
Szevasztok

Elég hogyha windowsban letiltom az optikai meghajtókat, vagy SFCure-al tiltsam le (mint a GT Legends-nél), vagy fizikailag húzzam ki a tápcsatit belõlük?

Eisenhower
ToCA Race Driver 3 multiplayer demo - demo
(hx) 09:06 AM EST - Feb,21 2006 - Post a comment
Codemasters has released a multiplayer demo (543M😎 for ToCA Race Driver 3, allowing you to try out their modern racing simulation online. This new demo includes three tracks that can be played online using a GameSpy account, but note that if you still have the previous single-player demo installed, this new demo is misconfigured to force its uninstallation (thanks 3DGamers)

Aki komoly szimulátoros gammát szeretne annak ajánlom a Live For Speed-et.
Egyébként sztem átlagos az irányítás kormánnyal,mondjuk a go-kartnál elég nehézkes...

már nemazért de nekem ms:sidewinderem van és ha a dead zónát 90%-ra veszed akkor k-jól lehet irányítani! fóleg a rönó kliót! úgyhogy nemtom mitkell itt irni hogy nemjó kormánnyal mert jó! csak jó kormány kell hozzá!<#violent><#eplus2><#gonosz1><#gunyos1><#mf3><#mf1>

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

Heh? a Toca1 tökéletes volt kormánnyal,bár én billennel játszom

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Lehet h a kategóriájában megálja a helyét(arcade),de esküszöm nem tudom felfogni,hogy miért nem tudják megcsinálni évek óta,hogy kormánnyal irányítható legyen a játék.FFB-rõl meg ne is beszéljek! Nekem tetszene a játék,szivesen eljátszogatnék vele,de az irányítás egy kalap xar,billel meg kinek van kedve játszani! Maradok a szimulátoroknál asszem...Eddig mind a három részt feltettem,hátha megcsinálták kormányra,aztán szecskáztam is le utána 😊 Talán majd a következõ rész 😊
KraZ
Szerintem jó ez a játék. Lehet,hogy nem egy profi szimulátor de szórakoztató és ez a lényeg!

MAN T.G.A.

kicsit szét-szort amit írtál nem is nagyon értem,sõt egyátalán nem,nekem cimezted? vagy csak ugy firkáltál valamit

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
Itt van egy probléma..
Mert olyasmit írsz: szted az irányítás jó, aki meg másképpen gondolja az írjon jobbat, vagy menjen NFS-zni...

Sztem meg ha vmi nem jó akkor azt szóvá kell tenni, mert attól még, hogy neked éppen bejön, attól még másnak nyugodtan lehet vele baja, és ez csak akkor derül ki ha beszélhet róla...ahogy az esetleges megoldás is.

szal nem értem miért ne lehetne 'rinyálni' ahogy meg bírtad fogalmazni..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Clava
nemtom mit kell itt rinyálni én a kormánybeállításoknál a saturationt max-ra vettem és elég jó ahhoz képest hogy végülis egy arcád játékról van szó.
az FFB -t azt télleg szoknikell nekem MS-sidewinderem van kb vagy 3 játék után már hozzá lehet szokni. és ahhoz képest hogy arcad még az ellenkormányzás is élvezhetõ szerintem bár nem olyan mint egy LFS -de enm is egy kategória a 2. és a rallys-rséz sztem elég sokat javult a 2höz képest. pl ott van a GTR- meg a GTL hát annak az irányítása ahoz képest ohhgy micsoda simenk vna beharangozva hát hagyuk ellenkormányzás a 0-val egyenlõ mert eséélyed nincs rá hogy megfogd az autot ha normálisan elindul keresztbe. brá anniy negatívumot télelg hozzátennék az irnyításhoz hogy aaz automat ellenkormányt elhagyhatták volna de ez megvolt az 1-2be is.
úgyhoyg ahhoz képest hogy egy Arcad game azért elég jó lett sztem a saját kategóriájába akinek meg nem tetszik az ne játszon vele vagy írjon jobbat ha tud vagy menjen vissza NFS-ezni.
ha meg igazi simmel akar játszani akor jõjön LFS-ezni a bajnokságba oszt majd meglátjuk errõl ennyit.

mucius
6. résznél be is baszna, ha csak túraautók lennének 😊

Hát hamár RALLY-ról beszélünk, akkor ott a SEGA-Rally amivel majd 10 éve kezdtem játszani,98 ban meg a sega-rally2,aminek a játéktermekben is lehetett látni egy változatát...Na igen , minden idõk legjobb autós játékok egyike volt..aztán megjelent a Toca1 ,ami szintén nagyon jó vólt,ami ugye a tura kocsikról szólt,nem úgy mint a mostani,amiben belehetett állitani az autót minden pályához...na cóval hát ez sem az lett amit vártam tõle,fõleg a demo után

sziasztok vki segitene elinditani a gamét mert lehuzom az ide kábelt nem megy letiltom a dvdt nem megy dt nem megy securommal sem😞( tanácstalan vaok vki help elore is koxi
mucius
viszont ami bosszantó, az a cutcorner szabály bugzása. fullmind1, hogy hol, mikor hagyod el a pályát, akár 4 centire -mondjuk egy jobbkanyar végén, baloldalon jobban kisodródsz mint kéne, 3 fûszálon átgázolsz - és egybõl kapod a figyelmeztetés, hogy elõnyhöz jutottál pályaelhagyás révén, következõre disqualifykálnak.<#ijedt> nomeg online a carmageddonpilóták, careless driving szabály-t persze elvétve kapcsolják be a hostok.<#duma>

mucius
na mostmár nagyon kiváncsi lettem erre az isi motor technológiára. be is szerzem a gtr-t. 😊 az az igazság, hogy én kódmászterszes kolinokon kezdtem el kormányozni, szal az a viszonyítási alapom.

JóJó a game,de ez is úgy jár mint minden játék aminek több része van...Ez sincs a közelébe sem a Toca1-nek...
És minek bele ennyi vezethetettlen öreg verda?
Még ha lett volna ekkora külömbség is a hajdani meg a mostaniak között,(de nem volt)..
miért kellett a játékban igy megkülömböztetni,nem értem.......

eX RambO
Mi van Buba ebben a topikban még szóba állnak veled?? A Battlefieldet kerülöd messzirõl látom csíterke.....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

lac coo
CRC nincs ? <#ejnye1><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Eisenhower
mindenesetre a 2. részbõl megmaradt az olyan kis hülyeség hogy tépek mint az állat és egyszer csak a semmibõl elõtûnik az ellen és elhuz mellettem.... biztos rejtett sugárhajtómûve van <#nyes><#vigyor><#idiota> volt egy másik autos játék is abba meg a célegyenes elõtt megtáltosodott és elõttem ért célba mindíg.

Eisenhower
azért se jó ha ütköznek a verdák mert ha vkinek nagy a pingje akkor mész a pályán egyszercsak belemész valamibe majd pár másodperc mulva látod meg hogy ott volt a verda ^^

malter
ugylátszik tévedtem,mégiscsak kell az "egymáson átmenös" dolog mert iszonyat amit müvel 1-2 emberke 5ik helyröl lerajtoltam öket,és az elsö lökött le az utrol,mire lentebb mentem megint lök egészen addig amig keresztbe álltam
persze ö is elszállt és az egész mezöny nekünk:/