ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drájverek..lehet h ez a baja..
próbizd meg feltenni újra
(tom nem könnyû)
de meg kõ próbáni

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

HAYES
Én nem multiplayer játékra gondoltam, hanem a sima játékból lép ki vmi rendszerhibával.

kostka
hello
találtam valami cracket most, nekem nincs fenn a játék nem néztem meg hogy mûködik e, de úgy kell használni, hogy berakod a játék mappájába, és elindítod
crack
remélem megy és vége a szenvedéseknek 😊

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

régi account...neved vagy jeszó...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

HAYES
Milyen adatok?
Milyen régii?
ezt nem értem

MaverickSXT
lol nm

kemszi2
Danke schön😄
MaverickSXT
Ment

kemszi2
a mentés az jó volna:[email protected]
MaverickSXT
Van 100% os mentesem amit barkinek szivessen,meg van cheatem is de szigoruan csak sajat szorakozasra ,neten amugy se muxik ,meg akkor hol marad az elvezet meg a sok poen

kemszi2
mindhárom részét próbáltam.
úgy viszont hol marad a verseny szellem?Na mind1 ilyen az élet
a németek meg tehetnek egy szivességet:<#action>
MaverickSXT
pl hockenheimbe mentem 1.14.10 et szerintem az mar csucs dtm el a nemet gyerek meg ment 1.10.00 aha az oveben volt biztos nitro,miutan szova tettem hogy cheater szepen bannoltak,na ennyit a fairplay rol

MaverickSXT
Hat modjuk ugy lehet csalni hogy vannak kulombozo edit prg es at lehet szerkeszteni a kocsik adatait gyorsabb legyen jobb fek stb... es a k...og nemetek allandoan ezt csinaljak volt erre pelda a toca 2 ben is ha mar jatszottal vele akkor nagyabol vagod melyik kocsival milyen idokoroket lehet menni a nemetek tuti jobbat mennek 2 3 mp vel a kerdes csak az hogy hogyan,tehat gondolom ok abszolut nem csalnak

kemszi2
nem használok😄
De nem valószinü hogy végig fogom vinni a játékot...
Bár kiváncs lennék a stratos-ra és a lancia beta monte carlo-ra
vannak serverek ahol kikapcsolták a Collusiont (törést)..van ahol nem.
csít van hozzá!
de NO CHEAT!

lehet h valaki használja..vagy nem pontos adatot adtál meg...
próbáld meg a régivel...

HAYES
Hali!

Nekem az a problémám hogy elõszö csináltam egy profilt. Elkezdtem játszani.
Ezután egy új profilt csináltam és el akartam inditani, de egy hibaüzenettel leállt. Ez mitõl lehet?

kemszi2
ebben hogy lehet csalni?nem törik a kocsi vagy mi?
shift á val próbizd

Helló hogy tudok usert csinálni a demóban?Mert nem lehet @-ot írni mert fos angol billentyûzetre van állítva a játék.pls help
kirol
Úgy értettem az itteniek közül.

hejes hejes...
Ma este lesz SERVER HUN or BAN névem (a sok külföldi miatt)
19:30tól!

adig is a 102oktános benzin legyen veletek!

MaverickSXT
Persze barki tud csinalni de ez pont errol szol hogy vki innen csinal es arra megyunk be ,akkor feltehetoleg mindenki innen van,mert tapasztalatom szerint mar most tul sok a cheater pedig szerintem ez egy jatek es nem haboru ,aki ezt nem tudja megertni annak a qr...en azert megyek be mert szorakozni akarok es tok mindegy nyerek e vagy vesztek a lenyeg a szorakozas szamora ,de hat kinek mi a fontos...

kirol
Bárki tud csinálni, nem?

kirol
Nekem elszarta a gépet, állandóan újtaindít már a bejelentkezés után. Le is töröltem.<#confused>

Gabor1990
Na hali
Akkor ma mikortól lesz szerver??

Itt le lehet a franciát (is) jó pár nyelvre fordíttatni. (A címet beírva a komplett oldalt is lefordítja.)

Pl.: angolra

To break StarForce v3 (Without disconnecting readers IDE)

I chose to install ToCA Race Drive 3. We need : DEAMON Tools 4 & VirtualDrive Pro 10

1 : To assemble the image of the DVD of ToCA Race Drive 3 with DEAMON Tools 4 (There is one virtual reader DEAMON Tools to create).

2 : To install TOCA Race Drive 3.

3 : To install VirtualDrive Pro 10.

