ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt a nyamvadék házigazdaságot nem bírják megadni... És gondoltam majd én berakom ha megadják... De egy hét után is basztak a kérésünkre...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nagy Vas :)
Úgy értetten,hogy mdf-be írhja ki valaki
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2. Installald a jatekot
3. Huzd ki az osszes dvd/cd rombol az aramkabelt es inditsd
A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
PSN: Feka420
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
PSN: Feka420
nekem 4.00 van és semmi nincs bekapcsolva csak lehúztam a kábeleket oszt jóvan
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
lehet h úgy fog menni.
(eddig az mdf fájlosok indultak el) az iso-sok nem.
daemon 4.03 szükséges-> all options on. és úgy valszinüleg fog menni
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
mért nincs már faq?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Én inkább várom a csodát-talán megirja valaki...??? <#help>#help>
De figy: lassan itt a hónap vége, lehet még belefér. Pár nap múlva úgy is nullázódik a számláló.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
adatforgalom
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
nekem sem iso-ban írták ki.....azért xaraxok...!!!!
VALAKI ÍRJA MÁR KI NEKEEEEEEM PLS.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
mivel magyar servert nem látok.....😞
a kis 10-15 évesek lenyomnak mint a ***rt..gyakorolnom kell még.
vagy ha van valakinek server az mondhatná.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A telepítés harmada után azt írja ki hogy katasztrófális hiba!!!!
Mi lehet a baj????????
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
valaki leirná hogy lehet multi-ba játszani de részletesen irja le!!!
elõre is köszönöm!!
csácsá
valaki írjon nekem egy mûködõ verziót...