ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbizd meg feltenni újra
(tom nem könnyû)
de meg kõ próbáni
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
találtam valami cracket most, nekem nincs fenn a játék nem néztem meg hogy mûködik e, de úgy kell használni, hogy berakod a játék mappájába, és elindítod
crack
remélem megy és vége a szenvedéseknek 😊
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
úgy viszont hol marad a verseny szellem?Na mind1 ilyen az élet
a németek meg tehetnek egy szivességet:<#action>#action>
De nem valószinü hogy végig fogom vinni a játékot...
Bár kiváncs lennék a stratos-ra és a lancia beta monte carlo-ra
csít van hozzá!
de NO CHEAT!
próbáld meg a régivel...
Nekem az a problémám hogy elõszö csináltam egy profilt. Elkezdtem játszani.
Ezután egy új profilt csináltam és el akartam inditani, de egy hibaüzenettel leállt. Ez mitõl lehet?
Ma este lesz SERVER HUN or BAN névem (a sok külföldi miatt)
19:30tól!
adig is a 102oktános benzin legyen veletek!
Pl.: angolra
To break StarForce v3 (Without disconnecting readers IDE)
I chose to install ToCA Race Drive 3. We need : DEAMON Tools 4 & VirtualDrive Pro 10
1 : To assemble the image of the DVD of ToCA Race Drive 3 with DEAMON Tools 4 (There is one virtual reader DEAMON Tools to create).
2 : To install TOCA Race Drive 3.
3 : To install VirtualDrive Pro 10.
4 : Lancer VirtualDrive Pro 10 (To install that only one virtual reader).
5 : Then in the VirtualDrive mitre, to click on VCD Manager
6 : Then in Tools, to click on Sayable IDE CD-Romanian. It is a question here of decontaminating readers IDE. VirtualDriver avers much more effective than SarForce Nightmare.
7 : Then made OK.
Good let us be there we almost...
8 : To launch ToCA Race Drive 3. If all is good, should have this to you (to click on Oui, your PC starts again) :
9 : To start again ToCA Race Drive 3. To have patience time makes these checks...
... and ToCA Race Drive 3 ended finally up launching out.
... with pleasure.
Dic LoCoL
A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart
Kormanyal szepen iranyithato en azzal jatszom a fizika elfogadhato persze nem gtr de jol jatszhato
MAVERIK SXT jácak kormánnyal...
Én bill.el nyomom...(a Képek magukért beszélnek)
oltári gubanc volt a Hálókártyáim körül...
lényegtelen...ma bepótoljuk azt ami tegnap elmaradt!!!
Köszönet MAVERICK SXTnek az oldal fentartásáért és INFÓkért!
Kösz MAVRICK
Torgyánné is 1972 óta használ mobiltelefont 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem elíndult a Daemon Tools 4.03. Nincs se CD se DVD meghajtóm😊
Szeretnék kérni 1 100-as mentést. ([email protected])
PS3 ID: SDani456
A hibára részletesebb infót kérve a math3dNow.dll-re panaszkodik. A neten is rákerestem, s látom, hogy nem egyedi a hiba. Remélem lesz hozzá hamarosan javítás... 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...