ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz!
80.98.87.177:8767

igen anélkül nem megy mert Starforce van rajta és csak így lehet kiaknázni..vagy megveszed eredetiben..kemény 10000Hun forintért

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mért kell a tápcsatlakozót lehúzni? Anélkül nem megy akkor?
Ó látom véletlenül sikerült elvinnem a 3000-et 😊
Akkor a címem [email protected]
Elõre is köszönöm!
firefox6
de mi az IP suna??

firefox6
Conroy: hááááát elkéred vkitõl.
vagy odaadja vagy nem
de biztos vok benne h oda fogja 😉
kérd el sunátol 😊

Balazs: az mds fájlt kell bemountolni daemon tools 4 be, valamint le kell huzni a cd dvd meghajtókat, különben nem megy csak eredetivel. :S

gyere van TS...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

<#worship>3000.Hozzászólás alkalmából add meg címed..és elküldöm 😄

firefox6
ehhh
azé ennyire ne bízd el magad öcsém 😊
lehet h mindig a rendzsámtáblát fogom látni, de a viszapillantómban 😄
csinálj ts szevrert 😉

ha warez akkor ebbõl a 2 fájlból kell állnia..mert ha ISO akkor nem mûxik.
ha ezek vannam akkor DAEMON 4.0/4.03 kell..bemountolod-telepíted..DVD-megható tápcsati kihúz..game indít

És akkor hogy is lehet hozzá jutni ehez az upgrade-hez.
De amúgy ez akkor nem cheat?
kb 8kor kezdünk mert addigra remélem a Nigger is visszaér rendszerrakásból...
mert akkor nincs kivel versenyezni...jah bocs igen lesz...de csakj a rendszám táblám fogod látni maximun 😛

kösz! de milyen ez a MDF/MDS fájl? ha tudsz pontosabbat!
nem azt jóbarátunk Maverick irta át...<#worship><#worship>
az egy külön Plussz pont a kocsinak..így ha felmész 1 túrista (Német) szerverre agyon gyalázhatod akár a "Leg" profibbakat ha jól beállítottad a verdád...

nem..nem csak eredetivel...mehet minden félével csak MDF/MDS legyen a fájl neve

ÉS pontosan hogyan is lehet upgradelni? Vagy ezt egyáltalán hogyan lehet elérni. Ezt is unlockolni kellene?
A Toca3 csak eredeti DVD-vel megy?
Szasztok!
firefox6
igen igen, upgrade nélkül nehéz lesz 😄
mikor kezdjük ma amugy suna?
upgrade vel lehet huzni picit a motort, meg midnen fontos elemet. akár még az ülés kényelmességeét is 😄

Igen már láttam ezt a képed, pont ezért nem értem hogy vagyok ilyen lasú.
Viszont kezdem érteni!
Upgrade? Ezt kifejtené valaki pontosabban.
Upgarede van?
mert ha nincs ne is csodálkozz<#smile>
A SETUPok valóban titkosak..de a fõbb beállítás a váltó..
sokan..pl Cápi..Maverick..Csabi rentgeteget szórakoztak a beállítással....
és azé a csúcs 1:10:67...de ha nemhiszed itt a kép:

Úgy látom a setup-ok azok top secret ként vannak kezelve. De azért megpróbálom még 1x. Tudna nekem valaki adni hockenheimre pontos setup-ot! Mert én nem bírok 1:15 alá menni, és csak érdekel hogy most tényleg ilyen béna vagyok vagy csak beállítani nem bírom rendesen.
na jó igaz nem szidom..csak tele a tökhöm vele...
mostanában elég gyér a windóza xp.....
de egyenlõre nincs 775re vagy 939re money..
majd esetleg november december környékén..
addig marad ez: Asus K7S8X+AMD 2000+ 512 Kingstone DDR + 256 Samsung DDR +160Gb Samsung+ATI Radeon 9550 256Mb(húzva)+ Pioneer 107D DVDíró + egyéb nyalánkságok.(neonok..UV reaktív tápkábelek..UV-s proci ventirács..és a kedvencem a BMWs ház...de majd cserélni fogom az alaplapot..procit..)

