190
új kaland game
-
ShaiHulud #110 vizsgald meg a nagyitoval a jegyzetet akkor mondani fog valamit:) -
Bubu555 #109 Prof széfjénél vagyok lent a barlangrendszerben. Kinyitottam a széfet a kulcsal, és itt jön a kód. A képre már nem tudok rákattintani a szobában. (ha egyáltalán ennek kellett a neve). Vagy az majd máskor lesz? :D Jegyzetekben sincs semmi a kódról. :(
Viszont van forró vasalóm :D -
ShaiHulud #108 ahol lent van az elagazs a 3 iranyba ott nezz korul talalsz egy patkany lyukat. csapdat meg epits a nalad levo eszkozokbol:) aztan meg mar egyertelmu:) -
#107 igen, erre én is rájöttem aztán gyorsan... -
#106 Na ha nincs crack akkor le kell szednem ezt az angol verziót. -
#105 Én már talán mosdtam neked, hogy mit kell csinálni. Mivel csak egy kicsi lyuk keletkezett egy újabb robbantást kell csinálni, BELÜLRŐL!
De mivel te nem férsz át a lyukon, akkor valamivel át kell juttatni!
Nekem ez nagyon tetszett. Bár nem túl állatbarát. -
Bubu555 #104 Nekem nem tudsz segíteni Shai? :D -
ShaiHulud #103 jah igen azon gondolkoztam enis egy darabig:D
de ugye ott volt a kep a falon aminek latszolga semmi jelentosege nem votl nah de van annak egy neve valami T betus es ott a telefon amin vanank betuk es azokbol szamok..:) remleem segitettem:) -
Bubu555 #102 Megvolt az első robantásom... (hosszabított kanóc). De semmi se változott. Ismét itt állok semmi támpontot nem ad a játék. Néha jól jönne egy menü, ami utalna valamit, hogy merre keressek.
Mit kéne most tennem? -
#101 ja, oda meg csak most ertem at, nem tok segiteni, meg...
-
#100 nem, ez után köv. második pályára -
#99 gondolom az oreg prof irodajara gondolsz a fold alatt... nos, nezd meg a jegyzeteit, amit az asztalan talaltal (foleg az utolso oldalt) -
#98 koszi! basszus, nem jutott eszembe ez a jobb klikk a dinamitra... -
#97 Az öreg villában a safe kódját hól lehet megtalálni? -
#96 Menjél vissza a dinamitos dobozhoz és vegyél ki még 1 dinamitot és ezek után a dobozon jobb vagy bal egérgomb kattintás és már is lesz kanócod... -
#95 Hát igen, ha nem elég hosszú akkor mit kell tenni??
Spoiler: fogsz egy másikat és kiszeded belőle, majd hozzáteszed a másikhoz.
-
#94 hi! mar megint elakadtam! az alagutakban van egy szoba, ahol van egy fal, amibe beletuszkoltam egy dinamitot, amit nem akar meggyujtani fohosom, mondvan, hogy nem eleg hosszú a kanóc... szal ha valaki tudaj mit kell tenni segitsen pliiiz! koszi -
#93 nekem nem ertelmes, mert nem ertek belole egy kukkot sem :) -
#92 A német értelmes nyelv!!! -
#91 de legalabb meglesz ertelmes nyelven is :) ja, es nem utolso sorban mukodni is fog... -
#90 Van ávezető! -
#89 Ha nincs crack akkor sajna le kell szednem az angol verziót mert a német nem megy :( -
ShaiHulud #88 van de nem nagy durranas:) -
Bravoman #87 Nektek vannak átvezető videók? Pl. amikor a helyszínek között repülővel utazunk? Nekem fekete képernyő van, csak a hangokat hallani. Vagy csak nem volt kedvük a készítőknek a videókat is megcsinálni??? :-) -
ShaiHulud #86 nah jo game volt ez:) egy dolgo zavart benne hogy szinkron hangok kb 3 szinesszel zajlottak igy torzitva, ugy torzitva hangjukat, de megis midnig felismerheto volt hogy ez xy nak hangja volt egy elozo jelenetben :) de ennek ellenere az a par ora amig tartott jo volt:) csak hat rovidke:( -
Linne #85 Köszi,de közben rájöttem csak elfelejtettem meggyújtani a tüzet anélkül meg elég nehéz főzni. -
#84 nekem az van meg, de nem kell krekkelni, megy a nelkul is -
#83 na de feleledt a topic, mar kezdtem azt hinni, csak en jatszom vele :) a kritikarol meg annyit, h igaza van, de attol jo jatek, h ekkora bakik utan sem hagyod abba, sot... -
#82 Akinek a Reloaded verzió van meg kérem küldje el a cracket az [email protected] cimre. -
#81 Szívesen! -
#80 Köszi! -
Kiru #79 THX! -
#78 Felviszed az egeret a jobb felső sarokba, rákatintassz a fogaskerékre.
A Black Mirrorban ugyan így volt talán.
-
#77 Hogy kell menteni ebbe a játékba?
Végig nyomtam az összes biletyűt de semmi!!
Please valaki! -
#76 A petárdákat a parkban kell használni az öregnél, hogy elijesszük a galambokat. Ezek után már tudunk vele beszélni. -
#75 Thx ez nekem is sokat segített, ugyan itt akadtam el. Egyébként nagyon jól sikerült a game. -
#74 Ha jól emlékszek, a játék elején a petárdákkal semmit nem kell csinálni. Majd később. -
#73 Spoiler: Főzd/melegítsd meg a lakókocsiban. -
Kiru #72 A játék elején a petárdákkal mit kell csinálni? (gondolom elvonni az őr figyelmét, csak hol?) -
Linne #71 Segítsetek légyszi.A bányánál járok éjszaka van és a sorompónál lévő őrt kéne megetetni.Meg van a konzerv kibontottam a gombát is beletettem de sehogy se tudom neki odaadni.Mit kell csinálni?