Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KalEncyt nem használsz? :> Questek is benne vannak pl, rövid leirással + térképekkel 😄

BeastWarrioros oldalon sincs kint hasznos linkeknél 😞 Ezért Devilt leölöm waron! :>

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

elkelt.

(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit

2ért talán...

Kenton lv46 Scythe/Sword Babylonian AnGiee lv39 Pure Bow Shadow Walker Martial Empires

Sziasztok!
Lvl44-es rope-os küldid hol tudom felvenni?
Mert sehol nem találom az ürgét 😄
Köszi elõre is! 😊
hát új karit azt módjával, reskinnelem az egész gamét.
QuickHUN
Alakulsz 😊
De mit csinálsz megint ? új kari ?
melyik szerveren ? remélem Hanin 😊
Jelentkezz 😊
Gogo 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

adok érte egy ezrest.

amúgy szééépen lassan készülgetek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=aNkzOCp4D6M
78 God of Bow s2n. érdekel valakit?
honor accok, 15-20 save, captian rank, 4 skill book, 1.1kk free reward. f10, vod stb stb
huf/euro
mail: [email protected]

Kenton lv46 Scythe/Sword Babylonian AnGiee lv39 Pure Bow Shadow Walker Martial Empires

Brutal
Van melod?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

izé ember melo után vagyok 24-et nyomtam le azér vagyok ilyen gyagya😄
üdv!
Itt DeViLMaYCrY!
Mégmüködik a régi felhasználom?😛
Csak be akartam köszönni meg népszerüsiteném a guildot gyertek mer kéne pár értelmes és aktive emver még-.-'
blbogus
jópofa dolog, örülök hogy lett, a Haninon szerverent majd javítsd 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Dodokacsa
Sziasztok!

Tõlem ennyire tellik 😊 de legalább van.
A Guild honlapja
tessék, csak tessék csatlakozni!

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Makma
@LoOwNeSs

itt tudsz elérni, játékon belül nem tudok segiteni mert a karimat már egy éve törölték és már az ID-m is elfelejtettem.

blbogus
amint kezdõdik a suli több idõm lesz játszani, most egyáltalán nincs, remélem bent vok a még guildben.. hiányzik a banda meg a játék 😞

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Dodokacsa
Sziasztok!

Haninon a BeastofWarrior (magyar guild) szeretettel vár minden magyart!
Aktvitás az elsõdleges, nem a kockulás! Persze azért fejlõdgetni is kell...
Jelenleg olyan 15-25 aktív tagunk van.
A játékban keressétek DeViLMaYCrY-t, LacyHUN-t, SigaDragon-t, coldplay-t, vagy Freezproof-ot.

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Na szevasztok. Van itt esetleg GOB aki megosztaná a kariját? Cserébe adok hozzáférést 1 GOS-hoz s2-n. 😊

SaigoN lvl 73 GoS

Sziasztok!
Valakinek nincs esetleg Hanin szerón eladó geonja? Nem nagy mennyiség kellene pár milláról lenne szó.
Error while unpacking program, code LP5. Please report to author.
ezt irja ki havernak amikor felrakás után frissíti, vmi ötlet?

(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit

cs Makma hol tudlak el érni? THRALLHUN mondta h irjak neked

DiSturber | lvl 62 vagabond swordman | bango

sziasztok van eladó hanin szerveren 72 commander minden infoval ! geonért van pénzért, akit érdekel irjon.
Esetleg próbáld meg DirectX-bõl is felrakni a legújabbat.
DirectX (2010 febr.)
Ennél újabbat én nemtaláltam perpill^^

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy újraraktam gépre windows xp-t és azóta nem tudok játszani 😞
Felraktam gamet le is frissítettem,de mikor belépek földbõl és a fákból ilyen fekete nyúlványok jönnek elõ mintha textúra hiba lenne és ha megy a karakter elakad benne és nem tudo mozogni :S
Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni?
Próbáltam többször újrarakni nem segített 😞

Amit a múltkor Andr3j írt ,hogy frissítsem le videókari drivert, próbáltam 7.6-tól 10.4-esig mindet de ugyanazt csinálja :S
Próbáltam kalt is újrarakni...
Esetleg valami más 5let?
Ha az számít valamit Ati 1950 pro vidkarim van.

Köszi!
Szevasz Chambi! 😄
-amúgy kellene a karid, mert el lett adva 😉
éééééééééééés feltámad a KalOnline a hamvaibooooooooooooool...
..majd egyszer...
...talán 😊
eladva
Sziasztok ha esetleg érdekel valakit van eladó 210kk Hanin Geon, 65 EA archer és 62 Thief IS minden infoval.
blbogus
ez a hét sajna naon zsufolt Quick.. :/ érettségi szünet meg minden, asszony nem enged el maga mellõl 😛 majd jövö héten többet leszek..

QuickHUN
Szép Reggelt😊

Igen, jól mondod,ott lehet a bibi,azt mondták itt nem lehet tiltás ,de mégis tettek be 😞 Ezek majmok hallod,tiltva van más is mert közben észrevettem,hogy más sem mükszik sajnos 😊
Köszi a segítséget😊

SLD ?? merre bohóckodsz ? 😊 jó lenne ha vissza jönnél kicsit mert el vagy veszve ,a zenekar most nem lényeg 😊
Legyetek jók és gyertek játszani 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

blbogus
nekem azt mondták az hardver miatt van.. talán probálj felrakni egy ujabb videkari drivert.. v nem tom..

oks, köszi, akkor nem jó a játék 😄 elindítom és egy ideig tlt, majd azt írja, hogy engine.exe mûködése leállt. Ez miért lehet? Sokféle módon megpróbáltam ffelrakni...ötlet? jó lenne valami segítség, mert már játszanék 😛😛
blbogus
regisztrácio egy van, a kalonline honlapján.. azzal az accounttal fel tudsz menni bármelyik szerverre mikor elinditottad a játékot..

Sziasztok!

Olyan kérédésem lenne, hogy hogyan tudok csatlakozni a hanin szerohoz? sajnos nem találom sehol :S inixen regeletem, játkot letöltöttem...csak szeron kéne regelnem.
Umm, hát ha net van akkor Kalnak is mennie kéne.
Max az a tippem hogy van vmi beépített tûzfal mondjuk a wifi adóban és az letiltja a portot amin a kal frissíteni szeretne (ha jól emlékszem akkor más más portot használ a frissitéshez meg magához a játékhoz).
Ha találsz vmi konfig felületet a wifi modemhez akkor engedd át benne a kalt.

QuickHUN
Sziasztok

Egy kis segítségre lenne szükségem,most itt ahol vagyok csak wifi van ,a net megy szépen de a kalnál ,hogy tudom beállítani,hogy innen mûködjön ? van lehetõség rá vlahogy ,mert sajnos nem frisíti 😞((
segítsetek légyszi .
Chamb help me 😊)

QuickHUN
Huhu 😊

Dehogy megyek 😊 csak a kal 😊 54 ár,basszus nem tom miért haladok ennyire,pedig annyit sem játszok mint régen 😊
Jó mikor bekockulok,egy nap alatt megcsinálom az 53 as szintet😊
napi egy szintet lehetne menni,de persze nõs vagyok és munka mellett egy kertesházban nem könnyû 😊 fõleg ha jön a baba is😊
gyere te kalozni 😊

még mindig van elado bango geonom,
nosza irogassatok ha vkit érdekel.

Alienware m14x

Link javitva. Koszonjuk.

blbogus
az uj verzio kifogástalanul müxik köszi 😊

Jé, ez a fórum még mindig megy? 😄
@blbogus mind2 verzió bedöglik ? A telepítõs meg a sima kicsomagolós "noinst" is?
Amúgy a magyarlovagok.uw.hu-ra (az van a topic tetején belinkelve) asszem nem raktam még fel a legújabb verziót, úgyhogy a FileFront-ról szedjétek inkább a 2.00.04-et.

Quick temeg gyere WoWozni! x)

blbogus
kéne kis help.. nem tom mér a kalency hibát észlel leáll nem tom elinditani.. ötlet mitõl, esetleg h micsináljak vele? ty

blbogus
wáá de tök jo ujra eredetin, nem gondoltam volna h ennyire élvezni fogom 😊

Frissitsd le a videokartya driveredet. Esetleg probalj egy regebbi valtozatot.

