Nibiru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Van ávezetõ!

grebber
Ha nincs crack akkor sajna le kell szednem az angol verziót mert a német nem megy 😞

Next PC upgrade: 2022

van de nem nagy durranas😊

Nektek vannak átvezetõ videók? Pl. amikor a helyszínek között repülõvel utazunk? Nekem fekete képernyõ van, csak a hangokat hallani. Vagy csak nem volt kedvük a készítõknek a videókat is megcsinálni??? :-)
nah jo game volt ez😊 egy dolgo zavart benne hogy szinkron hangok kb 3 szinesszel zajlottak igy torzitva, ugy torzitva hangjukat, de megis midnig felismerheto volt hogy ez xy nak hangja volt egy elozo jelenetben 😊 de ennek ellenere az a par ora amig tartott jo volt😊 csak hat rovidke😞

Köszi,de közben rájöttem csak elfelejtettem meggyújtani a tüzet anélkül meg elég nehéz fõzni.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

pnorbee
nekem az van meg, de nem kell krekkelni, megy a nelkul is

pnorbee
na de feleledt a topic, mar kezdtem azt hinni, csak en jatszom vele 😊 a kritikarol meg annyit, h igaza van, de attol jo jatek, h ekkora bakik utan sem hagyod abba, sot...

grebber
Akinek a Reloaded verzió van meg kérem küldje el a cracket az [email protected] cimre.

kirol
Szívesen!

maffia79
Köszi!

THX!
kirol
Felviszed az egeret a jobb felsõ sarokba, rákatintassz a fogaskerékre.
A Black Mirrorban ugyan így volt talán.

maffia79
Hogy kell menteni ebbe a játékba?
Végig nyomtam az összes biletyût de semmi!!
Please valaki!

B@dsector
A petárdákat a parkban kell használni az öregnél, hogy elijesszük a galambokat. Ezek után már tudunk vele beszélni.
B@dsector
Thx ez nekem is sokat segített, ugyan itt akadtam el. Egyébként nagyon jól sikerült a game.
kirol
Ha jól emlékszek, a játék elején a petárdákkal semmit nem kell csinálni. Majd késõbb.

kirol
Spoiler: Fõzd/melegítsd meg a lakókocsiban.

A játék elején a petárdákkal mit kell csinálni? (gondolom elvonni az õr figyelmét, csak hol?)
Segítsetek légyszi.A bányánál járok éjszaka van és a sorompónál lévõ õrt kéne megetetni.Meg van a konzerv kibontottam a gombát is beletettem de sehogy se tudom neki odaadni.Mit kell csinálni?

Szemet gyönyörködtetõ ez a játék! De nem tudom megállni, hogy ne kötekedjek kicsit. Vicces, hogy az elsõ helyszínen a portréfestõ igen tömény akcentussal töri az angolt (ami ráadásul nem szlovák hatású sokkal inkább mintha franciául beszélne), a további karakterek - még az utcán tengõdõ csöves is sokkal kevesbb akcentussal tisztábban beszél angolul 😊. A Prágai tömegközlekedés példamutató, a villamos igen sûrûn jár és persze csak egy irányban 😊Felix cica igen bájosan csóválja a farkát a kivérzett gazdája mellett 😊, és a rendõrség is gyorsan értesül a bûntettrõl -de vajon honnan és bár fõhösünk megjegyzi hogy nem akar a rendõrökbe botlani mégis lifttel megy le és a fõbejáraton távozik, de persze sehol egy rendõr?? egyelõrre ennyi, de szerintem ezkere oda figyelhettek volna jobban.
pnorbee
thx a segitsegert, de mar rajottem 😊 ez mar az elejen is eszembe jutott, de ezek szerint elirtam 😊 koszi meg 1x, istenkiraly ez a gama

kirol
Ahogy mondod!

Koncentrálj a fejjel lefelé lévõ fényképre.ua mint az otthoni csak visszafelé

pnorbee
ha ismered a Black Mirrort, es tetszett, akkor ez is fog! ha meg nem, akkor probald ki, alapmu

pcguru
Jó játék???

pnorbee
hali mindenkinek! remelem, meg valaki olvassa ezt a topicot, mert elakadtam, es jol jonne a segitseg. szal, Barbora irodajaban - tehat nem a szobajaban, hanem az irodajaban 😊 - mi a szamitogep belepokodja, mert sehogy sem tok rajonni! elore is koszi!

grebber
Na nem is kell vennem már RW-t kijött!!!!!!!

2005-09-02 PC Game ISOs NIBIRU: Age Of Secrets (c) The Adventure Company RELOADED 78x15 MB
Torrenten már fenntvan.

Nekem csak a crack kell ehe😄

kirol
Hát igen, a lustaság! 😊 😊

grebber
Még nem vettem RW-t 😄

kirol
Neked már megmondtam mit csinálj,nem ment úgysem?

grebber
Nekem inkább crack kéne 😊

Atomreaktor
Az nagyon messze van, mi tart ilyen soká??😞( Angolosítás nincs esetleg hozzá? Bár nincs sok kedvem német beszédet hallgatni... Black Mirrorhoz képest milyen a gamma?

Axon
Akkor bizony még sokáig türelemmel kell lennünk... :-(

kirol
Az angol 2005 végén jelenik meg a PC Guru szerint.

Axon
Ha megjelenik az angol verzió, akkor majd mi is írogatunk. Németül kevesen tudnak.

kirol
Végigvittem a játékot. Szuper volt, csak a vége lehetett volna egy kicsit frappánsab is. De jó volt.

Így valószínûleg nem írok ide többet,mert látom senkit nem érdekel a játék,és csak magamban írogatok. 😞

kirol
Hosszú szünet után végre van idõm játszani vele, most értem el ahhoz a részhez,ami a demóban is van. Bementem az alagútrendszerbe, és szépen haladok egyre beljebb. 😊

Nagyon tetszik!

szotyimutyi
De lesz. A Still life is u.így volt. Elõbb a német jött ki.

kirol
Angol nem valószínû,hogy lesz,mert már a német 3 hónapja megjelent!

De szerintem a némettel is lehet játszani, bár az indítás nem egyszerû, mint anno írtam!

grebber
Angol verzió mikor jön mert a német megvan de nincs jó crack.

kirol
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon jó játék! 😊 😊 😊

kirol
Inkább privibe!!

grebber
Mi az hogy nagy nehezen??

kirol
Ja, nagy nehezen! <#taps>

De amikor te próbáltad mivel kezdõdött?? Az irodával, mint kellene, vagy az autópályával (rossz eset) ???

grebber
Most akkor müködik vagy mivan?

kirol
Hú én most kezdtem el játszani! 😊

Még az elején tartik, amikor Barbora lakásába bemásztam a tetõrõl, de leüt valaki a sötétben, és csak másnap reggel térek magamhoz.

Nagyon állat!!!<#taps><#taps><#taps>

kirol
Játszik már valaki a NiBiRu -val??

kirol
Szívesen! <#vigyor2>

grebber
Köszi.Megy.