ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thxa, nem volt vele tapasztalatom azért is kérdeztem...ahogy olvasgatom, valszeg nem veszem meg,..annyira nem vagyok kitömve. 😊
(meg tartalékolni is kell ugye 😊)pl. H5, Morro'😮blivion, Never' 2, NetKar Pro...)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azonban ha az IDE kábelt húzzák le, akkor a táp kábel lehúzás már semmi egyebet nem befolyásol, tehát az nem igaz, hogy nem a táp kábel lehúzása az IDE eltávolítás után bármit is befolyásol pl. egy SF védelem "megkerülése" esetén.
Tehát olyan eset nem fordulhat elõ, hogy csak az IDE-t lehúzva nem indul el, de a tápot is lehúzva már elindul, mivel az alaplap az IDE-n keresztül azonosítja az eszközt és nem a táp kábelon. Vannak bizonyos CD/DVD egységek, amelynél a tápot lehúzva nem adnak magukról élet jelet az IDE egységeken, ilyenkor elégséges csupán az IDE kábel lehúzása (illetve megszakítása).
Ezért is születtek már olyan megoldások, hogy az IDE kábelt egy kétpólusú (két sarkú) kapcsolóval megszakítva már a windows nem látja az optikai meghajtót, azonban van olyan konfigurácios állapot, amikor az IDE-t mindenképp el kell távolítani, ilyenkor nem elégséges megoldás a táp megszakítása.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
(én nem tom, még életembe nem vackoltam warez SF játékkal)
Sztem akkor sem látja ha nincs táp alatt az olvasó/író.
de tudni nem tudom, csak érdeklõdöm..😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
most müxik simán, de ha kiírom, elindul-e, és ha igen, milyen módon??
köszönöm a válaszokat!
Melyiket kell megcsinálni hogy meglegyenek a bajnokságok???World tour v.Pro carrer???
Valaki írja már le melyikkel mit kapunk.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Valaki nemtudja lehet több körösre állítani a versenyeket mert az elég gáz hogy két vagy jóesetben három kör alatt kell felfejlõdeni pláne olyan pályákon amik még egy perc hosszúak sincsennek.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játéknak mekkora szabad hely kell???Még videók nélkül se engedni felrakni 5 és fél giga helyre😞Mennyi kell neki??
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ja ATI 9700 Mobility kártyám van friss driverekkel. Nem hiszem, hogy a videókártya okozza!
Hol vannak a 2 literes turakocsik? minden szart beleraktak csak pont azt nem amirõl a Toca szól...Hogy rohadnának meg...
Csak azért nyomom ezt az uncsi sigle-t,mert mer ez a tetü nem engeg hostolni csak arra amit már megnyertem....qurvára kiábránditó
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Köszönöm szépen a segítségedet, amíg nincs rá megoldás, kapcsolgatok!
Mint irtam, nincs megoldas, egyelore😊 CareerProSim kapcsolo azert kell, mert hiaba allitod at az Options-ben Pro-ra, akkor sem hasznalja karier modban😉 De ha ON-ra teszed, akkor igen. De ez, nem tartja meg a kapcsolokat, ettol fuggetlenul kapcsolgatni kell.
Sajnos így sem jó
Azért köszi
- De! A ..\GameData\Fronend\Mods.ini-ben a CareerProSim kapcsolot On-ra kell tenni, hogy a karierben is Pro Sim-ben fusson!
- A Gravel Traps kapcsoloval lehet be allitani, hogy a kavicsagyban, homokban erosen lassuljon, megalljon az auto.
Köszönöm a segítségeket
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
PRO - SIMULATION alatt a HANDLING -NÁL zöld pipára állítom, jáccok úgy is marad, de ha kilépek a játéból és újra elindítom, akkor nem jegyzi meg a HANDLING -nál a zöld pipát, hanem piros X -re vált vissza. Mit tegyek, hogy ne kelljen minden játék indításkor ezt újra kipipálnom, hanem megjegyezze?
Mit jelen ezen a menüponton belül a GRAVEL TRAPS?
Elõre is köszönöm
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
thx...
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
A hivatalos nVidia driverekkel nem lehet problemaja, valszeg mas gond lesz. De en amugy a 81.98-ast hasznalom.
Pedig nagyon tetszik.
Érdemes hozzá patch-et felrakni, egyáltalán van-e hozzá?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
meg ha van server akkor IP-t mondhatnátok.
Köce
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mondja már meg valaki, hogy milyen portokat használ a játék, hogy be tudjam konfigurálni a routeremet.
Elõre is kösz.
Am,úgy meg neten ez is olyan szar mint az elõzõ tocak
minden auto ugrál össze vissza áhh olyan lagg van hogy az már nem igaz szal haggyuk
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92