ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
igen, muszály

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

és most hogy tudom a FAT32-ot átcsinálni NTFS-re?
Muszály a vinyóra telepítenem és onnan hozzácsatolni a Deamonhoz ?Kérlek válaszoljatok.Mert nem tudom átmásolni sem a vinyora az imaget mert hogy FAT 32-esem van és az tobb mint 2 GB nem enged
eZo
igen úgy kellene! a probléma az szerintem, hogy fat32 fájrendszerü a vinyód és az nem enged 3gb-nál nagyobb egybefüggõ fájlméretet a Toca lemezképe viszont nagyobb, mint 3gb !
Tehát NTFS fáljrendszerü particióra tudod csak felmásolni és onnan telepíteni !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Eloszor az image -t a vinyóra kell másolnom és onnan kell a deamontools-hoz csatolnom?Mert van egy problémám hogy ha rá akarom másolni a vinyóra a DVD-rol azt írja ki a vége fele hogy kevés a hely vinyón pedig még 40 GB ures hely van nem tudom rámásolni az mdf fájlokat semmikép,miért van ez?
geri15
belinkelnéd azt a játékállást ahol most vagy?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Eloszor az image -t a vinyóra kell másolnom és onnan kell a deamontools-hoz csatolnom?Mert van egy problémám hogy ha rá akarom másolni a vinyóra a DVD-rol azt írja ki a vége fele hogy kevés a hely vinyón pedig még 40 GB ures hely van nem tudom rámásolni az mdf fájlokat semmikép,miért van ez?
MaverickSXT
add meg neki milyen palyakon akarod nyomni
es ha ujat kezdesz torli az elozot
nem nyomod neten?
milyen neven vagy mert akkor megkereslek es mehet a game persze fairplay

az hogy lehet hogy lenyomok 2palyat tegnap a gokartban, aztán ma folytatom és amikor lenyomtam az utolso pályát megint az elsöt berakja ééés nem mondja hogy grat megnyerted...én lehidalok már :S:S
meg clioban is nyomtam csomot aztán másikokban de rájöttem hogy ja egy masikba belekezdek eltünik az elözö,... ez egy elég ratyi huzás tõle... meg az a sok bug ...

amugy lefagytam már2x töle sajna, amikor visszaraktam volna cdromot😊)

megyek én is,csak elötte kidobom a gépem a lakásból!

Nagy Vas :)

én benne vagyok h legyen....
2,5/0,5 ha megfelel a net.
csak szoljatok

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
Hi all nem lesz lesz egy jo kis online verseny
persze fairplayes vki nem csinal? mondjuk egy ora mulva?

quik sessionba nézzetek bele
én is ott nyomom..csak 140es ping fölött nem érdemes benne jáccani...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
nalam mukodott a dds plugin a ps ben es hasznaltam is

MaverickSXT
nalam nem ker semmit csak felhasznalo nevet

De kér

MaverickSXT
nem ker

Persze aki hozzád jönne ahhoz...

Van valami elérhetõséged ? MSN ?

Nem... Amikor online bajnokságot inditasz kér ip-t meg portot...

MaverickSXT
online port?siman megy neten

Valaki megoldás online portra ???

MaverickSXT
hi all a starfuck 0.83 prg nem igazan ajanlom senkinek mert ismereteim szerint hajlamos hazavagni a gepet

Valaki tudja onlineban milyen portot kell megadni a gamenak ??? PLS

macleod2005
Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni ezt a starfuck 0.83-as progit?Köszi

3P
Azért ne tegyél ilyen könnylemû kijelentéseket! Van akinél müködik így, s van akinél nem. Nálad ezek szerint megy.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hm, starfuck 0.83 al simán müxik amugy a játék.. nem kell kihuzni semmit.. kivancsi vok gtlegends müxik e :o) na mind1...
a 100%hoz grat😊) az a 490kgos kis kocsi kiakasztott szal sztem nekem soha nem lesz 100% 😊)) de nem is baj😛P

