ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért kerdem egyenesen a DVD -rol telepíteni mert olyan telepítos verzióm van setup.exevel nem image-m van mds-el .Nektek image -ben van a DVD-én a game vagy a vinyón csináltok egy image fájlt azt kapcsoljátok hozzá a virtuális meghajtóhoz?
b-type
aham 😊
thxa, nem volt vele tapasztalatom azért is kérdeztem...ahogy olvasgatom, valszeg nem veszem meg,..annyira nem vagyok kitömve. 😊
(meg tartalékolni is kell ugye 😊)pl. H5, Morro'😮blivion, Never' 2, NetKar Pro...)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Nagy részt igazad van. Sok esetben elég csak táp a lehúzása, s fent maradhat az IDE kábel, de van olyan eset, ahol, az IDE kábelt mindenképpen le kell húzni.
Azonban ha az IDE kábelt húzzák le, akkor a táp kábel lehúzás már semmi egyebet nem befolyásol, tehát az nem igaz, hogy nem a táp kábel lehúzása az IDE eltávolítás után bármit is befolyásol pl. egy SF védelem "megkerülése" esetén.
Tehát olyan eset nem fordulhat elõ, hogy csak az IDE-t lehúzva nem indul el, de a tápot is lehúzva már elindul, mivel az alaplap az IDE-n keresztül azonosítja az eszközt és nem a táp kábelon. Vannak bizonyos CD/DVD egységek, amelynél a tápot lehúzva nem adnak magukról élet jelet az IDE egységeken, ilyenkor elégséges csupán az IDE kábel lehúzása (illetve megszakítása).

Ezért is születtek már olyan megoldások, hogy az IDE kábelt egy kétpólusú (két sarkú) kapcsolóval megszakítva már a windows nem látja az optikai meghajtót, azonban van olyan konfigurácios állapot, amikor az IDE-t mindenképp el kell távolítani, ilyenkor nem elégséges megoldás a táp megszakítása.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Csak azért kerdem egyenesen a DVD -rol mert olyan telepítos verzióm van setup.exevel nem image-m van mds-el .
macleody
Miért akarsz DVD-rõl telepíteni ha játszani úgyis csak virtuális meghajtóról tudsz? Hacsak nem megy nálad DVD-rõl is. De ilyen eset csak elvétve van. NForce3-as alaplapoknál tapasztaltak ilyet.
gizmoplayer
nem tudjátok milyen portot használ a játék network-ban ?

és a telepítést muszaly virtuális DVD romrol csinálnom vagy telepíthetem egyenesen a DVD romomrol?
b-type
Az nem lehet hogy azért van keverve mert mindegy hogy melyiket húzod le?
(én nem tom, még életembe nem vackoltam warez SF játékkal)
Sztem akkor sem látja ha nincs táp alatt az olvasó/író.
de tudni nem tudom, csak érdeklõdöm..😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Totális baromság, hogy a tápot is le kell húzni, elég csak az IDE-t. Akinek úgy nem mûködik, akkor azon a táp kábel lehúzása sem fog segíteni. A gép a tápkábelen keresztül nem látja a CD/DVD egységet, csak hát sokan akármekkora butaságot is írnak, mégis szeretik fennhangon hangoztatni... 😊

VampireLord
tud valaki cheatet hozzá? mert semmi kedvem most végignyomni hogy elérhetõek legyenek a módok, csak szórakoznék pár módban 😞

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

King1616...mit értesz ez alatt,h inkább csináljunk iso-t...mire münk vele???
PLackó
Csak az ide.
baromság hogy a tápot is le kell.miért kéne?

Jobban jársz ha csinálsz belõle egy iso-t.Amúgy mindegy ,hogy az ide vagy a tápkábelt húzod ki.
Cápafogxy
Mindent.

