ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
Császtok nemtud valaki cracket vagy mini imagét a játékhoz mert a wanadoról leszedtem de nemindul.Fontos lenne Kosz!

Clava
vaalmi nem pászol
azt írja hogy no reply to host

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Clava
ok mek valami netes eservere én a word izébe 40%on járok az összesbe nemtom most

2,5/512es netem van és most indul a szerver nemem a játékba:Roland92
szerverneve:hunsg jelszó:forum

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

én 28% nál tartok, de ez lesz azthiszem az elsõ game amit nem játszok végig

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hol Kell 'regelni" vagy egyátalán kell?
mert ha csak a simán megy és segitetek beállítani a gamét akkor szívesen
csinálok.
2,5/512es kapcsolattal lehet?
várom válaszotokat

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

enyém megy "FeikG"minden este 12 emberre

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Clava
nem csinál msot valaki 1 magyar szerert?

Fejes021
ezért kell multizni

http://www.panoramio.com/user/518310

Clava
én is 20% nál járok de már nekem is kezd elegem leni hogy a gép minidg kilök meg ott vagyok mellete és õ akkor is beírt program szerint põpróbál kilõni a helyemrõl hogy vissztérje n az ívére

ugy én megmondtam hogy szar <#vigyor3>

..::IBM X32::..

Eisenhower
19% de már kezd idegesíteni. érdekes hogy ha engem kilök vmelyik cpu player akkor is én kapok büntetést. <#gonosz3>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Guer
tudom semmi köze hozzá 😊

Clava
egyébként ki hány százaléknál jár benne ? az öszses meg a word chellangbe vagy mi az?

Cápafogxy
Nekem bejön, most az oval pályákkal játszom.

Istencsászár
nah azér GTL-hez nemkell hasonlítani😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Clava
köszi 😊

Guer
szvsz nem rossz gém nem egy gtl de nekem bejön...

Duddits
Érdemes, nehogy aztán csalódj.

Fejes021
valaki aki esetleg még várja a pénteket (megjelenés) és még nem töltötte le az, megnézte a multi demót? Milyen? Érdemes leráncigálni azt a 550 megát, vagy várjam tovább a pénteket?

http://www.panoramio.com/user/518310

kiprobáltam én is eltoltottunk egymással pár kellemetlen órát épp most uninstallálom... meglepoen szar a játék foleg az MIt mászok a falra... kanyarodom belémjon oldalrol és én kapom a figyelmeztetést... (íven mentem, hard nehézségen)
meg ugy általánosan jellemzo az MIre, hogy mintha én a pályán sem lennék simán belémjon és mindig én szívom meg!!! Nekemjon hátulrol és kipordulok... játszon vele akinek 6 anyja van

..::IBM X32::..

b-type
off:
Egyébként Bsz! 😊
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nonono 😊)
Nem bántani a CRC-t 😊
kifejezetten jókat drifteltem vele (lásd videó az aláírásomban 😊) )
bár az igaz hogy az irányítás beállítása az egy fél délelõtt, hozteszem után viszont jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát pont ez a baj az a sok szar mod,csodálom helikoptert miért nem tettek bele..
Inkább maradtak volna csak a pálya versenyeknél és abba 7 gigába beleférhetett
volna a részletesebb kidolgozás

Eisenhower
a tápcsatikat huztad ki vagy az ide kábelt?

Clava
olvasgatom itta fórumot de mindenki csak szidaj ezt a játékot pedig sztem a maga kategóriájába egész jó
mondjon méár nekem valaki még egy olyan játékot amibe enniy mód és enniy pálya van mint itt. igaz vanak bene hibák renddesen én nem ezt monodm pl nehéz az irányítást beállítani kormányra de ha jól cisnálod meg jó korányod van akkor igen is élvezhetõ a játék, valamint még azt se értem hogy mi foglal 7,5 gigát mikor nincsen belsõ kamera a kerekek és a felnik kidolgozása a Gta-ba 100x jobb volt mint itt anah jó lehet kicsit túloztam de akkor is. de ez ugyanígy megvolt az elõzõ toca részekben is. de legalább ha emgindul aa kocsi akkor érzed és emgtudod fogni nem úgy mint a sokak által éltetett GTR-és GTL ben meg a CRC-ben
sztem ha iylen arcad és sim felé kéne csoportosítani akkor kb közép mezõnybe van az a játék
NFS/full arcad kivéve talán az 5/ - Toca sorozat/fele-fele - Lfs / full simulator/

legalábbis szerintem.

