Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

id-nek mit kell megadni?
Starfish
Ha alt+tab-ot nyomsz akkor a game fut tovább és horgászol. Ha kilépsz a gammából akkor nem csinálsz semmit =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
www.kalonline.com. Regisztrálsz és leszeded a klienst.

gvarga12
hurrá végre megvannak a fejek
megyek leadom õket egyébként most lettem LvL 10 Warrior
a másik karim meg 4-es Varázsló
figyu olyat lehet hogy kilépek a gémbõl és halászik tovább a karim ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

clientet hogy kell le szedni?
milyen néven vagy bent?
Starfish
Igen ingyenes. Egyenlõre tuti. De úgy néz ki az is marad.

Hali!
Ez ingyenes game?
gvarga12
NaPoLeOnTheHUN
épp most szerzem be a 30 fejet

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Starfish
Ha az ingame neved megmondod szólongatlak én 😄

gvarga12
haller na ki keresett engem
kéne egy Buddy list a gémbe mert nincs sok kedvem állandóan a neveket írogatni most vagyok már egy ideje de még nem nagyon veszem észre ha szólongatnak elõre is bocs

Starfish
Akkor nem idegelem magam az image map hülyeségeivel egyenlõre és felteszem az oldalt amint kész. És tartalamat is adok neki. Egyenlõre akkor még csak az alapok hogy hogyan használjuk a game-t lesz fent meg amihez még türelmem lesz. =)

Azt hiszem megvárom a leírást. Kreáltam egy karaktert: íjász HunCut néven. Ahogy nézem, mintha mindenki szaladgálna mint a mérgezett egér, de rendszert még nem fedeztem fel benne.
Starfish
1 órán belül tudok figyelni KAl-ra =) Még kicsit csinálgatom az oldalt. De amúgy bent vagyok és halászom 😄

Starfish
állatot te neveled. 15. szinten Narootuh-ban van egy ancient animal-os csávi aki vigyáz a mestere állatkáinak a tojásaira (Take car of ancient animals ha jól emlékszem ez van a nevében, és a híd közeklében van.) Szóval 15. szinten egy küldit kapsz tõle, megscinálod visszaviszed neki amit kell és kiválasztod a tojást amit szeretnél nevelni- Harcos a Tigrist, Nyilas a Párducot, és a varázsló a Madarat. Így az osztályodnak megfelelõ tulajdnoságokhoz ad hozzá (a fontosabbakhoz, mint pl. nekem a nyilasomnak az erejéhez, életéhez és állóképességéhez (agility)).

Kösz!
Starfish
Ersiman. Remélem holnapra feltudom tenni az oldalt és ott lesz pár hasznos dolog ami segít könnyebben kiigazodni a játékon. De akár ha bent vagy gammában akkor összekoccanhatunk és segítek is szívesen.

Starfish
ahol beszélsz bírod: @JátékosNeve és enter. Erre kiírja hogy fentvan vagy valami, és uygan így küldhetsz neki üzenetet.

És hogy lehet megkeresni valakit? Csak bóklászni lehet, vagy van valami más mód? Most töltöttem le a kliensprogramot, ez az online dolog még teljesen idegen nekem.
Starfish
Nah tessék mondani neveket, hogy kieket keressek. Megyünk gyakni az ellent =)

emberek jöhetne vki játszani mer napoleonak már az családját is bele rángattam a dologba de akkor se vett észre<#nyes>
kellene venni vmi tápos fegyot még ma😛P
tudja vki olyan állatokat hogy lehet szerezni vagy olyan eget jo az a fekete tigger az elég nice lenne nem lennék olyan tetû lassú kár hogy nincs benne town portál tekercs vagy ilyesmi.

the world is mine

Brutal
Eddig raj szerintem....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Starfish
A meü olyan expandable menü lesz, a tartalmi résznél fent mindíg kiírja hogy ép melyik részen vagy, szóval már csak az apróságok vannak hátra.

Starfish
http://starfishwd.uw.hu/wip/terv.jpg Ötletek jöhetnek hogy mivel cseréljem le a közepét =)

Starfish
gyenlpre még csak képként tudnám meg mutatni ahol tartok, a menü rész még hátra van. Meg az a rész ahol a tartalom jelenik meg, mert nem vagyok elájulva amit csináltam oda 😄 minnyá küldöm a képhez a linket.

