Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többit meg majd összecsipegetem valami úton-módon.
Jah a harcos-vari kombó elég jó,neked lényegében elég hátul maradni,mert ha a harcos üt-vág,neked elég gyógyítgatni,hogy életben maradjon,néha-néha besegítesz,a többi csak gyógyítás...
Így mind a ketten jól jártok lényegében.
Meg szerepjátékos beállítás is,mert a vari elég gyenge facetoface harcban,de támogatni a csapatot tökéletes.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
egy ilyen gyógyító harcos kombináció azért már üt rendesen ahol a harcosnak van 1200HPje meg hozzávaló cuccai a gyógyító meg gyógyítja rendesen
csak nehezen lehet Lvl 20 felett fejlõdni 😞
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Rajtam még semmi extra nincs,csak a botom.
Majd szerválok a haveroktól,hátha találnak közben jó kis cumókat 30+ szint után (táncsak).
te mire nyomod én villámlással megyek egyébként most G16-ban van a néni de lassan kezd kevés lenni, én inkább a Luisz doktornõci leszek 😊
közben a Lovagom elérte a Lvl 21-et és már marha lassan lép szintet
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Arra akarok gyúrni,hogy tudjam majd a csapattársaimat gyógyítani ha szükség van rá,ne halljonak meg véletlenül se.
Majd ha lesz party valamikor,akkor jól jöhetek vészhelyzetben (én leszek Benton doktor) <#vigyor2>#vigyor2>
most elugrottam a Priest városba mondhatni monumentális
Csak sok a melom,rövid idõket vagyok fenn.
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
(nagyon uj vagyok, meg horgaszni sem tok 😊 )
egyébként elméletileg mükszik a guil wars is a castle siege személyében Geum-On Main Castle a szenvedõ alany van hadüzeneti idõ asszem szerdától péntekig aztán felkészülési idõ péntektõl szombat de. 9-ig aztán a csata 9-11-ig utána gondolom a vár azé aki kitûzte a zászlaját. aztán lehet kapni adót a kereskedõ NPC-ktõl a kastélyban, a kastélyt uraló Guild vezetõje határozza meg az adó mértékét nem is rossz
Jól van,kis csing-csang-ok csak így tovább <#vigyor2>#vigyor2>
Akkor mostmár hetente lehet valami ujat dobni a gémbe.
Nekem meg ételmérgezésem volt bakker az se volt rossz ráadásul nemtom mitõl gombától vagy májtól még mindig fáj a hasam na mind 1
Melóügyebn ugyanaz a felállás,mint nálad,ahelyett,hogy fogyna,egyre többet tolnak az orrom alá...<#wow3>#wow3>
Na mind1,valamennyit azé gammázok,a küldiket csinálgatom.
Mikor lesz GuildeWars?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Gyerekek híreket 😄
Guild Wars pölö fizetõs lesz, de csak eccer kell megvenni, de nem lesz havidíj!
Ez a Kal online ez ingyenes? Teljesen? vagy csak méég? vagy 1 hónap free?
Köhi!
EmThor
@Karakternév üzenet
így tudsz üzenni csak egy karinak ilyenkor kéken írja ki az üzenetet és csak a célszemély kapja mg az üzit akárhol is van, ezért nem értem mért suttogás a neve na mindegy, ha nem akarod mindig beírni a kari nevét mert pl. NaPoLeOnTheHUN a neve mint nekem akkor SHIFT+SPACE lenyomásával bejön a @arakternév és írhatod az üzit
ha csak entert nyomsz és írod az üzit akkor csak az hallja aki hallótávban van (ne kérdezd ez mekkora talán akkora amekkora távra ellátsz)
/trade Karakternév így tudsz kereskedni én pénzért még nem csináltam csak odaadtam cuccokat
/party Karakternév party létrehozása csapatban harcolva ugye könnyebb írtani a szörnyeket de oszlik az XP meg a zsákmány (asszem) a hivatalos oldalon azt írják idén valamikor bevezetik a nagy szörnyikéket is amiket csak csapatban lehet leverni
duel Karakternév sima harc 2 kari között erõfelmérésre jó nem vesztesz XP-t max. 10 percig tart bárhol lehet csinálni de közben megtámadnak a szörnyek
