ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZS90
Hi all!
5 körül télleg zsír lenne egy ilyen nagy menetet nyomni, de Suna most akkor te csinálod a szervert vagy majd csináljam én? jah és ha már ilyen nagy versenyt nyomunk lehet nem ártana kvalifikációt is tartani mert azért itt már az is számít ki honnan indul

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Big Daddy
Zászló lehet de coll nem kéne sztem.Ha 1 pici lagg is van már nagyon gáz.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Ok

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

chalezlopez

Vamos Argentina!

legyen akkor 5 óra..így a 2kközött van...és nem lesz balhé (me azokat nem komálom)😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
szerintem a 7 keson van inkabb 3 4 korul

Big Daddy
Oka 7 elõtt gyülekezzünk a TS-en

én 7kor elindulok..és nem éllok meg!!!!!!!!!!!!!!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

na akkor marad "estére"...de akkor 7 óra!!!!!!

chalezlopez
á nekem nem jó most megyünk anyámékhoz... az estibe viszont benne lennék

Vamos Argentina!

döntsétek el..
én azt mondom h 2-fél 3...addig mindenki végezze el a dolgát (asszony..bnõt...kaját piát gép mellé...)
Hockeinheim 37 kör ma fél 3 3 között indul.
Eurospeedway 48 kör ma este? vagy vmikor..

majd csinálunk egy szabályt, ha lekõrõztek mindemkit
akkor 1 kõrt tolatva kell megtenniük.<#smile>

chalezlopez
és lenne coll meg zászlók is? így büntetve lenne az aki begyalulja a másikat...

Vamos Argentina!

Big Daddy
Csabiék fél órával késõbb indulhatnak!<#hehe>

Dietrich
végül is az én prodoktumon alapján tök mindegy van setup vagy nincs 😉 de azt mondom legyen setup és 26 credit annak aki akar upgradelni.

ha valaki nem becsülettel játszik lelke rajta,de akkor sem hiszem el, hogy 5-6mp-kel jobb a többiektõl...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Big Daddy
Bennevagyok de mikor indulunk?

chalezlopez
legyen... de kb mikor? szvsz ne tegyük késõre... ad1 qva nagy fight lenne tudnánk tartani egymás iramát... ad2 a Mav meg a Csabi kb 10 kört verne ránk (ló**szt! <#duhos2> ) sztem ez a 2 lehetõség van...

Vamos Argentina!

Cápafogxy
Nem lehet, ki kell majd menni tuti. 😊

én benne vagyok.
csak azt nem tudom ha ilyen sok kõrt megyünk be lehet állítai
mennyi üzemanyaggal induljon a gép?

na bene vagytok Hockeinheim 37 körben?...durván 1 óra.. ha úgy istenigazábol nekiülünk.

MaverickSXT
te kis turerlmetlen,kepzeld el en 2 hetet vartam mire megjott az uj csere

Big Daddy
Nekem az elõzõ is Saitek volt,megszoktam.Egyébként nézegettem a neten, azt akartam én is de nem kaptam.Vasárnap lévén nem volt nagy a nyitvatartó boltok száma.Ha pedig én akarok venni valamit,akkor nem várok 1 órát sem,nemhogy 2 napot.<#vigyor2>

chalezlopez
jaja a lényeg a verseny, mert ha az nincs akkor a qtya megbaxta. úgy jó nyerni, ha szoros a küzdelem, és a **szom abba aki szándékosan akar csalni... az én versenyemet ne tegye tönkre... <#violent> ... én bízom bennetek... <#vigyor4>

Vamos Argentina!

Cápafogxy
Mikor lesz ma game? Lehet hogy mennék, mostanában mint láttátok nem nagyon értem rá.<#nevetes1>

MaverickSXT
Hogy hogy saitek?a wingman ffb siman jobb

MaverickSXT
okok igazad van de nekem 26 van es mindenkinek azt adtam,tehat akit ismerek az azt fogja hasznalni a tobbi meg nem erdekel ,aki arra elvez csak hogy nyerjen akkor o csaljon de en jatszani,kuzdeni megyek es nem azert hogy agyon upgradeljam magam mert akkor akar egyedul is korozhetek

állítsd mind2 prioritását magasra..vagy a normáltol kicsit magasabbra...
de szétnézek ijen ügyben

Big Daddy
Reggelt!
Szívtam tegnap mint állat.A kormány miatt állítanom kellett a játék prioritásán,viszont így nem hallottam a TS-t.Állítottam a TS priorításán is,akkor már hallotalak titeket,viszont ti engem nem.Nincs valakinek valami tippje mit lehetne ezel csinálni?

legyen akko setuppal...,nekem teljesen mind1
így is úgy is jó vagyok <#vigyor>
chalezlopez
okok jogos, de szvsz ellenõrizhetetlen az upgrade mennyisége, ami ha jól el van osztva lássuk be: nagy elõny...

Vamos Argentina!

irtam h szetáp nélkül vagy ne? de felõllem..
csináljuk úgy h az 1 13 pályán SETUP 2 13 pálkyán NO SETUP ez így jó?

Raho
Jogos!<#duma><#nevetes1>

VW Jetta II 1,8T

MaverickSXT
En setup nelkul nem jovok ,nem azert szenvedtem a setupal napokig hogy most anelkul nyomjam

Reggelt! JAh, indulhatna elöbb is,kb 6 körül. vagy legyen most d.e. egy futam<#nyes>
Április 29.én Meglátogatta a Mücke MotorSport csapatot a RAMMSTEIN zenekar.Megnézték a qvalifikációt közben saját zenéjét a BENZIN-t hallgatta..és kijelentette, hogy õ DTM autót fog készíteni mert nem tud ellenálni a 470LE autóknak. (DTM honlap)

mindíg kiirjuk h mi a szerver néh.. DE a HUNGARY Or BAN a szokásos.
de tegnap LAGGOS volt ezért kipróbáltuk más kapcsolatnál.

Felõllem legyen hamarabb....
No Setup?...vagy ápgrédes?

Én benne vok, csak adjatok meg a szerver nevet... 😊
úgyis utolsó leszek 😊

MaverickSXT
Na es a valtozatossag kedvert indulhatna hamarabb is a server nem kell mindig este foleg mivel mindenki otthon van es akkor talan lehetne tobb mecs is nem csak egy

MaverickSXT
Suna ne legy bu..o nem ez volt a neve hanem proba!!!!kotorasz kicsit az emlekeidben

bazzz azért ennyire hülyének ne nézzél már!
MONDTAM HOGY KERESTEM EZEN A NÉVEN A SZERVERT DE NEM TALÁLTAM MEG!!!!!!!!! azért kellett volna az ip!!!
hatszor is átnéztem a browserben de nem találtam

Dietrich
olvasol is?

20:30kor Hungarian Or BAN néven indul a server..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mav, Raho..Bocs de beszart a hangom...fojton "eltünik" a winfosból...ma megcsinálom ha felkeltem

de engemet nem a ts szerver érdekelne hanem maga a játék szerver...
amúgyis nincs meg a teamspeak

gstyle
vagyok újra. sikerál a hunosítás

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
ts.sly.hu:8767

ez egy free ts szerver..

itt vagy még?

Dietrich

Majd ha legközelebb lesz szerver, akkor majd megadjátok a szerver ip-t porttal együtt?
mert ma is akartam játszanui de nem találtam a szervereteket..
thx

Dietrich
holnap ha játszunk ghostal nyomjuk 😊

joccakát