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy újraraktam gépre windows xp-t és azóta nem tudok játszani 😞
Felraktam gamet le is frissítettem,de mikor belépek földbõl és a fákból ilyen fekete nyúlványok jönnek elõ mintha textúra hiba lenne és ha megy a karakter elakad benne és nem tudo mozogni :S
Valakinek van ötlete mit lehetne csinálni?
Próbáltam többször újrarakni nem segített 😞
Ha valakit érdekelne van bangon elég sok elado geonom. irjatok ide vagy egy fl ingame és dumálhatunk ha kell vkinek.

Alienware m14x

QuickHUN
Szia Killer 😊

Huha ,de régen volt már,de ne parázz ,told újra én is azt tettem,de csak is a rendes neveddel reggelj kérlek,mert nekem is oda lett az ijjászom,ellopikázták nyáron a másodlagos pw met sajna,meg még rengeteg embernek,és nem a saját nevemen volt,ahenm kitaláltam egyet,de nem adják vissza már 😞
Nem könnyû tudom,de csinálj újjat ,V150 is vissza jött és bent van nálunk a guildba,Devil a nagyfönök 😊 és elég klafin alakul a klán ,gyere hagyd a fenébe !
De egy próbát még megér,belsõ levelezésre válaszolnak csak,amit most regeltél ,arról küldj át nekik mindent,ha a te neveden volt,akkor egybúõl egy személyi másolatot is csatolj és az összes adatod,tudom ,nem emlékszel már ré,de a reges emiled,a karid neve,meg hasonlókat,ami megy fejbõl !
LÉNYEGES,HA REGELTÉL,AKKOR CSAK A RENDES NEVEDDEL,MERT HA BAJ VAN NEM ADNAK VISSZA SEMMIT!
Gyere ne tökölj kérlek,már 30 as lehetnél simán 😊)))

Ha valakinek még van kedve,jöjjön,mert akal nagyon felkapott lett,fõleg,hogy ingyenes,rengetegen kezdtek most játszani megint,nagyon sokan vannak,és a jó parti,ami nem is hoz xp-t már alapból jó,mint régen !
Cartman is hiányzik ,kapja be 😄
Chamb csak felugrik néha 😊
Natrak is a fene tudja hol van 😊
V150 szerencséjére visszajött bohóckodni 😊
+ még sokan mások!
találjatok vissza már,ne menjek értetek 😊

Told neki !

Killer18
És mi az email címe a Kalonline vezetõségnek?
Mert írtam nekik levelet 4x is elküldtem, mert csesznek visszaírni akármit is.
Ha kell elküldöm nekik azzal nincs probléma.
Újraregeltem, de egyszerûen nincs türelmem végigcsinálta az elejérõl mindent. Plusz lehet hogy nem sok idõ, de nekem odáig is 2 év kellett.
Köszi szépen a segítséged elõre is!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Kalonline vezetõségének kell írni, és a személyit is el kell küldeni, meg minden ilyen hülyeséget (legalábbis 1 éve így volt). Szerintem csinálj újat, a LVL 48 még nem annyira magas. Én is LVL 44-nél hagytam abba régebben, aztán újrakezdtem a nulláról.
Killer18
Sziasztok!

Régóta játszottam KalOnline-t, kb. 4-5 éve, és újból szeretném folytatni.
Már nem tudom hányas lvl voltam, de az aláírásomban szerintem benne van, majd ha elküldöm az üzit meglátom 😄
Szóval, már fogalmam sincs, hogy mi volt a belépési adataim, és nem tudok így játszani. Hogy kaphatnám vissza szerintetek?
Tudom hogy milyen email címen regisztráltam anno, de már az ID-mre se biztosra emlékszem. Kinek, s mit kellene írnom, hogy visszakapjam az accountom?

Légyszíves segítsen egy hozzáértõ ember!
Köszönöm szépen,
KilleR

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Makma
hali.
a kalonline weblapján a lové vásárlásánál a banktransfer opciot válsztva áttesz egy másik oldalra ahol az adataidat kell megadni és a pénz nemet ( lehet forintban is fizetni mivel Mo.n a raiffaisen banknál van fiokjuk) ott lesz egy azonositó (vastaggal ki van emelve)szám amit az átutalásnál a megjegyzés rovatba be kell irní, abból fogják tudni ki küldte a lóvét.