9798
-
#9277 Szasztok! Suna a toca-val már abszolút nem játszotok? -
Zsoberpapa #9276 De a 2-höz talált Hungaroring nem hiszem, hogy kompatibilis lenne a 3-mal, azért mondom, hogy nem hiszem, mert a 2-t nem is tudtam megnézni, mivel nem jó a No-DVD crackem hozzá :-( -
Zsoberpapa #9275 Sajnos nem találtam, asszem a 2-höz volt, csak ezért kérdeztem... -
LeePí17 #9274 passz piros.. -
Zsoberpapa #9273 De jó, hogy ezt kihagytam a mondanivalómból: nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan lehet mondjuk Hungaroringet letölteni a játékhoz? Csak azért, mert hamár van Clio kupa, akkor jó lenne, ha lenne Hungaroring is :-P -
Zsoberpapa #9272 Wow, egész idáig csak pályákat és skineket kerestem ehhez a jó kis játékhoz és most vettem észre, hogy a bannerben említett oldal tele van ilyenekkel. Nem hiába, közel egy hét gépnélküliség :-D -
#9271 Hi!
Egy újratelepítés megoldotta,peccs nélkül,nemt'om mi volt?
De most jó!:D
-
#9270 Az augusztusi direkt x van fennt, 6.8 ati driver,az ujratelepítést megpróbálom!
Esetleg egy patch,amit találtam...kipróbálom ezzel is!
Köszi -
LeePí17 #9269 driverek frissítése..vagy a gém újratelepítése..
directX VGA stb.. -
#9268 Hello!
Én most olvastam vissza ugyan, de nem találtam ilyen esetet, mint nekem!
Az első bajom a játékkal, hogy a nevemet beírni képtelenség úgy, ahogy akarom, mert a kurzor villog, mint ahogy nem kéne, és egyszeri lenyomásnál 3-4x ír be egynek beütött betűt!
Ez nem is lenne gáz,de a játék is olyan gyors, hogy az F1-es autók elmehetnek a p.-be emellett a CLIO mellett, amit egyébként csak most próbálnék...
De minden autó villámgyors...
???Szerintetek???
Ötlet?
amd x2 3800+,ati x 1600pro 256mb, msi alaplap,kingston 1gb ram...
Köszi! -
#9267 rendben, megpróbálom :)köszi -
LeePí17 #9266 próbizd ki 1 régebbi driverrel..nem mindíg a legújjabb a legjobb...
a VGA sem ua..
régi mondás.." nincs 2 ugyanolyan láncszem "
próbizd ki 1 régebbi driverrel..1 próbát megér nem? próba cseresznye -
#9265 ati 9600 pro-m van. és a legújabb driver. a tesóm gépében is ugyanez van ugyanez a driver és neki nem fagy soha. directx is a legfrissebb van fent. eddig nekem az előző két résznél a hangkrtyával volt olyan gondoom, hogy egyszer csak elkezdett őrült hangosan sisteregni. de fagyni nemn fagytak. nem tudom, talán ez lehet a baj? egy sima sb live 5.1 -
LeePí17 #9264 hát passz piros..
lehet a VGA Drivered nem stimmel..vagy a DirectXed..
frissítsd ezeket..ha Nvidiád van ajánlom a 82.24es drivert..
directxből pedig a DirectX 9c (august)(augusztusi frissítést) -
#9263 sziasztok
nem tudom valakinek volt e hasonló problémája a játékkal mint ami nekem van.
Az a helyzet, hogy 2 versenyt egymás után nem tudok anélkül lefutni, hogy ki ne fagyna. A fagyás a következőképpen zajlik le. Először megáll a kép a hang marad, majd 5 másodpercre elsötétül a kép látom a futó játék "keretét" mintha alt+tab-al átváltanék valami más ablakra. Majd szépen visszajön a játék és fut tovább. Eztuán 1-2 perc elteltével ez megint megtörténik, és a harmadik ilyen esetnél végleg lefagy és csak feladatkezelővel léphetek ki belőle.
bocsi ha kicsit hosszú lett, de részletes akartam lenni :)
köszi a tippeket előre is -
LeePí17 #9262 1..kereső..