Brutal
Nah lassan én is lvl 15 vagyok két nap alatt <#wow1>
Starfish: nyomjad a linket ha megvan

Starfish
Lassacskán kész a design =) Hátha valakit érdekel =) 😄

Starfish
=) Nekem inkább egy G40-es Veteran vagy skillful ChulTae kéne =)

majd kipróbálom nem kell vkinek egy 24 es ijj 1900 pézé hirtelen?😊)

the world is mine

Ch_Slater
de régen nem játszottam már vele. nincs idom... 10-11.es szintû archer vagyok...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Starfish
Ha megnyomod a térkép gombját megint akkor egy kicsit naygobbat kapsz. Viszont ha megnyomod a vesszõt akkor egy egész nagy térképet látsz ha jól emlékszem.

jah ok tegnap meg néztem a hivatalos oldalt csak sehol nem találok kvestes npcket viszont tetszik a megoldás hogy a minimap kijelöli hova kell mened. De vmi nagyobb map nincs ebbe a gambe?

the world is mine

Starfish
Midas: Questeket a városokban kapsz leginkább az olyan npc-tõl akinek a nevében benne van a neve. Ezalatt azt értem hogy nem csak az a neve pl hogy "Farmer", hanem "Farmer(No Wong)" például. Ez a név persze nem feltétlen van a játékban. Az oldalon fent lesz majd a questek leírása és hogy kinél találod meg, csak egy kis türelmet kérek. =)

Brutal: Köszi. Ha lesz valami szólok. Nemsokára majd lesz link és lehet az oldallal kapcsolatos kivetnivalókat, hibákat küldözgetni =)

Brutal
Starfish ha kell segítség valamiben (pl.fordítások) akkor szólj

vki mondja már meg hol vannak itt a kvestek meg hogy lehet elõhivni vmi nagyobb mapot köcce

the world is mine

ilyen kritikalt se láttam még<#banplz>

the world is mine

kritikal[#nyes

the world is mine

Starfish
Van még valaki gammában? Esetleg ha valakinek van kedve keressen meg azt megyünk gyakni 😄 Amúgy most horgásazt van még egy ideig.

nah én is ott vok a tömegben miraclehun néven<#nyes>

the world is mine

Én még egyetlen MMORPG-t sem próbáltam, de majd megnézem. Eddig single player módban játszottam csak.
gvarga12
Haller én is nyomom a gamát NaPoLeOnTheHUN néven
Most kezdtem este valszeg nyomom megint (barátnõtöl függ 😊 )

Starfish
😄 Most épp megy a game? Nah akkor én is benézek =)

Brutal
Én most kezdtem de már egy haverral nyomjuk együtt,õt is én szerveztem be..<#eplus2>
Szóval hajrá Starfish,kell az az oldal<#integet2>

Starfish
Szoktam embereket látni odabent =) Nah akkor nekiesek azt majdcsak lesz valami =)

Persze hogy jó ötlet, fõleg ha lesz elég magyar játékos.
Starfish
Lehet jó ötlet az az oldal ha megcsinálom? 😄

Starfish
Elég ritka hogy cuccot dobnak a szörnyik. Multkor kérdeztem egy GM-et, hogy mennyi esély van arra hogy valami cuccost találok. Azt mondta hogy a leggyengébb szörnyitõl 5% esély van arra hogy cuccot kapo, míg mondjuk egy Hungry Demon Water Dragon-tól 0.09% az esély. Jó sokat gyepálj és kapni fogod a cuccokat.

Brutal
Thx az infokat sokat segítettél...azu létezik hogy igen kevés tárgyat találok a monstereknél,csak fejeket meg lóvét inkább..
lvl 14 vagyok és alig leltem még értelmeset

Starfish
Skilleket mesterektõl lehet tanulni. Village of Narootuh-ban a dokkoknál és a Temporary Fort-ban találod õket.

A Rangokat úgy lehet elérni, ha csinálod a questeket, és eléred a 30. szintet. A bányavárosban ven egy csvi aki 30. szintet kér ahoz hogy a questet megcsinálhasd és új rangot kapj.

A kifagyásról gõzõm nincs. Nekem semmi baja, éjjel nappal mehet. Valami más bibi lehet ott. Spy-ware cuccokat próbáltad eltávolítani? Esetleg DX hiba lehetne, de ezt kétlem. Vagy eccerûen a rendszered nem tetszik neki. =)

Brutal
Olyan info kellene nekem,hogy:
-tanulni uj skilleket hol lehet?
-ezeket a rangokat amik vannak hogy lehet elérni?