ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
pedig megy...

Vamos Argentina!

nem megy a verdám a Logomban..meg Rahonak se😞 bezzeg csaleznek megy😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

chalezlopez
hi all kár, h. kimaradtam... majd talán legközelebb! Ez az cápi, mondjad meg nekik, h. téged is le lehet elõzni nem csitelsz... <#nevetes1>

Vamos Argentina!

Cápafogxy
Nagyon bitang volt a verseny.

És megkérnék mindenkit hogy akit leelõzök az menjen el configolni és ne kezdjen el cheaterezni meg kérdezgetni hogy mennyi upgrade-em van! Ezek után én nem válaszolok az ilyenekre.

Ez nekem Dietrich.

Pedig minden pályán kell gyakorolni a bajnokságra.
Már ha lesz egyszer.

Dietrich
vazzeg te állandóan rinyálsz és feladod rögtön, mint tegnap is...<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
15 kor alatt 3x ment tönkre a felfüggesztésem...semmi érteme nem volt már meg a ygerek is csesztett hogy hadd neteen már...

amúgy jó lett volna a gamma, de tegnap hockenheim jobb volt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SchDexter
Most akartam kipróbaáélni ezt a 30köeöset de lecsúsztam róla. Fú azé FF-el 1 óra durva leghet. Mert sajna az én Noname kormányom csak pojénból rezeg összevissza<#nevetes2>. De legealább Steering wheel

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

Vazzeg nekem semmi nem jön össze.
Végre tudok menni rendesen,erre a köcsög szolgáltatóm
szívat meg.Pillanatnyi kiesés.<#falbav><#violent>

Raho
Nekem meg a MOMO kormányom 7. kör uán el kezdett magától húzni balra, ezt csinálta tegnap is, ellen kormányozva tudok menni, csak lassabban, na de 30 köröket?!

VW Jetta II 1,8T

SchDexter
Hallotam hogy örülsz <#wink>

A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen mert a defínició szubjektívítása annyira dekombatív hogy ez már morálisan egzisztenciális!

SchDexter
Gondolom mire végeznek addígra meg mindenki megy sleepingülni

ZS90
Ezt az elbaszást rámegyek a kiba..ott patkára és elba..ódik a felfüggesztés há milyen má ez?!<#levele> na további jó játékot... kezdenek eléggé idegesíteni ezek az apró elba..ások

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

SchDexter
Fúú ez a asokkörös futam kb meddíg szokott tartani?

Raho
Tudomásom szerint igen.

VW Jetta II 1,8T

Swy
a toca 3-nak csak olyan tört verziója van aminél ki kell húzni a dvdrom-ot?

http://bf2s.com/player/swy/

chalezlopez
Suna! nagyobb a mérete mint 8k nem fogadja el...

Vamos Argentina!

na, Raho is benne van a Ventriloban 😊
így már 3an vagyunk 😛

szerintem a játékok és a ventrilo egymástól két teljesen független dolog.

Cápafogxy
TOCA3 SERVER KEZDÕDIK
NÉV: HUNGARY OR BANN
PASS: SG
TSIP: TOCA3.TX.HU

Raho
Felõlem, szeretem az ujjítást.

VW Jetta II 1,8T

Dietrich
a játékok többsége nem preferálja a ventrillot...nem kéne hogy bekavarjon suna szerverének

TS nem zabálja fel a sávszélt.

én jobban preferálnám a ventrilot 😊
és Gio is... mi ketten vagyunk, a többieket nemtudom, csak remélem hogy örülnének neki 😉

Cápafogxy
Ts-t már megszokta a nép, ezt használjuk, de ha nagyon akarják akkor van ventrilo serverem is.

Cápafogxy
Ts, már most is on: toca3.tx.hu

Úgylátom mai napról lemaradok.
De azért hajrá mindenki.

chalezlopez
... sajna nemtook menni, mert az asszonykámnak megígértem 1 filmnézést ma estére ooopppsss <#ijedt>

Vamos Argentina!

tudok adni szervert, saját szobával.

egy ötlet... felvetés... kérés 😊 ki minek nevezi...
szóval, nem lenne kedvetek inkább ventrilo-n összegyûlni a versenyekre? jobb a minõsége, kevesebb sávot eszik és nincs akkora késés.
Raho-val beszéltem, õ mondta hogy esetleg dobjam fel a témát itt 😊
szóval? mit szóltok? 😊

ZS90
huh.. és melyik pályán mert ha nagyon sok lesz akkor lehet kihagyom mert tegnap is éjfélig voltam fönn úgyhogy "picikét" fáradt vok és holnap elsõ óra tesi😞

bocs..igen MARATONI verseny 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

színe? mijen legyen?

chalezlopez
ok

Vamos Argentina!

ZS90
khhhhmmmm.... most akkor szokásos verseny lesz vagy maratoni?

Remélem addigra befejezem a játék újratelepítését.

jah amúgy a jelszó sg a bevándorlónetkapcsolatlopóvírusküldõnemmagyarhanemparasztnémetolaszfrancia bevándorlók miatt

hát a server 12 személyes.. de MSN SKYPE TRILLIAN..meg minden netet zabáló progi kikapcs!! LAGGOLÁS elkerülése miatt

ezt még nem láttam, bocsi 😊 be lehet szállni? van még hely 2 playernek? 😛

ZS90
Hali!
ma is maratoni csata lesz vagy a szokásos?

1 percel se több se kevesebb

hali 😊
érdekelne, hogy lehet e menni valahova neten nyomulni... van-e valami fix szerver? vagy mindig éppen az hostol akinek kedve van? 😊
Ha esetleg lenne hely, mostanában, valahova... szívesen mennék 😛 és hoznék magammal még egy embert ;D

Raho
Hungary Or Ban SERVER by SUNA

20:30

Lesz TS is, majd ídõben ki lesz írva.

VW Jetta II 1,8T

a game 20:30tól lesz.

õszintén?....sztem nem olvasható ki a neved rendesen..
de csinálok 1et csak neked csak most csak itt..csupán 2 kör elõnyért 😄

chalezlopez
pl az új logóm... <#zavart1> szóval kb mikor várható vmi kis racing? a TÖBBIEK is jelentkezhetnek...

Vamos Argentina!

ki beszél itt behalt topikról?
nekem nincs kedvem spemelni..1dül nem jó... mi legyen a téma??

chalezlopez
behalt a topic? <#gunyos1><#ejnye1><#finom><#rolleyes><#shakehead><#sniffles><#hamm>

Vamos Argentina!

MaverickSXT
reggelj ide akkor tobb opciod lesz

chalezlopez
MÉGHOGYMÉG mennyire...

Vamos Argentina!