ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZS90
de azért majd próbálok gyúrni amint lessz idõm<#vigyor>. még egy hónap és vége a suli és akkor<#eplus2> éjjel-nappal menni fogok(feltéve ha meglsz még a társaság, amit nagyon remélek)

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
sajna nem tok mert itt poshadok ECDL-n. Amúgy meg szerintem a szoros verseny nem azon múlik kinek milyen setupja van. A setup dönti el a szoros versenyeket.
Amúgy azért köszi. de a lelkesedéssemmel semmi baj csak egész egyszerûen nincs rá idõm hogy gyakoroljak és sztem sokan így vannak.

Big Daddy
Most néztem a toca 3 oldalt,ott 13 jelentkezõ van.Nem vagyok benne én sem pedig elküldtem a jelentkezést.Biztos hogy többen is vannak így,úgyhogy sztem többen leszünk mint 13.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Raho
A szabály szigorításban lehet valami!

VW Jetta II 1,8T

MaverickSXT
ZS gyere msn re es adok upgradet meg setupot is,ugy talan jobban megy a lelkesedes,EN SZOROS VERSENYT AKAROK mint a komoly versenyeken

Cápafogxy
Készítem a szabályzatot, ha kész ki lesz rakva ide a kép alá.

Big Daddy
HAli skacok!Lessz ma game?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

tartalmas is...

te nigger..megy a GTRem..minen megvan amit irtál..
szal lehet game...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
Maverick sztem addig ne is várj szoros versenyt amikor vagytok néhányan akik tényleg tudnak vezetni a többiek meg csak - ha esetleg valaki sértésnek venné akkor elõre is bocsánat - lelkes amatõrök(ilyen vagyok én is)

Dietrich
no ma nyomjuk? és mikor és melyik pályán? 30kör?300liter?
több kérdésem nincs kérem kapcsojjaki! <#vigyor2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaverickSXT
nekem mindegy ki lep ki de azt hittem ez is egy jo kis online gamma lesz mint az f1 vagy a gtr ,de ezt mi alakitjuk es en szivessen segitek barkinek setup es upgrade teren mert ugy jo a futam ha szorongatnak mint pl daddy,mi ertelme egyedul korozgetni??????sok embernek oda adtam mar az upgrademat es a setupomat ,persze en is szeretek nyerni de a jo futam az eles mecs es hogy mikor menjek boxba izgalom tobbet er a nyeresnel,leg nekem ,azert kellene a coll is hogy ne legyen esz nelkuli elozes,mindig amulok mikor olvasom a gtr vagy az f1 oldalakon milyen nagy es szoros mecsek mennnek onlineba,azt hittem itt is ez lesz ,de hat sajna nem,mert mindig van vmi gaz,talan szigoritani kellene a szabalyokat ja igen es aki esz nelkul upgradel az eleg jol latszik es azt nem is tekintem ellenfelnek,azert irom ezt mert ahogy en rajottem hogy lehet akarhany creditet beirni ugy mas is biztos rajott ,de hat mindenki csinalja ahogy akarja,en csak a sebesseg miatt talaltam ki ezt az egeszet ,de van aki elet halal harcnak tekinti a futamot es nyerni barmi aron full upgradeval,tom mert szoktam latni es tom milyen a full upgrade ami kb 200 crdeit,probaltam mar de ugy naon szar,semmi izgalom,ezert van egy idealis upgradem es ahoz nem is nyulok,daddyvel osztottam mar meg par okossagot es o jol is hasznalja,lehet hasznalni upgradet ugy hogy nagyon is jo es szoros a futam hisz volt mar ra pelda elso maratoni futam alkalmaval......huuuuuu ez jo hosszu lett

Dietrich
én tuti nem csinálok minden pályához külön setupot 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

chalezlopez
Ásványvíz, ha ipaaatodsz madadnat ipaaatodsz...

Vamos Argentina!

