Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo akkor tisztazzuk a helyzetet
amikor az eset tortent 3 ember tudta az idt meg a passt: Doki, Over es harp. Doki jatszott vele neki semmi inditeka nem volt h lecsupaszitsa a karit. Over mar magasrol leszarta a kalt akkoriban csak napok mulva tudta meg h mi is tortent. Es vajon ki maradt? hat harp...
Azt is elmondom csak a tisztanlatas kedveert h amikor a karival ez tortent akkor en meg NEM tudtam a passt, azutan adta meg Doki minden mindegy alapon. En meg vettem ra cuccokat es elkezdtem vele jatszani...

andrej bubos!!!
zsiraf gyilkos<#violent>

PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild

bazz idaig abban volt a felesegem hogy ez egy zsiraf😊)

Most olvastam vissza a mai történést.
Andrej, drága, kitörtöled a zsiráfomat is. 😞(( Nesze: <#lama>

Ja, láma 😄 bocsi 😄DDDDDDD

Nyuszuke | Kalonline(Hanin) | Mage lvl 58 CJB

na csend van, akkor elszivok egy cigit

v150r
kb 20x-os. itt az alap ruci a g50, kb annyi arcnak van g55, mint a normálon g50. valamivel könnyebb és élvezetesebb is így a kal.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Mennyivel nagyobb a rate AT szerverén mint a hivataloson?

mintmondtam harpi kemenyen hatba szurt. de nem hinnem hogy lenyulta volna rola a motyot.
ha lenyulta volna akkor simbi es andre is tudott volna rola, de akkor en is tudnek rola.
szoval szerintem a kuty masholvan elasva.

erdekel az igazsag szeretnem tisztan latni a dolgot mint mindenben

v150r
nah lol.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Igazi Harpoon már nem játszik!
Mellesleg nem Harpi pakolta le a karit <#duma>

te nem utod meg velem a hangsulyt eloszor tajekozodj ki a vitapartnered utana oszd az eszt

dzsonesz
hát nem is azt mondta , h le fogja szerelni....
de nem is ez a lényeg nem az baszta a csörömet sohasem h Harp igy tett, ugyanis kvara nem lepodok meg azon h valaki 1 ideig megbizhatonak latszik és utanna 1x csak fordul a kocka(erre kivalló példa szasza is)
, hanem az volt a gaz h Doki kvaszivesen jatszott volna a karival és vitte volna tovabb raadasul nem csak én és Harp, hanem Doki és Harp is jo haverok voltak...... remélem , h mostmar világos, miért nem tetszett kvara a dolog és annak ellenére ,h te itt kvara flémezni akarsz valamiért, azert remélem ez eljutott hozzád

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

legyszives ilyen kemenyen ne oltsal mar le mert sirva fakadok pillanatokon belul...

na latod kicsi csira harpi szarba hagyott engem elmeletileg kemenyen hatba szurt😊)
de engem nem a szeemlyeskedes erdekel hanem a teny. menj olvass ki valami konyvet aztan terj vissza lama

o egyetlen %ot nem csinalt rajta ebben majdnem biztos vagyok max kiprobalas szintjen jatszott vele
ezekkel a sablondumakkal minthogy "nincs lecked" illetve "menj el mosogatni" leallhatnal mert csak magadat tunteted fel rossz szinben bar neked mar ugyis mindegy...

v150r
nah ezaz. ezt tudod csak. többre nem is vagy képes, igaz, ez tõled _elvárhatatlan_.

v150r
<#taps><#taps><#taps>

es akkor most mi a franc van? ebbe az egyetlen dologba tudsz belekotni es ezen lovagolsz mar vagy 1 napja mert egyszer felreirta...
egyebkent en meg azt mondom h harp tenyleg nem volt a tulajdonosa mert o aztan semmit nem csinalt vele azon kivul h lelopkodta a cuccokat rola...
egyebkent meg ha jol tudom a ti "guildotokba" volt/van, de mar meg se lepodok az ilyen szar alakok mindenutt megtalaljak egymast jatekban eletben egyarant

de gondolom mikor megadtad harpinak a passt akkor o is azt mondta mint a tobbi hog yviszi a karaktert nem ?

