ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy Vas :)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Arrol altalaban sosem esik (esett) szo, hogy kinek melyik a kedvenc autoja, palyaja, sorozata, hol tart a karierben, Tour-ban, milyen beallitasokat hasznal stb.L)
kérem valaki segitsegen!
elõre is thx!
1. hogy indul? nekem nem megy... segítsetek plz...stb (kb 1hétig ez megy)
2. van cheat, végigjátszás, save game... stb
3. ez egy nagy xar gém, le is törlöm<#mf1>#mf1>
picit unalmas... már <#banplz>#banplz>
Amúgy nekem bejött ez a játék !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nem igaz, hogy nem jár erre moderátor... És még a házigazdaságot se adják meg...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
DioSr50: nekem se birta ha lementettem és totalcommanderben probaltam... megnyitasra kattintottam, ott winzipben megnyitotta és ott kicsomagoltam, és igy már jó!!!
na meek le, bye!! ajánlom a starfcuk 0.83at mindenkinek:o)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ps. Személyeskedni meg arctalanul "marha nagy" belsõ értékekre utal.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
naon örülnék neki mert amit szedtem le azt nem birja kicsomagolni!!!
elõre is thx!
appname: rd3.exe
appver: 1.0.0.1
modname: rd3.exe
modver: 1.0.0.1
offset: 001ae0a1
Vki tudna nyomni cheat-et v 100%save gamet ?!
V vmi csalást h minden unlockolva legyen.. =)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem sem megnt egyébként, ha csak a tápot húztam ki...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
van az a kis 490kg-os kocsi, azzal tud valaki menni?😊))) nagyon gagyi!! olyan erõs a motorja hogy huhh..
mellesleg ajánlom a kormányt a játékhoz!! nagyon király kormánnyal!!!
StarFuck 0.83: http://www.gravure-news.com/html/download/162.php#
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
de ugyan ez ovlt az elõzõ részeknél is
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
1. hang probléma, amit a hangkártya driver csere megoldott, esetleg érdemes visszavenni a hangkártya hardveres gyorsításást (vezérlõpult/harver eszközök)
2. összeakadt a vírusírtóval, vagy tûzfallal, vagy valami online multi processzoros adatfeldolgó progival (pl. Seti@Home) hogy melyikkel arra már sajnos nem emlékszem.
Komolyan megsérülhet az alaplap és az optikai egység is!