ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
huhu micsoda banner lopez latom te is ismered a xarat <#wink>

Cápafogxy
Újabb kis practice amíg nem lesz suna:

HUNGARY OR BANN
PASS: SG

Cápafogxy
Teanspeak újra on:
toca3.tx.hu

MaverickSXT
Maresz gyere msnre es helpelek

Dietrich
nekem a tegnapi legnagyobb örömöm az volt, hogy 1x sem falaztam de így is kaptam 2 kört hockenheimben <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chalezlopez
ááá amúgysem valami erõs az idegrendszerem, nem szeretném ha egyxcsak szétdurranna az agyam <#gun>

Vamos Argentina!

jakewyler
csasztok
ma lessz szerver,mikortól,és hány körös?
thx

Big Daddy
Pont az benne a lényeg.<#eplus2>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

chalezlopez
de ott nekem 1 kör is problematickás...

Vamos Argentina!

Dietrich
miért a champ carnak sem jelent problémát az a 57 kör (mert ott ennyit mentek tavaly)1:39-1:40-es köridõket <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jah..h az a duplája...oh..akkor az kb 1,5 óra...és akkor ott vagyunk ahol az igazi DTMben 😄..lassan elindulok.azt fél 7re itthon (Remélhetõleg)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dietrich
tegnap összesen olyan 88 kört nyomtuk kb.
a 4 kört is beleszámítva amiután újra kezdtük.

chalezlopez
ha azt akarjátok, h. surfersen menjünk, akkor készüljetek fel, h. kb 2-en érnek végig kb egyben, a többiek pedig kb 6x fognak agybajt kapni a sok kicsúszás miatt... szvsz a surferst nem kéne erõltetni... <#wilting><#idiota>

Vamos Argentina!

nem kell aggódni...ha 40..44kört kibítrunk..akkor most az a 82....miaz?..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dietrich
lehet azt lejjebb is venni 😊

firefox6
brno 82 áá
az bezsarás ám.
én sajna ma csak 8-9 körül jövök.
nyomjátok, mjad jövök 😊

Dietrich
hmm..ez a mondat így szól:

Brno érdekes lenne és mondjuk azt megsegítve egy Surfers etappal...nem semmi mutatvány lenne mindenkinek fizikailag a 140 kör :p

Dietrich
akkor passzolom..x-akta 😉

Dietrich
no a full versenyekhez a távok..
Brno érdekes mutatvány lenne és mondjuk azt megsegítve egy Surfers etappal...érdekes mutatvány lenne mindenkinek fizikailag a 140 kör :p

Hockenheim 44 kör
Lau 37
Istanbul 48
Oschersleben 44
Brno 82!!!
Norisring 64
Nürburgring 43
Zandvoort 43
Adalaide 42
Surfers 58
Brands Hatch 37
Phillip Island 41
Hidden Valley 48
Shanghai 44

Nem tudom a setupom most is megvan ,
de ahogy Daddy is mondta ez az idõ még setup nélkûl
is lassú.

Dietrich
ez nem attól van, hogy "elveszti" esetleg a setup mentéseidet a gamma?
mert azt nem tartom valószinünek, hogy 1:18 vagy 1:02 az a gép miatt van.

Volt kerék négy is.
Na de mosz kipróbltam cápával most legalább 1.01.60-at
mentem tudom hogy van aki jobbat megy de nekem ez már jó.
Most nem merek kilépni a játékból estig .

Attila56
nekem már nem akar elindulni.........Sima Suna küldött az DMF-ES FÁJLT AMIVEL ELINDITHATNÁM DE A DAEMONS TOOL-s azt mondja hogy csak kép fájlt indit el és hogy ez nem az.a játék 7 GB-t foglal és akkor se indul el ha kihúzom a CD-DVD olvasót

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Cápafogxy
HUNGARY OR BANN
PASS: SG
PRACTICE

Big Daddy
1.18 még setup nélkül is gáz.Volt kerék a szekéren?<#wink>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Cápafogxy
Gyere ts: toca3.tx.hu azt akár most is tolhatjuk 2-en.

