12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cortez Lovag #2652 egyepkent Soladi férre informáltalak codonnak ilyen kardja van de azt nem tom mien talikkal
Diamond Giant Sword of Phantom
[ Lv53 ] 370 450 100/50/2 0/1/1 76 -
Cortez Lovag #2651 De MoonStrike ToW-ja szerintem alurol surolja a 100k-t de ha mage vagy es te maged talatad szerirntem nem lenne rosz húzás megprobálni egy ring -be vagy belt-be,(Trinket-ben ne ragd) bár én állandoan talizok mindent.... -
#2650 Szerintem az a Sae Dan 450- 500 körül és csak.. -
#2649 PLas szia:) láttalak ma magic talit árulni defense taliként... te voltál vagy feltörtek?? mert ez elég durva és buta scam... -
MoonStrike #2648 Ha mar itt tartunk egy +10 Sae Dan [7] +7 intelligence mennyit er?
-
MoonStrike #2647 Akkor lol:D azert kosz az infot:D
-
slapecz #2646 mert nem annyit er...
kb 60Kt -
MoonStrike #2645 tenyleg miert lol?:D
-
MoonStrike #2644 lol? lol:D -
slapecz #2643 megveszem 20Ker lol -
MoonStrike #2642 Pls segitsetek mar mit er egy Talisman of Wonder, effective on accessory celebrated 34% wisdom 3 és fixed wisdom 1 46% -
Doma #2641 Rakás kaki, 1500 geon :P 2 doboz egymas mellett egyszerre jelenik meg, a 3. meg kb 30m-el arrébb. Ellenben most nagyjából véletlenszerű az idő, de nem nagyon éri meg számolgatni... -
#2640 Corti remélem ma leszel mert kéne a kövem:D -
Cortez Lovag #2639 baz mi a fene van vissza jott a "lucky finish" event??????(kalshopa lehet venni a kovet)
ja és valami Wood box is van (talán amolyan tresaure box féle ,doma már dörzsölheted is a tenyered :P) -
Cortez Lovag #2638 VÉGRE MEGVAN JUPIIIIIIIIIII SZERENCSEJATEK A KAL-BAN VUHUUU:DDDD
LRHRT KOZKÁZNI NYERTEM IS 5K-T :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
Cortez Lovag #2637 Azt az idétlen világot legalább el tudnam olvasni az update szövegét de így kicsit nehéz.Remélem valami kaylogger jön épp le, mókás lenne azthiszem lehet hogy
kibirnám röhögés nélkül. -
#2636 mi van ebben a frissitesben mar jon vagy 10 perce ? -
slapecz #2635 aha az egy nagy fasz bar keves kal jatekos van akirol ezt nem lehet elmondani
(persze ti nem tartoztok a tobbsegbe :)) -
#2634 NA ma térdeltem ismét serverzárás előtt.... 1 mage meg egy ijász full g46-ban g48-as fegyverekkel kint volt Pantherezni. Szimbio magára vett 5-t amit még ki tudok healelni Cure2-vel ha potizik mellé, de rámjött a 6-dik. Magára vette azt is megtérdelt mert kevés volt a HP-ja a mágus benyögött egy annyit a chatbe, hogy LOL és szedte a többit aki körülöttünk volt szabadon nem ám azt a 6-t szedte volna le ami rajtam volt... a vége az lett hogy kb 3 perc futkarozas utan egy rossz kanyarban 6* 250 sebzés kifektetett... az íjász és az archer jót nevetve leült arrébb kicsit. Kértem revive-ot erre közli, hogy nincs revive-ja.....
Elég gusztustalan volt... úgyhogy kiléptem a játékból... ott térdelek a Pantherek között...
De dögöljön meg az ilyen buzi.... De a mage neve megvan.. tinkerbell és a Paladin klánba tartozik.. azt hiszem én is majd így fogom a Paladin klánba tartozókat reviveolni... -
Doma #2633 Aggyatok egy dupla xps napot -
slapecz #2632 attol meg napi vagy en meghalhatok :P -
#2631 NA hiv oldalon ezt írták:
Hello. This is KalOnline GM.
The server of KalOnline had been disconnected by the problem of IDC internet line.
(July 26 8:30 Am ~ 9:30 Am)
Therefore, we are sorry to all users that the problem is not solved quickly.
We are sorry about the problem again.
We will do our best for the KalOnline.
Thank you.
-
#2630 halkan szólok azoknak akik feladták, hogy megy a server:) ja és napi nem haltunk meg:) -
#2629 jo8 mindenkinek
azert reggelre szerintem már menni fog -
slapecz #2628 na joccakat mindenkinek remelem a szerver megjavul reggelre mert kuldonben merges leszek -
slapecz #2627 hat ez nem akar megjavulni hogy rohadna meg -
slapecz #2626 hivatalos oldal is olyan lassu mint a tetu -
#2625 :))) -
slapecz #2624 ma lassan bele is izzadok :D -
#2623 na most van eleg idod vakarozni:))haha -
#2622 hat jah -
slapecz #2621 az is cask disznek van kirakva... -
#2620 es az a legjobb h a server status meg akkoris normal ha maintenance van lol -
slapecz #2619 noob1 ma meghuzta magat,direkt neztem is hogy mi a faszt akar az a lama annyi mobbal azt akkor esett le hogy panther meg felenk jon mar futottam is -
#2618 bazz azert annyi elvarhato lenne h kocsog gm ek feltesznek valami infot h miert alla szerver 1 perc lenne kb -
slapecz #2617 tenyleg akkor ki halt meg rajtam kivul? -
#2616 csodalkozom h ppc csinalta ezt ugyanis ez noo1killa specialitasa amig nem lattam a nevet biztos voltam benne h num1 az -
slapecz #2615 aha mint amikor dc-ztem ma mi lol -
#2614 haha ja:) -
#2613 nem fogunk halni