Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ismétlem: nem nekem kell 😊" joduma😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Le is töltöttem, de miket kell beállítani, mert nagyon keveset értek angolul :S

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

Brutal
Egyik haveromat is megfertõzte a tört szerver dolog valaki tudna adni neki egy leirást (mondjuk ide vagy nekem privbe) hogy pontosan hogyan is kell csinálni.
Ismétlem: nem nekem kell 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

blbogus
Boldog Karácsonyt mkinek!!

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Brutal
Az oldaláról le kell tölteni a klienst.
Link
Install a gépre,adatok megadása értelemszerûen és kész 😊

Brutal! Hogyan kell beállítani az Xfire-t? Én is szeretnék 1 profilt.Már regisztráltam magam, de nem tudom hogyan tovább. Légyszi segíts. Köszi

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

Brutal
Quicky még egyszer elirod a nevem megy rád az átkom 😄
Jah visszanéztem én is tegnap 12 óra alatt megléptem a 41-et szal haladok.

Dropban gazdag karácsonyt mindenkinek

DamageAdept
Kellemes ünnepeket minden playernek ^^

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

természetesen!
amúgy Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
v150r
nem

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Sziasztok.Ez a játék havidíjas, vagy nem?
v150r
kellemes ünnepeket mindenkinek! 😉

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!<#bohoc> 😊

Járnánk war-ra, de pl a héten senkisem tudott nevezni sem rá, sõt az új PvP arénába sem (vmit elcsesztek kedves koreai barátaink ismét). Amúgymeg nemsûrûn sikerül nevezni, de ha sikerül akkor járunk 😊

Kellemes ünnepeket!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

THeArrow
kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

QuickHUN
Oo te õrült 😊

Jaj ne már ,milyen új guild-ra gomdolsz? átmnni másik guildba vagy csinálni?
Csinálni nem nem ,de átmenni meggondolandó war miatt,de talán még az sem!
De miért mész vissza?
Az a baj ha visszamennék nem lépek szintet soha, mert nagyon keveset tok majd játszani ,az építkezés sajnos nem lesz könnyû😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Csá Quicky,

Már jó ideje nem silkezem, sok volt mostanság a melóm így az ünnepek elõtt. Talán majd ismét elkezdek vele játszani, de az már nem idén lesz. Meg amugy is, már beértelek. 53-as a karim a silkben, legalábbis amikor ott hagytam, lehet visszamegyek 15-ös pk lesz rajta. <#vigyor3>

Januárban tervezem a visszatérést a Kal-ba, tarts vélem barátom! xD
Új guild? <#banplz>

Dodokacsa
57 lettem, és tényleg gagyi, majd a crit skillel együtt lesz jó (61, tejóóég, az még legalább fél év, de inkább több<#wow1>)

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

QuickHUN
Huha ,nekem is 1 hónap volt kb 😊
Gondolom alig várod már az 57-et ? 3as nyíl😊 én is vártam már de nagyon ,hát csalódni fogsz sajna ! Warnál még elmegy mert nem tud elmenekülni,de utánna egybõl focus!

Chamb jártok még warra ? amenyiben sikerül reggelni!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Dodokacsa
ez a talizmán konkrétan semmire, el lehet adni 20k-ért kb (vagy ha talász vmi barmot akár 100ért is😄)
vannak sokkal értékesebb talik, pont nem volt szerencséd<#rinya>

Megtudjátok mondani hogy ez mire jó? Ma vettem fel egy plunderertõl:

Dodokacsa
sírást? félrenéztél sztem vmit<#fejvakaras>, nem sírtam, és nem izgat, ha vki nem köszön (megemlítem neki, de nincsenek álmatlan északáim miatta)
a fejlõdés lassú az tény, de csak mert nem napi 10 órát jáccom, mint egyesek 😊 (most volt lvl up, 1,5 hónap után 😛)
<#vigyor2>

QuickHUN
*Brutál

bocsika 😊

QuickHUN
Helló Helló

Curbi jaj de szépen beszélsz 😊(írsz )😊

Sztem is a tört szerveres emberek menjenek és csináljanak egy másik topikot ha kérhetnénk õket,mert csak vita van belõle!

Nem mondom azt hogy nem probálnám ki a tört szervert ,de csak is azért mert megnézném, hogy tovább,mit mire tegyek healt vagy str legyen ,vagy pedig agi ,mert sajna 45 a mana pont és az elég sok!

