ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prioritást magasra venni: ctrl+alt+del...folyamatok..trd3.exe..jobbgomb..prioritás...
Magas-ra vagy Normál feletti-re !
Ilyesmit próbáltál ?

Ez nem lehet megoldás ! (itt hallottam én is ilyesmirõl)
MaverickSXT
Hali
Hat ebbe a gameba valami rettenet az f1 ,nem hiszem hogy talalsz hozza embert

Laci1818
versenytársat várok
Williams BMW F1 Team challege-be😊
20 körös versenyek, kötelezõ boxkiállással
akinek van kedve forma1-est játszani jelezze!
[email protected]

no fate

Cream78
Megvan egy ideje fent is volt. Egyszer levettem, oszt legközelebb már nem sikerült feltenni....De majd megnézem újra!

szerezd meg a GT Legendset...és nézz át IDE (csak bejelentkezve látod!)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Cream78
VGA driver catalyst 6.8, DirectX 9c, Alaplap is frissítve...
Más ötlet?
JA van kormányom,😊 csak a gamma futna rendesen!

Akinek van KORMÁNYA az JELEZZE!!!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

VGA, Alaplap, Direct X driver frissítés...

telepítsd rá...szerintem...

Cream78
Söröshabos jó napot mindenkinek!
Kis problémám lenne!
Most kaparintottam meg a game-t(nem eredeti),telepítem,crack-elem, elindul, de töltésnél kifagy. Néha tudok nyomni 1 futamot, de a következõ betöltésnél megint kifagy! "A rd3 exe hibát észlelt stb..." hibaüzenetet kapom, de néha még azt sem. Havernál megy gond nálkül. Radeon 9600xt kártyám van.
Tud valaki segíteni? <#help>

examinee
Van valki aki DTM-et nyomja online? Vagy valami kis csapat akik szoktak estnként játszani?

Lebron James 23
nekem csak a hondás versenyeket oldotta fel(eredeti a játék)ha számítvmit

zolo
Hello!
Valaki el tudná küldeni a játék regisztrációs fájlait?wintelepítés volt, de a toca megmradt csak reg fájlok nélkül nem engedi elindítani.
Emailom:[email protected]

http://flickr.com/photos/zolika90/

igen..ez a trainer azt csinálja..feloldja a kupákat..

Lebron James 23
már rájöttem<#vigyor>de olyan kódot nemtudsz h a karrier-be föloldja a dtm-et?v minden-t?

Lebron James 23
ezt most nem értem tök mind1 hol ütöm be?

sehol..a game indítás elõtt elindítod..majd a játékban ALT 1..9ig használhatod...egyéb dolgokat lehet vele kikódolni..pl Honda 2006...egyéb nem kinyitott versenyt..

Lebron James 23
hol kell ezt beütni?

Lebron James 23
kössz

Lebron James 23
kössz de itt hol van trainer?

BANNER ALATT!!!!!!

Lebron James 23
belinkeled:?lécci

BH Motorsporton találsz....

Lebron James 23
csá mindenkinek olyan kérdésem lenne h nemtud vki nekem küldeni 1trainert mer kéne<#vigyor>megköszönném ha vki tud akkor lécci vegyen föl msn-re:[email protected]

nem..a sztervertöl fügetlen vagy amíg az autó tulajdonságait nem változtatod..
mert amint a tulajdonságot átírod azonnali hatállyal kidoba sever..
viszont ha az upgrade-t használod az nem minõsül átszerkeztésének és még csítnek sem..

examinee
Nade honnan van plsuz tuningja? Elvileg megkapod a beállitást a szervertöl... vagyis ha õ csinált servert akkor én is megkapom a plusz tuningos autot nem?

de ha a DTMben van +tuningja... azzal akár 1 kört is rá lehet verni..

examinee
Szoval azt mondod beállítással nem lehet nyerni 2-mpket körönként?

