Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Egy kérdés:
Létezik valami javítás hozzá mert a gépem fél óránként kifagy ha játszom vele...
Tapasztalt már valaki ilyesmit?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Starfish
Egy Magyar KalOnline oldalnak örülne a nép? Hasznos infókkal, questek leírásával, stb stb... Mert akkor befejezem a cuccot =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Brutal
Elkezdtem én is a gammát kíváncsiság szinten,de nagyon megtetszett...
Még sok mindenre rá kell jönnöm,de majd alakul a dolog 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Starfish
Hali! Leült ez a téma eléggé. Azért remélem még nyomjátok páran a gammát. Ha valaki esetleg gammázik nyugodtan keressen meg Starfish néven szintén =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Szaisztok
Én egy ideje nyomom, ha valakinek van kedve akkor keressn meg:
JegKiralyno lvl 27 archer <#wave>

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

Falabu
Csumpi all!
Elkezdtem játszani ezzel a játékkel és nagyon teccik, csak még soha nemjátszottam vele és így hirtelen belecsöppenve igencsak nemtom a dolgokat összerakni. Valaki tudna nekem egy kis helpet, hogy hogyan induljak neki a játéknak?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

ceemeeir
hm... lehetséges, hogy a máguskámat egy Healer-ré csinálom, és partizgatok majd, mert egyedül úgyis uncsi, és a partyba sztem nembaj, ha van egy ténleg JÓ Healer.

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

[Jakuza]
De, es ezt alul jelzi a csik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ceemeeir
azt is észrevettem, hogyha kilépek, akkor nem enged vissza egybõl, szórakozni kell azzal, hogy vagy 10x elindítom, mire végül beenged.

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Szia
néha van karbantartás a szerveren

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

ceemeeir
csak én nem tudok csatlakozni a játékba?

ceemeeir
összelehetne vhogy gyûjteni a kal-al játszók névsorát?😊

ceemeeir
ceemeeirII a mágusom neve azthiszem 😊
(ceemeeir a harcos, ceemeeirIII pedig az ijjász, de azok nemnagyon jöttek be nekem 😊 )

szia
nick neved?
sajna a klán egyenlöre megtelt,de nemsokára bövités lesz.

ceemeeir
mi a fene? nem tudok bemenni....
"It's not service hour or time for systen check. Can't connect to the server."

ceemeeir
Hi all, új tag vagyok, kb 1-2 napja tolom a gamét, és már van egy lvl 8-as mágusom ( 😊) ) esetleg van fennt vlaki, akivel tudnék élõben dumálni? ty😊

Ryleh
Szia....sztem általános szarverleállás volt az elmult éjjel,mert rá másfél orával ismét beengedett,de alig volt vki fenn.Az árusitással foglakozo karakterek is alig voltak az utakon..igy valszeg mindenkit kivágott akkor a rendszer.....gondolom és..😊))
Más!A tojást hogyan lehet fejleszteni?az átváltozáshoz?

THX..😊

Sziasztok
nem csak akkor lehet amikor a tojás 11.szintü lett?

[Jakuza]
Hiaba irja ki hogy possible, addig nem tudsz atvaltozni, amig a kek sav vegig nem er.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tufa16
miért bannoltak?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Ryleh
Nos köszönet a hazai tagoknak..😊)
Most bannolt a szarver...sajnos...
Jakuza!A hidnál lévõ fasznak szerezni kell 1 amulettet,ezután ha a level ok..akkor mehet a transz.Nekem 18. szintü a karim és az also kék sávnál már Possible a transz.....azaz elvileg ha az amuletet leszállitom akkor ok a dolog.

szia
@kisizem-l tudsz nekem irni

Ryleh
Végtelenül kellemetlen ,de kisizemmel nem tudtam felvenni a kontaktot....azaz csontra nem tudom melyik ablakba kellene üzit irnom...amit beirok láccik..de vmi nem oké....sorry😞(
Játékban maradok😊)

szia
ok

Ryleh
hali aki vagyok: hunZoli
Most szállitom le a 40 fejet a bányánál a palinak.Tehát ezen régioban csellengek,vagy ha a tag továbbküld akkor oda/azaz ezt a questet nyomom.Megproszálom a @VeresPenge -nek az üzit.😊)
Most😊)

Sziasztok
Keressétek meg Verespengét.
Ö a klánvezér.
@VeresPenge
igy egyböl megkapja az üzit
De ha mondtok nick nevet megkeresünk:-)))

Ch_Slater
én még csak egy 8-as ijász vagyok. csocsike a nevem...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ryleh
Hi..én is bepattannék a brigádba...de hogyan?
Amugy már láttalak a gaméban😊)...hála a magyarul is érthetõ nicknek😊)
Én 16-os harcos karival tolom ,de fõleg a kveszteket csinálom ...hentelni majd eggyütt😊))
Hogyan lehet a "kedvenc" usereket regelni hogy tudjam ki online közûlük???
/amugy hetero vagyok..milött vki a kedvencet félreértené...hehe😊))

Nincs alapkövetelmény
a lényeg hogy csak magyar karik vannak itt

[Jakuza]
Igy van de alul a kek savnak is vegig kell allitolag erni, addig nincs transzformacio.

