ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
Hali ugy kb 9 utan ,Suna a gore vele kell egyeztetni

Dietrich
Hi.

Mikor inditottátok a szervert? kb. 1/2 9 körül kerestem a szerver listán de nem láttam 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sunyi RóKA
hali all!!!!

Én holnap fogok uj géppel be ujjitani nemkell majd rám várni töltéskor<#vigyor2><#nevetes1><#taps>

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Raho
Amugy Köszönöm mindenkinek a Játékot.

VW Jetta II 1,8T

MaverickSXT
Ismet kemeny futamok voltak 😊

Raho
Tele van a tököm a LAGolása!!! Nem tudok normálisan játszani.

VW Jetta II 1,8T

bevan

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
suna nyomd be a ts t mert az msn behanyt

Hajrá Cápi!!!!
Jó Játékot!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Cápafogxy
Az is marad szombat reggelig, talán még ma estére bekapcsolom. (lanra megyek)

firefox6
server offline :s

MaverickSXT
gyere fel teamspeakre ip: toca3.tx.hu

Dietrich
Üdv.

Én így tennék de a kimentett fájlt (természetesen .bmp kiterjesztéssel) nem tudom megnyitni semmivel.<#nemtudom>
Sunának már írtam néhány privit errõl, de nem akaródzik válaszolni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Üdv!
Tudna valaki setup-ot adni a hockenheimre, akár mit csinálok nem bírok 1:15 alá menni, pedig jó íven megyek, jó ütembe de mégse elég. Valamit tuti rosszul csinálok.
Köszi. Már csak annyi a kérdésem, hogy több ugyanolyan kép van benne, akkor mindenegyiket szerkeszteni kell, vagy hogyan döntöm el, hogy melyiket?
Bocs, de ebben még kezdõ vagyok.

Cápafogxy
Iripperrel kell kivenni a képet, szerkeszteni, majd visszarakni.

Milyen plugin-t használsz, hogy meg tudod nyitni Photpshoppal?
Nekem nem sikerült.
HELP!

MaverickSXT
Nos a helyzet az hogy pillanatnyilag billel nyomom mert osszehanyta magat a force a kormanyba es vissza vittem a servicebe de van kormany beallitasom ha kell

Én kifejezetten ellene vagyok hogy bárki is kiadjon 10-15 ezer forintokat ilyesmire, DE ezt a progit kivételesen megvettem és nem bántam meg. Tényleg megéri, ha valaki szereti a motorsportokat.

Raho
Ja és a szaggatás nem oldodott meg, csak némelyik pályá, 1-2 részén szaggat, de minig úgyan ott.<#nemtudom>

VW Jetta II 1,8T

Raho
Setup be állításokkal mennyit lehet szarakodni<#duma>. Holnap egésznap azt fogom csinálni.Maverick nekd a MOMO-nak Force Feedback Device be állításai hány %-on vannak?

VW Jetta II 1,8T

MaverickSXT
Szivessen segitenek de sajna csak az aramkihuzos dolog segit a tortnel ,de megveheted mert nagyon sok benne a valtozas

köszönöm

Maffya
Igazad van.Bocs

ebben a topikban az emberek és FANok kultúráltan beszélnek/beszélünk...
de Ott A FAQ azt nem ártana elolvasni!!!

MaverickSXT
teamspeak ip toca3.tx.hu

Cápafogxy
Aki akar gamelni az jöjjön már fel most ts-re.

1 új skint csináltam:

van még mit igazitani rajta de alakul..és alakítom még..
bocsi skacok h nem csináltam servert de holnap 4kor kelek<#rinya><#sir>..go Tiszaújváros..és csak este 6kor jövök<#rinya><#sir>..de akkor viszont ojat tokázunk h pakson megcsúszik az ékszíjj

Nagyon jól néz ki az új Audi hûtõrács , sokkal élethûbb tõlle a kocsi !<#worship>

a 347km/h egy kicsit sok , nem ? <#dumcsi>

...ha használod a trainert -t feloldhatod az õsszes versenyt ( még a fûnyirokat is <#nevetes1>)

...

Cápafogxy
Alapból engedélyezve van freerace-be.

Én volt hogy nyertem, mindenki mögöttem volt elsõnek is írt. Nem kaptam semmi büntetést, aztán a végén az eredménylista szerint 3. voltam csak 😞

Azt megtudnátok mondani hogy mennyit kell menni hogy unlock-oljam a DTM-et ? Hányadik tier?
Dietrich
nem ez a hülye védelem kavar be?
eredeti játékoknál is csinál érdekes dolgokat.

nekünk Maverickkel volt ijen..talán hockeinheimben..
nem tom h mit csinálnak odabent de a kódmásztersznek írok má levelet h dógozzanak jobban

Dietrich
kicsit?
rajt után elsõ voltam..aztán valaki elment mellettem lehet te nem tudom..és 2-nak írt engem.
aztán az egyik kanyar után azt láttam, hogy vagy 5 autó volt elöttem, de még mindig 2-nak írt..3 körnél is még ezt írta: 1/3 <#nyes>

valami más gebasz lehetett mert mentünk már surfersben máskor is és nem csinált ilyet.

Cápafogxy
Kicsit bugos?!

Cápafogxy

347km/h

Suna az elsõ..jee

elvileg itt 4. vagyok

célba érés

Raho
Kicsit átalakítottam az Audin a hûtõrácsot. Szerintem egész jó lett.

VW Jetta II 1,8T

Cápafogxy
Mindjárt lesz host.

Név: Hungaryan or Bann
pass: sg

Mindenkit szeretettel várunk aki azt akarja hogy lekörözzük.

Dietrich
emktv-n van (õk csinálják a digitv-t is)

Azt hiszem csak matáv kábelen van, meg néhány kisebb szolgáltatónál. UPC-n nincs sajnos 😞
Cápafogxy
Én nem találom sehol azt a csatornát.

Dietrich
sportklubbon a tegnapi DTM- futamot adják most..hátha tanulok belöle valamit 😊

jeje...megy a Toca3 FanKlub....

Este game? Én csak 9 után...

kajak 10?

ja jövök nemsoká TSre csak rendbe rakom a szobát mert úgy néz ki mint ha az atombomba itt robbant volna körülöttem....sietek

Cápafogxy

A 10 éves kisgyerek. Alias Mátéka.