ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
<---- ilyen hibaüzenetet más is kapott indításkor vagy csak nekem jutott a megtiszteltetés..<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nagy Vas :)
<---- ilyen hibaüzenetet más is kapott indításkor vagy csak nekem jutott a megtiszteltetés..<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Számomra kellemes meglepetés az RD3. Bár az RD2-õ is egész jó kis arcade autóverseny volt, de szerintem ez (bár még csak a formula 1000-ig jutottam) sokkal korrektebb fizikával rendelkezik. Mindenesetre pl. a Clio-ról sikerült elhitetniük hogy egy front hajtású 1xx LE autóban ülök, a 4WD (ha nem is tökéletes a szim.) és a 2WD közt nagyjából reális a különbség. Szóval jó a cucc.
Gábor_(HSF)hozzászólásában említette a Colin-t. Szerintem a saját kategóriájában az RD3 valósághûbb (fizika), mint a Colin a rally-k közt (amit valóban nem lehet a legjobb rally szim-nek nevezni).
Persze mindenkinek más jön be, de ez így is van jól.
Üdv.
A TRD2-ben legalábba kormánykezelést javították és az AI-t is, még tolattak is a pályán egy baleset után. A Pro_Simulation ott azt takarta, hogy nem volt TC, meg ABS, legaláébbis kevésbé volt jelen, jobban ki lehetett pörögni és jobban is blokkoltak a kerekek.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Na hát annak annyi az érteme,hogy a damage az olyan lesz ha hátulról megérintenek akkor máris pirosan villog a /kormányû/rugozás/stb/mivel te feltételezem semminek nem mész neki,ennek igy rettenetesen nagy értelme van..
a másik ilyenkor 2-3x ára nõ meg a fékút,hát ez megintcsak értelmes azthiszem,hogy egy versenyautóval 200km/h-ról---100-ra ne legyen elég 200méter,még zuhannava is lelassulok ekkora távon..
ez nem nehézségi szint,hanem hülyeségi...
Sztem az hogy irányithatattlanabb a verda az elég értelmetlen,a toca1 a jó példa megincsak..
ott a nehézség abból állt,hogy gyorsabbak lettek az ellenek javultak a köridõk és bizony meg kellett szenvedni
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Segítsen valaki pls, mert megakad a játék 1-2 mp-re de csak FFB-el.
Tudom-tudom csinálni kell egy bat fájlt és prioritást állítani, de nekem nem sikerült megoldani.(Pedig úgy csináltam ahogy le van írva a #797-es hsz-ben.)
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Mert tényleg kicsit érdekes, hogy nincs kihívás, majd, ha nehéz lesz a végén, akkor visszaállítom... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha változtatni akarsz a nehézségen, akkor ezt így tudod megtenni:
Race Driver 3\gamedata\frontend\ könyvtárban van egy file a Mods.ini azt kell editálni.
Nehézség:
Alapesetben
CareerDiff=0
Ilyenkor fokozatosan nehezedik. a 0-s értéket 60 és 100 között lehet állítani ez amolyan %-os nehézség. A normál fokozat olyan 70% szerint a Hard fokozat természetesen 100%, azaz 100-as értéket kell beírni.
Versenytáv:
CareerLapMultiply=0
Ez megint változó lapszámot jelent. Értéke 1 és 10 között változhat. Értsd minnél nagyobb a szám annál több kör lesz karrier módban.
Jó játékot!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nem játszottam nagyon az elzõ részekkel, mert nem futott normálisan, de ez megy...
Különösebb kihívással nem találkoztam én sem, eddíg mindent különösebb szenvedés nélkül megcsináltam, még ha nem is mentem idõmérõt, akkoris...
Hard módon nem néztem még, de látom, hogy inkább ott kellett volna kezdeni, hátha ott verseny lesz, és nem én autókázok 10mp vel mindenki elõtt...
Ez, hogy állandóan nyersz, lehet bejön egyeseknek, de nekem marha unalmas, hogy nincs semmi kihívás, a és azt sem hiszem, hogy a játék fizikája, vagy a grafikája miatt játszik vki vele...
Tehát én is osztom a véleményedet, és inkább maradok a GTR-nél...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hát hogy a colin milyen? nemtom rally-s gamék közül lehet nem a legjobb,de 5x inkább lázba hozott mint ez,abban volt értelme hozzányulni az autohoz...
Erre pedig ez,ad1,elindulsz,mész célba érsz,aztán iszol egy sört mig befutnak a többiek..
ad2,akár mit is csinálsz nem tudsz lépést tartani a többiekkel..
ad3, még véletlenül sem figyeltek oda arra sem programozásnál ,hogy ennek versenynek kéne lennie ,nem pedig totalcar-nak,vagy orba-szájba fellöknek,vagy a közeledbe sincsenek..
sok pálya? hát egyhez képest igen.. igy kb a felénél járva talán 15 pályával találkoztam igy-úgy áttüzdelve..
Hát ha valaki aki megtalálta a versenylázat,vagy a hangulatot a játékban,kérem ne legyen irigy és ossza meg velem is...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Elõször is ez tényleg nem szimulátor, de aki a TOCA-tól azt várt, annak borítékolva volt a csalódás, mivel a TOCA Race Driver srozat soha nem volt szim, de azért messze nem egy árkád játék, sõt inkább közelebb van egy szimhez mint egy NFS szerû árkád játékhoz. Csak olvasgatni kell a fórumot, hogy az NFS-hez szokott gyerekek milyen "érdekes" megjegyzéseket tesznek.