Dodo hagyd má ezt a sírást!
Sajna én is ilyen voltam de már kurvára nem érdekel,ki kinek mikor köszön ,ugyan már😊
Szard le nagy ívben,aki meg normális annak segíts!
Nyomd a játékot mert nincs idõ ilyenekre,elég nehéz haladni már, nem ?

Curbi gyerünk vazzeg mert nem hozol be 😊

Mi a tök Szimbi, Brotál régi csapat visszatér?
Doma is beszalad 😊

Szép Karácsonyt mindenkinek!
+ sok sok ajándékot😊

A hivatalos oldalra gondoltál? Mert akkor ittvan

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

valaki beszúrná nekem azt a linket ahol a mixelés van? mozillám van és az nem hozza be a dolgokat,az explorer meg nem mûxik...

v150r
csatlakozom, ez közel sem nyílt.
senki, semmilyen formában sem nyúlhat bele a fájlokba, hiszen (gondolom, nem csak a szerzõi jogok miatt), le van védve.
ha belenyúlsz és/vagy csinálsz egy privát szervert, akkor azzal játszol, hogy egy nap kedves, öltönyös úriemberek kopogtatnak a hajlékodnál.
az egy dolog, hogy minden rpg ugyan azokon az alapokon nyugszik, hisz pont ezért rpg.
ennyi erõvel minden filmet/játékot/elõadást/zenét egyformának lehet tekinteni, mert mindegyikben van olyan elem, ami megtalálható az összes többiben is.

Eegen-eegen, láttam már nyílt forráskódot, ha az emlékezetem nem csal, közelebbrõl is ;-)

"- Ha egy nyílt forráskódú programot veszünk alapul, akkor nem beszélhetünk lopásról, sem pedig másolásról."

De a Kal nem nyílt forráskód... És ha a licenszeket nézzük, akkor a nyílt forráskód sem csak arról szól, hogy bárki bármire, de ez túlmutat a témán, csak megjegyeztem...

Tiszteletem, egy-két vélemény a leírtakkal kapcsolatban.
------------------------------------------------------------------------

"Tudod mi a gond? Megint mi beszéljük meg a dolgokat, és az érintettek akik az egész felhajtást és az ellenségeskedéseket csinálják, csak lapítanak, mint szar a fûben."

- Mint azt már valaki írta, ez egy fórum és nem mindenki azzal tölti édes-drága idejét, hogy kifejtse ugyanazt, amit már vagy ötezerszer leírt és talán reménykedem benne, hogy szóban is közzé tett. Ide azon emberek-kockák írogatnak, akik egész álló nap ráérnek. Akik nem, azok hát lehet ez most szívenüti egy-kettõtöket, de bizony napokkal akár hetekkel késõbb reagálnak a hozzászólásaitokra.

- Minden tiszeletem a tiéd Elite, hiszen mint azt már vagy egy hónapja hangoztatod, tagja lettél, eme fényes privát szerver dolognak. Akkor már had kérdezzem meg, hogy miért is akarsz még bármit is Te megváltoztatni, megreformálni az officialon történõ dolgokon? Hadd ne idézzem, lehet még a gépen is restart-ot nyomna magának, ha bekommentezném, hányszor kötötted ki, ha az Inix fehér szart is ajándékoz nékünk karácsonyra és selyem tisztára nyalja a seggünk, Te akkor sem fogsz visszmenni az official szerverre.

- Megoldás a problémákra, ha nem ott játszol, többé nem sértik érdekeid a történések, nem szítod tovább a kedélyeket és felnõtt ember módjára itt pontot teszel ezen story végére.

"De most komolyan miért hagyja mindenki abba az officialt?"

- Két oka lehet annak, hogy valaki abbahagyja a hivatalos szerveren a játékot.

-->Az egyik az, hogy elege van abból, hogy egy szarházi szintért, napokat, sõt késõbb heteket-hónapokat kell kockulnia, hogy lépést tartson másokkal, maga elvárásaival.

--> A másik, pedig az emberek örökös tulajdonsága a nagyravágyás. Másra, többre, jobbra vágynak, mint ami megadatott nekik normál körülmények között. Lehet a való életben egy kis szar, nemtörõdöm, lusta, sõt link ember, de egy másik világban, életben õ a Sztár, nagy "S"-el! (<3 Sanyi)
Nem céloztam, nem minõsítettem senkit, megjegyeztem úgy átlagban.

"Miért kell a tört szervert ennyire fényesíteni?"