ronaesz nincs lecked nem latod hogy a nagyok beszelnek? menj mosogatni

dzsonesz
ezt ugy mondod mintha elotte 1 szoval is tagadtam volna , holott nem😄D

alapvetõen igaz, amit mondasz csak én meg hozzátennem azt is, h én azokat tartom/tartottam tulajdonosnak, akik az elmondottak szerint tettek, pontosabban követték azt az elvet, hogy tovabbviszik a karaktert.. javits ki ha roszul gondolkodom

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

en nem nyalom fenyesre a segget senkinek csak eppen van aki normalis es tobbe-kevesbbe jol latja a dolgokat mig van aki egy nagy rakas szerencsetlenseg es nem birja elviselni h neki nincs igaza es atmegy szemelyeskedesbe mivelhogy mar csak ez maradt neki amivel be tudja bizonyitani maganak h o egy igazan fasza csako aki megmondja mindenkinek a tutit

tulajdonos : az a szemely aki birtokolja a jogot az adott dologra. szemelyre(ez meg a rabszolgatartasnal)
vagyis tulajdonos mindenki akinek a passtilletve az id t megadtad.

de javit ki ha tevedek 😊)

kesobb ismerted el hogy harpinak is megatad amikor andrej radszolt

te olvasd vissza

csak nem mentel el 😊))
ereztelek

dzsonesz
""a karakternek rajtam kivul 2 tulajdonosa volt..."" lehet , h én számolni nem tudok de te meg olvasni nem tudsz sajna, ami elég sajnálatos, ha gondolod vissza is olvashatsz. De segitek ha ezt mondtam volna ,h: "2 embernek adtam meg a hozzáférést" akkor bizony igazad lenne és most könnyeznék a megbánástol és a bocsánatodért esedeznék

v150r
"meg van eselyed h barmibe is jobb legyel nalam ha mar sehol mashol nem sikerult"

ezt nagyon kétlem.
az agyad megint csak a játék körül forog.

zoli bazz legalabb mellem allhatnal 😊))

v150r
ronesz. hozzatok össze egy találkozót punával. megvitathatjátok a kettõtök közötti ellentéteket.
amúgy meg, tudod, mi a siralmas?
az egy dolog, h valaki elkezdi, de ti meg folytatjátok.
szánalom a köbön.

MIVEL MEGMENTETTEK A VILAGOT EGY EKKORA LAMATOL<#gonosz2>

koszonom 😊 legalabb ha nem mas vagyok egy darab szar veled szemben aki egy semmi
over a tegnapi beszelgetesbol azt mondta hogy 2 embernek adta meg a passt.
miutan tobben raszoltunk hogy talan tobb ember is megkapta , elismerte hogy 3 embernek is megadta a passt(ha meg beszeltuk volna lehet hogy lett vola 5 ember is ): innen a 1+1+1=2 matek feladat
szedj kavintont jo a memoriara!!

azert mert te mekaptad az over karaktert azert nem kell fenyesre nyalni a segget (tudjuk hogy levagy kotelezeve)
szoval mellozd az itteni kifutasaidat a vedelem teren😊 nem a 11 eves pistike vagyok. vagom a kepletet.

de szeretlek, na most arra jottem ra hogy kb te meg over kb a segedmunkasaim szintjen porogtok, szoval mint cegvezeto nektek is azt mondom hogy lapat es aso valo a kezetekbe es ne gondolkozz.ha veletlen felsobb iskolaba jartok kerlek lepjetek ki onnan es csaladod megkapja a VILAG MEGMENTESERT A BEKE NOBELDIJAT.

nem csak tudod van akinek nem az a legjobb szorakozasa h egesz nap a forumot refreshelje es pofazza a hulyeseget mint te...
inkabb mennel jatszani ott esetleg meg van eselyed h barmibe is jobb legyel nalam ha mar sehol mashol nem sikerult...

istenem te akkor egy pocs vagy h mar nekem faj
egyebkent ki hol es miert hazudott az emberek szemebe?
egyebkent meg egyre jobban erosodik bennem az az erzes h akirol igazan szolt a #8017 az te vagy szal igen az onkritika az tenyleg oke de attol meg mindig csak egy darab fekalia maradsz sajnos

te is elhullottal mint oszi szelben a falevel ....

