ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
2. Installald a jatekot
3. Huzd ki az osszes dvd/cd rombol az aramkabelt es inditsd
Igy probald nem kell sf
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
PS3 ID: SDani456
Azt észreveszi a játék védelme ha a DVD meghajtóm kábeleit a 2. vinyómra dugtam?
Elõre is köszönöm!
2. Installald a jatekot
3. Huzd ki az osszes dvd/cd rombol az aramkabelt es inditsd.
Valami szar cd-keyless kell neki vagy micsoda.
Köszi elõre is
ZsuzsmOo vagyok, Sunának nincs most nete azt üzeni de hétfõtõl ismét akcioban!!😛
CHELLO RULZ<#kocsog>#kocsog><#email>#email>
Addig nyomja egyedül!!!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
Ön Dönt iszik vagy vezet..de 1Xre 3at ne csináljon!
szal ne gondolkozz csak Padlógáz!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!