12892
  • Cortez Lovag
    hat gratulalok nem ertem mert olyan jo a wallhack mert amugy is eltudsz jutni A-bol B-be de ha neked megerte akkor hajra
  • Cortez Lovag
    a heck-hez con grats nem mindha nem monduk volna el 5 es fel millioszor hogy csak 4 biztos oldal van azok megtalaz mindent ami kell
    1.www.kalhun.tk
    2.www.jainesoutpost.com
    3.www.kalonline.com
    4.www.kalhq.com
    ha valaki mas honlapot is meglatogat keszuljon a heck-re es vessen magara
  • Thanatos
    amugy énis láttam már ahol a kalcheats.akármi.com-ot reklámozták, az ilyen karik nevét nem lehet valahova megirni hogy szüntessék meg őket? elvégre a készitőknek se érdekük az ilyenek...
  • Bucser
    na ez n00b....
  • Lendorien
    Egy előnye volt az egésznek. Megtudtam hogyan mükszik a wallhack.
  • Lendorien
    Nem épp a könnyü pénz vonzott, csak egyszerűen megnéztem egy honlapot amit annyira shoutoltak... Fene se tudta, hogy azt sem szabad.
  • Thanatos
    peches :((
    mongyuk ezért tanácsos alapbol olyan viruskergetőt hazsnálni ami on the fly keresi a virusokat
  • Slipknot
    hat igen nem kene konnyen penzt szerezni honlapokrol es akkor nem lennel ilyen bajban
  • Lendorien
    Most törték fel a karimat és teljesen kipucolták, úgyhogy indítottam egy karit KillerQueenHUN néven.

A feltörésről annyit, hogy akit folyton újra és újra feltörnek, az futtason le egy víruskeresőt. Én is találtam egy gyönyörű keylogger vírust, amit nem tudtam törölni. Tehát maradt az fdisk...
  • Thanatos
    és te? :)
  • Thanatos
    ThanatosHUN
  • Lendorien
    Köszi a tippet, érdemes megfontolni.
  • Lendorien
    Köszi a linket. Te milyen névvel nyomulsz a játékban?
  • Thanatos
    szerintem is , inkább agi-ra meg helathra érdemes gyurni, esetleg kis erő, mannával nekem eddig sose volt még gáz, ha elfogyott max egy pici rest és seperc alatt visszajött
  • Thanatos
    én ez alapján csinálgatom archert nemtom jóe de 19. sziintig semmi ondom nem votl vele, feljebb nemtom :)
  • MoonStrike
    Szerintem egy archernek boven eleg az amit szintlépéskor kap, bár én nem értek hozzá.
  • Lendorien
    Van itt valaki aki tudna nekem segíteni egy Archer fejlesztésében? Arra már rájöttem, hogy Agi kell, de érdemes a wisdomra rakni? Mert a staggering eléggé eszi a manát. És a skilleknél lvl30 után mire érdemes a másik mesternél rakni?
  • Thanatos
    nem ezt csak neki irtam külön neked meg azt ami a te üzidre válasz, amugy emg én nem személyeskedtem igy pls te se tedd, mindenesetre innentől nekem megmaradsz örök noobnak már csakazértis :)
  • MoonStrike
    Nem tünt fel te majom, hogy a nick nevek nem egyeznek? Vagy asszed hogy 8 nickel regisztrálok, hogy legyen 7 aki kiáll mellettem?
  • Thanatos
    énis szeretlek noob barátom :DD
    én befejeztem amugy csak idegesit ez a sértődött félremagyarázás, főleg ha olyanokba köt beele ezzel akik amugy segiteni akartak csak neki...
  • Lendorien
    Én eredetileg azért kerestem fel ezt a fórumot, mert többet akartam megtudni erről a játékról! Erre itt elkezd Thanatos meg MoonStrike veszekedni, és még engem is belevesznek a kis idétlen szópárbajukba.
  • Thanatos
    ennyi erővel igen kevés oylan szó van amibe nem érthetsz bele semmit kényed kedved szerint...
  • Thanatos
    arról meg nem is beszélve hogy a 6 éved pontosan egy marha nagy 0-t jelent, minden esetben..., egy gamebe nem lesz előnyöd azért mert már 6 éve játszol mindenféle más gamekal..., jéé énis játszhattam akármenyi homm3-al mégse lesz semmi gőzőm erről a gameról, SEMMI KÖZE HOZZÁ, ezért ha már enyire magadra vetted a nobb általad kihallani vélt negativ felhangját (sorok között félrelvasás rulez...) akkor erre még csak egy lapáttal rátettél ezzel a 6éves mentegetőzéssel aminek semmi értelme...

üdvözlettel egy noob...
  • Lendorien
    Eredetileg...
  • Thanatos
    a noob-nak semmiféle negativ felhangja nicns eredetileg...
    innéntől a negativ felhangot , ha beleérted akkor magadra vette diylen oylan megfontolásbol, erre meg van egy kitünő mondás: akinek nem inge ne vagye magára...
  • MoonStrike
    Láttam én már a 6 év alatt olyan embert is akinek 2x "ennyi éve van" és még a fejét is leszedné valakinek azért mert lenoobozták. SZVSZ a kettő nem függ össze, de tudod mit egy faszkalap noob vagyok köszönöm értékes megnyilvánulásod bye.
  • slapecz
    ha tenyleg lenne 6 eved nem hinnem hogy ilyenre felidegesednel....
  • MoonStrike
    Bucser ahol eddig én jártam nem egészen newbie jelentése volt ennek. Tisztába vagyok vele hogy azt jelenti, de Kb 100 esetböl egyszer jelent csak tisztán annyit hogy kezdő.
  • MoonStrike
    Napi no problem, tamado és kéne is hozzá help hogy mit mire érdemes adni (skillekre gondoltam). Uj karit kezdek a cuccaimmal szoval nincs karim Napi, de ugyanez lesz a neve mint itt a forumban az accountomé.

Thanatos neked sem azon kéne gizdulnod hogy én mivel foglalkozok szvsz, a hasonlatod meg sántít hiszen a gyerek szonak nincsen negativ tartalma míg a noobnak sajnos legtobbszor igen (eredetileg ugyan nem, nade...). Abban meg végülis igazad van hogy semmit nem jelent a 6 év, nem is azért mondtam mert fel akarok ezzel vágni, de azért azt sztem érzékelteti hogy nem biztos hogy a negativ ertelemben vett "noob" kategoriaba tartozom.
  • Bucser
    nem is beszélve arról, hogy a n00b a newbie rövidítése ami zöldfülűt vagy kezdőt jelent és akárhonnan is nézzük te jelenleg ebben a játékban még newbie vagy egyenlőre:) és ezen nem kell megsértődni mert semmi rosszszándék nincs benne:)
  • Thanatos
    és a 6 év szerinted mit jelent? kitaláltad kb semmit..., nem iylenen kéne gizdulni szvsz,a noob-ot nem kell mellreszivni, ennyi..., senki sem utpkábellel a seggében született egyszer mindenki volt tehát noob..., ilyesmin megsértődni kb olyan mintha azon sértődnél meg hogy 5 éves koroban egyszer le gyerekeztek... :PPP
  • gvarga12
    ok bocs
    de még mindig nem mondtad el mi a karid neve a játékban (vagy csak én nem figyeltem)
    egyébként honnan tudhattam volna hogy hány év játék tapasztalatod van
    tényleg mit készülsz csinálni healert vagy tamadó varázslót ??
  • MoonStrike
    Komolyan? Nem akarok nagyfejű lenni, de már van kb 6 év online gaming gyakorlatom es nagyon jol tudom hogy mennek a dolgok az hogy ide csak 2 hete jottem meg nem sokat jelent...
  • Bucser
    neked meg nem kéne a noob kifejezésből büszkeségi kérdést cisnálni:D hallani fogod párszor a játékban:D pl "no KS noob"
    "do you need revive noob?"
    "the noob is on the knees":D

Szal ez csak játék:)
  • MoonStrike
    És mégis kimondta hogy lvl 20-ként én assassinkodni akarok?? Én nem emléxem rá, max arra hogy kiprobáltam, de nem öltem senkit. Másrészt meg Napi nem hiszem hogy le kéne nooboznod nem?
  • gvarga12
    LOL corti oktatja a noobokat ez az idő is elérkezett
    fene tölthetem le megint a kalt nincs már fent az itthoni gépen
    most megyek enni addig csak lejön aztán megrpóbálok belépni
  • Cortez Lovag
    szia MoonStrike! ahogy elnezem hogy miket irsz nem lehetsz nagyobb lvl 30-nal szoval en is akkor kezdtem el assasinkodni >>>DE<<< az meg nagyon gyengusz sajat boromon tapsztaltam tehat csak ovatosan mert en most lvl 44 -en is eleg konnyen terdelek az meg nem jo latvany hogy mikor megterdelsz ott latod magad mellet a szep kerdod vagy bototdat vagy valami ertekes cumodat tehát csak ÉSZEN!!!!!!!!
  • MoonStrike
    Napi most nezem amszterdambol is lol jo neked:D
  • MoonStrike
    SaeDan-t szeretnek mert ennek tetszik az alapsebzese, ehez meg kéne nekem egy +30-35 damage az alaphoz meg a maxhoz akkor megvan a 111-210-ig es innentol meg amire futja meg... Nem tudom ezt milyen áron érdemes megvenni?
  • gvarga12
    szerintetek van birminghamban a repteren ingyen net terminal :-) ?

a fort deli kapujaban kezdodik a moka meg pubbtol eszakra :-)
    a varosok vedett teruletek a varosokon kivul assa olhet assat mindenhol
    a forttol delre meg olhet mindenki mindenkit kiveve jatekos jatekost maszk nelkul ennyi

gondoltam de egy probat megert nezelodj fortban fogsz talalni siman valmi jobb G40 sticket mostanaban lemetnek az arak rendesen
    nem is foglalkozom mar taliassal +11/10 valami jobb talival mar lehet hogy fog akadni mit akarsz jobangot vagy seadant ?
    a seadan ritkabb

na mentem mert indul a gepem
    (ha lesz ingyen net irok amsterdambol is :) )