ZS90
amúgy peace!<#vigyor0>

ZS90
sztem amíg nem bajnokság van nem kéne ekkora ügyet csinálni abból ha valaki kilép. Én speciel tegnap azért léptem ki mert egymás utnán kétszer ment tropára a felfüggesztés anélkül hogy bármi hibát csinlátam volna DE ha ez nem este fél 10-kor lett volna hanem mondjuk 6 óra környékén akkor 1000% hogy nem lépek ki, de mivel fáradt, nyûgös és elég ideges is voltam + anyám piszkált hogy "menjek má aludni mert holnap suli" jobbnak láttam kilépni. Amúgy meg máskor is törtem össze a verdát és mégse léptem ki! És az ha valaki kilép közel sem jelenti hogy nem bírja a vereséget, mert ha pl.: én nem bírnám vereséget akkor el se kezdtem volna mert nyílván való hogy kormány és szuper setupok nélkül esélyem sincs(0 vezetési képességemrõl nem is beszélve!) Szóval senki ne általánosítson hogy ha valaki kilép nem bírja a vereséget.
boccs a hosszó szövegért de ezt most lekellett írnom

chalezlopez
hi arcok... nekem qva mind1 setuppal v. nélküle... csak azt tudom, h. sajna nekem arra nincs idõm, h. végigtököljem mind1ik pályára a setupokat, mert sokat dolgozom, meg a családommal is sokat törõdöm. sajna(?) ez van... setup nélkül bárkimellé odaállok, úgy már egyenlõek a feltételek... DE én a SETUPOS bajnokságban is részt fogok venni 1 zoxó nélkül! úgyhogy részemrõl: <#boxer>

Vamos Argentina!

Dietrich
én váltóval nyomtam az elején meg is lepõdtem, hogy szinte mindenki automatán nyomja 😄
mondjuk a 3 körös versenyeknél már a második körben szarakodni kezdett a váltó..

mondjuk nem tudom a játék készitõi miért nem gondoltak a kék zászlóra <#hehe>

Dietrich
ez igaz csak én 2 F1 gammát hasonlítottam össze..mindkettõ ugyanarra épül csak más szabályokkal.
néha megnéztem 1-1 videjót amit srácok készitettek a versenyeikrõl és azok tetszettek is.

Dietrich
én még csak lelkes T vagyok, de iparkodom. <#buck>

Dietrich
anyós már nincs..kina felé kapar 😞 😉
gyerekem csesztett meg az anyja..az a jó édes, mert azt mondtam 45 perc és végzünk..közben 25 perc telt el gamma nélkül és jelezték letelt a 45 percem :p

te 1x voltál kinn én már 2x és így volt ennyi elõnyöd..a többiekhez úgy se volt semmi esélyem..

MaverickSXT
en jobban szeretem a manual valtot mert jobb koroket lehet menni de a tocaban nem lehet mert nem tudsz arra is figyelni,ez azert nem igazi sim te is tudod

Dietrich
félre értesz..
nem arról beszélek, ha bibi van és újra kell indítani a szervert..hanem arról, hogy valaki/valakik az elsõ falazás után már mondják TS-n "én kiszáltam mert tiszta piros minden" Érted? 😊

MaverickSXT
laza de ugy gondolom mivel a toca inkabb arcade ez epp jo ide is

Dietrich
ez is elég laza...indexes liga nem engedte az automata váltót pl.

MaverickSXT
ok daddy igazad van es veled nincs es nem is lesz bajom,na es persze fer elenfelnek tartlak,aki meg szokott izasztani szepen,ja es suna ffb nem kapcsolom ki ugyanis annak semmi koze a serverhez nalam meg soha nem fut semmi,tuzfal virusirto marad az tuti de nalam az se zavar be hisz tudod nyomtunk mar par kort,ma legyen futam full coll es minden szabaly kiveve a yellow flag aztan kiderul ki a jo pilota aki turelmes es hajtos akire lehet szamitani balynoksagban is,lehet tobb bajnoksag is ha sokan lennek ,bar mondjuk a dolgok ismereteben ezt ketlem

lehet nem kellett volna kilökni az anyóst?..és akkor nem lett volna neked +28mp..hanem -28mp????

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bocs..hogy a server restartra volt kényszerülve...
a másik meg az h nem az én hibám ha restartolni kel..vagy..laggos..
vírusírtót..tûzfalat, msn-t,letöltést..minden netes sz@rt kikapcsolok..
ha a szerver laggos az csak rajtam kívülálló dolgok okozzák..pl más közbe letölt..vagy a GSnél nincs rendben vmi...
én eddig minden autós gamét BILLel nyomtam..kivéve a Colinokat.a RBR-t Screamer 4X4-et..GTR-t...18WoS-t..LFS-t...(+1-2)
de a NFSeket más autósakat BILLel végig...

de lényegtelen...hagyjuk a vitát...eddig nem VITA totyik volt..hanem barát haver topik..legyen újra az..
mindenki másképp vélekedik..kinek mi a jobb...