Köszi Dietrich hogy emlékeztetsz a tegnapi napra
már majdnem elfelejtettem .
Nem tudom mi a f..z van a gépemmel hogy egyik nap megy rendesen
másnap meg csak kullog a kocsi.Lausitz-on 1.02 körûl szoktam menni
tegnap meg 1.18 volt a legjobb kör.
Cápa én jövök ,majd írd ki mikor.

Cápafogxy
A mai versennyel kapcsolatban annyit kérnék hogy a 2 maratoni pálya közül az egyik mindenképp az egyik tegnapi, szal max 1 az egyiket cseréljük le.

Bocs hogy külön irogattam csak késõbb jutnak eszembe a dolgok ha 1-kor alszok és fél 6-kor kelek.

Cápafogxy
Úgy lettél 3. hogy én 4X voltam boxba a 3-adik kiállás után elcsúsztam és sárga lett mindenem és kiáltam és ez volt a baj ha végigmentem volna a sárgával akkor is maradtam volna a "helyemen"

Cápafogxy
Amíg nem lesz suna addig majd én hostolok. Ha valaki akar gamelni felõlem elõbb is mehetünk gyakorolni, ha valaki ráér írjon ide a ts-em újra megy mostantól.
ip: toca3.tx.hu

úúúúúúú vazz...
most kaptam drótot a szövetségemtöl..este 6ra gyûlés van(kb fél óra 45 perc)...addig gyakoroltok..
sorry de 6.án Bringás Teljesítménynap...és "szervezõ" közönségben szerepelek...

vaze...7:15kor kezdõdik az 1sõ órám.. a 8.nak 13:55kor van vége..

na akkor mejiken gamézzunk?

firefox6
sztem surfers mehetne...

remélem ma is lesz maraton race..
tennap sajna lemaradtam
Dietrich
az elsõ képhez még annyit..
10. Maresz

ne én legyek már az uccsó <#hehe>

Dietrich
norisring, brno, isztambul, adalaide, surfers..válogass 😊

chalezlopez
yo reggelt arcok... hála isten végre munkanap <#violent> sztem lehetne egyet nyomni a Norishringen vagy mi a **sz a neve... ott mi lenne ha csúsznának a gumik... <#wow1>

Vamos Argentina!

firefox6
suna mikor kelsz te?

jah amúgy JÓREGGGGGGELT Tokásokk!!!

nembaj jó vót az a lényeg..
nézzetek ki másik pályát.... Hockeinheim, Lausitz kilõve

csabi12
Sziasztok! Úgy látom nem semmi game volt ma! Én most értem haza egy fél liter barackkal az arcomban, majd legközelebb csatlakozom! Persze jól elverlek titeket!Jó Éjt!!!!!!!!!!!!!<#wow1><#wow1><#wow1><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

chalezlopez
már csak azt tudnám, hogy hogyan lettem harmadik... valamit nagyon benéztél Cápi úgy 6 körrel a vége elõtt... <#confused>

Vamos Argentina!

Cápafogxy
Úgylátom már mindenki elment. 😞

Cápafogxy
Nagyon ott vagyunk, remélem holnap is tolunk eg yilyen jó kis gamet.

jah 5.kek vagyunk a top 10ben..király..így tovább!

<#wave>sziasztok <#unalmas>álmos vagyok..jó8

gstyle
Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszett😊))
Kilépni azért léptem, mert a kissrácomnak megígértem, hogy gamázok vele kettesben.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
hülyeség volt tõled..mások is zúztak és bementek a boxba..én nem zúztam mégis hátul voltam 😉

ZS90
Szerintem is tök jó volt ez a hosszú verseny fõleg a Lausitzi, és boccs hogy Hockenheimi versenybõl úgy kiléptem csa sík ideg lettem hogy a rohadt merdzsó egy körön belül kétszer nyomott pirulettet aztén ha még 10 másodpercig nyomtam volna biztos vmit szét vertem volna szóval ez így nekem jobban megérte<#vigyor>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

lesz még ma valami futam??