ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
nekem 4.00HE van mégis megy

Avanti Italia!

mondjuk ijen esetekben a házigazda hol van???
egy FAQ-t csinálhatna igazán...ugye skacok!
Rolesz csinált 1 kis FAQ-t de azt bõviteni kéne.
a házigazda nem csinálna 1 szervert??
kipróbálnánk h nála LAGGOL-e
<#nyes>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jó REGGELT. ird le mien alaplapod vga-d van...iso vagy mdf fálj a game..esetleg nem e rossz Démont használsz (4.0.3 a jó) ha ezekután s kéri akkor megirod címed azt elpostázom a gamét....

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Panjabi Mc
Lee Pee megtettem ezeket. Telepítés restart, tápkábelt lehúztam és a checking Discnél, tölt utána egy hibát ír ki 3 ávlazstás van retry exit meg cancel és a retry-re klikkelve egy CD-Key-t kér

Rotary & Dypee production

MaverickSXT
hat sajna akkor kenytelen leszel letolteni

nesto
megbeszéltem már ismerõsömmel hogy lehozza a vnyót aztán átrakjuk ugy egyszerûbb, nade ez már nemide tartozik, azért kösz mindent. a jövõ hétvégén már nyomhatjuk is a multit, már várom nagyon <#taps>

kemszi2
mbd/mdb alatt ugye mds-re gondolsz😊De az tény hogy le kell szedned az egészet újra.Tömörítve potom 3.3giga
nesto
eza gond, nincs se mbd, se mdf fájlom, mert a haverom aki leszette a játékot a illesztett fájlt rakta rá a dvd-re. vagyis olyan mintha rendesen rálenne az install rakva, csak ez a k**va mdb fájl hiányzik, mert a mdf csak pár kb

Alexease
Az en gepem meg valamiert szereti a TRD3-at😊 A TRD2 abszolut nem ment sehogy - bar azt azonnal megvettem), de ez meg egyszeru mountolassal megy, lehuzas nelkul😊 Sot, frissitettem a StarForce drivert, mert van nehany bolti, gyari, vasarolt SF-es jatek is a gepemen (CRC, GTR, GTL) es meg ugyis megy😊 Valszeg, a TRD4-es megint nem fog menni😄DD
Duddits
A DVD-n .mdf és .mdf van? Mert akkor csak át kell másolni ami a DVD-n van a vinyódra.

nesto
<#rinya><#szomoru2><#sniffles><#szomoru1><#dumcsi>

MaverickSXT
Sajna ha dvd n van akkor az gaz ugyanis nem lehet visszatomoriteni epp a vedelem miatt tehat le kell szedned az isot vagyis mdf/mds

MaverickSXT
Damon 4 kell hozza

nesto
😊Szal a kocsomagolt fájlok,mappák vannak a dvd-n, azt kaptam meg. ezt felinstalláltam a gépemre, ami kábé 2óra hossza volt, majd elinditottam, és aztija rakjam bea a cd-t. tipikus crackes hibának tûnt, de aztmondtátok rakjak fel egy daemon 4-et. megtörtént, kéne hozzá egy iso vagy ilyen fájl, amit kékne csinálnom, a dvd-n lévõ mappából? amire kéne még kábé 3-4giga hely. ha megpróbálok helyet csinálni sikerülhet?

Duddits
Akkor buktad.

nesto
bocs hogy ilyen balfasz vagyok de mán idegileg kivagyok, ugyanis lassu a vinyom és vagy két óra hosszáig installált. szal hogy kell képet csinálni? a vinyomon van kábé 1 giga szabad hely, huh, hát ez elég szar

kemszi2
....képet csinálsz,felmásolod,bemountolod,lehúzod a DVD!
nesto
meghajtó lehuzás az cinkes, ugyanis dvd-re van kiirva a játék, mitkell tenni ilyenkor

kemszi2
daemon 4+meghajtó lehúzás!
nesto
#1005 ezt kell tennem? csak mert mán én feltelepitettem a játékot, dvd-rõl, szal a hozzászolásban aztirja hogy elõbb huzzam ki a cd-dvd-t...hogyvan ez?? kicsit hasonlit a helyzet a motogp-hez, ennyt szarakodni vele....

nesto
daemon 4 kell hozzá? nekem 3.21 van, azabaj hogy nemtalálok seholsem image fájlt, amibe betudnám rakni...

kemszi2
z vpu nekem is elõjött a 6 catalyst-al,azért használok most omega-t
nesto
please HELP, mennék multizni

nesto
ezt irja ki: Insert the race driver (keyless) disc into the disc drive and press retry! 😞 sehol nemtalálok cracket vagy mount image fájlt... mittegye?

