12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#2412 engem is teljesen lepucoltak
ki is töröltem a karit de a kitörölt karinak a nevét ménem lehet használni? -
#2411 engem is feltörtek tegnap -
Cortez Lovag #2410 ne latogass idetlen honlapokat amiket ott reklamoznak hogy : Want a million geons
without work? vagy :new wallhack .......... te gondolom bedoltel ennek es siman megnezted -
Cortez Lovag #2409 nekem sikerult a stat retet meg napi-nak is es szimbio-nak is -
#2408 boldog szulinapot slip :) -
#2407 nekem siman ment es szerintem erthetoen van leirva
a lenyeg hogy mikozben masolgatod a konyvtarakat meg a fileokat a jatek menjen
a megtoresrol meg annyit hogy ovatosnak kell lenni es kesz akkor nem tornek meg -
Lendorien #2406 Sikerült valakinek a stat reset? Mert nekem nem nagyon akart mükszeni. (Doma féle)
Aki meg tudta csinálni, irja már le érthetően... -
#2405 kell egy tűzfal kell egy antí spyware és néha meg kell nézni, hogy milyen oldalakra jársz el... -
Lendorien #2404 Tegnap feltörték az karimat. Mindent lepucoltak róla. Teljes G42 armor szettet leszedtek róla. Nem tudja valaki, hogy miként lehetséges ez? És hogyan lehet ez ellen védekezni? Nagyon megköszönném az infót. -
Doma #2403 BSZ Slipknot -
#2402 a másikat honnan tudod?
Stat reset -
#2401 a másikat honnan tudod?
-
#2400 kösz ;( -
Doma #2399 Dehogynem...
1. lépés autentikálás
2. lépés vegyél kal casht
3. lépés 199 kal cashert megveheted a Stone Of Chance-et
-
#2398 Doma nem tudnál egy skill resetet berakni ? :D -
#2397 igen 41-en tengodom, remelem ma lesz parti es a hetvegere meg lesz a 42 :)
jovo kedden repulok aztan megint otthonrol nyomulok, a man's TOP meg 400 K alatt jo vetel, mondjuk nemtom mikorra lesz nekem is full man's szettem még a csizma meg a kesztyu hianyzik, a man's rol nem is beszelve :) -
#2396 Zsír:) te valahogy mindig összefutsz az újjoncokkal:)
Milyen íjjat kapott??? (nem is mondta:D)
Napi most 41-es azt hiszem. -
#2395 Csaó Bucser!
Tegnap találkoztam az ijjász barátoddal. Thanatos-al asszem :)Adtunk neki öcsémmel egy íjjat:) Jah öcsém is elkezdett egy íjjászt. Hunagry néven én maradok plas -al :)
Napi, te milyen lvl-ű vagy? -
#2394 bazz ilyen nincs... MAN'S TOP 435 K-ért a orrom előtt és ilyenkor nincs elég pénzem:(
pedig milyen jó biznic lehetne eladni talan:)
-
#2393 csa plas, vegre remelem mui is visszajon lassan nyaralasbol :) -
#2392 nah csá népek ismét vissza....
immáron pestről, úgynézki a netem is lassan engedelmeskedik és jólesz...
szal belevetem magam énis esténként a hentekbe mert már jó lenne egy giantsword :P -
#2391 fej az mar tobb van csak kene vennem a faradtsagot hogy kiprobaljam tenyleg mukodik-e a filemasolgatos csere van pl tetovalt arcu ijasz :)
a pancelok meg G8 G16 G24 G32 G42 G46 G50 G53 ezek neznek ki kulonbozoen, ha arra gondolsz hogy a pancelt lehet-e szerkeszteni valahogyan, na azt nem lehet csak magadnak vagy azoknak akiknek elkulod a fileokat amiket megvaltoztatsz, de azt se sokan tudjak hogy hogyan kell a kliens textura filejait kitomoriteni es vissza. -
#2390 az armorok egyformák de variálhatóak:) szóval 5 darabbol állnak és nem borítják be az egész karit:)
a fejek közül van 3 is... kasztonként:D -
#2389 Kerdes, letoltottem a gamet... meg nem telepitettem...
lattam kepeket a gamebol, es az feltunt, hogy azokon a kepeket minden azonos kasztba tartozo karakter tok egyforman nezett ki...
ez ilyen a gameben? nem lehet customizalni a karikat? meg a cuccok is egyformak? -
#2388 A Pub-ot is megnézted??? -
Cortez Lovag #2387 Mar csak 1 kerdes maradt. Végigjartam Priest-et meg fortot és narotuth is de nem talatam olyat aki ezeket a skilleket tanitaná! Hol vannak ezek az NPC-k? Már csak azert is mert ott pontosan meg lehet nezni hogy az adott skill milyen plusz avagy minuszt ad. DEHOL A RETEKBE VANNAK?????????????????????????????????????????????