Régi autók: Én kifejezetten örülök a régi verdáknak, még akkor is, ha kijött a mûfaj kronázatlan királya a GTL. A játékban azonban a régi autós játékok közel nem képviselnek akkora súlyt, mint ahogy azt te sugallod, inkább azt látom, hogy messze nem ismerkedtél meg a játékkal, s úgy írtad a soraidat. Ha mégsem így lenne, úgy elnézésed kérem.
A pálya szám is nagyon magas, ez számomra az egyik elõny ami miatt mégis szeretem ezt a sorozatot. A bajnokságok, meg messze nem névtelenek, maximum Te nem ismered/hallottál rólok, d e tény hogy vannak fantázia bajnokságok, de ez szerintem nem hiba. A Colint meg ugye nem gondoltad komolyan? 😊
Tehát mûfajilag én egy szim és árkád köztes mûfajnak azaz autós játéknak lõném be. És egy tanács, ha lesz majd valaha TOCA 4, rá se néz, mert nagy valószinûséggel müfajilag ilyen lesz mint a mostani TOCA játékok, így nem fog elmenni rá feleslegesen 1 egész heted! 😊
aki meg a colint emlegeti rally-s játékként az is 😛
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ugyanazok a pályák ismétlõdnek ,3-4 körönként,ugyanazzokkal a névtelen autókkal..
Csupán arról van szó,hogy sokan nagyot csalodtak,mert semmi köze a játéknak a TOCA-hoz...
ha azokkal a nyagykerekü toronydarukkal akarnék játszani akkor olyan gamét vennék elõ,vagy F1 ezni,ha meg rallyzni akkor meg Colin pl...
Én pályára szabható turakocsikat vártam ettõl,neves verdákat...
ki kiványcsi ilyen Japán falubéliek helyi versenyét tuningolt kamikeze akármire,vagy a sehol nem látott v8 Ford-ok....vagy hamár a Gt-rõl vagy GT2 vagy NGT,miért nincs a mai darabokból egyik sem,csak a 30 éves irányithatatlanul leprógramozott szarok..
akit ezek az ösküvületek felcsigáznak,az hibás valahól ,vagy fogalma sincs a Toca-ról..
Mert ha a játéknak az lenne a cime "race driver_3_old and noname" akkor egy szavam se lenne.. de a demo egészen mást sugalt..
Az egész hetem ráment, küzdöttem ezzel a sonk roncsal,mer hát csak történik valami csak elõkerül valami tisztességes széria amivel nyomulhatunk a neten,DE NEM! mindig csak azokk ISMÉTLÕDNEK! ami az elején is benne van
ugy hogy "fuck off Codemasters"
Ugye nem kevered a cd-romot és a cd meghajtót (cd-rom drive)?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
már telepítem.
Basszus,még nem is láttam a játékot de már utállom😊))
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
harmadszorra is felteszem
a hozzászólás száma ....
Fogalmam sincs mit jelent ez" #1005-#1007"
Nos énis ezek köze tartozom, mert az az igazság,hogy ez messze nem az aminek lennie kéne...
Mint manapság szinte minden game,ez is oda jutott,hogy a tizen 1-2 éveseket célozta meg, "nesze fiam ittvan menjél kocsikázni"
Az a kevés autó beállitás ami van, nem csak hogy semmit sem ér,(teljesen mind1 mit hova tekersz;a verdád se gyorsabb se stabilabb nem lesz) de felesleges is...
Na meg ilyen aranyos program hibák, min pl. ugyan azon a pályan 1 v8-as szaros Fordal nagyobb a kanyarsebesség mint az F1_BMW-vel, vagy a 4kerekes Subaru 130-nál egy enyhe kanyarban kitõr és még megannyi...
Cóval mondhatunk akármit ez akkor se ér egy "ruppót" sem..
persze el lehet játszogatni én is ezt teszem fõleg mivel csak a MULTI ÉR VALAMIT EZÉRT TEKEREM,MERT CSAK ARRA LEHET HOSTOLNI AMIT MÁR MEGNYERTÉL..
De a single-nek se hangulata se kihívás érzetet nem kellt bennem.....
Ezt írja....? 😞((
Fõleg Mansell Williams Hondája érdekel<#nyes>#nyes>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Most bekepcsoltam&ujrarakom és majd kiderül😊
Megpróbálom így is.Bár csak az All options nem volt bekapcsolva mikor telepítettem-minden mást így csináltam..
sfclean.exe (starforce clean) lefuttatása, majd a #1005
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
- aki még nem próbálta telepíteni:
1.DAEMON TOOLS 4.0 feltelepítése.
2.CD/DVD meghajtók lehúzása
3.GÉP elindítása, DAEMON TOOLS 4.0 elindítása -majd jobb klikk a tray ikonon -> Emulation -> All options ON (EZ NAGYON LÉNYEGES!!!!!)
4.Image bemountolása, játék feltelepítése.
5.Game elindítása, lehet restartot kér majd, ne ijedj meg, nyugodtan restartolj! De nem minden game-nél kérte...
6. ezután Checking Disc -el egy jó 2-3 másodpercig.
7. ÉS ENJOY!!! röhögj a szaros starforce-on!!!!
na és hogy emlitsünk mást is az elinduláson kívül... nekem a Clio, 4x4, bigfoot és a go-kart jön be a legjobban... na de a rally, az valami iszonyat😊) azz soha nemtetszett, tulságosan csúszik a kocsi, valahogy ratyi.. na mind1, lehet vki imádja!