Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik valami javítás hozzá mert a gépem fél óránként kifagy ha játszom vele...
Tapasztalt már valaki ilyesmit?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Még sok mindenre rá kell jönnöm,de majd alakul a dolog 😄
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Én egy ideje nyomom, ha valakinek van kedve akkor keressn meg:
JegKiralyno lvl 27 archer <#wave>#wave>
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
Elkezdtem játszani ezzel a játékkel és nagyon teccik, csak még soha nemjátszottam vele és így hirtelen belecsöppenve igencsak nemtom a dolgokat összerakni. Valaki tudna nekem egy kis helpet, hogy hogyan induljak neki a játéknak?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
néha van karbantartás a szerveren
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
(ceemeeir a harcos, ceemeeirIII pedig az ijjász, de azok nemnagyon jöttek be nekem 😊 )
nick neved?
sajna a klán egyenlöre megtelt,de nemsokára bövités lesz.
"It's not service hour or time for systen check. Can't connect to the server."
Más!A tojást hogyan lehet fejleszteni?az átváltozáshoz?
THX..😊
nem csak akkor lehet amikor a tojás 11.szintü lett?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Most bannolt a szarver...sajnos...
Jakuza!A hidnál lévõ fasznak szerezni kell 1 amulettet,ezután ha a level ok..akkor mehet a transz.Nekem 18. szintü a karim és az also kék sávnál már Possible a transz.....azaz elvileg ha az amuletet leszállitom akkor ok a dolog.
@kisizem-l tudsz nekem irni
Játékban maradok😊)
ok
Most szállitom le a 40 fejet a bányánál a palinak.Tehát ezen régioban csellengek,vagy ha a tag továbbküld akkor oda/azaz ezt a questet nyomom.Megproszálom a @VeresPenge -nek az üzit.😊)
Most😊)
Keressétek meg Verespengét.
Ö a klánvezér.
@VeresPenge
igy egyböl megkapja az üzit
De ha mondtok nick nevet megkeresünk:-)))
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Amugy már láttalak a gaméban😊)...hála a magyarul is érthetõ nicknek😊)
Én 16-os harcos karival tolom ,de fõleg a kveszteket csinálom ...hentelni majd eggyütt😊))
Hogyan lehet a "kedvenc" usereket regelni hogy tudjam ki online közûlük???
/amugy hetero vagyok..milött vki a kedvencet félreértené...hehe😊))
a lényeg hogy csak magyar karik vannak itt
Megalakult a MagyarLovagok klánja
Minden karit szivesen látunk.
Klánvezér:VeresPenge
AKI NEM TALÁLJA A QUEST CÉLSZEMÉLYÉT az használja a quest és a map ablakot 1xerre...igy ha ráklikk a kvesztre akkor a map-on piros nyil jelzi a célszemély irányát....hasznos dolog😊))
Seth!!..neked mi a nicked a KAL-on??...
Nekem "hunZoli"
PSN ID.: Beegabor
Aztán meg kikur mint az állat.
Amikor meg alapbol nem is csatizok fel akkor ez az üzike vár:
"""It's not service hour or timefor system check.Can't connect to the server"""
Fasza!!😞((
Akinek nem "jön be"...az bizti zalál olyat ami másabb...ennyi😊))
A lefikázás akkor lenne jogos ha a topic cime ez lenne:
MMORPG-k összehasonlitása.
Emmelett persze hála a demokráciának:mindenki lehet hüle😊))))
Baratom, ha valakinek nem tetszik valami az megmondja, hogy nem tetszik neki ez a jatek, mert szerinte a masik jobb.
Ha neked a velemenynyilvanitas a leszarozasbol all, hat igen erre azt tudom mondani, hogy gratulalok a nivodhoz.
Sajnalatos, hogy ennyi az en tokom a nagyobb tipusu ember van.
Javaslatom: senki se vegye személyes sértésnek, ha vki lefikáz egy (akár kedvenc) játékot a gém saját topikjába ... higgyetek nekem jobban jártok ... az a kis (szükségtelen) idegesség lehet 5 percet vesz el az életedbõl, aztán a végén még nagyon kéne.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
lehúzom a klienst.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megletszik hogy fiatal vagy meg.
A varazslonak Int kell, mert attol no a varazslatanak az ereje.
Az ijasznak az agility, mert attol no az ijazas sebessege,ereje.
A harcosnak ero, mert attol ut nagyobbakat.
Emellett a Wisdom adja a magic pontot, az agility a sebesseget, a HP az eletenergiat.
A tomorules kozepen megtalalod a halaszmestert aki kiteszi a halfogo halodat.
aki kinyir 1 monsztát,az tegye aktivvá a nyakonszurás/vágás skillt!!!
és jobbklikk a térdelõ halott monsztára.
Igy tulképpen kivégzed,és nõõ a HP-d.Megéri😊))
most lettem 10 szinten a Knight al..
hazai arcokkal is partiztunk,de ma katasztrofális volt a szerver...és LAG!!!!!
Ettöl eletekintve nekem sokkal jobban teccik mint a Knightonline,bár az is nagyon oké.Az inkább olyan Warcraftszerü/grafikára értem
Emez valahogy nekem életszerübbnek tûnt.
Remélem átmeneti a zavar a játékban
Nickem a játékban: hunZoli
Kérdésem:hogy a rákba lehet a kastélyba bejutni??
Köszi
Kellemes játékot😊)