-
#2386 igen ez ingyenes es az is marad mar nem beta hanem folyamatosan fejlesztik heti tobb frissites is van benne
na igen a commander meg varazsellenallast novel, remelem teljesen immunis lesz az ember a varazslatra, eleg durva lenne nem ? meg a deffensedet is lefnyomja partiban, huszon par szazalekkal :)
kell a ko mindenkeppen soha nem leszunk LVL 50 asszem nyaralas alatt megprobalok minnel innkabb haladni :) -
#2385 A hermit Chain Lightning-ja sem rossz és a joong Bang : Perfect Group cure-j sem:) ja meg az amnesia sem rossz:D -
ZsakosFrodo #2384 ez egy ingyenes mmorpg? -
Cortez Lovag #2383 whoohohooo nagy jóklehetnek az uj skill-ek mar alig varom hogy 1 olyan 180-fokos suhintassal 4 embert térdeltessek meg :) csak lennek már lvl 50! (csak kell az az EXP STONE) -
#2382 ez jo kerdes eventeket azert mindig hol titokban tartjak es csak par nappal elotte lehet valamit megtudni :(
uj skillek haaaaaaat revival -50% a commandernel asszem ez csak kibaszasnak lesz jo :) meg a warban :( a tobbi viszont olyan mint amire szamitotam
meg viszont csak este tudom nezni mert baromi lassan jon be se tudok jelentkezni -
MiQli #2381 Sziasztok.Gondoltam mostmár én is irok,hamár egy joideje olvasom ezt a forumot.Nem tud valaki valamit,hogy lesz e megin,és mikor ujra event? -
qwer2000 #2380 hat ugy nezem megint sok penze volt valakinek :) -
#2379 ezek szerint valakinek megert egy probat ha talival felhuzod a fegyo szintjet 37 ol 40 re akkor is lehet bele NPC tali t rakni erdekes -
Doma #2378 Másik agymeleg
-
Doma #2377 Indíts egy parancssort, futtatás> cmd
Lépj be a játék feltelepített könyvtárába (optimális esetben: C:\program files\kalonline) és indítsd a játékot: engine.exe /load paranccsal! -
#2376 hali vegre megcsinaltatok :)
akkor en mit mondjak netem annyira szar hogy megint nincs reggel le voltam szakadva es ennyi, eladva semmi toji semmit nem fejlodott.
remelem lassan megoldjak a problemat es legalab elindul a game ha mar lesz netem -
Onikage #2375 Sziasztok!
Gondoltam beirkálok valamit hogy lássátok élek meg hogy megszokjátok az uj nevemet...
Amint mondotta Brutal (a legjobb barátom) én csak használgatta az itt leregélt nevét mert lusta voltam sajátot csinálni.
Tehát ez az "uj" nevem (ez relativ mert kb 8 éve használom)és a hozzá tartozó kari a játékban DeViLMaYCrY a másik nevem amit feltörtek és sokat sirtam és sokan segitettek rajtam az SquallFF8.
AMugy még megvan az is csak még mindig gatyára vetköztetve:)
AMugy mostanába ti is nehezen tudtuk a gambe bekerülni??Nekem 1 bomot gecizik mire beenged:((
Épp most sem tudok bejutni a kurva annyát meg az éjszaka is lefagyott és semmit nem tudtam eladni nem beszélve arrol hogy szart se fejlödött a tojásom sem:(
Nah dióhéjban ennyit srácok jo droppokat.
Üdv:Onikage -
qwer2000 #2374 http://www.gportal.hu/renegadeangelsklan
nezzetek meg vannak leirasok meg kuldik igaz meg messze nincs kesz de alakulgat :( -
Cortez Lovag #2373 es igy tovabb...........:)