Az IDE kábelt vagy táplálási kábelt kell lehúzni a DVD-rol?Olyan vertiom van amit a DVD-rol lehet telepíteni telepíthetem onnan egyenesen vagy muszály átcsinálnom az alkohollal és a virtuális DVD-romrol kell telepíteni?Légyszi válaszoljatok.
Clava
az elej még könnyû is azok a 2-3 körök ég felhozni se nehéz majd a közepefele megtudod a sok kör örömeit én is így jártam az elején még lightosnak tünt az a pár kör most meg már 15 perc 1 race.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Ha valaki esetleg nem tudja elinditani! Akkor csak anyit kell ,hogy lehúzod az dvd-t!
Császtok! Én el tudam inditani, de szaggat mint az állat! Teljesen levettem mindent low-ra! A gépembe egy 7800 gt van! Szerintetek mi lehet a gond!
Danman
pofátlanság megkérdezni hogy tud-e valaki Hub-ot dc++n ahonnan le tudnám tölteni?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

bocsi a lámaságomért, de helyhiány miatt ki kellene írnom a clone dvd-s verziót.
most müxik simán, de ha kiírom, elindul-e, és ha igen, milyen módon??
köszönöm a válaszokat!

zolo
Játszottam a játékkal és nekem hozza azt amit elvártam tõle.Az irányítás megfelelõ,ha úgynézzük hogy én pont az irányítás miatt nem tudtam jól játszani a GTR-rel meg az Rfactorral.Reccenésmentesen fut a gépemen,én nekem tetszik.
Melyiket kell megcsinálni hogy meglegyenek a bajnokságok???World tour v.Pro carrer???
Valaki írja már le melyikkel mit kapunk.

http://flickr.com/photos/zolika90/

6,5 gb körül.
Valaki nemtudja lehet több körösre állítani a versenyeket mert az elég gáz hogy két vagy jóesetben három kör alatt kell felfejlõdeni pláne olyan pályákon amik még egy perc hosszúak sincsennek.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Istencsászár
akkor csinálj még helyet!+!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A hibaüzenet a következõ:

zolo
Hali!
A játéknak mekkora szabad hely kell???Még videók nélkül se engedni felrakni 5 és fél giga helyre😞Mennyi kell neki??

http://flickr.com/photos/zolika90/

spirit80 Neked pontosan milyen hibaüzenetet ír ki?mert én is felraktam a legújabb drivereket,de úgy is leakad!nálam a rd3.exe-vel van vmi baja!csak ennél a játéknál fordul elõ,így szerintem azzal van a gond!remélem vmi javítás lesz hozzá hamarosan...
Nekem is hasonló gondjaim vannak, csak nem az "oval" résznél, hanem a karrier módban egyes pályáknál. Nagyon idegesítõ! Ha találsz rá megoldást engem is érdekelne.
Ja ATI 9700 Mobility kártyám van friss driverekkel. Nem hiszem, hogy a videókártya okozza!
Ezt a sok szar unalmas versenyt,V8 supercar 2x is egymás után? és csak a nyüves Ford? ez elképeztõ...
Hol vannak a 2 literes turakocsik? minden szart beleraktak csak pont azt nem amirõl a Toca szól...Hogy rohadnának meg...
Csak azért nyomom ezt az uncsi sigle-t,mert mer ez a tetü nem engeg hostolni csak arra amit már megnyertem....qurvára kiábránditó

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Eisenhower
izé lehet hülyeséget mondok de nekem a C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 3\gamedata\frontend mappában van egy mods.cfg fájl ha azt megnyitom az alján van egy olyan hogy CareerProSim=Off és ha ezt az off-ot átirjátok onra?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Értem
Köszönöm szépen a segítségedet, amíg nincs rá megoldás, kapcsolgatok!
Alexease
"- Mindig vissza allitja a Pro Sim kapcsolokat, eddig en nem talaltam megoldast."

