Mégis léteznek a földönkívüli látogatók?

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van

ufóéknál már rég lejárt az ámdé meg intel...szerintem már rég ilyen 200 magos 100 gigaherces okosság lehet a gépükbe.. a q4 et már 1000 éve megunták.
Õszintén, ezt most h a "fenébe" olvassuk el, szerintem nincs mindenkinek felsõfokú nyelvvizsgája!!!
:D
grebber
Bazzeg milyen pc-jük lehet már az UFO-knak. :D
Elfogadnék egyet.

Next PC upgrade: 2022

BUEK minden foldlakonak! <#alien>
uhh, ennyi marhaságot rég olvastam

5! a megoldás! 120 az a szám.( akkor) kell a matek is...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Kombinációval, az eredmény = 31

Kara kánként folytatom tanításom.

Ha nem számít a sorrend, akkor:
5! = 120 (és nem 125)

megvan a kis huncut:
Megállapodás szerint 0! = 1

Most kellene ide egy jó matekes...

Kombináció 5 elem 1-esével = 5! / 1!(5-1)! = 5
Kombináció 5 elem 2-esével = 5! / 2!(5-2)! = 10
Kombináció 5 elem 3-asával = 5! / 3!(5-3)! = 10 (elég hihetetlen)
Kombináció 5 elem 4-esével = 5! / 4!(5-4)! = 5
Kombináció 5 elem 5-ösével = 5! / 5!(5-5)! = ?

Segítek:

Kombináció 5 elem 1-esével = 5

No, ifjú titánok!
ha van egy megoldandó probléma, ahol munkáskézre van szükség máris eltûztünk???

C 5 elem egyesével+kettesével+hármasával+négyesével+ötösével
na, számold ki szépen, hogy ez mennyi?
csak ugye, kell a matek...

épphogy nem a faktoriális jó erre, hanem a kombináció, például.

Nem én találtam ki.

Szerinted.
És azért faktoriális, mert így lehet kiszámolni, hogy az 5 különbözõ dolgot hányféleképpen lehet összerakni.
( Ált isk : piros fehér zöld színt hányféleképpen lehet egymáshoz illeszteni ??? HE ?? )
csak itt lehet pl 100% tûz, a többi 0%

bocs, nem írtak 5000 évvel ezelõtt semmirõl, mert még nem találták fel az írást.

Kedvesem, miért erõlködsz?
5000 évvel ezelõtt 5 elemrõl írtak.
Ennyi. Nincs tovább.

A faktoriális már a te belemagyarázásod.
És miért épp faktoriális? Miért nem kombináció, vagy variáció, vagy permutáció?
Esetleg 5 a 3. hatványon? Hm?
Na ugye...

A Védikus filozófia szerint 5 féle minõségbõl áll 1 atom:
föld
tûz
víz
lévegõ
éter
5 faktoriális ( !)= 125
ennyi féle elemnek kell lennie Mengyelejev periódusos rendszerében.
Ezt már min. 5000 évvel ezelõtt is tudták..

hülyeség.
Az ilyen nagy rendszámú elemek pillanatokon belül lebomlanak. semmire sem jók.

http://www.gravitywarpdrive.com/Element_115.htm Kötelezõ olvasmány!!!! 115-ös elemröl szól.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

szerintem már rég felfedezték õket, de a genyláda hadsereg eltitkolta elõlünk. Lásd: Roswell vagy az 51-es körzet.
A 2/3 nagy része nem tökéletesen szilárdan hisz benne, inkább csak vágyálom a számukra. 100%-os hívõbõl kevés van.

Ezt is érdemes elolvasni, egy SETI-vel foglalkozó fazon véleménye az ufókról, szerintem 100%-ban korrekt: http://www.space.com/sciencefiction/phenomena/ufo_seti_000619.html

dez: http://www.scifi.com/ufo/roper/05.html, bár ufós oldal, de egy gondolom máshol is leközölt közvéleménykutatást vettek át. Eszerint ma a felnõtt emberek 2/3 hisz abban, hogy az ufók rendszeresen látogatják a Földet. Kicsit olyan lenne bejelenteni, mint egy katolikus gyülekezetben felállni, és elkiabálni magad, hogy "Isten él!" Maximum elégedett ámeneket hallanál :)

Akit érdekel a témáról egy tudományos könyv annak ajánlom:
http://slp.dwalin.ru/

Farkas, Henrik
IgaZ-akták (Világegyetemek titkai)

...és van ott pár kellemes sci-fi is!
Ha az egyik napról a másikra derülne ki: Az emberiség önbizalma rögtön erõsen megcsappanna. "Egy fajjal több vagy kevesebb, mindegy" alapon még kevésbé törõdnének a saját és az emberiség túlélésével. Sokmindenben (vallások, tudomány, jogrendszer, stb.) megcsappanna a bizalmuk, ami kaotikus állapotokhoz vezetne.

az a Fahrenheit911 egy eleg nevetseges film volt, annal talan jobbat kellene csinalni;)

Eddig ez pozitiv ...

Bár nem engem kérdeztél, de én is kifejteném véleményemet:
Ha a kormányok hivatalosan is elismernék, hogy igenis idegen értelmes lények álltal irányított jármûvek érkeznek a Föld légterébe szinte mindennap, akkor
nem nevetnék ki többet az UFO kutatókat
nem nevetnék ki az észlelõket
nemzetközi UFO figyelõ hálózatot hoznának létre
a világ szinte minden tudósa ezerrel azon dolgozna, hogyan lehet közlekedni a csillagok között a gondolat sebességével,(féregjáratok kutatása )
talán rá is jönnének

Végülis te milyen hatással számolnál ?