a nagy kihivas szamodra a matekora?

es belehazudni az emberek szemebe?
ha ez kihivas akkor nagyon gyenge szinten uzod.

kene allitanod a motivatorodon mint az r2 droidnak.

ha gondolod en szivesen megteszem

dzsonesz
mert szeretm a nagy kihívásokat, ellentétben veled, aki csak ilyen szánalomraméltó(kecyszar) dumakkal próbál barominagyfiúnak latszanni😄
nade kösz szellemi leépítést, nekem mara elegvolt és sikeres szellemi fejlõdést kivanok neked a jövõben, van mit behoznod.. ha kell valami irj pm et mer én léptem
tsátsá és crycry

akkor miert epited az eleted?<#gonosz2>

dzsonesz
se kedvem ,se tehetségem nincs hozzá, de azt te is jól tudod, h a szarbol nem lehet várat építeni

hogyis volt a a 1+1+1= 2?

iszom szavaid

TANITS PLS

tanits akkor kerlek mester 😊

te biztos kibaszott tapasztalt avgy

dzsonesz
fájdalmasan buta vagy, de majd valamikor rajösz, h ezzel is csak saját magadat minõsíted

de sajna az arcombol nem tudok visszavenni😞(( akkora az arcom mint a tehetsegem 😞((

hu elotolt a kispocsbol az allat 😊)
ezt szeretem van ver a picsajaban 😊))
lehet hogy ember vagy ?? es nem is egy gyoker majom?

HUM
hat ez a mondat mindenkinek szol, szoval szoveg ertelmezesben a te keszulekedben van a hiba 😊)

"vagyis hogy mekkora lamak vagytok es nem vagyok meggyozodve arrol hogy tudjatok kirol is van szo
de beirom ezt nektek mert en vagyok annyira jo hogy megosztom veletek"
es igazam van. ha valaki nem birja elviselni az mar nem az en problemam
egyebkent meg vissza kene venni egy kicsit az arcbol nem ugy gondolod? csak azert nem veszem magamra amit irsz mert egy szanalmas dako vagy akinek nincs jobb dolga mint h faszsagokat irogasson

dzsonesz
"vagyis hogy mekkora lamak vagytok es nem vagyok meggyozodve arrol hogy tudjatok kirol is van szo
de beirom ezt nektek mert en vagyok annyira jo hogy megosztom veletek"

ez csupáncsak a te fantáziádnak a szüleménye,látszik , hogy szereted a dlgokat továbbgondolni és természetesen magadra nézve negatívan levetiteni..... a hiba az ön készülékében leledzik

bocsanat nemitelem el a homoszexualisokat

ej ej over 😊)szegyen e buszkenek lenni? nem, de beléd inkább 1 érzékeny lélek szorult, aki magáravesz mindent és nem birja ki , h ne szóljon vissza , holott nem is neked címezték. lásd:#8015

itt erzed a finomsagot?

itt arrol szolt a szoveg hogy 😄4 F5 crazyknel bar ez nem tudom itt kinek mennyit mond 😛

vagyis hogy mekkora lamak vagytok es nem vagyok meggyozodve arrol hogy tudjatok kirol is van szo
de beirom ezt nektek mert en vagyok annyira jo hogy megosztom veletek

es benyom egy mosoylt a vegere

szoval nekem is szolt

es en magamra vettem
bocsanat hogy nem ismerem azt a kicsiny kis faszt
akit ronesz reggeltol estig szop

dzsonesz
-szegyen e kimondani az igazat? nem, ha megy róla "gyözõdve"
-szegyen e buszkenek lenni? nem, de beléd inkább 1 érzékeny lélek szorult, aki magáravesz mindent és nem birja ki , h ne szóljon vissza , holott nem is neked címezték. lásd:#8015
-szegyen e kiallini a valos ervek elott ha karmomkodva is ? ezt mire is vezessük vissza? hol is vannak azok ? mik is azok?
-szegyen e ember lenni a valosagban? nem az de te a jo utat követed , hogy azzá válhass

seretned tudni mi?

de nemtudom idezni 😊)) kitorolted😊))))))))))))))))))))))