firefox6
jah, az télleg nagyon jo volt. akkor... lol

Kár. Pedig emlékszem hogy 97-98-ban volt egy F1 Racing nevû játék. Nah az ott volt naon. Az eredmény kijelzés az úgy volt megoldva mint a TV-ben. Áh, azóta se játszottam olyan feelinges játékkal...

firefox6
cápa van ts szerver?
me msn-en nincs senki, ts címet meg nem tok :S

Dietrich
options-->grafika

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
optionsba

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem tudom miért szidod....ma raktam össze a keresztfiam új gépét és nem kellett winfost insattálni..pedig 478-ról váltott 775-re 😊
megkapta az új nf4 chipset miatti új drivereket és csókolom.

sziasztok
egy kis segítséget szeretnék kérni
azt szeretném megtudni hogy hol lehet a mph-t kmh-ba átállítani?
elõre is kösz
ez csak a replayben van..
bár soxor jó lenne....mégis mennyivel van mögöttem xy (Fire <#nevetes1>)..nehogy "1 kör alatt 2-t verjek rá"...

A játék közben van olyan gomb vagy beállítás ami az idõ különbséget kiírja játékosok között? Vagy ez csak a Replay-ben van?

firefox6
😄 jovan, de ma lenyomlak ám 😄, nem lessz olyen mint tegnap... 😄

nyugi....nem vagyok az a tisztaság mániás...
No problem...nem szokásom sértõdni vagy megharagudni..
ezé nem fogok haragudni...majd a gaméba megbeszéljük...😄

firefox6
jah, jovammá bocs :'(

jó neked biztos nem váltak el a szüleid....(nekem igen)....1dül vagyok itton..és néha igen takaritanom kell...a csajokat nem hozhatom rendetlen házba..
1 kutya+2 macsek..elég nagy rumlit csinálnak a szobába is meg az udvaron is..
de ez részlet kérdés....

firefox6
wazze, te állandóan takarítasz lol

van..
csak nem vagyok fent mert takarítom a szobám..késõbb leszek
80.98.87.177

firefox6
van most ts szerver?

aki akar az jöhet ircre ( irc.atw.hu:6667 , #SG.hu szoba )

közbe a szomszédot is nyomod?...
jól megy<#buck><#vigyor2><#nevetes1><#wave>
hát én kivagyok....
Elég volt a winfosból..

MaverickSXT
A szombszedbol nyomom csinalom a rendszerem

MaverickSXT
Haloj

óó h kapja be a winfos...fossa össze magát...
eltünt mindenem a Mozilláról...könyvjelzõk...jelszavak...
ó hogy **************************************************..
kinyomtatom és szét tépem vagy felgyújtom...ááááá!
úgy látom mindenki a gépével bajlódik.....én is..
ne neked gécc....máj ném iz gécc bill gécc

MaverickSXT
hi all majd besegitek maresz de rendszert rakok es ugy kb 1 2 ora aztan megoldjuk

Egy helyi kis kábelszolgáltatónál vagyok
dinamikus ip címmel.

firefox6
maresz mien neted van??
ha chello akkor tok ip váltásban segíteni 😉

ahogy MaverickSXT mondaná..
nyomtasd ki és tépd szét vagy gyújtsd fel!

Maresz..lehet h az IP-d Alapján "nézelõdik" a Gamespy...
nem tucc más IP-t beállítani?...
próbáld ki ha kiveszed a Hálókártyát..vagy ha integrált akkor távoltísd el...és restart..akkor újra megtalizza a winfos..
vagy driver frissités..úgy ezek jutnak az SZMbe...de még kérdezõsködöm

Gabor1990
Ilyet nekem is szokott kiirni, de mégegyszer megpróbálok kapcsolódni és akkor engem eddig mindig beengedett. Nem tom mi lehet a hiba<#nemtudom>

Hali

Valaki segítsen online játékra kapcsolódáskor ezt írja ki
Your PC cannot connect to Gamespy.Please check your Internet
Connection Settings.
Tegnap újra telepítettem a játékot nem segített.
Ha új account-ot akarok regisztrálni a leghûlyébb névre is azt írja ki,
hogy a felhsználó névet már használják válasszak valami egyedi nevet
pedig ezt írtam be nagyjából jhfhdgh.
Valakinek van ötlete?
Az agyam kezd felforrni és félek széttépem a gépem.
<#falbav><#violent>