4 : Lancer VirtualDrive Pro 10 (To install that only one virtual reader).

5 : Then in the VirtualDrive mitre, to click on VCD Manager

6 : Then in Tools, to click on Sayable IDE CD-Romanian. It is a question here of decontaminating readers IDE. VirtualDriver avers much more effective than SarForce Nightmare.

7 : Then made OK.

Good let us be there we almost...

8 : To launch ToCA Race Drive 3. If all is good, should have this to you (to click on Oui, your PC starts again) :

9 : To start again ToCA Race Drive 3. To have patience time makes these checks...

... and ToCA Race Drive 3 ended finally up launching out.

... with pleasure.

Dic LoCoL
Mardel9
elrontottam a linket bocsi itt

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

Mardel9
Sikerült. mindenkinek akinek eddig nem ment annak egy ki segítség(nem magyarul de képekkel illusztrálva)itt

A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébrentart

MaverickSXT
Figy all szerintem a leepee csinal este szervert garantalt a rohogesben valo megszakadas mindnekit szivessen varunk

MaverickSXT
Ideje lenne beizzitani azt a wheelt nem gondolod?Ha mar egyszer kiadtad erte a penzt

MaverickSXT
Nyugottan szed le a teljest
Kormanyal szepen iranyithato en azzal jatszom a fizika elfogadhato persze nem gtr de jol jatszhato

mind2vel kitûnõen jáccható..csak be kell rendesen állítani...

MAVERIK SXT jácak kormánnyal...
Én bill.el nyomom...(a Képek magukért beszélnek)

nesto
demóját leszedtem és nagyon bejön, annyit kérdeznék hogy kormánnyal az irányíthatóság a fizika nem rossz? mert legtöbb játékba kormánnyal még jobb mint billentyûzettel

MaverickSXT
Tavol alljon tolem hogy megsertselek ,de ha vki lusta arra hogy kihuzza az aram kabelt a dvd/cd rom bol az menjen es vegye meg a boltba

MaverickSXT
Nm ram mindig szamithatsz <#wink>

SZEVASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oltári gubanc volt a Hálókártyáim körül...
lényegtelen...ma bepótoljuk azt ami tegnap elmaradt!!!
Köszönet MAVERICK SXTnek az oldal fentartásáért és INFÓkért!

Kösz MAVRICK

MaverickSXT
Persze akkor meg nem ilyen net volt, nem volt alkamas jatekra csak nezelodesre viszont eletkorodat tekintve akar te is netezhettel volna. Most 2006 van - 20 az 1986 tehat mi koze ehez 72 nek?

MaverickSXT
Mi ebbe a furcsa?

lac coo
20 éve netezel ? 😛

Torgyánné is 1972 óta használ mobiltelefont 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TothLaci
Én inkább várok vele. Ha nem lesz egy egyszerûbb mód az elindítása, akkor nem próbálom ki.
MaverickSXT
Mielott azt hinne vaki hogy zseni vok , nem vok az csak tok par dolgot nem hinnem hogy okosabb vok mint itt barki, talan annyi hogy 20 eve gepezek es netezek ennyi ,de szivessen segitek barkinek mert tom hogy milyen ha szarnak rad

MaverickSXT
Ment

kemszi2
csinálj egy f.a.q egyszerübb dolgod lesz😄
hát akkor jóhogy elindult 😊

SD456
Szevasztok!

Nekem elíndult a Daemon Tools 4.03. Nincs se CD se DVD meghajtóm😊
Szeretnék kérni 1 100-as mentést. ([email protected])

PS3 ID: SDani456

3P
Valami patch érkezésérõl nincs még infó? Lassan megõszülök ettõl a pályabetõltés közbeni fagyástól. A legszarabb az, hogy a World Tour-t el sem tudom kezdeni, mert ott 100%-ban fagy. Egyéb pályáknál legalább "csak" 30-40% a betõltéskor fagyási arány.
A hibára részletesebb infót kérve a math3dNow.dll-re panaszkodik. A neten is rákerestem, s látom, hogy nem egyedi a hiba. Remélem lesz hozzá hamarosan javítás... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

MaverickSXT
Szerintem nalad is fog, huzd ki belole az aram kabelt ,azert nem ajanlom az ata kabelt mert az erzekeny es hajlamos ra hogy eltorik

Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni, hogy mûxik-e a cd/dvd lehúzgálós módszer, mert nálam is kéri a key-t!!!Írjatok!!Köszi elõre is!!