Mint irtam, nincs megoldas, egyelore😊 CareerProSim kapcsolo azert kell, mert hiaba allitod at az Options-ben Pro-ra, akkor sem hasznalja karier modban😉 De ha ON-ra teszed, akkor igen. De ez, nem tartja meg a kapcsolokat, ettol fuggetlenul kapcsolgatni kell.
Átállítottam On -ra, beléptem a játékba, átváltottam zöld pipára, kiléptem, vissza és piros X fpgadott.
Sajnos így sem jó
Azért köszi
Alexease
- Mindig vissza allitja a Pro Sim kapcsolokat, eddig en nem talaltam megoldast.
- De! A ..\GameData\Fronend\Mods.ini-ben a CareerProSim kapcsolot On-ra kell tenni, hogy a karierben is Pro Sim-ben fusson!
- A Gravel Traps kapcsoloval lehet be allitani, hogy a kavicsagyban, homokban erosen lassuljon, megalljon az auto.
81.98 itt nálam, tökéletesen müxik minden max-on,plusz max élsimi.

Mit kell beállítani a DI-514 Wireless Routerben, hogy a Toca Race Drviver 3 -ban tudjak online játékot csinálni és lehessen csatlakozni a játékba mert a router fûzfala nem enged csatlakozni a játékomba senkit (pontos beállítást szeretnék)

Köszönöm a segítségeket
báttyó02
^^

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ati2002
nvidia.com?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Nekem 83.40 van fent, lehet lecserélem. (a tegnapi elsõ Toca 3 indítás elött raktam fel, mert a 81.98-al gondom (hibaüzi) akadt). Lehet azt teszem fel újra.

Az mitõl van és van-e rá megoldás, hogy az irányítás beállításásnál, a
PRO - SIMULATION alatt a HANDLING -NÁL zöld pipára állítom, jáccok úgy is marad, de ha kilépek a játéból és újra elindítom, akkor nem jegyzi meg a HANDLING -nál a zöld pipát, hanem piros X -re vált vissza. Mit tegyek, hogy ne kelljen minden játék indításkor ezt újra kipipálnom, hanem megjegyezze?

Mit jelen ezen a menüponton belül a GRAVEL TRAPS?

Elõre is köszönöm
geri15
hirtelen azt hittem õt is elküldöd a bánatos picsába nyolcvan szmájlival hogy olvasson vissza :-)))

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sunyi RóKA
hy all És honnan lehet letölteni a81.98 at mer nekem lehet régi van
thx...

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Alexease
Nincs patch, meg meg sem jelent a jatek😊
A hivatalos nVidia driverekkel nem lehet problemaja, valszeg mas gond lesz. De en amugy a 81.98-ast hasznalom.
ati2002
6800GT tulajok melyik drivert használják a game alatt, mert nekem állandóan kifagy a játék, de úgy, hogy a kép megmerevedik, és csak a -reset- gomb segít.<#falbav>
Pedig nagyon tetszik.
Érdemes hozzá patch-et felrakni, egyáltalán van-e hozzá?

icewolf
Mire vered magad ennyire?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

3P
Nálam is van ilyen érthetlen fagyás, pl. World Tour mód indításánál állandóan, vagy alakalomszerûen Pro Carrier módban. Az okára nem jöttem rá, így tanácstalan vagyok vele én is.

hogy állítsam be az ASE-t h lássa a gamét?
meg ha van server akkor IP-t mondhatnátok.
Köce

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hello!

Mondja már meg valaki, hogy milyen portokat használ a játék, hogy be tudjam konfigurálni a routeremet.

Elõre is kösz.
Gyovai
AZÉRT MERT KÉRDEZTEM VALAMIT?????<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#mf1><#mf1><#mf3><#mf3>

Clava
yah ki lehene rakni az a FAQ.
Am,úgy meg neten ez is olyan szar mint az elõzõ tocak
minden auto ugrál össze vissza áhh olyan lagg van hogy az már nem igaz szal haggyuk

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

FIGYELMEZTETÉST NEKI!!!BÜNTETÕPONTOT!ÉN BEHALOK AZ ILYENEKTÕL!!!!!!FAQ VISSZAOLVASÁS!TEGYÉTEK MÁR KI A FAQ MAT!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92