Nibiru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nincs crack akkor sajna le kell szednem az angol verziót mert a német nem megy 😞
Next PC upgrade: 2022
van de nem nagy durranas😊
Nektek vannak átvezetõ videók? Pl. amikor a helyszínek között repülõvel utazunk? Nekem fekete képernyõ van, csak a hangokat hallani. Vagy csak nem volt kedvük a készítõknek a videókat is megcsinálni??? :-)
nah jo game volt ez😊 egy dolgo zavart benne hogy szinkron hangok kb 3 szinesszel zajlottak igy torzitva, ugy torzitva hangjukat, de megis midnig felismerheto volt hogy ez xy nak hangja volt egy elozo jelenetben 😊 de ennek ellenere az a par ora amig tartott jo volt😊 csak hat rovidke😞
Köszi,de közben rájöttem csak elfelejtettem meggyújtani a tüzet anélkül meg elég nehéz fõzni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
na de feleledt a topic, mar kezdtem azt hinni, csak en jatszom vele 😊 a kritikarol meg annyit, h igaza van, de attol jo jatek, h ekkora bakik utan sem hagyod abba, sot...
Akinek a Reloaded verzió van meg kérem küldje el a cracket az [email protected] cimre.
THX!
Felviszed az egeret a jobb felsõ sarokba, rákatintassz a fogaskerékre.
A Black Mirrorban ugyan így volt talán.
A Black Mirrorban ugyan így volt talán.
A petárdákat a parkban kell használni az öregnél, hogy elijesszük a galambokat. Ezek után már tudunk vele beszélni.
A játék elején a petárdákkal mit kell csinálni? (gondolom elvonni az õr figyelmét, csak hol?)
Segítsetek légyszi.A bányánál járok éjszaka van és a sorompónál lévõ õrt kéne megetetni.Meg van a konzerv kibontottam a gombát is beletettem de sehogy se tudom neki odaadni.Mit kell csinálni?
Szemet gyönyörködtetõ ez a játék! De nem tudom megállni, hogy ne kötekedjek kicsit. Vicces, hogy az elsõ helyszínen a portréfestõ igen tömény akcentussal töri az angolt (ami ráadásul nem szlovák hatású sokkal inkább mintha franciául beszélne), a további karakterek - még az utcán tengõdõ csöves is sokkal kevesbb akcentussal tisztábban beszél angolul 😊. A Prágai tömegközlekedés példamutató, a villamos igen sûrûn jár és persze csak egy irányban 😊Felix cica igen bájosan csóválja a farkát a kivérzett gazdája mellett 😊, és a rendõrség is gyorsan értesül a bûntettrõl -de vajon honnan és bár fõhösünk megjegyzi hogy nem akar a rendõrökbe botlani mégis lifttel megy le és a fõbejáraton távozik, de persze sehol egy rendõr?? egyelõrre ennyi, de szerintem ezkere oda figyelhettek volna jobban.
thx a segitsegert, de mar rajottem 😊 ez mar az elejen is eszembe jutott, de ezek szerint elirtam 😊 koszi meg 1x, istenkiraly ez a gama
Koncentrálj a fejjel lefelé lévõ fényképre.ua mint az otthoni csak visszafelé
hali mindenkinek! remelem, meg valaki olvassa ezt a topicot, mert elakadtam, es jol jonne a segitseg. szal, Barbora irodajaban - tehat nem a szobajaban, hanem az irodajaban 😊 - mi a szamitogep belepokodja, mert sehogy sem tok rajonni! elore is koszi!
Na nem is kell vennem már RW-t kijött!!!!!!!
2005-09-02 PC Game ISOs NIBIRU: Age Of Secrets (c) The Adventure Company RELOADED 78x15 MB
Torrenten már fenntvan.
Nekem csak a crack kell ehe😄
2005-09-02 PC Game ISOs NIBIRU: Age Of Secrets (c) The Adventure Company RELOADED 78x15 MB
Torrenten már fenntvan.
Nekem csak a crack kell ehe😄
Az nagyon messze van, mi tart ilyen soká??😞( Angolosítás nincs esetleg hozzá? Bár nincs sok kedvem német beszédet hallgatni... Black Mirrorhoz képest milyen a gamma?
Végigvittem a játékot. Szuper volt, csak a vége lehetett volna egy kicsit frappánsab is. De jó volt.
Így valószínûleg nem írok ide többet,mert látom senkit nem érdekel a játék,és csak magamban írogatok. 😞
Így valószínûleg nem írok ide többet,mert látom senkit nem érdekel a játék,és csak magamban írogatok. 😞
Hosszú szünet után végre van idõm játszani vele, most értem el ahhoz a részhez,ami a demóban is van. Bementem az alagútrendszerbe, és szépen haladok egyre beljebb. 😊
Nagyon tetszik!
Nagyon tetszik!
Angol nem valószínû,hogy lesz,mert már a német 3 hónapja megjelent!
De szerintem a némettel is lehet játszani, bár az indítás nem egyszerû, mint anno írtam!
De szerintem a némettel is lehet játszani, bár az indítás nem egyszerû, mint anno írtam!
Ja, nagy nehezen! <#taps>#taps>
De amikor te próbáltad mivel kezdõdött?? Az irodával, mint kellene, vagy az autópályával (rossz eset) ???
De amikor te próbáltad mivel kezdõdött?? Az irodával, mint kellene, vagy az autópályával (rossz eset) ???
Hú én most kezdtem el játszani! 😊
Még az elején tartik, amikor Barbora lakásába bemásztam a tetõrõl, de leüt valaki a sötétben, és csak másnap reggel térek magamhoz.
Nagyon állat!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Még az elején tartik, amikor Barbora lakásába bemásztam a tetõrõl, de leüt valaki a sötétben, és csak másnap reggel térek magamhoz.
Nagyon állat!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>