ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jó,hogy itt már jópáran a game fikázásánál tartanak-Én meg még elsem tudtam indítani😊Lisenced disk-et kér....

Nagy Vas :)

a starfuckra kérek egy mukodo linket ahol a progi is mukodik
reaper4
faq? 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nekem teccik a game eddig, de fontos , h kvalifikálja magát az ember , mer úgy könnyebb 😊 eddig a kamionos cucc jött be a legjobban 😊 . 16% nál tarok még csak , de szeretnék minden csempion😊 cuccot végigvinni nem pedig csak menni elõre... 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a starfuckra kérek egy mukodo linket ahol a progi is mukodik
Duddits
Nem baj. Akkor törlöm az egészet... <#bee1> De valamit kéne már csinálni...

Alexease
A TRD topicokba - es hasonlo egyeb SF3-as jatek - felesleges hazigazda jogot adni, mert szinte mindent lehetne torolni😊))

Arrol altalaban sosem esik (esett) szo, hogy kinek melyik a kedvenc autoja, palyaja, sorozata, hol tart a karierben, Tour-ban, milyen beallitasokat hasznal stb.L)
valaki leirhatná hogy mûködik a starfuck mert nekem nem indul ugy!
kérem valaki segitsegen!
elõre is thx!
eZo
valaki leríta.. lehet, hogy pont itt...lehet, hogy valamelyik másik topikba, ha megjelenik egy új game, mindig ez a sorrend:
1. hogy indul? nekem nem megy... segítsetek plz...stb (kb 1hétig ez megy)
2. van cheat, végigjátszás, save game... stb
3. ez egy nagy xar gém, le is törlöm<#mf1>

picit unalmas... már <#banplz>

Amúgy nekem bejött ez a játék !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Duddits
Nem akarjátok befejezni az indítással kapcsolatos dolgokat?!

Nem igaz, hogy nem jár erre moderátor... És még a házigazdaságot se adják meg...

Duddits
<#hehe>

Eisenhower
"azt irja hogy rakjam be cdromot" <#banplz><#taps><#idiota><#nyes><#vigyor><#lama><#eplus2> nem inkább a cd-t? ^^ (vagyis inkább DVD-t )

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

kösz a progit, kira!!

DioSr50: nekem se birta ha lementettem és totalcommanderben probaltam... megnyitasra kattintottam, ott winzipben megnyitotta és ott kicsomagoltam, és igy már jó!!!

na meek le, bye!! ajánlom a starfcuk 0.83at mindenkinek:o)

Eisenhower
^.^

Alexease
AMD 64+, nForce-os alaplap, Win XP Eng Prof SP2. De ettol figgetlenul, volt olyan SF3-as jatek, ami sehogy sem ment😊)
Alexease
#920 😊
Eisenhower
alexease beszélgettetek itt hogy visszaállnak a prosim kapcsolok. amit leírtam a #924-be azt nem néztétek meg?

MEEEGYY😄😄😄😄 basszus ez vmi igen csöcs cucc😊))) disable, enable, kattintgattam 😄 és most elindult elég fura:S na mind1😊) rá kell jönni a teknikára😊)))

3P
Húúú most aztán nagy kõ esett le a szívemrõl... De tudod mit? Én már csak ilyen "szerencsétlen" vagyok, hogy teszek rá, hogy sikerül-e megoldanod a problámád... 😊

ps. Személyeskedni meg arctalanul "marha nagy" belsõ értékekre utal.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

konfigod?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

valaki be birná linkelni a starfuck 0.83-as programot?
naon örülnék neki mert amit szedtem le azt nem birja kicsomagolni!!!
elõre is thx!
hülyegyerek
passz lehet mákom van azt csak nállam müxik
azt irja hogy rakjam be cdromot ja... és retry, cancel ... és daemon4 ben van a képfile... micsináljak?:S

Alexease
Meg lehuzva sem biztos hogy menni fog😞 Nalam Alcohol-lal, lehuzva nem ment, de Daemon-nal LEHUZAS NELKUL is megy😊 Szerencse jatek😊)
Nálam meg ez a probléma!Tudja valaki mi ez?
appname: rd3.exe
appver: 1.0.0.1
modname: rd3.exe
modver: 1.0.0.1
offset: 001ae0a1
hülyegyerek
az kéne irnija ha szar hogy rakd be másik meghajtóba Daemon Tools 4 el moutoltad ?
hm hát én nemtudom😄 eltünik a cdrom sajátgépböl, de a játék azt irja nincs cd:S