2. shift á / shift é / shift 2
-
#9261 ha online on akarok játszani akkor hogyan tudok az e-mail címhez @-t tenni mert már megbolondulok. -
LeePí17 #9260 BH Motorspot..(sztem direkt arra vannak kitalálva a banner alatti linkek ;) ) -
kohl #9259 és honnét tudnám letölteni, megszerezni??? -
#9258 van -
kohl #9257 Sziasztok! Van a játékhoz cheat? THX a választ! -
#9256 sziasztok kene 1kis help
a játék neha olyat csinal mint ha laggolna,verseny közben meg all majd felgyorsul es nem lehet irnyitani.7600gt-van 91.47 driver-el
az érdekes hogy a játek Demo-ja is ezt csinalja
help pls -
#9255 meg talán használjon 4.03-as dt... -
még5lövés #9254
NAgyon köszönöm,
Tegnap úgy felhúzott, hogy azóta süketen és főleg vakon járok
(még jó, hogy ekkora betűvel írtad)
van kormányom, pihen egy jó ideje:( de talán most..............:)
Kössz még1x -
LeePí17 #9253 igen..világosan le van írva h VAGY kihúzod a DVD meghajt(i)ódat / fogod BANNER ALÁ KUKSIZOL!!! ott a NoDVD CRACK!! használd vagy használod a keresőt..esetleg a googlit...
de ha van kormányod..ajánlom a HRC Fórumot..banner alatt jobb oldalt -
még5lövés #9252 Sziasztok,
Szeretnék kérni Tőletek 1kis segítséget.
A problémám a toca race driver 3-al van, (meg a códemaszterrel), de erre most nem térnék ki. Szóval démonnal egy tükrös változatot szépen elkezdtem telepíteni
(telepítés időtartama:30perc) "szidtam is a fejlesztőt", tágranyílt pupillával kattintottam az exére........ (crack nincs hozzá)szkennel, csekkol meg minden (fú dejó ez a kódmasztör)..erre, dzsíi..adjak neki hiteles cd:). Elolvasom a használatit.......húzgáljak ki minden IDÉt?! (jó majd széttépem a gépemet), fogtam letiltattam az összes cd-t kivéve persze a démon virtuálisát amiben ott vigyorgott a toca. Újra toca.exe....még mindíg cdért sír a szája:) az enyém meg egy láncfűrészért. tudom, hogy az eredeti megvételével megoldódna a problémám, ám lehet van rá más alternatíva is:)
Előre is köszönöm!
Üdv!!
-
#9251 intel NF4-nél már májusban sem kellett -
LeePí17 #9250 mire feltörték azok a bénák addigra rég elvertünk mindenkit...
most meg megy az ápgéd oszt majd csodálkoztok ha körönként kaptok majd 1 kört..
akinek van kormánya az jobban jár a HRC serverrel..és 1 GT legends játékkal..(igaz október elejéig..onnantól GTR2/ WTCC..na azok a játékok... -
#9249 hosssssssszzzúúúúú idő után sikerlüt cracker barátinknak feltörniük :D -
#9248 Jóvan! Csak nehogy olyan legyen mint PoP_TTT, ott sem műxik mndekinél a NOCDcrack. -
LeePí17 #9247 mivel NODVD patch..NEM :D -
#9246 ööö akkor nem kell a meghajtót se lehúzni? -
Richard90 #9245 jaja... nekem 100%-osan működik.
van hozzá egy nocd patch, amivel azt leeht elérni hogy ne kelljen a dvd-t berakni (vagy a mini imaget) -
#9244 Az a NODVDCRACK ott a FAQ fölött műxik mindekinél? Csak azért kérdem, mert nincs feltelpítve nekem a gém és nincs is naon helyem. Ha megy akkor szorítok neki helyet. -
#9243 a második rész még ment integrált kártyán is, sztem ez is fog -
LeePí17 #9242 BH motorsport oldalon találhacc... -
#9241 Sziasztok!!
Tud valaki 100%-os mentést a tocához?? -
LeePí17 #9240 valószinü magyar névvel játszik vagy a HUN előtag a neve előtt/mögöt van... -
#9239 Hol találok magyarokat fent játék közbe? -
#9238 nekem 2600+ os amdvel, 256 mb rammal megy, igaz 128 MB VGA van