ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
Na erre kivancsi leszek

szted???
Elintéztem az zosztálynak h ne legyen.....😄
úgyhogy egész északa mehet a DTM vagy V8 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
Cheatem viszont van, de nem tom hogy mukodik meg neten ugyse hasznalnam mert hat akkor hol marad az elvezet?

MaverickSXT
Mi a nem vagy oskolaba?

12346
sose mondta senki, hogy élethû fizika van benne^^

MaverickSXT
Sajna mini image meg nincs ,en folyamatossan keresem ugyhogy marad a dvd/cd aram kabel kihuzogatos musor

MaverickSXT
Nekem van hova kuldjem

Danecay
Nem tud valaki a game-hez véletlenül valamilyen mûködõ MINI IMAGE file-t mert ugye ahhoz, hogy az ember be tudja mountolni a játékot letíltott optikai meghajtók mellett, az Install mellett a játék image file-jának is ott kell csücsülnie a winyón ami így együtt több mint 11GB. Próbálkoztam én is csinálni egyet, de sajnos nemjött össze 😞

iceshark
Valaki dobna nekem egy 100-as mentést megkösszönném! Please 😄

Az AI gonosz! Nem mondták neki hogy ez nem a matrix?? Oke lökdössön ki a pályáról a túraautos részeknél de a formula osztályoknál ne ezzel szórakozzon már, hogy a seggemet céltábának nézi. Hol itt az ész, egy pici pöcc és vége az aerodinamikának, aztán hogy megy tovább leszorító erõ nélkül, élethû fizika egy frászt, ez meg dodzsemezik, kapja be! GRRRRR!!

[email protected]

nagyon a billentyûzet rombolás határán vagyok néha az ijen AI-tõl...
Grrrrrrr <#kocsog>AI <#falbav>verema fejüket....

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hát kipróbáltam a GT kupát...
Persze 1 Koenig-gel...(pórse és ferári ellen)
ritka **ar volt...az AI nekemjön(neki semmi baja) kilök(megpördülök vagy 3X)....simán elmegy mellettem 200al..és ojankor idegbajleszek..eljáccottam a Forgatoma gépet..és majd belémjönnek erre a Motor feladta...hatalmas durranást követve a kerék is követte

bocsesz..nem néztem vissza..ezt kéne még bõviteni....multi inditása...stb

Én már rég csináltam Faq-t be is volt linkelve!De ha nem emlékszelItt

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

köszönöm meg van, csak bénáztam
Elkéne Ide 1 FAQ...
sztem Maverick SXTvel összedobom Holnap....
addig gúd nájt

beállítások..advanced

valamiért nem tudom konfigurálni a billentyûzetet. Valami megoldást tud valaki?
MaverickSXT
ment

KraZ
Szevasztok! Én is kérnék 1 100as mentést!
[email protected]
Thx!

MAN T.G.A.

ma nap képei:

Jolvan nagyon király ez a játék!!De miért van az hogy Hard ba mindig nyerek??Már a felénél járok egyébként!A féktávot ugy értettem hogy az ellenfél autóit ugy lehet megelõzni ha kifékezed mert olyan zombik hogy dupla féktávot vesznek.Valósághû efektek hol van ??Én csak a saját gumim kopásának a jeleit látom,minden uj körnél..70 körös vereny hol ? Én még nem találkoztam vele
ez Rally

EZ DTM

MaverickSXT
Ha te ennyire vagod a jatekokat akkor miert nem irsz gameket????Szeretem az ilyen embereket jatszanak vmivel utana meg szidjak,egyszeru ne jatsz vele ennyi, de tudod van sok ember akinek tetszik es ez a forum azokert van,vagy te is olyan ember vagy aki nem nezi a gyoziket megis tudja mi volt benne.Szanalmas Ez egy jo kis arcade game es nem hinnem hogy a Codemasters barkit is fenyegetett volna pisztolyal hogy jatszon a tocaval.Honnan tod hogy szar ha nem is jatszottal vele annyit hogy ezt eldontsd?Nem vagom mi az hogy 70 kocsi Clio fizikaval.El se juttotal odaig a gameba hogy ezt eldontsd.Ja ertem te egy ket menet alatt eldontotted hogy szar,akkor irj te jobbat a lehetoseg adott

vazzeg hallod asse tod mifán terem a game...
hallottál te ojanról h valósághû effektek? mert sztem nem..
arkád felujjitva....
sztem te életedbe nem láttál túra autót..
a nézetrõl meg csak annyit: az Opel Astra kupán szted mi eltérés van 2 astran????
más szponzor.....meg máshogy vannak beállítva az áttételek...(egyéni beállítás kérdése)..aztán.
a féktávról meg annyit h jól kell tudni fékezni...
meg minden játéknál ugyanijen az AI....pl NFS..(ot is hamarabb indulnak)...
a benzin szint mérõre meg annyit h 70 körnél azé jó tudni h mikor érdemes kiállni a boxba...
ha nem teccik NE jácc vele!

nem gamespyba
fogod game indít...ott pro sim..vagy vmi hasonló..keresel 1 fõdgömböt h Multiplajer...oszt itt beirod az akkuntot...oszt volá...

