ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írja hogy no reply to host
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
szerverneve:hunsg jelszó:forum
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
mert ha csak a simán megy és segitetek beállítani a gamét akkor szívesen
csinálok.
2,5/512es kapcsolattal lehet?
várom válaszotokat
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
..::IBM X32::..
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.panoramio.com/user/518310
meg ugy általánosan jellemzo az MIre, hogy mintha én a pályán sem lennék simán belémjon és mindig én szívom meg!!! Nekemjon hátulrol és kipordulok... játszon vele akinek 6 anyja van
..::IBM X32::..
Egyébként Bsz! 😊
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem bántani a CRC-t 😊
kifejezetten jókat drifteltem vele (lásd videó az aláírásomban 😊) )
bár az igaz hogy az irányítás beállítása az egy fél délelõtt, hozteszem után viszont jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Inkább maradtak volna csak a pálya versenyeknél és abba 7 gigába beleférhetett
volna a részletesebb kidolgozás
mondjon méár nekem valaki még egy olyan játékot amibe enniy mód és enniy pálya van mint itt. igaz vanak bene hibák renddesen én nem ezt monodm pl nehéz az irányítást beállítani kormányra de ha jól cisnálod meg jó korányod van akkor igen is élvezhetõ a játék, valamint még azt se értem hogy mi foglal 7,5 gigát mikor nincsen belsõ kamera a kerekek és a felnik kidolgozása a Gta-ba 100x jobb volt mint itt anah jó lehet kicsit túloztam de akkor is. de ez ugyanígy megvolt az elõzõ toca részekben is. de legalább ha emgindul aa kocsi akkor érzed és emgtudod fogni nem úgy mint a sokak által éltetett GTR-és GTL ben meg a CRC-ben
sztem ha iylen arcad és sim felé kéne csoportosítani akkor kb közép mezõnybe van az a játék
NFS/full arcad kivéve talán az 5/ - Toca sorozat/fele-fele - Lfs / full simulator/
legalábbis szerintem.
Az módszeresen nehéz game volt ,ez meg módszeresen könnyû, a másik része meg irányithatattlan...úgyhogy nem sok mindenrõl lehet beszélni e téren
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Cóval jópofa,de mégsem az igazi...............
Hatalmas mákom volt( ezért ezer évre kitiltanak a fórumról<#vigyor2>#vigyor2> ), hogy letöltöttem mielõtt zsebbe nyúltam volna. Tele volt a net szebbnél szebb képekkel, amik mind a tökéletes fizikai motorról, és az autók részletes kidolgozásáról, profi törésrõl árulkodtak! Ehhez képest SIRALMAS lett a játék!
Elsõ ránézésre megállapítható, hogy ugyanazt, vagy legalálbbis nagyban hasonló motort használja mint a ~2 évvel ezelõtt megjelent Race Driver.(ami akkor hatalmas áttörés volt, de ma már...szóval értitek)
Csak egy példa: nézzétek meg a topic bannerjét....ha ilyen grafikája lenne, már könnyebb lenne a pénztárcám egy "tizessel"
Miért nem lehet mondjuk a Colin McRae 05 motorját továbbfejleszteni?
( erre most tudom h az lesz a válasz, hogy persze, és akkor mindenki minimum grafikán fog tudni játszani...na mind1 )
Egy elkeseredett TOCA rajongó voltam...<#integet2>#integet2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nos azt hiszem igen. És ez esetben te egy elég nagy hülye vagy barátom.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
PRO - SIMULATION alatt a HANDLING -NÁL zöld pipára állítom, jáccok úgy is marad, de ha kilépek a játéból és újra elindítom, akkor nem jegyzi meg a HANDLING -nál a zöld pipát, hanem piros X -re vált vissza. Mit tegyek, hogy ne kelljen minden játék indításkor ezt újra kipipálnom, hanem megjegyezze?
Mit jelen ezen a menüponton belül a GRAVEL TRAPS?
Elõre is köszönöm
Ez a "jó" a Star Force-ba, hogy megkönnyítették a crakerek dolgát, nem is kell dolgozniuk szinte, csak egy CD-képet csinálni a gaméból, nem kell semmiféle crack-el szerencsétlenkedni 😄
Szal télleg nem értem, hogy miér tjó ez az SF? Miért költenek rá ennyit, ha nem érnek el vele semmit?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kipróbáltam én is ezt a game-t, és, hát... kicsit felemás érzéseim vannak vele...
Nem az igazi az irányítás, a grafika sem, de a hangok nem rosszak így elsõre, meg ugye ez kb az elsõ TRD ami normálisan fut nálam minden hangkártya miatti szaggatás, meg recsegés, meg egyebek nélkül, így ezzel már valstleg tudok normálisan játszani, az eddigiekkel nem tudtam, akárhogy próbáltam...
Véhülis nem egy rosz gamma sztem, az irányítás ellenére, bát ugye nem szim, tehát nem is lehet profi irányítást várni tõle...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
BMW 325 iX Rallye Car :)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
BMW 325 iX Rallye Car :)
Aki tudja, hogy a MOMO Racing kormány,
játékvezérlõk - LogitechMOMO Racing USB - Tulajdonságok - Settings
Ablakban a következõk változtatásával mit állítok, mi változik, legyenszíves írja már le! Nem szószerinti fordításra gondolok, mert azt megcsináltam, de nem 1értelmû számomra!
OVERALL EFECTS STRENGTH
SPRING EFECTS STRENGTH
DAMPER EFECTS STRENGTH
Ha valakinek van kipróbált, bevált, szerinte ideális beállítási értéke ezekre,
legyenszíves írja már le azt is!
Elõre is köszönöm!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
WHEEL LINEARITY = A kormanyzas linearitasa😊 A kormany elforgatasa linearis - vagyis mindig allando - a kerekek elfordulasaval. Ha minimumon van, akkor 1:1, vagyis mindig allando, a kormany elfordulas also tartomanyaiban is "nagyot" fordul(hat) a kerek, rangathat az iranyitas. Erdemes - kormanytol fuggoen - minnel magasabbra tenni - TRD-kkonzol-kontroller rulzik😄 - hogy a "kezdo" kormany mozdulatokra minimalisat forduljanak a kerekek, igy nem fog hirtele jobbra-balra rangatni.