Sztem meg csítelt...

examinee
Körönként 2 mp-t! -igy értem

examinee
Tudnál valami frappánst beállitást DTM-re is? Vagy amit irtál az jo DTM-re is?
Szoval a problámám hogy ma taliztam online egy sráccal aki mindenkire rávert pályákon 2 mp-t és az nagyon sok😞 Gondolom beállitás kérdése volt nála!

holnap megkeresem neked Maverikot õ a nagy kormánybeállítós...(õ játszott kormánnyal..

ijet meg ne mondj h láma vagy...a fórum azért van h egymáson segítsünk 😉

Mor3llo
hali mindenki!Most biztos laminak fogtok nézni(jó, még az is vaok),de szeretnék 1 kis segítséget kérni a kormányom helyes bekalibrálásához!Nos, elõször is, jobbra oly annyira érzékeny a kormányom, h ha csak 1 picit jobbra húzom, kb a menüben 5 menüpontot lép jobbra!Nos tehát, elõször is, a Windózban h kéne bekalibrálnom ezt a kormányt.Másodszor, én azt szeretném ha a kormány a játékban ne legyen olyan nagyon érzékeny!Lemagyarosítottam a gamét.A linearitás milyenre állítsam?A haladó beállításoknál a Telítettség mit tesz ? És a Holtjáték? Nagyon megköszönném, ha valaki részletesen is leírná nekem ezeket a dolgokat, akár privát üzenetben is 😉 elõre is nagy thx!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

de..a csít..de az 1ik kedvenc CS szerveren láttam..

" Csítelni olyan mint Guminõt Dugni..mivan Lúzer..Guminõd van?? 😉"

Hali.
Nah.Ma 2 órát szenvedtem vele,valamivel jobb,de eszméletlen nehéz.
3 helyrõl indulok(v8-ban)elsõ kanyarban már az elsõ vagyok,de nem lehet elõnyre szert tenni.
Az 5.,6. körben egyszerûen beelõz(nek) a kanyarban vagy kilöknek.Addíg elsõ vagyok.
Ideg már szét****.
Nincs valami megoldás?
KÖSZÖNET !! Sikerült

kölcsönkért időből élek....

shift á,shift 2 shift é válogass

THX. Vissza olvastam. Csak nem lehet beirni @-ot! Ha megynyomom a ctrl v -t kivág tehát nem tudok email cimet megadni..

ZS90
na jó boccs picit kemény voltam<#vigyor0> lényeg: asszem simlations mode->play online: létre hozol egy gamespyos accountot(nem kell gamespy progi) vagy bejelentkezel egy régi accoddal-> browse session: beállítod a szûrõket pl hogy milyen verseny keressen-> és asszem search vagy ilyesmi aztán join...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
az IP-t felejtsétek el!!!! amúgy meg: OLVASS VISSZA! 5 millió 828ezerszer le lett írva hogy kell multizni...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

talán nem 1 a verziótok...vagy nyomogasd az F1 et.használjátok mind2en a Reloadedes verzió Crackjét...
ezt az IP dolgot meg felejtsétek el!!..semmi értelme...

Srácok segitsen valaki légyszi mert neten szeretnénk tolni. A bibi az ,hogy nem látjuk egymást. Inditok egy játékot a hever nem látja.Az ip cimet megadja de valaim portot kellene beirni? És ö hol kellene , hogy lásson engem ill a játékot amit inditottam? Köszönet elöre is.

arty
nade, õszintén, Ti sosem lökitek ki az ellenfelet szingliben? 😉

Forza.

Dietrich
"és némi elõny megszerzéze után kilöknek a pályáról így az egész versenyt lehet restartolni😞"

ezért szar ez a game singleben..ez egy beépített csalásnak is felfogható így...mindig neked megy ha számára nagy a kaki 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Okés sok sikert!!

Oké köszi.
Holnap ki fogom próbálni.
Eddíg nem volt semmi gondom de itt a végén nagyon nehéz.
Szólni fogok!
TÉK...

nos a váltón állíthacc...azt 1-2-3 fokozatot állítsd pörgõsre..kanyarban tudjon húzni az autó..
kilökéseknél meg figyelj az ellenkorményzásra...a kanyarokban nagyon pici kéziféket adhatol bele..(kb annyi míg 1X megnyomod a space-t)...a gumi keveréket felteheted 100%ra..20kört simán kibír 60%osan felfújt gumikkal...
próbáld ki..ha van még kérdésed akkor csak írj 😄

Sziasztok!
Kérdeznék.
A játék 87%-ában vagyok carrier módban.
2 verseny van,amelyikbõl az egyiket meg kell csinálni,hogy továbbjussak.(f1 és v8)
Az a gondom,hogy akármelyiket próbálom,nem tudok nyerni,mert hiába kvalifikálok 2-3 helyre az ellenfelek gyorsabbak és némi elõny megszerzéze után kilöknek a pályáról így az egész versenyt lehet restartolni😞
Kell valamit állítani a tunningon?
Please help!
Köszi így már jó😊 Megyek küldöm neki!!!!