ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
a Server ma este 6tól Lesz (sokak kérésére) HUNGARY or BAN 4ever néven
Gamespy nem kell hozzá..csak simán belépsz..csinálsz 1 Accountot azt start...
Álltalában DTM mel nyomjuk de ha akarjátok mehetünk V8asokkal.
Szivesen várunk mindenkit ütközésse és egyéb hasolnó hülyeséggel 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
6mp alatt harc.HAHA
vannak is vicces emberek vicces képekkel...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De egyszerubb lenne, ha valaki kilinkelne egy normalis 100%-os mentest - ha van - mert ugyis naponta keri valaki😊
Feltettem a játékot, nekem nagyon tetszik! :]
Én is szeretném kipróbálni multiban, mikor lesz legközelebb szerver? Ja és ha lesz, akkor hogyan tudok csatlakozni? Játékon belül látni fogja, vagy kell hozzá gamespy?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Valaki tudna nekem segíteni? Letöltöttem a DEMO-t, megy is rendesen a gém minden beállítok pályát/kocsit stb, de mikor indul a játék az egész képernyõ feket csak a térképet látom (?), amin látszik is , hogy halad a kocsi meg ha jobbra/ballra megyek azt is látom a bal alsó sarokban llévõ térképen és a hangot is nagyon jól hallom....csak a képernyõ feket...volt már vkinek hasonló problémája???
elõre i sköszi ha vki tud segíteni
misi
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
ALT+2 - Toggle XCHAMPS - Unlock bonus championships
ALT+3 - Toggle NODENT - No car damage stb.
a játékban csak az alt+1 kell nyomni vagy a tobbi szoveget is vagy hogyan mukodik a trainer ha valaki tudna segíteni.
fizikailag nagyon elkapták a DTM és V8as autók fizikáját.
nekem nagyon teccik a játék..grafikailag kicsit visszamaradtott..de csak azért h tudjon vele mindenki jáccani...
esténként sokat hülyülünk..amint azt látni a képeken.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
a játékban billel mikor jáccok észrevettem hogy ha nyomok egy kicsi leftet vagy rightot akkor nem gyorsul addig mig kanyarodok, ez kormánynál hogy mûködik? jah és remélem nem olyan arcados jellegü az irányitása mint pl a mercedes benz world racing-ben ahogy belehet állitani. fontos hogy remek legyen a simulation hatás
na bye all mek ISZOK rátok!
jóécakát!
hajrá DTMesek!
Már nagyon szeretnék multizni...
állat vót
na bye
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
holnap viszont szünet nékül megy 😄
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit tegyek, h mûköddjön a demo amit innen töltöttem, mert ha online akarok játszani nem történik semmi...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Server pillanatokon beindul 19:30kor
HUN or BAN néven.
mindenkit sok sok ütközéssel/kanyarlevágással és rentgeteg nevetéssel várunk!!!
de a csít nem mûxik! NETEN