Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hol találom a lovakat, mert kerestem, de nem találtam tuti biztos helyet ahol a lovak vannak, ezért inkább nem nyúltam hozzá. Help pls 😛

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

sp5
Kal-t meg is untam akkor 😊
Benzint?😄 Benzinkutról<#vigyor2>

DamageAdept
Napi 16 órát motoroztál hogy elvette az idõt a kaltól? <#vigyor>
Bönzint honnan bugázod? Kéne majd nekem is <#bee1>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

sp5
Csak 1 nap mire lejön a kal <#falbav>

sp5
Cham mostanában motorozok ill motoroztam mert jönnek a fagyok lehet télre vissza kéne néznem de már mindenki szanaszét van?!<#wow3>

http://www.genxserv.dl.am/
IDE gyere 😉 énis itt zuzom olyan mint Anno shakra, jo kis társaság 2 karim van-->BamboOocha és BambOoOcha (a változatosság kedvéért😄)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Arra jutottak hogy illegális 😛 Ittmeg ki van írva fent hogy "no cheat" szal kérdezd meg vmelyik privát serveren 😄
Amúgy a kliensedben megkeresed a lovat és eltünteted 😛 Nem csalok, de sztem nem fair hogy onnan õ ki tud lõni és nem lehet rá visszatámadni. Ha letörlöd a lovakat akkor lesz fair :> Haninon ez már rég szükségtelen, nicsenek már assák.
Igaz hogy illegális a kliens fileokat buherálni, de a másik oldalról meg sztem bug kihasználás ha egy assa oda menekül tudván hogy õ ott "sérthetetlen" (addig amíg nem jönnek a magek :> ) és nyugisan gyilkolhat.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Van KalHQ-n egy topic errõl nem is rövid de nem tudom mire juttotak nem olvastam bele...

Alienware m14x

Valaki tudja, hogyan lehet megcsinálni azt kalban, hogy d1-ben a ló alatt is lehessen ütni az assákat? Ez a megoldás inkább törtre érdekelne, mert vannak idegesítõ noob assák akik beállnak oda, és nem akarnak kijönni. Minden segítséget érdeklõdve várok 😊)

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Amugy alább volt dodo-nak egy stat táblázata. Légyszi dodo egy complett listát adnál magadról? pl bow, clean stat, miféle acc, egyéb cuccok. Köszi 😊

Alienware m14x

Anno még megfordultam s1-en és s2-n is de bangon vetem rá magam. hogy 50 fõlé araszoljak... Amugy bangon már van 7 50+ magyar ^^.
Amugy hogy lehet ilyen sig féleséget csinálni itt?

Alienware m14x

Bango sok? Bango inkább kevés 😛 Alig vannak azon a szerveren ahogy hallottam 😊
Amúgy üdv!

@SP5 miaz hogy nemjáttszol már semmivel? 0o Akkor mit csinálsz? csajozol / haverokkal lógsz / élsz??? te n00b xD

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Gratulálunk <#bee1><#eljen>

Végre én is rávettem magam, hogy beregisztráljak sg-re ^^ így bõvítem a Bango-sok táborát 😊

Alienware m14x

csak megkérdeztem xD

blbogus
ismét elkeztem jáccani.. de akárhogyis erõlköttem megint csak egy tört szerverig jutottam..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

v150r
ez valószínû.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

van valakinek egy fölösleges g3 speedet tudni adó mágusa?
jó lenne ha lenne és kölcsön tudná adni,mert nincs pénz medicinre <#szomoru1>
<#integet2>
ui: CoreyHUN -nak aki tudja az MSN vagy e-mail címét írja le légyszíves

sp5
Hali 😄
Áh én már nemjáccom kal-al(már semmivel 😄)
te még mindig tolod?😄(jajj de jó is volt régen <#rinya>)
Ahogy nézegettem van pár ujitás miota nem jácottam 😄

Ehh, te még mindig élsz?
Csá! <#wave>
Húzd már fel azt a szegény vagád lv60-65-re <#idiota>

sp5
<#wave>

sp5
<#banplz>

Én örököltem Pengét legutoljára 😊
Megkaptam az ID+passot hozzá, és rajtvannak a cuccai. (De ne remélj sokat, asszem full clean G46 set van rajta, és ring/belt/trinket/állat ilyesmik nincsenek 😊

még kicsit szenvedek aztán meglátom

amugy honnan vannak meg neked Penge cuccai? és hogy hogy egyáltalán még megvan az egész set? már rég a muzeumban lenne a helyük
nem kenyerem a kuldulás egyenlöre az is nagy segitség lenne ha ez e-mail cimet tudnám mert akkor meg lenne a secret number meg a cuccok
de sehol nem találom....😞
Néha még tolom én is egy 4xes kisijásszal, de semmi komoly, csak ha rámjön a nosztalgia 😊
Corti még megvan az 5 hps g32es chested amit anno elvettem a karidról, esetleg újrakezdéshez tudok segíten egy kis zsetonnal is 😊
Ami necces az a tigris meg az ékszerek...
De ha Chamber tényleg odaadja Pengérõl a cuccokat az már fél siker, mivel G50es 2hs kardok 2-3 milla körül már vannak, szal alig egy szintet kell végigszenvedned 1kezes karddal 😊
Ha bármi kell szólj és segítek amiben tudok.

