12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#11211 Én is megfogalmaztam valami hasonlót...háromszor de gondoltam inkább msnen közlöm -
Silversting17 #11210 Jajj írjon már valaki 1 normális választ, mert annyi buzi assa van és nem lehet őket kinyírni, mert az összes fasz ló alól öl -
#11209 "az embernek mindig van ideje arra, amire igazán szeretne időt szakítani" nagy közhely, de igaz -
ThedarkmanHUN #11208 TE NEMVAGY NORMÁLIS XDDDD -
#11207 Délre vándolroltak télire -
Silversting17 #11206 Nah valaki rájött hol vannak a lovak?^^ -
#11205 maradok a xiunál arra a heti egy alkalomra. többre úgysincs időm. -
ThedarkmanHUN #11204 Az nemgond :P csak me tegnap dupla xp volt azt mindenki bele kockult:)) -
#11203 isze rankingban is a legkisebb 71es o.O -
ThedarkmanHUN #11202 hehe :D -
#11201 Vérbeli játékos vagy, online irigykedsz a másik nőjére
gz jó játékot -
ThedarkmanHUN #11200 Van barátnője?(ugye csak a kalban van neki?) -
#11199 De csak azért mert a barátnőd lótenyésztő That's True -
Cingar #11198 a lovas kviz resznel elso probanal 7 kerdesbol 4 jo lett ( 57%) azert jol vagom a temat -
ThedarkmanHUN #11197 Amit mondtam tökéletesen megfelel elvárásaidnak xP Nincs annyi háj lvl es nem is olyan konnyu haj lvlnek lenni, idaig 4 magyart ismerek rajta (envok az 5.) ha jossz te leszel a 6. :P (De logikus istenem xD) -
#11196 köcce.. majd még meglátom.. rajt vok már egy serveren, de vmi ujabb kéne ahol nem mindenki a max lvl határát surolja mer pl az én serveremen oan ritkák a partyk h beszarok rajta.. ha iet tucc akko irj nekem ujra és esetleg gyere te is oda.. persze azé ne legyen akármien vacak :) és persze minél többen megyünk annál jobb :P (itt vok: ancient-server.de) -
#11195 SZivesen. Tudjátok, hogy milyen segítőkész vagyok. Bár a "lovak eltüntetése" menüt magam sem találtam -
ThedarkmanHUN #11194 XDDDDDDDDDDDD LOOOOOOOOL :DDDDDD -
Silversting17 #11193 Köszönöm a hasznos információt Simi, tőled nem vártam mást -
#11192 Itt találod a lovakat -
Silversting17 #11191 És hol találom a lovakat, mert kerestem, de nem találtam tuti biztos helyet ahol a lovak vannak, ezért inkább nem nyúltam hozzá. Help pls :P -
#11190 Kal-t meg is untam akkor :)
Benzint?:D Benzinkutról -
#11189 Napi 16 órát motoroztál hogy elvette az időt a kaltól?
Bönzint honnan bugázod? Kéne majd nekem is -
#11188 Csak 1 nap mire lejön a kal -
#11187 Cham mostanában motorozok ill motoroztam mert jönnek a fagyok lehet télre vissza kéne néznem de már mindenki szanaszét van?! -
ThedarkmanHUN #11186 http://www.genxserv.dl.am/
IDE gyere ;) énis itt zuzom olyan mint Anno shakra, jo kis társaság 2 karim van-->BamboOocha és BambOoOcha (a változatosság kedvéért:D) -
Chamber #11185 Arra jutottak hogy illegális :P Ittmeg ki van írva fent hogy "no cheat" szal kérdezd meg vmelyik privát serveren :D
Amúgy a kliensedben megkeresed a lovat és eltünteted :P Nem csalok, de sztem nem fair hogy onnan ő ki tud lőni és nem lehet rá visszatámadni. Ha letörlöd a lovakat akkor lesz fair :> Haninon ez már rég szükségtelen, nicsenek már assák.
Igaz hogy illegális a kliens fileokat buherálni, de a másik oldalról meg sztem bug kihasználás ha egy assa oda menekül tudván hogy ő ott "sérthetetlen" (addig amíg nem jönnek a magek :> ) és nyugisan gyilkolhat.
-
Nardon #11184 Van KalHQ-n egy topic erről nem is rövid de nem tudom mire juttotak nem olvastam bele... -
Silversting17 #11183 Valaki tudja, hogyan lehet megcsinálni azt kalban, hogy d1-ben a ló alatt is lehessen ütni az assákat? Ez a megoldás inkább törtre érdekelne, mert vannak idegesítő noob assák akik beállnak oda, és nem akarnak kijönni. Minden segítséget érdeklődve várok :)) -
Nardon #11182 Amugy alább volt dodo-nak egy stat táblázata. Légyszi dodo egy complett listát adnál magadról? pl bow, clean stat, miféle acc, egyéb cuccok. Köszi :) -
Nardon #11181 Anno még megfordultam s1-en és s2-n is de bangon vetem rá magam. hogy 50 főlé araszoljak... Amugy bangon már van 7 50+ magyar ^^.
Amugy hogy lehet ilyen sig féleséget csinálni itt? -
Chamber #11180 Bango sok? Bango inkább kevés :P Alig vannak azon a szerveren ahogy hallottam :)
Amúgy üdv!
@SP5 miaz hogy nemjáttszol már semmivel? 0o Akkor mit csinálsz? csajozol / haverokkal lógsz / élsz??? te n00b xD
-
Silversting17 #11179 Gratulálunk -
Nardon #11178 Végre én is rávettem magam, hogy beregisztráljak sg-re ^^ így bővítem a Bango-sok táborát :) -
dragonfighter #11177 csak megkérdeztem xD -
#11176 ismét elkeztem jáccani.. de akárhogyis erőlköttem megint csak egy tört szerverig jutottam.. -
#11175 ez valószínű. -
dragonfighter #11174 van valakinek egy fölösleges g3 speedet tudni adó mágusa?
jó lenne ha lenne és kölcsön tudná adni,mert nincs pénz medicinre
ui: CoreyHUN -nak aki tudja az MSN vagy e-mail címét írja le légyszíves -
#11173 Hali :D
Áh én már nemjáccom kal-al(már semmivel :D)
te még mindig tolod?:D(jajj de jó is volt régen )
Ahogy nézegettem van pár ujitás miota nem jácottam :D -
Chamber #11172 Ehh, te még mindig élsz?
Csá!
Húzd már fel azt a szegény vagád lv60-65-re