- Tegyük fel, hogy megtetszik egy film. Elmondod a barátaidnak, hogy milyen jó és hogy nézzék meg. Itt sincs ez másképpen, itt is ugyanez történik. De lol...

- Tudod a filmekben és ebben a tört szerver dologban sokkal több a közös mint azt hinnéd. A filmek és a tört szerverek egy fikciók. Nem normál körülményeket, helyzteket mutatnak be. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy Harry Potter-t is szeretik a gyerkõcök, sõt még egy-két felnõtt hisz is a Roxfort létezésében! Én megvallom, hiszem hogy létezik egy tört szerver odakint, valahol.

"Ha a Kal-t használjátok fel, az lopás, ha más alapokon van, de hasonlít a Kalra, akkor az másolás, ha egyik sem igaz, akkor sem értem, miért kell errõl itt beszélni."

- Ha egy nyílt forráskódú programot veszünk alapul, akkor nem beszélhetünk lopásról, sem pedig másolásról.
- Ha egy porgram más alapokon nyugszik, de ugyanaz a végtermék, akkor sincs szó másolásról.

1. 20 MMORPG-bõl, akár mind a 20-at másképpen programozhatják le, de lényege mind a 20-nak ugyanat lesz. Karakterfejlesztés a köbön, azért rpg.
2. Egy témáról akár 100-an is készíthetnek szellemi terméket, és szerzõi jogvédelem alá kerülhet abban az esetben, amennyiben mind a 100, egy kölün megvalósításon alapul és egyénileg kivitelezett.

- Már nem1x meglett kérve a tört szerveren nyomuló társaság, hogy immáron széles táborukat költöztessék ki egy másik szobába. Akit érdekel úgyis megfogja nézni, hiddjétek el.

Brutal
Szerintem ez természetes

Szuper, kösz! Akkor jól sejtettem, hogy nem kell tenni rá :-D

arrow of silence= 25ös szinten kapja az ijasz.pvpben hasznalhatod de akkor is csak mage ellen.a lenyege az hogy kb 5masodpercig nem tudja a mage a manajat hasznalni szal mar csak utni tud mivel mana nelkul nem tudja a skiljeit hasznalni.soha nem hasznaltam nagyon csak 1szer war alatt amikor kb 8 ijasz felallt a piramis tetejen a lepscore es nyomtuk a magekre ezt a skilt,aztan szaladtak elore a vagak es elkezdtek a meszarlast.sosem gondoltam volna hogy lesz kesobb ertelme<#crazya> lvl 50 utan ha ea archer lesz vki lesz egy hasonlo skil azt hiszem az a neve hogy powerful arrow of silence.az a mage manajat folyamatosan elszivja .
passiv attackrol annyit hogy NE RAKJ RA!!!..eleg gyenge az angol tudasom de amit megertettem a skil leirasabol az eleg volt ahoz hogy rajojjek arra hogy felesleges fejleszteni ra

Ha már a kicsik hülye kérdéseinél tartunk, archer skillek:
Arrow of Silence és a Passive Attack(Utóbbit nem tudom pontosan, mert nem raktam ra skill-t) mire jó pontosan?
Köszi!

Visszatérve a kicsikre:
Már ezerszer elmagyaráztuk nekik guilden bekül is h itt ez a jó kis oldal, és van rajta 1 még jobb program a Kalency. Töltsék le és megtudják hol a küldi. De még erre is lusták (esetleg hülyék), mert állandóan tovább kérdezgetnek. Most mit tudok velük csinálni? :S

v150r
oké, ez egyedi eset 😊
mondom, h sajnálom.
nem piszkálásként, vagy negatív véleményként mondtam, csak megjegyeztem.

De csak ugy tom oda adni hogyha visszajonne a kedvem(nemhinném h igylesz) akkor majd vissza szeretném kapni😊 nemugy ahogy vki leirta h oda adta az meg npc-nek tovább adta me kellett a péz😊 szal igy stimmel a dolog?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kell még a full g46? me ha igen felrakom a kal-t

ááááá! 250k-300k körül már lehet kapni, és majd feltunningolod, ahogy lesz pénzed...

shaime01
5-6$

köszönöm szépen a segítséget Pengiunnak és Chambernek hála neki már sikerült fognom 1 eelt és 1 sea breamet 😊 szal kezdek beindulni 😊
amúgy mennyi kb most 1 használható G45 bow?
Brutal
Ha meg tudod dumálni elvállalom de nem tudok garit vállalni hogy nem fog megszûnni.
Ennyit tudok ajánlani.
Törtre nem fogok menni,igazad van a monoton dolgokban de én ezt a kalt szoktam meg 😊
Elnézést ha valakit megbántok a törtösök között de ez az én felfogásom :-)

ja, 64 bites winen nem indul :-D vmware workstation ;-) A 64 bites winen belül telepítesz egy 32-est, es mar megy is a kal :-)

Bucser
De hogyna lépjek be, ha az a csoffadt kliens nem mûködik?????? Aztán gépcsere után 64 bites windows került fel.... Azon meg a köcsög HackShield miatt nem futott. Aztán 1 MMO miatt nem raktam fel a 32 bites windows-t dualbootban de aztán még 4-5 nyomos érvem volt, hogy feltegyem így felraktam és most felkerült rá a KAL. gõzöm sem volt, hogy letakarítják a karikat ugyanis hivatalosan ez nem volt bejelentve.. ennyi erõvel már az egész rohadt karaktert is törölhették volna mert kb szart sem ér az egész így.... Összekunyizni nem fogom a cuccaimat újra összeszedne meg nagyon súlyos grindelést igényelne amire meg lehetõségem sincs lévén pure healer vagyok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyetértek: Ha a Kal-t használjátok fel, az lopás, ha más alapokon van, de hasonlít a Kalra, akkor az másolás, ha egyik sem igaz, akkor sem értem, miért kell errõl itt beszélni. Amúgy tényleg jó nyílt forrású eszközök állnak a rendelkezésre...

Lenyúltátok a Kal forráskódot vagy hogy tudtok ennyire belenyúlni? Vagy ezek csak a tervek és még tisem tudjátok hogy lesz megvalósítva? (Ne támadásnak vedd csak érdeklõdöm 😛 )
Nekem úgytûnik mintha egy lopott engine-re tök új játékot akarnátok írni. Akkormár mértnem kezdtek egy ingyenes engine-re alapozva fejleszteni saját játékot??? (sztem lehet találni manapság már sok ingyenes engine-t a neten)

Saját magatok fejtettétek meg a Kal fileokat hogy ennyire át tudkátok írni, vagy esetleg megtalálhatók ezek az infók a neten vhol ahonnan tiis szedtétek. Ha fentvannak neten érdekelne egy link, pár dolog jólenne KalEncyhez még sztem 😊

Egyébként ha ez így meg lesz valósítva ahogy tervezed, akkormár tényleg semmi köze Kalhoz szal javaslom nyissatok új topicot neki. Meg adhattok új nevet is a játéknak ennyibõl xD

Miért kell a tört szervert ennyire fényesíteni? Mi köze ennek az Inix Soft által fejlesztett és karbantartott KalOnline-hoz? Jól sejtem, hogy kevés?

Elitewarrior
Brutal!

PrekaHuN a leader. õ sem játszik már, lehet megtudom beszélni, hogy átadná a kariját. Megkérdem tõle. A tört szerverre aki eljött ott is maradt ennyi az egész. Az enyémbe meg közösen találtuk ki az újjításokat, színesebb lessz az egész nagyon sok új területtel új mobokkal, jobban lehet majd fejlõdni de nem iszonyat nagy tempóval. Új ruhák fegyverek, küldetések, skillek, és egyéb más dolgok is lesznek, ja több fõ szörny nem csak a Lord és a királynõ, meg d szekció 12 lessz betéve, és ez csak 1 kicsi ízelítõ. Változatosabb jobb a tört.

A normálon ölöd a mobokat, hogy vegyél új fegyvert és szinte ugyanazokat öld az új fegyverrel csak többet és gyorsabban. Ráadásúl sokszor a játék alapszügségletéhez elengedhetetlen dolgokat sem tudod megvennei. Pl: medicine, teleport Szerintem 50 felett nincs kidolgozva rendesen a kal. Elérhetõbbé kellene tenni a cuccokat. Sok tört szerver túlzásokba esik ez igaz.

Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite

Brutal
Ehh rögtön subleader egy klánban ? 😊
Jó karrier...
De most komolyan miért hagyja mindenki abba az officialt?
Nem hiszem el hogy senki nem tud partyzni,egyetérteni vagy bármi egy klánon belül...
Ki a leader egyébiránt?

Elitewarrior
Silkroad!

Rendben. Silkrodban is tudok üzenni elég sok barátok silkroadozik.

Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite