12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cortez Lovag #2372 a harmadik -
Cortez Lovag #2371 a masodik -
Cortez Lovag #2370 -
Cortez Lovag #2369 az elso reakcio -
Cortez Lovag #2368 szep a G50-es BLack Crow Stick hohooo hat meg mien szep -
qwer2000 #2367 latom ngolok nem birjak meleget :) -
Doma #2366 Megy az csak nem mindig... sajna mostanaban sok a gond a szerverrel...
Talán jó... -
#2365 valaki tudja honnet lehetne letolteni a gamet? a hivatalos oldal nem mukszik... -
#2364 weboldalam kezdo lapja :-)
bakker 33 fok van szerencsetlen angolok teljesen rosszul vannak levegot se kapnak
mondom nekik mi lesz itt ha lesz egyszer veletlenul 40 fok erre az tmondjak eszakabbra koltoznek :) -
Doma #2363 #2354 -
Onikage #2362 Császtok!!!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy csak nekem buziskodik a kal online vagy nektek sem müködik?????
Me kurva ideges leszek mindjárt ha nem indul el föleg hogy a nyaralásom is szerte foszlott és akkor még jáccvani se tudok 1 joizüt grrrrrrrrrrrrr -
#2361 este teszt a varazslommal :-)
remek kosz andrej :) -
Doma #2360 Ismét működik a stat reset!
Lépések:
Játék indítás előtt csinálni kell egy másolatot a
c:\Program Files\KalOnline\data\Config\ message-e.dat és message-k.dat nevű fileokról.
Valamint a c:\Program Files\KalOnline\data\HyperText\ K és E könyvtárakról.
Tegyük be őket egy biztonsag nevű könyvtárba pl.
Ha ez megvan csinálni kell mégegy másolatot ezekből a fileokból illetve könyvtárakból, egy kis átnevezés mellett!
Legyen ez a csere könyvtár.
Csere könyvtárba csináljunk egy E és egy K könyvtárat és ide másoljuk be
az előbb elmentett K és E könyvtárakat.
A K tartalma E be kerüljön az E tartalma pedig a K ba.
Valamint ide másoljuk át a message-e és message-k fileokat, oly módon hogy a message-e legyen a message-k és a message-k legyen a message-e.
Bemásoljuk a normál elmentett fileokat.
message-k.dat ot átnevezzük message-kk.dat nak, a message-e.dat ot átnevezzük message-k.dat nak, és végül a message-kk.dat ot átnevezzük message-e.dat nak.
Ezek csak a biztonsági másolatok, illetve a megcserélt könyvtárak és filok.
Nem kell velük egyenlőre semmit csinálni.
Indítsuk a játékot a megszokott módon.
Keressünk egy prophet-et pl fortban.
Ha ez megvan, alt+tab.
A cserélt könyvtárakat és fileokat (csere könyvtár), másoljuk be a játék könyvtárba és írjunk felül mindent!
Tehát a K és E könyvtárak mennek c:\Program Files\KalOnline\data\HyperText\ könyvtárba, a message- fileok mennek a c:\Program Files\KalOnline\data\Config\
Beszéljük a prophettel!
Összevissza karaktereket fogunk látni. 5 választható sor lesz.
Először az elsőt kell választani, ezután csak egy lehetőség lesz, tehát válasszuk azt.
Megint beszéljünk a prophettel, válasszuk a második opciót, és megint csak egy lehetőség lesz a folytatásra.
Megint beszéljünk a prophettel, válassszuk a 3. opciót, majd válasszuk ezen az ablakon a bal oldali opciót.
Elindul egy progress bar, és ha minden jól megy megjelenik egy ablak: Resetting status is completed.
C megnyomásával látni fogjuk az újra elosztható pontokat!
Nyomjunk Alt+tabot, és másoljuk vissza a biztonsági másolatokat, (biztonsag könyvtár) és kezdődhet az újjászületés. Nem is kell kilépni a játékból. -
qwer2000 #2359 start menu
futtatas
tallozas
bekersed ahol van kal
majd ok
utana amit Doma irt -
#2358 nemtom lehet rosszul csinaltam ?^^ nem nagyon ertek ehez a bisz baszhoz leirnad reszletesen a kedvemer ?:))) -
qwer2000 #2357 slip elobb ird be neki hol van a game :)) es utana ezt a szoveget -
#2356 nekem igy se jo -
qwer2000 #2355 kosz most muxik :)) -
Doma #2354 Indíts egy Dos parancssort, menj be a kalonline könyvtárba és az engine.exet indítsd ezekkel a kapcsolokkal:
engine.exe /load /config test2
-
qwer2000 #2353 hm nem ertem nekem reggel ota nem megy kal 2-szer is csinaltam restartot de igyse :((( -
#2352 mert 2 szer van a linkben a http:// -
#2351 hm nem ertem mer muxik na mind1 itt a link akit erdekel itt a link http://tonyocska.uw.hu/pack.zip!
Kepeket keveset csinaltam inkabb videot vettem :)) -
#2350 raktam be par war kepet :)
-
#2349 mar 28 vagyok :) -
#2348 Kossz napi kezdetnek nem rossz majd feltapolom vagy elcserelgettem jobb fajtara ;]] -
#2347 ja igen NaPoLeOnTheHUN :) meg mindig ilyen egyszeruen :) -
#2346 slip ma szombat du. 4-5 korul PM-elj meg kapsz G6 madarat vagy G6 Pantert ami jobban tetszik :) -
Doma #2345 Probálj egy gép újraindítást, engem úgy beengedett. -
#2344 Skacok, mindenkinek megy a Kal? Nekem el sem indul, egyfolytaban azt mondja, hogy lenn van a szerver. -
#2343 De hogyan törögetik fel az emberkék ID-jét ezt nem értem.....
Száradna le a feje az ilyen baromnak aki ezt csinálja -
Foxiking #2342 Sziasztok. Elég rég voltam erre. Csinálnom kellett egy teljesen új logint a játékban mert a régit harmadjára is feltörték. Szerencsére a tojást nem volt ideje elvinni. Szal a mostani nevem a játékban Assasinkiller. -
#2341 holnap asszem -
#2340 Guild war mikor lesz? -
#2339 Alex magusozik es koszi Napi hogy igy visza hizelegtek de Dokieknal vagyok mar egy ideje:) mar akkor bevettek amikor csak beszelgetni jartam fel :) Mennyire megy nektek mostanaba meseljetek mar egy picit :) Mellesleg nem tuttok szervalni nekem 1 tojit vmi jobb fajtat ;] -
#2338 nem az nem én vagyok:) -
qwer2000 #2337 alex magussal is jatszik tegnap volt lvlupja is :)))
csak ijasz is megtetszett neki :) -
#2336 na itt a hetvege
persze erunak svajci rokonai jottek andrej sorozik, kivancsi leszek lesz e haladas ??
tenyleg guild warra beneveztunk mar ? -
#2335 bucsert ingame soladivoninak hivjak
(persze attol lehet meg masik karija is) -
#2334 brutal beszelj VeresPengevel altalaban eleg csak magyarul megszolitani es mar bent is vagy a guildban
annyira nem nyilvanvalo alex pl. abbahagyta a magusat es ijaszozik
(tegnap mondjuk lattam alexel a dungiban keverni)
este megint lesz kis teszt, kaptam fulest hogy lehet valamit hegeszteni a statresettel kapcsolatban, de ne bizzatok el magatokat :-) -
#2333 Bucser te nem Buchy vagy? :)