Lagalább egyesek (akikre amúgy is ráfér) leszállnának a magaslóról és belátnák hogy nem mi vagyunk a világon a legfejlettebbek.

Persze nem tagadom hogy lenne hatása, de nem olyan mértékû ami itt bármit is gyökerestõl felborítana.
Ha nem adnak át technológiát nem változna nagyon semmi csak a fejekben. Az meg amúgy is ráfér az emberiségre :)

Szerintem meg még mindíg nincs felkészülve erre az emberiség. Talán még 50 év múlva.

Nono, egy ilyen "hello" igenis nagyon komoly beavatkozás lenne. Gondolj csak bele (ha eddig elfelejtettél). Kapásból egyértelmûvé és megmásíthatatlanná válna, hogy mások is vannak itt, ráadásul nálunk sokkal fejlettebbek is. Nagyon sokminden megváltozna.

Tényleg jó ötlet lenne ha készülne egy mozi-dokumentumfilm az ügyben. Hasonlóra gondolok mint a Fahrenheit911 vagy a Mikrokozmosz, szigorú komolysággal (vagy komoly szigorúsággal) kezelve a témát.

Az anyag kitöltené a 1,5-2 órát és talán az érdeklõdés sem maradna el.
Nos, ha létrehoznának valami nemzetközi pszichológus csoportot, mely meg tudná vizsgálni a szemtanúk szavahihetõségét (hazugságvizsgáló, igazságszérumok stb). Az errõl készült videókat elemzéseket közzé tennék
(bár ezeket is lehet manipulálni), vagy egy tudós(csoport) végre
100%-osan bebizonyíthatóan nyilatkozna ez ügyben, én biztosan hinnék nekik. De ez az állandó titokzatoskodás, ködösítés, mellébeszélés...Ilyenkor nálam a "nem zörög a haraszt" elve érvényesül.
Mondjon valaki igen-t vagy nemet !!!!!

még jó, hogy b, és nem gg

Mondjuk az tény, hogy én létezem.
Az a tiktos könyv szerintem J. Allen Haynek (Hynek?): THE UFO EXPERIENCE lehet?

Érdekes, hogy mindenki tamáskodik, ami normális is, hogy aszongya "Be akarom dugni az ujjaim a sebedbe, Uram, addig nem hiszek neked".

Én mondjuk meglégednék azzal is, ha egy felettem ellibegõ csészealjból kiesne egy csavarhúzó vagy egy franciakulcs. :-))

A jelenlegi ufós hitélet mellett inkább megkönnyebbülés lenne, mint pánik :D De ne legyünk telhetetlenek. Filmet akarok.

nem hiszem hogy ennyi idõ után még mindíg titkolni kéne a kormányoknak hogy egyáltalán léteznek.
Szerintem ez már hülyeség ...

jaja ... és a tárgyi bizonyítékok ... amiket állítólag találtak ? Mé nem állítanak ki egy pár lezuhant ufo-t pl múzeumban ?
Legalább 1 et ...

A cikázva mozgó színes fények szerinted idegen ûrhajók? Szerintem cikázva mozgó színes fények, amelyek mögött éppen hárommillió lehetséges magyarázat állhat.

Ne mondd nekem, hogy a mai világban nem fordulhat elõ, hogy valaki kamerával lát olyat, hogy földközelben ellebeg mellette egy ufó. Ezrével kellene születnie ilyen felvételeknek évente. Ugyan miért lenne kötelezõen rossz a felvétel minõsége? Egy 700x576-os képpel, amit egy digitális videokamera tud csinálni, én már megelégednék... csak lehessen rajta látni valamit.

És a régebbi leírások? Ezékiel próféta, Nagy Sándor hódító krónikásai?
A megmaradt atlantisziak voltak?

Ha a beszámolók hitelesek akkor látható, hogy mindig estefelé, vagy késõ éjszaka 00 h és 04 h között történik az észlelések nagy része. Inkább a ritkábban lakott területek környékén, kerülve a feltûnést. Sokszor csak a cikázva mozgó színes fényeket lehet észlelni, errõl milyen felvételt csinálsz? Olyasmi már nagyon ritkán van, hogy percekig földközelben lebegjen és olyankor sosincs veled semmi kamera. Ha van is, nagyon rossz lesz a felvétel minõsége.

"Ha hivatalosan finanszíroznának UFO kutatást, ezzel elismerné az adott kormány, hogy UFO-k márpedig vannak."
Ez nem igaz. Az, hogy valamit kutatunk csak annyit jelent, hogy elismerjük a LEHETÕSÉGÉT. Márpedig hivatalosan se tegadja senki, hogy lehetséges az egész.
Emellett nem is egy kormány támogatott hivatalosan ilyen kutatást. Legfeljebb az lehet kérdéses, hogy mennyire voltak ezek komolyak. De az tény hogy volt hivatalos vizsgálat, tehát az állításod eleve értelmetlen.
Az meg hogy egy-egy jól dokumentált jelenség kapcsán ködösítenek, nem bizonyítja az UFO-k létezését. Ugyanis, ha feltesszük, hogy titkos katonai projektrõl van szó, akkor is pontosan ugyanilyen viselkedésre számíthatunk. Márpedig azt biztosan tudjuk, hogy vannak ilyen "fekete programok", hiszen a múltban is voltak (F-117, B-2, ...), ellenben az idegen ûrhajók ittléte igen bizonytalan. Tehát sokkal valószínûbb, hogy a ködösítés mögött földi katonai projekt van, mint hogy UFO-k.

Oldal 1 / 8Következő →