MaverickSXT
Megy a server hungary or ban neven

goooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Koszi szépen a segítséget megprobálom.Koszi
lassan 6óra <#integet2>

Nagy Vas :)

MaverickSXT
gamespy nem kell, belepsz a gameba/simulation/play online/csinalsz egy acc ot/browse session es mar latod is a servereket

A multihoz mi szukséges? a gamespy?Aztán mit válasszak nem is tudom mi van a gameban ,, multyplayer,online vagy mit válassazk.Valaki leírhatná hogy pontosan mit csináljak ha multizni akarok
feltelepítetted..utánna indítsd kapcsold ki a géped...húzd ki az ATA kábelt vagy a
TÁP csatit..és úgy kapcsold be..és indítsd a játékot

Blekk Síp
Köszi, készen is vagyok a felhasználó nevemmel :]
Nah, ha nem jön közbe semmi, akkor 6-tól jöhet a multi móka 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

MaverickSXT
Nem biztos ,hogy fagy ha nem valaszol az nem feltetlen lefagyas probalkozz hagyd tovabb hatha tortenik vmi

nem vettem észre..Bár lehet látványosabb változásra számítottam&azért nem tûnt fel😊

MaverickSXT
Nekem is volt ati de az nem nagyon szerette ha piszkalom az orajelet ,en sima catalyst et hasznaltam, ennel a gf nel se mindig a legujabb jo,tapasztalat,tehat en tovabra is azt mondom probalj ki masik drivert.Mikor atim volt az az 5.9 et szerette meg asszem az 5.11 a tobbivel fagyogatott ilyen uzenettel hogy a vpu cover hibat eszlelt es visza allitja a monitoromat alapba,vegul is ezert csereltem vissza gfre

MaverickSXT
Hat pasz szerintem vmi valtozik mert maskep gyorsul legalabb is nalam de megnezem

Ti mit tapasztaltatok,a Tuning opciónál ?
Szernintem semmit sem változtat a kocsiomon...

Panjabi Mc
Hello egy problema lépett fel mikor Checking Disc-et ír ki miután feltettém és kihúztam a tápkábelt ennlé a folyamatnál megfagy mert megnézem a feladatkezelõt és azt írja hogy nem válaszol. Nem tudom mit csináljak valakinek van ötlete?

Rotary & Dypee production

lalakov
Hányan vagytok?
6órától SERVER!!
HUNGARY or BAN 4 Ever néven.(muszáj a sok külfölditõl)
Coll: off
Damage: Simulation

kemszi2
már van 6-os is...én mondjuk omega driver-t használok.A 6catalyst-nél kiírta hogy az alkalmazás incializálasa nem megfelelõ...Omega driver azért jó mert sok mindent belehet állítani vele.Még a videókártya órajelét is
MaverickSXT
De asszem ez az uj ATI Catalyst 5.13 bocs ha nem, nekem gforce om van

lalakov
Köszi😊)
MaverickSXT
Szerintem csereld le a drivert itt talasz drivert Ati Driver probalkozz

MaverickSXT
Shift + á a gameban a @

Alexease
- AltGr-V
- Shift-2
- Alt-064
- stb.
lalakov
Nem tudok accountot csinálni. A játékban nem tudok bemásolni @-t, ezért kinn csináltam, de azt meg nem fogadja el😞(.
misirulez
RADEON 9500pro, sztem nem ezzel vana gond, minden játék tökjól fut a gépemen...Senkinek nem volt még hasonló problémája?

az a poén, hogy a térképet látom és a hangokat is halom, és ahangok alapján (-😊-) fék/gázra is reagál....😞((((

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

a képen bal felsõ sarokban 6mp telt el....
de sztem õ is csak kötekedik 😄
6mp alatti harc...látva h mennyien is voltunk tegnap

MaverickSXT
Ok ,akkor varunk rad