ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Van már FAQ...

De azt a nyamvadék házigazdaságot nem bírják megadni... És gondoltam majd én berakom ha megadják... De egy hét után is basztak a kérésünkre...

reaper4
de szar 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

sajna nekem nem megy ehogy sem

Nagy Vas :)

MaverickSXT
pitcburg szerintem annyira ne sajnald hogy nem megy mert nalam kb 90 szazalek hogy unistall mert rohadt csalo szemet a gep es ugy erzem delete lesz,komolyan mondom a 2 jobb volt .Ha a kettonek ilyen lett volna a fizikaja akkor siman verne a harmat szerintem eleg zsenge a game tehat annyira ne sajnald,amugy ki lehet irni es mukodik is mert mar probaltam, de ne az mdf et hanem rendessen aztan felmasolod gepre osszecsukod iso busteral isonak es kesz

értem én,csak upc-m van és nem tudom letölteni😞
Úgy értetten,hogy mdf-be írhja ki valaki

JohnnySmith
Az esetek többségében ha azt írja az nfo hogy mountold akkor 100% hogy ha kiírod nem fog mûködni...Teljesen felesleges.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

létszi valaki írja ki nekem😞

MaverickSXT
1. Mountold be a damon tools 4 be
2. Installald a jatekot
3. Huzd ki az osszes dvd/cd rombol az aramkabelt es inditsd

MaverickSXT
nekem alkoholos iso van mdf es mds damonba mout install es indul

Mardel9
Köszi de így se megy kiírtam DVD re nem ment kikapcsoltam a DVD íróm Daemonból nem ment úgyhogy asszem nem fogok játszani a játékkal amíg nem lesz crack és ha valakki talál ijet lécci rakja fel

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

MaverickSXT
MaverickSXT
nekem 4.03 a s a damonom feltelepitettem a gamet kihuztm az aramkabelt a meghajtokbol es mar indult is a game

Danman
az a gáz hogy nekem sem akar elindulni pedig nekem még 4.0s daemonom is van...egyébként sztem szoftverbazis.hu ha ott nincs akkor keress rá itt a fórumban hogy FAQ ott fent lesz...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Mardel9
ok de ez csak 4.0 os daemonnal megy mert nekem a 3.46 al nem akar indulni és ha igen honnan lehet leszedni?

Danman
van olyan ott hogy "engedélyezés"

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Mardel9
de utána hogy tudom visszahozni a meghajtót ha letiltom?

Danman
Segítene valaki?Sehogyse tudom elindítani, kihúztam a kábelt,felraktam de nem megy...pls help

MaverickSXT
Simulator resz ,play online ,beregelsz vmi nevet es kesz

Pontosabban hányadik hozzászólást kell megnéznem??

PSN: Feka420

Big Daddy
Olvass vissza kicsit...

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Valaki leírná nekem hogyan tudok neten játszani? <#help>

PSN: Feka420

MaverickSXT
Hi all ,szamomra csalodas regi toca szokas kent a kozepe fele szepen csal a gep,torik, zuzzak az autom a kanyarokban szabalyossan menekulok a kocsik elol a palyak szepek az emberek lapok ,lehetne igenyesebb is szerintem,persze azert jatszom vele mert mar nagyon vartam csak masra szamitottam.Az is tetszik hogy egy kicsit lecsuszom a palyarol es a gep torli az idomeromet,mert a valosagban soha nem csusznak le a kocsik?Nem vagom le a kanyart csak neha lecsuszom.A kocsik jol iranyithatoak tobsegeben de lehetne fairplay az ai es nehany verseny rohadt nehez nemelyiket meg siman folenyel nyerem, osszesegeben jo a game de lehetne jobb is,foleg a grafika es a gep fairplay e.Ha vki nyomja neten en szivesen benne vok az onlineba, de meg kezdo vok java reszt a jatekkal jatszom neten meg nem nagyon

senki-?????????????