Sõt! a Toca1-ben sokkal szebb volt az esõ meg a háttér,még az autók is kimunkáltabbak voltak, pedig azt még egy 450 es PIII-ason játszottam,egy asus tnt2 ultrával,ez meg most asus 7800gtx...
Az módszeresen nehéz game volt ,ez meg módszeresen könnyû, a másik része meg irányithatattlan...úgyhogy nem sok mindenrõl lehet beszélni e téren

mi nem világos??????????

Sunyi RóKA
Hy all Van 1 kis nagy problemám Felraktam a gamét kihuztam a olvasokat és nem indul el mi lehet a hiba? pls HELP

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Tomievo
Én nem is vártam jó fizikát, csak azt mondom, mien nagyszerû lenne, ha lenne neki.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

mucius
inreális? meg 6 éves grafika? ez jó <#taps>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Ezt a játékot nem szabad hasonlítani, gtr, gtl, rfactor, stb szimekhez. És nem is szabad várni tõle olyan fizikát vagy irányítást. Jó kis élvezetes konzolos játék, de a valósághoz semmi köze. Ezért aki pl rfactorból "átül" ebbe az nagyot csalódik, de már megtanulhattuk jópár éve, hogy a codmasters játékok ilyenek.

Tomievo
Hát most próbálgatom a multi demót, de én sem tudom beállítani a kurva kormányt normálisan. Pedig ez egy oan fasza kis játék lehetne, ha rfactor fizikát, irányítást, ff-t raknának alá, vagy gtr ff. Sztem a GTR-ben a legjobb, pedig GTL-ben és rf-ben is ugyanazon ff beállításokat használom, mármint a plr-ben.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Sziasztok!nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy a játék elindul,betölti a menüt meg lehet játszani klasszikus módban,de ha egy másik játékfajtát választok pl. az oval-t akkor kilép és azt mondja,hogy hiba a rd3.exe-ben!frisítettem a videódriveremet is,de így sem jó!(geforce fx 5900zt kártyám van)ha valakinek van ötlete akkor írjon,köszi!
Én csak a kocsik beállitását hiányolom ami a Toca1 ben tutkó volt,a mai verdákkal menni túl könnyü,még billentyûvel is,a régiek (minek bele ennyi szar) meg inreális...a grafika,hát nemtom,nem sok külömbség van a 6 évvel ezelõttihez..Viszont a MULTIA az qrva jó.....
Cóval jópofa,de mégsem az igazi...............

Tomsteel
Elnézést kérek mindenkitõl, de én ebben a játékban nagyon nagyot csalódtam.
Hatalmas mákom volt( ezért ezer évre kitiltanak a fórumról<#vigyor2> ), hogy letöltöttem mielõtt zsebbe nyúltam volna. Tele volt a net szebbnél szebb képekkel, amik mind a tökéletes fizikai motorról, és az autók részletes kidolgozásáról, profi törésrõl árulkodtak! Ehhez képest SIRALMAS lett a játék!
Elsõ ránézésre megállapítható, hogy ugyanazt, vagy legalálbbis nagyban hasonló motort használja mint a ~2 évvel ezelõtt megjelent Race Driver.(ami akkor hatalmas áttörés volt, de ma már...szóval értitek)

Csak egy példa: nézzétek meg a topic bannerjét....ha ilyen grafikája lenne, már könnyebb lenne a pénztárcám egy "tizessel"

Miért nem lehet mondjuk a Colin McRae 05 motorját továbbfejleszteni?
( erre most tudom h az lesz a válasz, hogy persze, és akkor mindenki minimum grafikán fog tudni játszani...na mind1 )

Egy elkeseredett TOCA rajongó voltam...<#integet2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

geri15
Igen, lehet valami igazad... bár mégsem teljesen. Hiszen hülyeségre vall az, ha valaki a legutolsó tapló módjára viselkedik, ha egy kérdést feltesznek?
Nos azt hiszem igen. És ez esetben te egy elég nagy hülye vagy barátom.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Az mitõl van és van-e rá megoldás, hogy az irányítás beállításásnál, a
PRO - SIMULATION alatt a HANDLING -NÁL zöld pipára állítom, jáccok úgy is marad, de ha kilépek a játéból és újra elindítom, akkor nem jegyzi meg a HANDLING -nál a zöld pipát, hanem piros X -re vált vissza. Mit tegyek, hogy ne kelljen minden játék indításkor ezt újra kipipálnom, hanem megjegyezze?