hülyegyerek
inditsd újra gépet néha nyüglõdik meg befagy de 2-3 proba után elindul
Tiattok!
Vki tudna nyomni cheat-et v 100%save gamet ?!
V vmi csalást h minden unlockolva legyen.. =)
hát nyomom a gázt és baromira csuszik a kocsi😊) nem tok vele 1 kort menni:S bár lehet csak bele kéne jönni! na de ez a starfuck ez nagyonérdekel!! utalom kihuzogatni, pláne hogy battlefieldezni is szoktam és az cdvel megy..😊

b-type
Akkor valszeg nem vinyóról áll fel a rendszer elsõdlegesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem nem muxik? hogyan csináltad? én kivalasztottam azt a 3.4.63.2 t, és disable cd-roms ra kattinottam. kell még vmi más??

MikX
Ha kormánynal nyomod mi a baj azzal a kocsival? Én tudok vele menni, sõt kormány nélkül is mentem vele, amikor próbálgattam az elején a gamét...

Nekem sem megnt egyébként, ha csak a tápot húztam ki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hehe én kihuztam a tápt a cd-rombol, és nem indul el a gép😄 elején beáll... és vmi IDE cuccot ir ki szal ki kellett huznom az ide kábelt is lolll?? ez derossz😊) tesomnak elég volt a tápot kihuzni.. na mind1.. királyul megy a játék!!
van az a kis 490kg-os kocsi, azzal tud valaki menni?😊))) nagyon gagyi!! olyan erõs a motorja hogy huhh..
mellesleg ajánlom a kormányt a játékhoz!! nagyon király kormánnyal!!!

hülyegyerek
Nekem sikerült lehúzogatás nékül elinditani annyi hogy STARFUCK 0.83-ban beállítom a StarForce 3.4.63.2 õt és elrejtem az optikai meghajtókat és indul
StarFuck 0.83: http://www.gravure-news.com/html/download/162.php#
macleody
Húzva van a géped? Ram mennyi?
MikX
Erõsen kell koncentrálni 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Megtaláltam!
Clava
elvagfytok de az miért van hgyo a neten mikor játszok ugrálnak össze visszaaz autok nem lehet normálisan játszani akkor se ha 36 os pingje van a servernek amin játszom
de ugyan ez ovlt az elõzõ részeknél is

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Hogy lehetek vip tag? Mert valahol olvastam itt a fórumon ,hogy most lehetek vip tag.
Ha bejön amit mondasz akkor nem neked szolt.
3P
Ugye ez nem nekem szólt?

3P
Köszönöm a megtisztelõ jelzõt, de mindent én sem tudhatok. 😊 Azonban követtem rendszeresen a TOCA 2-es topicot és ott is volt ilyen gond. Nem emlékszem, pontosan, hogy melyik volt a probléma, de kb valamelyik a következõkbõl:
1. hang probléma, amit a hangkártya driver csere megoldott, esetleg érdemes visszavenni a hangkártya hardveres gyorsításást (vezérlõpult/harver eszközök)
2. összeakadt a vírusírtóval, vagy tûzfallal, vagy valami online multi processzoros adatfeldolgó progival (pl. Seti@Home) hogy melyikkel arra már sajnos nem emlékszem.

Erre már nincs eszed,mi!? TE SZERENCSÉTLEN!
Csá! Ha ennyit tudsz akkor erre válaszoljál létszives."Császtok! Én el tudam inditani, de szaggat mint az állat! Teljesen levettem mindent low-ra! A gépembe egy 7800 gt van! Szerintetek mi lehet a gond?"

Te normális vagy?!
macleody
Vinyón van mdf és mds fájl.
3P
NEHOGY EZT TEDD!!!!
Komolyan megsérülhet az alaplap és az optikai egység is!

3P
A H5 természetszerûleg az elsõ nálam is! 😉. Én eredetileg meg akartam venni ezt is, de a véletlenszerû fagyások, és World Tour esetén a biztos fagyás eltántorított egyenlöre tõle. Amennyiben lesz egy patch, amley orvolsoja ezt a hibát, akkor én kiszorítom erre is a lóvét, bár vitathatlan, hogy az általad felsorolt lista eléggé impozáns, talán csak 1 játékot írnék részemrõl hozá, mégpedig a hányadtatott sorsú The Fall: Last Day of Gaia-t.

tcs007
Sziasztok,lenne egy kérdésem:ha lehúzom az ide kábelt miközben megy a gép ,meg viszadugom abból lesz valami probléma??mert útálom mindig újrainditani a gépet.