ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
csatlakozom.
egészen más volt egy full verseny 3 box kiállással mint 13 futam a maga 3 körével.
mákom volt Hockenheimben mert 2x is a box bejárat elött szállt el a felfüggesztésem..még szerencs, hogy visszavettem a kormánynál a FF erõt mert szétrázta volna a kezem 😊
már csak az egyenesekbe vagyok csak lassú :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chalezlopez
köszi a gamét mindenkinek... szvsz qva jó volt a fullos verseny!!! nyomhatjuk majd 1x-2x így is... GOOD NIGHT!<#wave>

Vamos Argentina!

Matt07
Köszi!Majd megpróbálom.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

inditsad el úgy mindig hogy: setup toca 3-> majd ott mindig a "save&play"-ra katt, úgy talán indulni fog! Nálam csak így megy😊Hátha nálad is

Raho ez nem menti a futamokat..de jó lenne

bakolorand.. Légy oj szives és ne használd ezt a szerver nevet mert ez LE VAN VÉDVE!!!! sok munká(nkba)mba került..
vagy jelezd h szeretnéd ezt a nevet használni!!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Raho
Suna! Nem mentetted le véletelenül a vissza játszást?

VW Jetta II 1,8T

Matt07
Hello All!

Lenne 1 problémám!Lehúztam a meghajtókat(tápkábel),de a starforce mégis kéri az eredeti discet!
Kérlek segítsetek!<#help><#help><#help>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Big Daddy
Asszem én a csúcson hagyom abba ma.Köszi mindenkinek a gamét nagy élmény volt!
Sziasztok,jó éjt!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Cápafogxy
Megyünk.

Jelszo SG

Csinaltam egy HUNGARY Or BAN-t jon valaki nyomatni?

Big Daddy
Hát ez durva volt.Ekkora mákja nem lehet embernek mint nekem volt ma!De azért had idézzem magam az elõzõ oldalról:
"Nah belövöm az új kormányomat,aztán este kaptok!"

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

EuroSpeedway Lausitz 37kör :
Hockeinheim 44kör:

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

chalezlopez
szarakodik a gépem egyenlõre nemtook menni...

Vamos Argentina!

Dietrich
szerver is újra indul

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

80.237.144.95:4003
sg.hu a jelszó

Az gond lehet ha nem dvd irom van hanem cd iro?
ZS90
ui.: csak saját felelõsségre!!!!!!!!!!!!!!!!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Próbáld letiltani az eszközekezelõben a meghajtót és újraindítás nélkül lehúzni az ATA kábelt és próbáld úgy( a power kábelhez ne nyúlj!)

Hát nemtom mi van.<#szomoru1>csinaltam mar ugyis hogy elobb installaltam es aztan huztam le az irot . csinaltam ugyis hogy elobb lehuztam es utana installaltan de sehogy nem akar elindulni<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>mast nem talaltam a FAQ-ba. Valami mást esetleg nem kell csinalni?<#szomoru1><#szomoru1>PLS HELP..
firefox6
ts még mindig: 80.99.197.68
HUNGARY Or BAN
jelszó SG

5kor indulunk
HUNGARY Or BAN
jelszó SG

firefox6
5 kor indulunk ám...
lehet még jönni...
eurospeedway, meg motopark oscherleben 37 kör

Dietrich
milyen vazzeg..freet hogy írjam máskép? 😉
nem kell hozzá a saját gépünk és sávszélünk mint szerver..

Cápafogxy
Már tájékozódtam wlm-en és 5-kor lesz!

firefox6
eMak FAQ BAZZE OLVASD MÁ EL

Cápafogxy
MOST AKKOR MIKOR LESZ?

Vagy talan a sorrendet is figyelnem kellet volna? hogy eloszor lehuzom az irot es utana installalom ?????Pls Help
Néztem mar és probaltam is de semmi 😞😞😞
MaverickSXT
FAQ

Nemtom mi kell hozza . Csak szeretnek jaccani es nemtok 😞 Kerlek valaki mondja el hogy mit csinaljak.
MaverickSXT
cd kulcs ? mihez?

Vagy esetleg valami cd kulcs kene? 😞😞(😞😞😞 PLS Valaki Help.
firefox6
80.99.197.68

már megy is 😄
suna ide gyeretek most me tegnap tied nagyon alggos lett :S

firefox6
mien server ez?
van millio szoba.
csináljak én????

MaverickSXT
ugy lenne jo ha komoly kanyarlevagasert adna csak ovast ,de hat ezt elqrtak benne

Helosztok. Tudna valaki segiteni ? Most raktam fel a jatekot es nem nagyon tudom elidnitani 😞 . Olvastam ezt a segitseget is de ugy se jott ossze . Kérnék valakit hogy segitsen .. PLS..
Dietrich
hát biza nem..ezt jól elbaxták benne.
ma toltunk champ car modot Monterreyben...30x lementem a fûre és max. yellow flag volt <#hehe>

ZS90
jaja... rohadt idegesítû amikor kanyarban lecsúszok külsõ ívrõl és megyek füvet nyírni erre õ kiírja hogy nem adja meg a kört mert levágtam a pályát és ELÕNYT szereztem belõle

MaverickSXT
zaszlo nem kell mert a toca nagyon szigoruan meri,nem valosagos ,kicsit lecsuszol a kerekvetorol es mar azonnal buntet

Dietrich
azt is lehet nem probléma.

jó game

SchDexter
Tegnap néztem az ORF1-en DTM-et Eurospeedway volt, de tök unalom a virtuálishoz képest<#buck>. A másik nagy csalódásom az volt h nem volt Vectra csak merdzsó meg audi. Ilyen szarol megy opeléknak. Jah és "Hekinen"<#vigyor2> lett a 3.
Ja és HAJRÁ MAGYAROK!

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

gyerekek 6.ok vagyunk a top10ben..így tovább

Nem rossz..de akor szoát kell csinálni jelszóval..az idegenek miatt

Big Daddy
Menjünk inkább a surfers paradise-on 30-at.Biztos mókás lenne.

Dietrich
ts.sly.hu:8767

ez egy free ts szerver és nem terhelné a gépét, vonalat, sávszélt..egyel kevesebb ok a laggra.

firefox6
48 kör eurospeedway....??
áhh 24 a max nem?? de nme lenne rossz...

Hogyha egyszer választok versenyszámot, azt mindenképpen megkell csinálnom, és nemis választhatok másikat?
Jól látom a dolgot?:S

Raho
De 5 elött legyen TS, hogy megbeszéljünk mindent, ne toljuk el 6-ra.

VW Jetta II 1,8T