Mit jelen ezen a menüponton belül a GRAVEL TRAPS?

Elõre is köszönöm
MikX
Minek?
Ez a "jó" a Star Force-ba, hogy megkönnyítették a crakerek dolgát, nem is kell dolgozniuk szinte, csak egy CD-képet csinálni a gaméból, nem kell semmiféle crack-el szerencsétlenkedni 😄
Szal télleg nem értem, hogy miér tjó ez az SF? Miért költenek rá ennyit, ha nem érnek el vele semmit?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
nemjönkihozzárendeskrekk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

logfree
Nemtudja valaki hogy mikor jön ki rendes Crack hozzá ??

MikX
Na hi!
Kipróbáltam én is ezt a game-t, és, hát... kicsit felemás érzéseim vannak vele...
Nem az igazi az irányítás, a grafika sem, de a hangok nem rosszak így elsõre, meg ugye ez kb az elsõ TRD ami normálisan fut nálam minden hangkártya miatti szaggatás, meg recsegés, meg egyebek nélkül, így ezzel már valstleg tudok normálisan játszani, az eddigiekkel nem tudtam, akárhogy próbáltam...
Véhülis nem egy rosz gamma sztem, az irányítás ellenére, bát ugye nem szim, tehát nem is lehet profi irányítást várni tõle...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

3P
Ha kíváncsi vagy olvass vissza, s meglátod, hogy miket írtam!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

csm
csak nehogy te is elõgyere valami okossal mert ilyenekkel van tele a fórum. inkább írkáljátok a játékról a dolgaitokat, meg toljatok be képeket.

BMW 325 iX Rallye Car :)

3P
És még te mondod, hogy "LOL"? Hát ez vicces... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

csm
LOL te milyen okos vagy! Erre nem is gondoltam. De nem ülök annyit gép elõtt hogy kiadjak érte annyi pénzt, hisz a valóságban úgy is sokkal életszerûbb. De gondoltam 1 próbát megér, és amit nem értek az az hogy másnak megy, ami meg másnak nem megy az nekem megy.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Tudom, hogy másik fórumba kéne (oda is írtam), de hátha itt hamarabb kapok választ.
Aki tudja, hogy a MOMO Racing kormány,
játékvezérlõk - LogitechMOMO Racing USB - Tulajdonságok - Settings
Ablakban a következõk változtatásával mit állítok, mi változik, legyenszíves írja már le! Nem szószerinti fordításra gondolok, mert azt megcsináltam, de nem 1értelmû számomra!

OVERALL EFECTS STRENGTH
SPRING EFECTS STRENGTH
DAMPER EFECTS STRENGTH

Ha valakinek van kipróbált, bevált, szerinte ideális beállítási értéke ezekre,
legyenszíves írja már le azt is!
Elõre is köszönöm!
Köszönöm szépen, erre gondoltam!
Eisenhower
nekem házhoz hozták de te már sajnos kimaradtál a szórásból. neked csak a hülyeség jutott. de azért szeretünk ^^

Alexease
FORCE FEEDBACK TIGHTNESS = A jobbra-balra huzo FFB erok mennyire leggyenek feszesek, szukek, rovidek. Minnel nagyobb, annal erosebben "rangat" - es foleg rovidebb "uton" - a kormany.

WHEEL LINEARITY = A kormanyzas linearitasa😊 A kormany elforgatasa linearis - vagyis mindig allando - a kerekek elfordulasaval. Ha minimumon van, akkor 1:1, vagyis mindig allando, a kormany elfordulas also tartomanyaiban is "nagyot" fordul(hat) a kerek, rangathat az iranyitas. Erdemes - kormanytol fuggoen - minnel magasabbra tenni - TRD-kkonzol-kontroller rulzik😄 - hogy a "kezdo" kormany mozdulatokra minimalisat forduljanak a kerekek, igy nem fog hirtele jobbra-balra rangatni.