Clava
nem muszály hozzá 4.03 meg az all emulationst se muszály bekapcsolni.
nekem 4.00 van és semmi nincs bekapcsolva csak lehúztam a kábeleket oszt jóvan

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Valaki aki Bp-i átírná nekem?

próbáld meg azt h Eszközkezelõ és ott cd/dvd meghajtó letiltása.
lehet h úgy fog menni.
(eddig az mdf fájlosok indultak el) az iso-sok nem.
daemon 4.03 szükséges-> all options on. és úgy valszinüleg fog menni

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mardel9
Lécci valaki nem tud hozzá mûködõ crack-et mert a sztárforszos nem jö ezért meg nem akarom szétszedni a gépet amikor játszom. elõre is köszi.
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Hogy tettétek be azt a képet a topicba?
ChevyG work
Duddits
mért nincs már faq?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

5 giga a limit😞
Én inkább várom a csodát-talán megirja valaki...??? <#help>

Rip
Ahh... pech...
De figy: lassan itt a hónap vége, lehet még belefér. Pár nap múlva úgy is nullázódik a számláló.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

chello-m van😞
adatforgalom

Rip
Torrenttel 1.5 nap alatt lejött, ingyér...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

vazz...
nekem sem iso-ban írták ki.....azért xaraxok...!!!!
VALAKI ÍRJA MÁR KI NEKEEEEEEM PLS.
<#help><#help><#help><#help>

bizony cseszhetem ezt a dvd de a játék fel van telepítve csak valami mini image kellene amit deamon-hoz csatolhatnék?
Devids Pro
Ha így volt neked kiírva akkor szte, ezt már cseszheted, nem fog elindulni, mivel ha image-t is csinálsz belõle akkor sem az eredeti klónos képfájl lesz
Telepitos DVD-n van a játék (setup .exe),ha a Deamon tollssal akartam telepíteni akkor muszaly voltam alcohollal a vinyóra image fájlt csinálni(mdf,mds),csakhogy nagyobb mint 4 GB imaget nem tud csinálni akkor szétbontotta nekem 4GB és 265MB-ra.A 4GB-os imagebol a deamon keresztul feltelepítettem a játékot ez sikerult is,le vannak huzva a kábelok meg mindent ugy csnáltam ahogy kell de mégse indul.Nem kellene osszekapcsolni a két imaget amit szétbontot?Lehet hogy az miatt nem indulna vagy nektek milyen formában van a jéték amibol telepítettétek a játékot.
holnap vállalok 1 servert az esti órákban.
mivel magyar servert nem látok.....😞
a kis 10-15 évesek lenyomnak mint a ***rt..gyakorolnom kell még.
vagy ha van valakinek server az mondhatná.

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Rip
Én telepítettem, nem futtattam semmit, dtoolsban minden OFF-on van, csak az ide kábelt húztam ki, és egy újraindítás után megy a játék...

Légyszi valaki küldjön mentést!!!!!!!<#wave>
macesz
Valaki tudna nekem segíteni a Toca Race Driverrel kapcsolatban????
A telepítés harmada után azt írja ki hogy katasztrófális hiba!!!!
Mi lehet a baj????????

lefutattam a sfclean-t,bekapcsoltam az all options-t a daemonban,felraktam a game-t,le volt húzva a cd,és NEM megy...????!!!!

reaper4
azér fel tud b@szni ez a játék rendesen 😊 uninstall közeli állapotban vagyok 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hello!
valaki leirná hogy lehet multi-ba játszani de részletesen irja le!!!
elõre is köszönöm!!
csácsá
akkor csak rajtam fog ki...

grebber
Egy verzió van és az müködik is.

Next PC upgrade: 2022

KraZ
Azért amennyit fizettünk érte annyit megért nem? 😊

MAN T.G.A.

nekem IP-t adhatna valaki..

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
valaki írjon nekem egy mûködõ verziót...