glkFox
Hogy lehet jelentkezni oda ? vagy valan valami alap kovetelmeny ?
Sziasztok
Megalakult a MagyarLovagok klánja
Minden karit szivesen látunk.
Klánvezér:VeresPenge

Ryleh
a kezdöhelyen/faluban van 1 npc a hidtol nem messze...ö brekegett nekem a transz rol de elhajtott mert csak level 15+ után esedékes az ilyesmi.
AKI NEM TALÁLJA A QUEST CÉLSZEMÉLYÉT az használja a quest és a map ablakot 1xerre...igy ha ráklikk a kvesztre akkor a map-on piros nyil jelzi a célszemély irányát....hasznos dolog😊))
Seth!!..neked mi a nicked a KAL-on??...
Nekem "hunZoli"

Seth
Nekem csaka annyi kérdésem lenne, hogy az átváltozás skillt kitõl lehet megtanulni???

PSN ID.: Beegabor

Ryleh
Csak nekem lag-ol vagy télleg akadozik a szerver??
Aztán meg kikur mint az állat.
Amikor meg alapbol nem is csatizok fel akkor ez az üzike vár:
"""It's not service hour or timefor system check.Can't connect to the server"""
Fasza!!😞((

Ryleh
Qss!!😊))nagyon jo a game😊))
Akinek nem "jön be"...az bizti zalál olyat ami másabb...ennyi😊))
A lefikázás akkor lenne jogos ha a topic cime ez lenne:
MMORPG-k összehasonlitása.
Emmelett persze hála a demokráciának:mindenki lehet hüle😊))))

[Jakuza]
Szomoru, hogy ilyen emberek vannak, mint te is .
Baratom, ha valakinek nem tetszik valami az megmondja, hogy nem tetszik neki ez a jatek, mert szerinte a masik jobb.
Ha neked a velemenynyilvanitas a leszarozasbol all, hat igen erre azt tudom mondani, hogy gratulalok a nivodhoz.
Sajnalatos, hogy ennyi az en tokom a nagyobb tipusu ember van.

ZsZso
Jajj, életem ... mé baj az, ha kinyílvánítja a véléményét a srác ? Sose értettem, hogy mért érzik úgy emberek, hogyha nyílik egy topik egy játék nevével, akkor ott CSAK POZITÍV HOZZÁSZÓLÁSOK + egyéb játékkal kapcsolatos infók "hangozhatnak" el. Nem arról szól ez az egész, hogy egy virtuális helyen összegyûlnek emberek és megvitatják a témával kapcsolatos kérdéseket, és megosztják véleményüket ? (akár jó, akár rossz)

Javaslatom: senki se vegye személyes sértésnek, ha vki lefikáz egy (akár kedvenc) játékot a gém saját topikjába ... higgyetek nekem jobban jártok ... az a kis (szükségtelen) idegesség lehet 5 percet vesz el az életedbõl, aztán a végén még nagyon kéne.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

glkFox
Zamogeonal mi kell csinalni lehet pizt varazsolni beole ?
glkFox
Hogy kell halaszni mit kell csinalni ?
glkFox
Jakuza neked van valami msn vagy valamid ?
Tufa16
Bocs de látszik hogy öregszel már és nem olvasol mindent végig...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

b-type
Nahát, mit nem látok Jaku (ha nem haragszol) 😊
lehúzom a klienst.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[Jakuza]
Mi is menjunk fikazni a L2 topicba?
Megletszik hogy fiatal vagy meg.

[Jakuza]
Attol fugg.
A varazslonak Int kell, mert attol no a varazslatanak az ereje.
Az ijasznak az agility, mert attol no az ijazas sebessege,ereje.
A harcosnak ero, mert attol ut nagyobbakat.
Emellett a Wisdom adja a magic pontot, az agility a sebesseget, a HP az eletenergiat.

[Jakuza]
Igen ott mindenki halaszik.
A tomorules kozepen megtalalod a halaszmestert aki kiteszi a halfogo halodat.

Ch_Slater
vannak ezek a nagy tömörülések a hídnál, meg a kikötönél hátul. ott mindenki pecázni akar, vagy mi?

Ch_Slater
jah, nekem olyan átlag 30-cal állítja vissza a HP-t. tegnap volt egy 210-es ütésem. vagyis hát lövésem mert ijász vagyok.

Ryleh
Ja!! mégvalami!!
aki kinyir 1 monsztát,az tegye aktivvá a nyakonszurás/vágás skillt!!!
és jobbklikk a térdelõ halott monsztára.
Igy tulképpen kivégzed,és nõõ a HP-d.Megéri😊))

Ryleh
hi...én tolom /2 estét jáccottam vele..
most lettem 10 szinten a Knight al..
hazai arcokkal is partiztunk,de ma katasztrofális volt a szerver...és LAG!!!!!
Ettöl eletekintve nekem sokkal jobban teccik mint a Knightonline,bár az is nagyon oké.Az inkább olyan Warcraftszerü/grafikára értem
Emez valahogy nekem életszerübbnek tûnt.
Remélem átmeneti a zavar a játékban
Nickem a játékban: hunZoli
Kérdésem:hogy a rákba lehet a kastélyba bejutni??
Köszi
Kellemes játékot😊)