ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORCE FEEDBACK TIGHTNESS
WHEEL LINEARITY
Elõre is köszönöm!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
BMW 325 iX Rallye Car :)
msn:[email protected] bárki felvehet
Eisenhower, biztos vagyok benne hogy feltérképezted, csak mikor az észt osztogatták akkor maradtál otthon véletlenül ;-)
Köszi, Duddits így már ment 😊 Egyébként megnéztem a játékot, hát sokat változott az elsõ rész óta.... igazából már semmi köze nincs hozzá, pedig az mennyire jó játék volt... az meg hogy szimulátor legyen egyáltalán nem igaz, viszont kellemesen el lehet vele autózgatni 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Egyébként autós játékként minden a jó irányíthatósággal kezdõdik...azaz normálisan be lehessen állítani a kormányt (kényszermegoldásként billes lehetõség)
Az hogy szim vagy arcade vonulatú az majd csak ezután dõl el.
Az rossz megközelítés hogy akinek problémája van a kormány lekezeléssel az hová akar szimezni, pl. a felemlegetett LFS is piszok részletesen konfigolható kormányra.
Egyébként nagyon üt a szinvonal 😞, én spec pihentetem kicsit a topicot.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Oké, geri. Bocsi. Elindult már? Többnyire le kell húzni kézzel a meghajtókat, mivel már újjabb Starforce van rajta...
Keresõt használtam, kevés sikerrel. És nem fikáztam, hanem megjegyeztem valamit.... egészen más a fikázás. Ami a partiarcokban volt pl veled, na az fikázás volt, ez csak kritika volt. Látni kellene a különbséget.....
Biztosan elfoglaltak, majd jóváhagyják, szerintem egyébként is te érdemled a jogot.
eisenhower: te meg örülj magadnak szarfaszúkám látom megtaláltad a szmájlikat.... -.- noob
Visszaolvasni se muszáj, van keresõ!
Mellesleg, ha bemész valahova, nem egybõl fikázni kéne...
Házigazdaságot hétvégén (!!!) kértem, azóta semmi levél, se semmi!!
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Köszi Clava
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
elvittem 1 haverhoz a gamét..felraktam el is indult..de 5perc game után a gép ujraindul....nemtudjátok h miért??
eddig azt hittem a csatlakozó ért valamihez..de aztán megint újraindult. Segíjettek PLS
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Elég hogyha windowsban letiltom az optikai meghajtókat, vagy SFCure-al tiltsam le (mint a GT Legends-nél), vagy fizikailag húzzam ki a tápcsatit belõlük?
(hx) 09:06 AM EST - Feb,21 2006 - Post a comment
Codemasters has released a multiplayer demo (543M😎 for ToCA Race Driver 3, allowing you to try out their modern racing simulation online. This new demo includes three tracks that can be played online using a GameSpy account, but note that if you still have the previous single-player demo installed, this new demo is misconfigured to force its uninstallation (thanks 3DGamers)
Egyébként sztem átlagos az irányítás kormánnyal,mondjuk a go-kartnál elég nehézkes...
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
MAN T.G.A.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mert olyasmit írsz: szted az irányítás jó, aki meg másképpen gondolja az írjon jobbat, vagy menjen NFS-zni...
Sztem meg ha vmi nem jó akkor azt szóvá kell tenni, mert attól még, hogy neked éppen bejön, attól még másnak nyugodtan lehet vele baja, és ez csak akkor derül ki ha beszélhet róla...ahogy az esetleges megoldás is.
szal nem értem miért ne lehetne 'rinyálni' ahogy meg bírtad fogalmazni..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az FFB -t azt télleg szoknikell nekem MS-sidewinderem van kb vagy 3 játék után már hozzá lehet szokni. és ahhoz képest hogy arcad még az ellenkormányzás is élvezhetõ szerintem bár nem olyan mint egy LFS -de enm is egy kategória a 2. és a rallys-rséz sztem elég sokat javult a 2höz képest. pl ott van a GTR- meg a GTL hát annak az irányítása ahoz képest ohhgy micsoda simenk vna beharangozva hát hagyuk ellenkormányzás a 0-val egyenlõ mert eséélyed nincs rá hogy megfogd az autot ha normálisan elindul keresztbe. brá anniy negatívumot télelg hozzátennék az irnyításhoz hogy aaz automat ellenkormányt elhagyhatták volna de ez megvolt az 1-2be is.
úgyhoyg ahhoz képest hogy egy Arcad game azért elég jó lett sztem a saját kategóriájába akinek meg nem tetszik az ne játszon vele vagy írjon jobbat ha tud vagy menjen vissza NFS-ezni.
ha meg igazi simmel akar játszani akor jõjön LFS-ezni a bajnokságba oszt majd meglátjuk errõl ennyit.
És minek bele ennyi vezethetettlen öreg verda?
Még ha lett volna ekkora külömbség is a hajdani meg a mostaniak között,(de nem volt)..
miért kellett a játékban igy megkülömböztetni,nem értem.......
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!