ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Amúgy azért köszi. de a lelkesedéssemmel semmi baj csak egész egyszerûen nincs rá idõm hogy gyakoroljak és sztem sokan így vannak.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
te nigger..megy a GTRem..minen megvan amit irtál..
szal lehet game...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
több kérdésem nincs kérem kapcsojjaki! <#vigyor2>#vigyor2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
boccs a hosszó szövegért de ezt most lekellett írnom
Vamos Argentina!
mondjuk a 3 körös versenyeknél már a második körben szarakodni kezdett a váltó..
mondjuk nem tudom a játék készitõi miért nem gondoltak a kék zászlóra <#hehe>#hehe>
néha megnéztem 1-1 videjót amit srácok készitettek a versenyeikrõl és azok tetszettek is.
gyerekem csesztett meg az anyja..az a jó édes, mert azt mondtam 45 perc és végzünk..közben 25 perc telt el gamma nélkül és jelezték letelt a 45 percem :p
te 1x voltál kinn én már 2x és így volt ennyi elõnyöd..a többiekhez úgy se volt semmi esélyem..
nem arról beszélek, ha bibi van és újra kell indítani a szervert..hanem arról, hogy valaki/valakik az elsõ falazás után már mondják TS-n "én kiszáltam mert tiszta piros minden" Érted? 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
a másik meg az h nem az én hibám ha restartolni kel..vagy..laggos..
vírusírtót..tûzfalat, msn-t,letöltést..minden netes sz@rt kikapcsolok..
ha a szerver laggos az csak rajtam kívülálló dolgok okozzák..pl más közbe letölt..vagy a GSnél nincs rendben vmi...
én eddig minden autós gamét BILLel nyomtam..kivéve a Colinokat.a RBR-t Screamer 4X4-et..GTR-t...18WoS-t..LFS-t...(+1-2)
de a NFSeket más autósakat BILLel végig...
de lényegtelen...hagyjuk a vitát...eddig nem VITA totyik volt..hanem barát haver topik..legyen újra az..
mindenki másképp vélekedik..kinek mi a jobb...
hockenheimben 14 kört kibírt a felfüggesztésem úgy hogy abban volt kerékvetõ, fû minden..mert az, hogy kicsúsztam pihillip islandon 2x és a 2. körben elszállt a felfüggesztésem oké, az hogy nemtom hányszor talán 3x rámentem a kerékvetõre és elszáll oké, de hogy az aszfalton tolom és ott is elreccsent az már nem oké.
de nem emiatt hagytam abba, mert téged befogtalak volna talán.."csak" 28mp-re voltál tõlem 😄
ezalatt a társaság többi 8 tagja is zúzott..mire kijöttem a boxból mentünk 2 v 3 kört és szerver restart volt 😉
régen a GP3-al full versenyeket nyomattam itthon mint a valóságban..volt olyan futam ami 1:45 órás volt és billel végig nyomtam megállás nélkül, ehhez képest ezek a 40-45 perces menetek kormánnyal bakfitty 😉
tudod nagyon jól h vannak ojankok akik nem tudják elviselni a vereséget..van ijen..
nekem meg tudod az nem teccet a dolgoban h beveszem a kanyart..köv körben véletlenül rá a kerékvetõre..és a kocsim bal oldalra húzott...próbáltam az F1en látottakat itt megpróbálni (box kiállások)..de nem jött össze..istenem..bumm..
itt feladod??...edig szenvedtél és feladod??.........
ha meg 5en leszünk..akkor 5en......
a mûvelõdésrõl meg csak ennyit.:
((((A verseny elõtt kapcsold ki az MSN-t. Ugyanis, ha valaki kiesik és elkezd írogatni az MSN-re akkor az hangokat ad, ami zavarhat a vezetésben!
A FFB hatásokat kapcsold, ki hiszen ezek használata lényeges lassulást eredményezhet!
Minden fölösleges programot kapcsolj ki a verseny alatt, ugyanis a program kiugorhat az asztalra verseny közben!!! Pl: Msn, icq, vírusirtók stb.
Ugyancsak kötelezõ kikapcsolni azokat az alkalmazásokat melyek lassítják a netkapcsolatot. Pl: Dc++, Kazaa stb. ))))
és akkor nem fog LAGGOLni...
meg mondjuk COLL nélkül megyünk..nem?...levágni tök értelmetlen...csúszik tõle a verda..
Aki Jön JÖN aki nem NEM...
akkor menjen Upgradéval setuppal..nem bánom..én benne vagyok..
akkor legyen Maverick meglátása szerint..
VITA LEZÁRVA!!
vagyunk mint 12 mert már most 13 ember jelentkezett
ja és ne húzd fel magad annyira Maverick
Peace
nekem 3x szart be tegnap a felfüggesztésem mire eldurrant 😉
hosszú egy ilyen verseny nem kell feladni az elején, más is kerül slamasztikába...
arra gondoltam az elsõõ versenyen csinálsz két csoportot
ahogy akarsz lenyomjuk mindenki megkapja a pontjait a két csoport
elsõ három helyezetje tovább nyomja és azokat a pontokat is megkapja
a következõ versenyen az elõzõ verseny elsõ harmadik és ötödik helyzetje
és második negyedik és hatodik helyezetje külön csoportba indul a többi ugyan az
mint az elsõ versenyen.
De ez csak egy tipp.
A setup meg upgrade témában döntsetek ti.
szóval most hogy is van ez a bajnokság dolog?
ugy egyelõek az eseélyek (kormány bill t leszámítva)
-...
1X 6versenyzõ(a többi gyakorol) megy 2 pályán...abból az 1sõ 3 tovább jut...az a 3rom is versenyez...abból csak 2 jut tovább és az is versenyez..és az 1sõ nyer.
aztán azok akik még nem mentek..
érdemes SETUP nélkül menni..sztem..vagy ha setuppal is..akkor Upgarde nélkül..
sztem ez így reális is...
van setup csak Upgarde nincs...de ezt döntsétek el...
(amint láttam 13an vagyunk eddig) szal dupla verseny....
de lehet szólni gregnek...meg stb...
de sztem is ideje elkezdeni