Duddits
Nem... De asszem nem is baj. Úgyse fog mûködni... :-S

Valaki rakjon fel légysz egy 100% mentést.
MaverickSXT
es szerinted ha segitek ki fog megtalalni egy e mail alpjan?mert hat gondolom a valos adatait mindenki a fiok melyen orzi ,tehat en szivessen segitek aztan lehet engem keresgelni allandoan valtozom ipmnek koszonhetoen "ala adsl" ja igen es gondolom itt mindenkinek jogtiszta prg i vannak ,meg gondolom neked is, amugy nekem van origi toca 3 is mert megrendeltem,de nem mindenki teheti ezt meg ezert vannak a warezok meg lesznek is ,de ezt mindenki tudja.Adjak olcsoban a gamekat es akkor nem lesz ez

MaverickSXT
total egyet ertek veled ,de en is vegig vittem "mar csak azert" is persze sokszor ott jartam hogy belevagom a kormanyt a monitorba<#falbav><#falbav><#falbav>

ChevyG
van NASCAR a játékban?
(csak érdekességnek, lehet rajta röhögni h milyen béna 😛)
Clava
Grat ez szép én mgé csak 50%nál járok de már így is elegem van 😊

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

3P
Rájött már valaki a pálya betõltés fagyásainak az okára? Én sajnos nem, de egy picit újra kíváncsiskodom, hátha sikerült már valakinek ez ügyben elõre lépnie. Ha nem, akkor türlemesen, nem inkább türlemetlenül várunk egy patch-re, csak az orvosólja is...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Osszes palya meg auto cheat et irjatok mar!

Rendes crack nemlesz? csak ez a lehuzos modszer?
Nagy baj lesz majd a warezosoknak, ha minden játék starforce védelemel jelenik meg!
Fejes021
írd be azt a kódot ami a lemezre rá van írva<#vigyor>

http://www.panoramio.com/user/518310

Szpisti
Sziasztok!
Nekem az jött be, hogy KIKAPCSOLT gépnél húztam le a CD/DVD meghajtót és utána DT 4.03-al mountoltam (All options ON). Simán elindult. Pedig eddig sehogy nem tudtam egyetlen egy Starforce-os játékot elindítani. Mondjuk a GT Legends még így sem indul, azt írja ki, hogy nem egyezik a Disc Key a lemezzel... Erre nem tudtok valamit?

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

gabor linkeld be majd a save gémed kösz
Na végre! úgy kb 85-90% után kezd érdekes lenni a game..
itt már átesik a ló tuloldalára,az F1-es küldetés ultra brutál.a legkisseb rosszúl megválasztott gázadagolást,azonnal megbosszúlja....
De továbbra is qrvára idegesitõ a "LAMA BOOTOK" HA NEM AZ ELSÕ HELYRÕL INDULSZ VÉGED VAN....semmi fék,akármilyen iven mész kajakra fellöknek ,undoritó..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

az ASE-ba hol tudom beállítani h lássa a gamét?
vagy az ASE ezt a gamét nem támogatja?

pls..ha valaki csinál szervert akkor irja már legyenszives a server név mellé irni hogy HUN..vagy hasonlót..
thx

annyit kértem,hogy ha valaki budapesti és nem nagyon megterhelõ akkor írja ki nekem.Persze valahogy nyilván meghálálnám.De nem szeretnék senkivel vitatkozni&veszekedni.Majd ha nem lesz a upc-nél 5Gb-os korlát akkor majd letöltöm.

reaper4
látom te se érted. télleg annyi h veszel 1 külsõ racket, de nem is erre írtam.
írjál ki játékot léécci hozzászólás a mai: "buktassunk le mindekit aki segíteni akar" korszakban nem jó ötlet szvsz. ha így se értitek akkor sajnálom nem fogok magyarázkodni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MaverickSXT
Megkaptad a dds filet a ps hez amit a gtr topcban kertel?mert elkuldet

MaverickSXT
Van akiknek nem muxik es szer azert van a topic hogy azoknak segisunk nem?
ha neked megy orulj neki<#gun><#gun><#gun>

reaper4
ha ez nekem szólt akkor csak ennyi: nem szokták ezt így nyilvánosan (remélem érted)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

örülj más nyomorának..

jaja