12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
slapecz #2692 de :P -
Doma #2691 Ehhh tényleg...
De akkor sem esnék kétségbe a helyedben, mert nem hiszem hogy annyit fogsz repkedni hogy elfogyjon mind a 4 bar. -
#2690 az a baj, hogy nem segít a rage bar-on az új madár... ha egyszer lemerül a rage bar vehetem az új madarat attól az nem fog átalakulni:D -
Doma #2689 Azon a szinten mire te CJB leszel tenylegesen, addigra lesz annyi penzed hogy vegyel egy uj madarat minden alkalommal, mikor elfogy a 4 rage bar -
#2688 nem kapok rage-t mert nem okozok sebzést.. szóval van para:D -
Cortez Lovag #2687 Soladi party-ba te is kapst rage-t tehát no para és nyomjad azt a group cure-t jo lesz az :D
-
#2686 bazzeg mázlista:D én meg tegnap este gondoltam elmegyek kockázni:D
10 coinal nyertem 100K-t:D -
Doma #2685 Hogy szerezzünk gyorsan 300k-t
-
slapecz #2684 erre van kitalava a soul destruction
alig kell ra par pont megis ad egy egesz turheto sebzest(persze nem egy lighting blow de megteszi) -
#2683 elkezdtem gondolkodni egy kicsit a cjb vs Hermit dolgon... egy idő utana Pure cjb-nek szinte az összes attack cumóját le kell adnia, hogy jól tudjon menni mint CJB... de ha nem tud támadni akkor hogy fogja feltölteni a rage bar-t??? mert azt ugye csak citrony és a fölötti szörnyekkel lehet... Mert ugye rage-t pedig sebzés függvényében kap... -
Cortez Lovag #2682 Mui-Mui lássuk be hogy amikor a mage-ed még csak G8 as tangába rohangált biztos hogy neked is voltak furca téveszméid :P -
#2681 sztem látott egy pár képet vagy videot a játékról...
Nem, nem lehet farkasemberrel menni, amit láthattál az az, hogy át lehet alakulni bizonyos idő után álattá. Madár-Tigris-Párduc. De ezek használati ideje is korlátozott. Általában csak utazáshoz használják, mivel gyorsak (gyorsabb mintha gyalog mennél). Később lehet vele harcolni is...
mivel ingyenes a játék egy próbát megér... -
slapecz #2680 farkasember loooooooool -
Thanatos #2679 vagy werewolf ugye? :) az mán lehet foglalt is :P -
#2678 jah csak amikor karaktert generálsz írd be: Farkasember
ha foglalt, állíts a kis ill. nagybetűkön. Bár nemhinném, hogy foglalt lenne.
:) -
Andr3j #2677 Persze simán tudsz benne farkasember lenni! -
Crazy Mate #2676 Lehet benne farkasemberrel lenni? -
Cortez Lovag #2675 2.----->-re csak én értetlenkedtem sorry
-
slapecz #2674 1. tudom nem voltal online
2. ezt nem ertem nem all ellentmondasban azzal amit en irtam
3. nem akarunk mindig menni csak neha benezunk :P -
Cortez Lovag #2673 hopp 1 hiba 3. nektek *hogy*-hogy........ -
Cortez Lovag #2672 aha Mui 1. nem voltam waron
2. még gyanitom nem nézted a gyöztes guildek névsorát merthát igen a HALLofFAME aliance-i ben ott van az én guildem a BrothersInArms tehat közte vagyunk a GYŐZTES guildeknek #wave]
3. nektek hohy-hogy nincs alliance?mi lette a Paladins-al?(régen annak is tagja voltam :P) -
slapecz #2671 nagyon jo kis war volt ez jovo heten majd jol lealazunk titeket CorteZ :P -
#2670 azért kérdeztelek meg:) csak mikor írtam privátot kékkel nem biztos, hogy láttad:) -
#2669 SoladiVoniHUN! amikor még árultam a talit akkor még én is abban a hiszemben voltam hogy defense tali.... :(
csak reggel vetem észre.
Kicsit átvágtak.....
-
slapecz #2668 shopban?
mert ha csak a kalonline.com-os kepekre hivatkozol nem biztos hogy annyira latszik a kulonbseg a ketto kozott a jatekban -
Cortez Lovag #2667 mulkor akkor is Phantom volt nalla lattam a ket szep szemmemel
-
slapecz #2666 tessek -
slapecz #2665 shotom van rola sry mindjart feltoltom galeriamba -
Cortez Lovag #2664 neki olyan kardja van amit ott leirtam es cak neki van egyedul olyan (vagy legalábbis nem halottam rola) -
#2663 en csak 25K-t :) -
MoonStrike #2662 eddig 50k-t nyertem:D -
MoonStrike #2661 pff addig halalra keresem magam:DDDD -
#2660 1 hónap augusztus 24 ig -
MoonStrike #2659 Apropo nem tudja valaki mennyi ideig tart ez az event? Mert nekem koreaiul vagy hogyan irja ki a szovegeket. -
slapecz #2658 fegyvereknel es pancelnal is a mage nez ki a legjobban magasan -
slapecz #2657 pancel G55 bocs bar eddig G53-nak ismertem -
slapecz #2656 most nezem koreain oldalon volt egy kis frissites G53 pancelok G59 fegyok fent vannak -
slapecz #2655 akar hiszed akar nem neki "csak" egy Diamond Giant Swordja van ami mostanaban mar nem is olyan ritka... -
Doma #2654 Nemrégen volt egy kis lagom... -
Cortez Lovag #2653 majd jol meg hackelem