hat meg lenne a secret number ha tudnám melyik e-mail cimemre küldték
az acc meg fake adatokon van.... szal az már jo lenne ha tudnám mi volt az email cim mert abban az idöben mindenhez ugyan az volt a passom

Wow! 2 év után visszatérni Cortez? 😄
Kb akkor hagytad abba mikor én kezdtem, szal veled nemsokat találkoztam. Napi/Andr3j ti nemjöttök vissza? <#idiota>

A védelem meg jó hogy van, még ígyis állandóan lenyúlnak vkit (bár így már nagyjából csak az idiótákat akik osztoznak az accountokon, vagy bedõlnek vmi scammnek 😊
Amikor kiküldik a secret numbert, ez egyértelmûen bentvan a levélben:
"2. It will be sent to you once through your email, and KalOnline will not be able to help you with anything if your Secret Number should be lost." (ford: Csak 1x küldik ki mailben, és ha elveszted onnantól kezdve nemtudnak segíteni neked a Kalosok semmiben)
Szóval szerintem arról nemtehetnek, ha vki ennek ellenére elhagyja.

Ennek ellenére sztem is visszaszerezhetõ ha küldesz nekik egy scant a személyidrõl, és a valós adataiddal van kitöltve az acc info. Ha nem, akkor buktad. De mivel a karid megvan, és az elbukott cuccaid sztem mostmár kb semmitsem érnének (nem sértés, csak eltelt 2 év 😛 ), simán folytathatod ígyis.
Pl oda tudom adni pengérõl a G46-jait meg vmi kardot.
Bár ha nemtudsz secret numbert szerezni akkor nemtudsz semmit módosítani az accodon, és tényleg nem állnak veled szóba az Inixnél sem sztem. Tehát ha pl meghackelnek (ami nemnagyon fog elõfordulni) akkor nemtudsz reklamálni semmit.

Az ML mint guild még megvan, csak nincs benne senki aktív (csak pár másodlagos kari, mint pl az én kis íjászom).

DamageAdept
asszem még kb 34 (harmincnégy) hét és én is visszatérek 😊

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

blbogus
asszem 2-3 hét és akko én is visszatérek 😊 ha már ien sokan ezt teszik 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Az e-mail címem nekem sem ártana tudnom, szval én is várom a segítséget 😛

vagy azt az e-mail cimet valahol meg tudom nézni hogy meikre küldték a kal-os fene gyerekek?
félre értések elkerülése végett: az oké hogy az aktiv playereket védik de egy olyan kari aki tolta több mint 1 évig utánna 2 év szünet....mind1 nem értem... nem mindeegy nekik hogy kitolja?
Van arra lehetöség hogy miután ujra raktam a gépem (az az format után) még vissza szerezhessek egy txt file-t? gondolom nem igazán szal marad az alap felállás.

ByeBye KALONLINE

nem értem miért féltik ugy a GM ek ezeket a dolgokat mindhat az életünk,(-tük) röl lennne szo 5 mill kod meg anyám kínyja... Kihallgatás is lesz?
Kicsit tulságosan jol sikerült a védelmi rendszerük.

GG Kalonline fejlesztõk

kösz mindent Bye all
Bucser
Ilyenkor gáz ha fake adatokat adtál meg regisztrációkor😄

Igaz Corti?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Makma
elküldik újra a secret numbert csak el kell küldened az adataidat amivel regisztráltál és egy fotót az ID cardodról azaz a személyidrõl. ( nekem is elküldék ).

gvarga12
de regen volt

LoL Cortez te meg elsz ? 😊

Holnap jozanabb leszek akkor irok meg ertelmesebbeket is 😊

ja es en visszaszereztem Napi cuccait 😊

Guild mar nem nagyon van 😞

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

szia!
te meg anno voltal a BrothersInArms guildbe is nem?
ennyi remlik hogy magyar knight es allandoan d1 meg ez a guild de lehet rosszul tudom.

Nah azt elvileg anno emailban kuldtek... Szal ha az nincs mar meg akkor bukta, mivel ujra nem fogjak elkuldeni megegyszer.

a secret number-t ami annyira titkos hogy még én sem tudom....<#sir>
a számot honnan tudhatom meg?
mi a következö lépés?
Castor016 has connected
[ Gold Member ]
It's authenticated
<#buck><#vigyor2><#wave><#smile><#hamm>
Hali itt is 😊
A cuccokat csak abban az esetben kaphatod vissza ha gold member voltál authentikálva, ami asszem nálad nem volt meg... Illetve a secret number kell hozzá amit authentikálásnál kaptal. De majd a nálam tapasztaltabbak kijavítanak ha tévedtem.

még mindig televan DC-vel + 5 perces laggokkal a játék?

Régen anno mi alapitottuk a magyar lovagokat Veres Pengevel, Napoleonnal, Over-el, SZASZA-val, Andr3j-el, és az érdekelne hogy meg van -e még?
Szeva srácok ! régen nagyon régen én is toltam a game-t most eljött az idö a vissza térésre. van egy lvl 49 es knight om a haninon . A karit mivel sokág nem voltam blokkolták de sikerüét vissza szerznem. A karival eggyüt a ccuok is oda vannak , de ugy tom hogy meil-t kellene írno a GM-ek nek hogy a cuccaimat is vissza adják.

Az a kérdésem hogy hol vagy hogy tudnék nekik üzenetet küldeni?

és a haninon van valami értelmes magyar guild ahova beléphetnék?
v150r

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Na végre van újra netem <#crazya>