ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MSN: [email protected]
most fent vok
thank you
Cápafogxy
Ha majd leszel akkor gyere ts.

MaverickSXT
de tudnek adni,hockenheim 1.10.44 ha kell

Cápafogxy
Adj msn-t.

VALAKI NEM TUDNA NEKEM KÜLDEN EGY REPLAYT A GYORS KÖRÉRÕL!!!???
Cápafogxy

Cápafogxy

Cápafogxy

elvileg szerda csütörtök péntek délelõtt lehet 1-2 versenyt beiktatni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Big Daddy
Sajnos én a héten nem tudok jönni este,mert délutános vagyok<#shakehead>Délelõttönként viszont szorgalmasan setup-olok,aztán majd a hétvégén kiderül mire mentem.Addig is jó játékot nektek.A bajnokságban számítsatok rám is légyszi.Na bye all!<#wave>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

az rentgeteg szöszmötöléssel jár..de ez Maverick SXT tudná megkreálni
de nem hiszem
de azé nem adjuk fel

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dietrich
off
tegnapi champ car versenyen (long beach) rajt utáni elsõ balost kiszélesítették idénre..4 autó ment is a kukába rögtön <#hehe>
ezért is lenne jó ha át tudnátok rakni pályaszerkesztõvel a toca2-bõl a mostaniba <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jóéjt skacok

Sunyi RóKA
2 napja hajnali 2 ö ig fenn lenni huuuuuu<#nevetes2> De nagyon megérte<#nevetes1>

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Sunyi RóKA
Nekem a nyakam + a fejem akar szétesni

Cápafogxy
Fõleg a lábam fáj a sok pedálnyomkodástól.

Sunyi RóKA
Nagyon zsir volt a mai nap!!!<#worship><#nevetes1>

nem vagy egyedül...fáj a hátsóm...fáj a kezem....fáj mindenem..még a fülem is

MaverickSXT
hat ja ,de a vege fele mar naon hulla voltam

na ez a nap is jól elment...
5-6 órát gaméztunk

esõben:

3an párban:

MaverickSXT
Reszemrol mindenki azzal megy amivel akar<#smile>

Dietrich
már megint ez a foglalósdi..
AMG-Mercim lesz coca-cola reklámmal olyan senkinek nincs <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Üdv emberek

Cápafoxy letiltotta az ip-met a ts server, nem lehetne visszacsinálni?
Most már push to tlk-ra van állitva

Hehe nem történt semmi elõfordul hogy elnéz az ember dolgokat.

Battlelog: kvantahun

MaverickSXT
akkor bocs,nem neztem

Dehogy szabad már lefogalaltam jóval hamarabb meg írták is hogy már foglalt! 😄 Nem kiötekedésbõl monodom csak jelzem hoygaz az enyém

Battlelog: kvantahun

Cápafogxy
Mindenki tegye fel a teamspeak-et, mert mi ott beszélünk, a chatet nem használjuk. És amikor játszunk senki ne jöjjön visszafele! A teamspeak-et meg a hozzá való leírást megtaláljátok a kép alatti menüpontoknál.

Cápafogxy
Én újra vok ts-en. (megjöttem a boltból)
ip: toca3.tx.hu

MaverickSXT
gyere fel ts re es megoldjuk

ne aggódj..nemsokára jövünk csak kajolni kelll<#pias>

Bakker , mire nagynehezen megtaláltalak titeket , el is mentek :'(

jakewyler
nem az írtam

Duddits
És? Az a fontos, hogy az 1. helyen legyünk? Szerintem nem.

Dietrich
én sajna nem tudok menni..meló van.

Dietrich
irtam ma reggel, hogy nekem nem jött össze..nem vállalsz bérmunkát? 😊

jakewyler
3.dik helyen vagyunk már

Cápafogxy
Restartol a server pill és újra megy.

Big Daddy
Ez sztem nem igaz,de ezen ne vesszünk össze.Viszont továbra sem tudok rájönni miért nem tudok a gamespyhez csatizni csak új loginnal.Maverick tipjével az a gondom hogy az istenért sem tudok rájönni hogy lehet a gamespy logint kitörölni.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Cápafogxy
Practice server indul

Hungaryan or Bann a neve

pass: sg

Duddits
És Photoshop? Én azzal csináltam GTR-hez.

Iripper 1.9 cel lehet..de elég komplikált mert nagyon tökölõs meló..de szivesen segítünk

TerranceG
Hali!
Mivel és hogyan lehet autótfestést csinálni?

Igyunk sört jól!

gábor a BIG fiét küld már át..megpróbizom berakni és akkor lehet látunk téged a saját verdáddal

arty
nem tünik fel h ez "mod" ? 😊 jah, nem tünik fel ...

Forza.

Gabor1990
Nah elkészült a kocsim, itt egy kép róla katt

Duddits
Köszönöm!

MSN-re nem veszel föl?

akkor kapcsold ki a rádiót..erõsitõt vagy valamit..
álíts az érzékenységen..lentebb van magyarosítás a TShez (ha nem értenél hozzá)

Duddits
Fel se volt teve a mikrofonom... Szal nem ertem.

GTR/GTL-be mi azt hasznaljuk. Ott azt ajanlottak.

állítsd be a TSedet...nagyon vízhangzol..