Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kalcash vásárlásban valaki tudna segíteni?
Átutalással szeretnék fizetni,de elkéri a számlaszámomat.
Biztonságos megadni nekik?
Valamint utána mit kell beírni közleménybe adnak valami kódod vagy ID-t kell beírni?
Köszi elõre is a válaszokat!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
btw, ki tartott ki még a végeláthatatlan levelupok és geonok világában? van már lvl90? 😄
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
láss csodát ma megtörtént, szerencse hogy idejében mindenki pw resetet kapott mert amugy publikus lett volna ID/pw list :>
de elhiszem én sose tudom mit beszélek alábbi postokban se volt igazam hogy szarráhackeleik heteken belül 😊
Alienware m14x
pistára meg win7re csak egy futtathato változatot kell leszdned.
http://www.filefront.com/14686969/KalEncy_v1.02.21_NoInst.rar/
Alienware m14x
amugy jobb gomb kal ikonra és "run as administrator"
"magyarulmegongodlomfuttatásrendszergizdaként"
Alienware m14x
Alienware m14x
Alienware m14x
Megelégeltem, kitöröltem az egész hsield mappát, és újra elkezdtem a pöcsölést !! Argh...
Mind1, este úgy hagyom, valami csak lesz.
Jó így magamban beszélgetni, de valaki majd egyszer csak elolvassa, gondolom mindenki játszik..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalencyrõl nemsokat tudok én azota se tudom felrakni hiába rakom fel elõtte a net framework 1.1-et mindig kirja a kalency mikor elinditom h common language runtime debugging services blabla
amugy szerintem ha jot akarsz magadnak kezdj egy uj karit saját adatokkal, akkor meglesz id pw, 2nd pw és c/s-sel se lesz gond 😊
ja, itt egy link a kalencyrõl, hátha neked menni fog, sok szerencsét:
http://magyarlovagok.uw.hu/
(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit
1.Hogy kell telepíteni a KalEncyt ?
2.Eléggé elcseszték, hogy még mindig a 2007-es client van fent, és a patchelés végén nem voltam ott, jöttem haza, kérdeztem, hogy miért nyomtátok ki a gépet, mondták, hogy befejezte, bekapcsolom, elindítom, kezdi elõröl a patchelést, és nem emlékeznek, hogy mit írt ki a végén. Lehet az, hogy sikerült a patch, és most nem elõröl kezdte, hanem még tölt le más patch-et. Esetleg van fent a neten valami patch ?
Több mint egy évi kihagyás után szeretnék újra játszani, és lenne egy olyan problémám, hogy a bejelentkezésnél kér valami 6 számjegyû kódot asszem, az elõzõ accom ezen csúszott el, na oda mit kéne írni, kipróbáltam egy csomó kombinációt, majd az 5. után bannolt.
amugy hidd el tudom miröl besézlek mert ismerem swo egyik adminját/gmjét/istenét nem tom ti arra hogy hivjátok ezt.
Alienware m14x
szoval ja 😄 sokéig nyitva lesz 😄
Alienware m14x
Alienware m14x
(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
amugy milyen állat a "létszi"?
Alienware m14x
szerintem rakd ujra a kalt, kapcsold ki az összes emulator programot / más programmal nincs baj?
a magyar kalonline nekem is kell XD
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
DiSturber | lvl 62 vagabond swordman | bango
Alienware m14x
Alienware m14x
amugy meg GRAAAAAAAATZ Banya mert õ az elsõ magyar 3rd jc-s S3on. talán elsõ magyar gob?
Alienware m14x
Alienware m14x
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros