12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Silversting17 #11531 Mi a szösz? Infernojerez nevet cserélt? -
ThedarkmanHUN #11530 Linket esetleg? -
#11529 ezt nekem akartad válaszolni? :)
#OFF akik már nem is tolják eredetin, de azé priváton esetleg még nyomnák.. jertek Xiu.ra :) nem a legjobb server de azé jo sokan vannak rajta.. gyüjteni szeretnénk a magyarokat mer csak a lengyelek vannak igazán elterjedve és ez nem az igazi.. -.- SempPro barátom és várjuk h jertek, ha kell be is segitünk.. én nevem ssjGohan.. v néha Ginin néven futok.. szal csak ennyi.. :)
#/OFF (bocs :P) -
#11528 ideje lenne mostmár nem csak eventben betolniuk ezt a rate-et egy évben (?) egyszer... -
pinaszomi #11527 Nem a legutolso dupla exp eventről van szó ami igy is csak 8 orás volt hanem egy régebbi eventről beszélek mondjuk már lehet volt vagy 1-2éve -
pinaszomi #11526 Nem egy nagy durranás ez az event^^ mondjuk nem is nagyon volt jó event .. emléxem a dupla exp eventből is lagg event lett -
Nardon #11525 Nálunk meg egy :) -
Silversting17 #11524 Nálunk egy nap kb 2 jön össze. -
Nardon #11523 az hanin :) -
Chamber #11522 Első nap megvolt már 2x, és már fele megvolt a 3.ra is mikor éjfél körül elhúztam aludni :)
-
Nardon #11521 azért 10k olyan cuccot leadni a fának nem elsz egy gyors, max naponta 1szer. Multkor csak 1k kellett akkor volt naponta 5 max... -
ThedarkmanHUN #11520 Énis (L) na de most go cod2 -
diegho #11519 most nézem elég durva event lesz idén
10%+drop rate
10%+xp
és dobálni fognak jó dolgokat a mobok, végre egy értelmes event. -
#11518 csak ezér is meg fogja nekem érni letölteni a klienst, a kaki netemmel orákig peccselni és meglépni egy levelt :DDDD -
ThedarkmanHUN #11517 Én küldöm majd az első shoutot meglásd -
#11516 akko kezdek egy uj karit aztá minden level után küldöm a ss.okat meg várom a sok shoutot :D
Gz blbogus for lvl 2 !! xD -
ThedarkmanHUN #11515 Dicsekedni hogy ki a fasza gyerek ^^
Hogy kinek mennyi shoutot toltak el :P
Tudod ezt már shoutban mérik ;) Lemaradtál öreg barátom :DD -
#11514 sztem csak arra vágyik lál
gratulálos mire jo amugy? -
Silversting17 #11513 Na ezt a képet csak azért raktam fel ide, mert guildben az a szokás hogy guildfórumra mindig kirakjuk a lvlup-s képeket és mellé tessszük még a gratulálós képet is. Én nem akartam 2 képet feltölteni, hanem így összevágtam és ezt raktam be. Ez meg csak azért került ki ide, mert nem volt kedvem töltögetni, csak bemásoltam ide is a linkjét. De ha akarod feltöltöm a simát. -
Cingar #11512 grat silver!
de ez a chates tenyleg lol xD -
Silversting17 #11511 Mai dropok bosstól: G62 1h; G62 stick; 4db G55 armor; 2db G56 2h; 2db G59 2h; 1db G59 1h; 2db G59 stick. Jobb mint múltkor, de G60 már megint egy sem. -
Silversting17 #11510 XD -
pinaszomi #11509 ez roneszos volt -
Nardon #11508 lol nekem chat fel se tűnt annak ellenére, hogy végig olvastam...
Egyedül az járt fejemben, hogy hmm lvl up pillanatában máris mennyi horn neki :D -
#11507 :DD
Gratz Silversting !! ;D -
ronesz #11506 nekem meg az h bevágta a chatjét ahol shoutoltak neki, csak h mi is lássuk mekkora sztár... -
ThedarkmanHUN #11505 Rögtön az szurt szemet nekem is XDDD -
ronesz #11504 beírod chatbe h /set gt és láss csodát -
Nardon #11503 GRATZ, amugy ezt a hp kiegészítés moboknál, hol lehet letölteni? ^^ -
ThedarkmanHUN #11502 Gratz de modt folytahjuk a -
Silversting17 #11501 Na ezt vártam már 3 hónapja :D
-
Cingar #11500 http://www.youtube.com/watch?v=nnI_NbS1FJ4&feature=related
sztem a szarnyas knight meg a pepsis cucc baromi jo :D -
#11499 nah a héten nem vot kinyirva a boss? ;) helyzetjelentés kéne.. :P -
Cingar #11498 okesos -
#11497 hurrá -
#11496 szavamra möndőm szivémból szöltal :D -
Silversting17 #11495 Szívemból szóltál :D -
Chamber #11494 @ronesz Annak azért nincs akkora visszhangja, mert ott 1 embert nyúltak le... Inferno meg vagy 60-70-et -_-
@ThedarkmanHUN Ahogy már más is mondta, van akinél tényleg a pénzét lopja el így, mert kalcash feltöltésből szerezte a cuccait + aki ellopta az eladhatja e-bay-en és valódi pénze lesz belőle.
Ha meg nemis ez a helyzet, akkor is rosszabb ha játékban lop :P Mert a való életben legalább néha azért és annyit lop valaki, hogy ne dögöljön éhen (nem mintha az nem lenne lopás, de azt azért egy bizonyos fokig meg bírom érteni)... de itt a karidnak nemkell kaja :P
Szóval játékban semmi okod lopni, csakis az, hogy egy rohadt kis mocsok féreg vagy. Úgyhogy én személy szerint remélem, hogy az ilyeneknél megszállottság is párosul hozzá, úgyhogy előbb-utóbb holtan fordulnak le otthon a székről.
-
#11493 jó kis cefre az ne picsogjál
szombat? egy kis eggparty pálinkával pókerrel? -
Cingar #11492 huh szilveszter ota nem iszok törkölyt de a kedvedert barmit (L)