Dietrich
egyébként megeshet, hogy azok a pályák amik nem ekte DTM pályák szopatóra veszik az autókat..
hockenheimben 14 kört kibírt a felfüggesztésem úgy hogy abban volt kerékvetõ, fû minden..mert az, hogy kicsúsztam pihillip islandon 2x és a 2. körben elszállt a felfüggesztésem oké, az hogy nemtom hányszor talán 3x rámentem a kerékvetõre és elszáll oké, de hogy az aszfalton tolom és ott is elreccsent az már nem oké.
de nem emiatt hagytam abba, mert téged befogtalak volna talán.."csak" 28mp-re voltál tõlem 😄

Dietrich
Hockenheimet nyomtuk jó volt,Laut nyomtuk az is jó volt..én Surfersben szokás szerint lezúztam az autót az elsõ lassítónál mert mindig Adelaide fóbiám van a rajtnál 😄 körbe vánszorogtam, és bementem a boxba..nem sírtam, hogy inditsuk újra mert ez így szar...én voltam a béna ez van.
ezalatt a társaság többi 8 tagja is zúzott..mire kijöttem a boxból mentünk 2 v 3 kört és szerver restart volt 😉

régen a GP3-al full versenyeket nyomattam itthon mint a valóságban..volt olyan futam ami 1:45 órás volt és billel végig nyomtam megállás nélkül, ehhez képest ezek a 40-45 perces menetek kormánnyal bakfitty 😉

de most nem értelek....
tudod nagyon jól h vannak ojankok akik nem tudják elviselni a vereséget..van ijen..
nekem meg tudod az nem teccet a dolgoban h beveszem a kanyart..köv körben véletlenül rá a kerékvetõre..és a kocsim bal oldalra húzott...próbáltam az F1en látottakat itt megpróbálni (box kiállások)..de nem jött össze..istenem..bumm..

itt feladod??...edig szenvedtél és feladod??.........

ha meg 5en leszünk..akkor 5en......

a mûvelõdésrõl meg csak ennyit.:

((((A verseny elõtt kapcsold ki az MSN-t. Ugyanis, ha valaki kiesik és elkezd írogatni az MSN-re akkor az hangokat ad, ami zavarhat a vezetésben!
A FFB hatásokat kapcsold, ki hiszen ezek használata lényeges lassulást eredményezhet!
Minden fölösleges programot kapcsolj ki a verseny alatt, ugyanis a program kiugorhat az asztalra verseny közben!!! Pl: Msn, icq, vírusirtók stb.
Ugyancsak kötelezõ kikapcsolni azokat az alkalmazásokat melyek lassítják a netkapcsolatot. Pl: Dc++, Kazaa stb. ))))
és akkor nem fog LAGGOLni...
meg mondjuk COLL nélkül megyünk..nem?...levágni tök értelmetlen...csúszik tõle a verda..

Aki Jön JÖN aki nem NEM...

MaverickSXT
amugy ez mar igy egy szar mar elment az egesztol a kedvem,elso maratoni futamon egyszer sem nyertem es nem emlekszem hogy reklamaltam volna,rohadt jo es szoros kuzdelem volt,csak te suna elviccelted a veget es sokan kileptek mert nem ok vezettek,de a kitartoak nyomtak mindegy hanyadik helyen tehat akkor nem 13 a jelentkezo csak akik ott es akkor nyomtak,azok biztos lesznek vegig ,a tobbiek majd szepen kopnak mert nem ok az elsok,jo pelda erre a tegnapi nap,eloszor nem is tudtam jonni a vegen meg maradtunk 5 en,mi a garancia hogy igy lesz ez a bajnoksagaban is???ez igy mar egy hulyeseg

MaverickSXT
nem huztam fel magam de nem tudtam hogy ez ovoda,ha lassab vagy inkabb lasitok vagy akkor hogy is???amugy itt egy link lehet muvelodni http://vf1cl.indexf1.hu/szabalyok.html

legyen úgy ahogy ti akarjátok..
akkor menjen Upgradéval setuppal..nem bánom..én benne vagyok..
akkor legyen Maverick meglátása szerint..
VITA LEZÁRVA!!