vannak karik akiknek Assasin a nevük na õk bérgyilkosok maszkjuk van és õk ölhetnek bárkit a játékban ha viszont õket ölik meg felkerülnek a táblára a falukban itt meglehet nézni a nevüket és hogy ki ölte meg õket
van még lehetõséged boltot nyitni (én ilyet még nemcsináltam)
a sok kari akik a földön ülnek a falukban ezt csinálják ALT+TAB-bal nyomják és várják hogy vegyenek tõlük
lehet még halászni is veszel az árustól hálót és odatrappolsz a víz mellett egy nagy adag emberhez megkeresed halászmestert és megkéred hogy rakja ki a hálódat aztán vársz vagy ALT+TAB-olsz
van még sokminden de azt meghagyom
Starfish
weboldalára
ezért írok kicsit a kezdõknek
http://down.kalonline.com/KalOnlineSetupEngNew.exe
innen lehet leszedni a klienst (én innen töltöttem)
REMÉLEM LÁTSZIK A KÉP
1. A következõ kis XP-csíkhoz mennyi kell még
2. A kis XP csíkocskák ha netelik szintetlépsz
3. Mana itt varázspontok
4. HP (Hit Points) Életerõ
5. Iránytû mindig Észak felé mutat (ha felfelé áll te is észak felé mész)
6. Menü Balró jobbra Caracter Sheet karakter lap itt láthatod a karid tulajdonségait itt tudsz szintlépés után pontokat osztani, Inventory itt vannak a cuccaid it tudsz pakolászni ha megöltél valamit Space-val autómatikusan összeszed mindent a földön ami a tied, Skillek ezek azok a képességek amiket végrehajthatsz (aktív) passzív mindig megy innen ha lehúzod a 8.-asra és egyszer nyomatsz rá 1 bal clicket akkor felkerül a számozatlan kis nényzetbe és jobb gombal végretudod hajtani, Party itt tudod megnézni kivel vagy partyban és a bal alsó gombal kiszállni belõle, Küldi itt tudod elolvasni (ha értesz angoglul a küldetés célját meg hogy éppen hova kell menni), Térkép eléggé egyértelmû ha közben még a Küldi lap is nyitva van akkor a térképen láthatod a célszeméjt pirossal, Menü eléggé 1 értelmóü ez is
8. Quick Bar ide rakhatsz bármit pl. halat vagy krumplit vagy szkilleket és gyorsan végrehajthatod/megeheted harcközben
9. ide írja a gép azt ami a kariddal történik XP-t kapsz vagy bármi más
10. ide jönnek az üzenetek amit enter után írhatsz be
lesz Castle siege (állítólag lesz több kicsi kastély még plusszban)
ez állítólag annyit tesz hogy 2 guild (remélem több is lehet) harcol a kastélyért aki nyer az szedheti be az adót amíg tartja a kastélyt Érdekesen hangzik nem ?
guildwars: havidíj nincs, cooperatív rpg, félévente kiegészítõk, további infó: www.guildwars.hu, guildwars.com
the world is mine
Ma este gamma ezerrel mert kell a lóvé a klánhoz...
Guild Warról valaki szerezzen több infot mert nem találtam lényeges híreket róla..
Aki bennt van esetleg és kell segítség (kezdõk) az BrutalMaster néven keressen és segítek mindenkinek.
Midas: vasárnapra lebeszéltem haverral a klánalapítást,mi benne vagyunk
A képek alapján gondoltam kiprobálom a játékot. Csináltam egy vazsit és a Kagara névre hallgat. Ha van bent vki szoljon.
the world is mine
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
név javaslat FeketeSereg <#taps>#taps>
Tehát klánok háboruznak csak még nem sikerült infot szereznem róla,hogy mi alapján megy a harc...
Én ugy képzelem el,hogy valami olyasmi,mint a Evul vs. Good téma
Meg hogy mi alapján hirdetnek meg egy klánháborút...egyszercsak valaki gondol egyet és nyomjuk a harcot.
Plussz melyik oldalra álljon az emberfia...
lvl 30+ kari alapíthat 100e pénz meg 60 contrib pont kell hozzá meg ugye hat kari aztán kész a guild engem a Guild Wars érdekelne mi ez csak egy hangzatos név vagy egy konkrét harciesemény ? a vasárnap nekem asszem jó, a Guild-ot meg ha már magyarok vagyunk nevezhetnénk valami õsi magyar törzsrõl vagy ilyesmirõl majd utánanézek
Átnyálazom a klánalapítás rejtelmeit addig + javasoljatok nevet is.
Ha nyomatod a küldiket és csinálod sorban õket akkor összejön lazán.
Jah és jó TP is.
Utánna bezuzunk mindenkit<#nyes>#nyes>
the world is mine