(bocs a zírásért de most így jobb)

Inkább 1 kocsi lenne benne...normális fizikával nem 70 Clio fizikával😄
Rohamsisak
Hali, valaki segítsen légyszi hogy hogy a francba tudok multizni, mert a gamspy fenn van, account jo, addig megyek hogy belépek a gamespy arcade-ba mondja hogy "welcome to game spy" aztán onnantól is minden mûködik csak nekem nincs fogalmam sem hogy hogyan kell a game-t megtalálni, és egyáltalán a szervert megkeresni... Szóval légyszi valaki írja le sorba a lépéseket mert nagyon szeretnék multizni de nem tok rájönni! Légyszi help! Köszi!

Ja! tura verda? hát az nincs,a codemasters elfelejtette vagy összekeverte mirõl is kellene szólni a tocának

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én nyomom vagyis nyomtam mig le ne töröltem😄 De feleges egyforma az összes nézet!
De ebbe mi a túra autó elmondanád?Miért van az hogy az ellenfél 2 szer olyan féktávot vesz mint én??Miért gyorsul jobbban a kocsija?Ja és ha arcadee akkor nem tudom miért értlee van gumikopásnak ami elég szánalmas😄 Ja meg üzemanyag mérõnek 5 kör allat nehogy kifogyjon??
Te külsõ nézetbõl játszól egyébbként? vagy csak a fotó miatt?...
Tényleg..ki nyomja belsõ kamerából?????????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

lac coo
Colin szim ???<#wilting><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Szóval én le is töröltem a Toca-t hisz még a Colin 2 is megveri mindenben!!"

de a rallynak semmi köze a túraautókhoz.
ojan mintha a DTMmel akarnál vazzeg corzikán menni....képtelenség+
teljesen hülyeség...
Ez arcade játék..a Colin+RBR szim....nem kéne összekeverni!!!<#banplz>

MaverickSXT
Hat bocs sracok de nem tom ti mivel szoktatok jatszani,de azert az RBR t nem kenne ennyire futatni mert koze nincs a GTR hez kicsit olvassatok mar miket irnak a GTR rol es nem en talaltam ki, masreszt meg kinek mi, a Toca egy jol sikerult arcade es nem csak szerintem,nezzetek eladasi aranyt es top 10 is GTR ,rFactor ,Nascar RBR ,Colin ,Toca Race Driver 3 ,masreszt a colin egy... akkor inkabb az RBR az meg jatszhato es ismereteim szerint a Colin bukta volt ,de ez a topic a Tocanak keszult es nem annak hogy "Egyébként Magyar bajnokságban veszek részt a Richard Burns rally keretében.. www.rallysimfans.hu" szer ez kit erdekel itt?

de ez NEM Rally!
Fogjátok fel...Ez Túra Autó....
a Rally az teljesen más!

arty
csak leirta a véleményét 😊 miért gond, h negativumot irt?

( az RBR azért sztem simán megüti a GTR szintjét, de még az rFACTOR-ét is a maga (rally) mûfajában 😊 )

ebben a játékban minél erõsebb egy kocsi, annál jobban kijönnek a game gyengéi 😞 egy erõs hátsokerekes pl már árkád szintet sem üt meg 😞

Forza.

3P
Köszi a tippet, de nálam sajna nem jött be.
Mindegy várom a patchet, hátha az orvosolja a pálya betõltési fagyást.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Barni
[email protected]

köszike! <#eplus2><#worship>

Avanti Italia!

MaverickSXT
Hi hova kuldjem?

Barni
köszöntem az SG-s arcoknak!

Avanti Italia!

Barni
hello!
valaki tud küldeni egy 100% mentést?

Avanti Italia!

MaverickSXT
Oregem olyan gamekat futatsz mint az RB meg a Colin????Az aztan a full realisztika <#nevetes1> Jatsz egy kis GTR-t vagy rFactort vagy Nascart es nezd meg ott a fizikat.Ne beszelj butasagokat elobb olvasgas ez arcade es nem sim,annak pedig tokeletes,ha Rally fun vagy akkor mit akarsz a Tocaval?Nekunk megfelel es amint latod rajtunk kivul sok mas embernek is.....

ok..láttuk a véleményed...de ne itt oszd a véleményed..meg ez nem a reklám helye!
nekünk ez is jó game.
nekünk teccik...
irányitani minden autót lehet csak tudni kell vezetni

én is momo-val nyomom szeritem nagy cool bill-el kezdtem de az szar vol😄
Hellósztok
Na akkor elmondanám én is a véleményem!!
Eléggé arcadere sikerült ez a játék!Amire azt hittem hogy szimulació lesz..Teljesen megvoltam vele elégedve amig a Clioval mentem a fizikáját a cliora irták!!De mi van a többi autóval???Bakik pl:az ellenfél autói mindig jobban gyorsulnak,a féktávok kb az adot sebességem felén lenne valóságos,a kézifék egyszerûen silány szóval tele van hibával!Logitech Momo kormánnyal próbáltam ja és persze csakis belsõ nézetböl..Egyébként Magyar bajnokságban veszek részt a Richard Burns rally keretében.. www.rallysimfans.hu Ennek a gamenek a legprofibb az irányitása persze csakis kormánnyal élvezhetõ,ja és persze jo testreszabott setuppal (kb vagy 50 érték állítátható nem 20😊.Ebböl van OB meg Vb!!Szóval én le is töröltem a Toca-t hisz még a Colin 2 is megveri mindenben!!
fogod belépsz az akkountal...quik game session és megkeresed a HUN SG teamot

kirol
Ok, köszi.