én ezt arra az esetre írtam hogy ha sokkal többen
vagyunk mint 12 mert már most 13 ember jelentkezett
ja és ne húzd fel magad annyira Maverick
Peace

MaverickSXT
igazad van daddy ,ezek hosszu futamok nem az elso korben kell nyerni,lehet az utolso 7 ben is hisz te tudod <#wink>,es igaz csak kitartas kerdese

MaverickSXT
Hat nem vagom mit irtok de ez mindenkepp szar,sima bajnoksag ahogy mashol is van,mindenkinek megvan az upgrade meg a sajat setup,kinek mennyi upgrade nem erdekel mert mar bizonyitott teny hogy rohadt mindegy mekkora az upgrade mert az magaba nem eleg ,vezetni is tudni kell,sok peldat tok mondani az esznelkuli upgradera,sunanak rahonak es firenek is ua az upgrade mint nekem,tehat magaban nem eleg, en indulok egy rendes bajnoksagon ahogy a valosag van ,12 versenyzo 13 palyan ,sajat upgrade es setup,aztan go es ki a jobb,palya lehet tobb is azt meg el lehet donteni,aki nem erzi magat eleg jonak az gyakoroljon meg van ra ido,de nehogy mar en lemondjak a dolgaimrol az eselyek miatt,nezetek mar be mas online bajnoksagba hol van ez igy?sot itt meg eleg lazak a szabalyok is,ala lfs ,gtr,f1

Dietrich
érdekes, hogy neked mindig eldurran az agyad ha az elején gebasz van, kitartás rulez :p
nekem 3x szart be tegnap a felfüggesztésem mire eldurrant 😉

hosszú egy ilyen verseny nem kell feladni az elején, más is kerül slamasztikába...

Suna szerintem máshogy kéne a lebonyolítás is.
arra gondoltam az elsõõ versenyen csinálsz két csoportot
ahogy akarsz lenyomjuk mindenki megkapja a pontjait a két csoport
elsõ három helyezetje tovább nyomja és azokat a pontokat is megkapja
a következõ versenyen az elõzõ verseny elsõ harmadik és ötödik helyzetje
és második negyedik és hatodik helyezetje külön csoportba indul a többi ugyan az
mint az elsõ versenyen.
De ez csak egy tipp.
A setup meg upgrade témában döntsetek ti.

Cápafogxy
Ugyanez a véleményem.

MaverickSXT
nem azert setupoltam meg a tobbi ,hogy most kidobjam az ablakon ,hogy egyenlo eselyek!?!?!hat ki hallot mar ilyet barmilyen auto sportba hogy pl a ferrari motort cserel hogy egyenlo legyen a mercivel,hat mi ez a szar,rendezz bajnoksagot akinek akarsz de en igy tuti nem indulok ,jatszal akivel akarsz

MaverickSXT
Hallod suna ez igy amit irtal egy total szarsag tehat en reszemrol nem veszek reszt a bajnoksagban

Cápafogxy
Fingom sincs. Senki sincs sehol, majd este.

ZS90
Boccs hogy tegnap se szó se beszéd leléptem de eléggé eldurrant az agyam...
szóval most hogy is van ez a bajnokság dolog?

Cápafogxy
De ma este ugye rendesen megyünk, és még nem a bajnokságot, ezt inkább 7végén kéne.

firefox6
h sztem setup meg upgrade nélkül kéne
ugy egyelõek az eseélyek (kormány bill t leszámítva)
-...

Jelentkezz A Bajnokságra!!

Hungary Or BAN serveren

Esténként

én így gondoltam:
1X 6versenyzõ(a többi gyakorol) megy 2 pályán...abból az 1sõ 3 tovább jut...az a 3rom is versenyez...abból csak 2 jut tovább és az is versenyez..és az 1sõ nyer.
aztán azok akik még nem mentek..

érdemes SETUP nélkül menni..sztem..vagy ha setuppal is..akkor Upgarde nélkül..
sztem ez így reális is...
van setup csak Upgarde nincs...de ezt döntsétek el...
(amint láttam 13an vagyunk eddig) szal dupla verseny....
de lehet szólni gregnek...meg stb...

sztem te meg túl korán kelsz..vagyis most hamarabb mint én..

de sztem is ideje elkezdeni

MaverickSXT
hi all szerintem lassan ideje volna leadni a nevezeseket a bajnoksagra es elkezdeni,mivel egyreszt mar majus van masreszt a palyak is ossze alltak es mar eleget gyakoroltunk,szoval szerintem hetvegen kezdhetnek,a szabalyok ismertek

Dietrich
??