12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#2732 nekem otthon szerintem teljesen jo volt nem nagyon laggolt
annal biztos jobb volt mint itt
a DSL meg tuti jobb lesz eg es fold -
Cortez Lovag #2731 Ez elött volt egy ásik ennál sokkal érdekesebb beszélgtés nagyon bánom hogy arrol nem csináltam screenshot-ot .....
És-hát mit kéne neked a szemedbe mondani ?? (talán azt hogy lehozod a noob-okat ahol éred?)
Van más is amit nagyon bánok azt hogy nem találtalak meg Fort-ba lett volna mondani valóm -
Cortez Lovag #2730 ja és varom a választ akar itt akar pm-ben -
Cortez Lovag #2729 Nos én bár nem vagyok ML-de ugy érzem hogy Hexi-vel valo igencsak felhös viszonyom elég indok arra hogy ezt a képet betegyem!És hát remélem olvasod a forumot ....
Emlékszem Hexi fiu hogy virult a feje anno amikor sub-leader lett -
#2728 Nekis is volt egy pár igen laggolos estéje itthon (néha szarabb volt mint kintről:D) -
Doma #2727 Az én voltam -
#2726 Mikor hazajöttél akkor is ezt mondtad és itthon is sikerült kiadósokat laggolnod:D -
#2725 halgass slipre
10/10 joobang valami statokkal szerintem boven eleg elesz expert vagy annal jobb
aztan 40-en veszel valami utosebb G45-od sticket addigra mar lesz ra sok penzed es akar ki is hagyhatod a 48-at
mondjuk nemtom mekkora a kulonbseg a botok kozott 45 es 48 kozott
egyeb johirek van mar telefonunk :) :) 8 nap es remelhetoleg lesz rendes netem itt angliaban hurra :) -
#2724 moon nem muszalj megvenni a legextrasat 40 en ugyis ujat veszel... -
MoonStrike #2723 Jajj istenem csak egy nagy bajom van... Van 1,5 millam meg meg valamennyi de nem talalok magamnak sticket!!!:D -
#2722 grat slip :) -
#2721 moon szerintem inkabb jatsz es haladj a penz majd jon a droppokbol :)
napi par ora es eleg jol fogsz szinteket lepni -
#2720 whaha esett blu feathery stick :D -
#2719 na hali emberek netem nincs nemtom mikor lesz talan este addig csak punnyadok :( -
MoonStrike #2718 utóirat: látjátok mennyit alszom:) (comment időpontok) -
MoonStrike #2717 Szoval ha ugy jobban belegondolok ez egyfajta kényszermegoldás: hiszen se kedvem se időm játszani viszont ha legalabb majd leülök akkor lesz mivel jatszanom... -
MoonStrike #2716 Ennyit szamit 2 szint?:) Marmint a 48-as akkor is lenyom 46-oson:) Thanatos igazán nem kell hozzá idő mert csak fut a gépemen és pont azaz hogy játszanom meg nem kell, meg most nem is tundék ennyit sajna. Hát Bucser remélem hogy azért könnyen fog menni a level up, tudod a remeny hal meg utoljara:D -
#2715 igazaból így is drága minden:D egy idő utan nem fogod tudni mire költenia pénzedet:) mert fejlődést nem tudsz venni.. szal jó hogy g42-ig mindened maxos meg fullos... de 37-ig nemfogod tudni felvenni a cumóidat.. és hiába van XP köved.. az akkor is időbe telik hogy mweglépd a szinteket.:) A sok pénz az elején előny.. de akkor is van sok pénzed ha előlről kezded egy 40-es kari utan a játékot:) Szóval:) egy idő utan a pénznek semmi értelme nem lesz... Max kevesebbet fontolgatod, hogy mit vegyél meg és mit ne:)
De így pl elmaradnak az olyan kis mindenapos gondok, hogy érdemes-e 150K-ért megvenni egy Accu talit és esetleg 200K-ért megpróbálni elsózni vagy drágább cumókkal ugyanezt... Szóval egy ilyen játékkal ez a "pénz csít" túlképp már eléggé durva dolog. Engem nem zavar de IMO a saját szórakozásodat rontod el vele... mert jobb játékos vagy erősebb nem leszel tőle:D csak egy árnyalatnyival:) 46-os szinten a 48-as kari akkor is le fog nyomni ha sok pénzed lesz:) -
Thanatos #2714 időmilliomosoknak áll a világ :) -
MoonStrike #2713 azt meg mar nem is merem mondani hogy ez az event mar tenyleg cheates kezd lenni nekem... Egy nap ugy 240 coin osszesen. Kombinatorika "tudomanyom" meg a tapasztalat azt mutatja ha egyesevel rakom fel a 10k-s jatekba oket akkor az osszes coin-bol kb 8% nyer. 240 coin 8%-a 19,2, azaz napi 190 ezer a coinbol + 150 legalab a halbol na ez napi 340 kb. Lehet anyazni -
MoonStrike #2712 Milyen geped van mert 6 horgaszt a fokarim mellett mar nekem sem bir el:D
-
#2711 :) hát én is ezt tenném ha hajlandó lenne futni a másik karim egész nap és nem vágná le a server amint belépek az erősebbikkel... -
MoonStrike #2710 najo jopar betut lehagytam de azert talan ertheto:D -
MoonStrike #2709 Hat o ize... Nezopont kerdese, mondjuk egy diablo-ba nem csinalnam ezt (igaz nem is lehet), de itt valahog ez szimpatikusnak tunt és tünik is. Ezenfelül meg a darabolás részét annyira nem is szeretem. Ezért van az hogy minnél job itemekre hajtok, meg majd veszek xp stone-t is hogy ne kelljen sokat szenvednem. -
slapecz #2708 hat eleg irrealis de hallottam mar hogy 3 hetig halaszott jopar karival egy steel bowra(G50) szal vegulis np
bar igy odaveszik a jatekelmeny -
MoonStrike #2707 nem 3-4 hanem 5 fishing stone-al:P Miert most a ban pls, hulye cheater, jatekot elbaszó szöveg jön? -
slapecz #2706 aha es honnan van 21-en ennyi penzed?
3-4 halaszkari egesz nap mi? :P -
MoonStrike #2705 most nagyon szomoru vok -
MoonStrike #2704 elvittek az orrom elől:((( 21-es -
#2703 ja egész jó mivel csak a tali ami benne van 750K
Az EB meg a magic talik amiket beletettek az is jót ér. Szóval megéri szerintem:) Bár Sae Dan-ért ennyit nem adnák... Hanyas szinten vagy?? -
MoonStrike #2702 +11 Magical Power's Sae Dan Chairperson's Stick[9]
grade 40+3
endurance 36/36
magical attack 82-191(+35)
int +3 agi +3 (alapbol ugye)
health 2
intelligence 5
wisdom 3
agility 2
health point 50
magic point 150
defense 2
EB9 14% 37-81
1,5 millioert megeri?
-
MoonStrike #2701 Azthittem ha megvan a penz konnyu lesz jo fegyvert talalnom de nem
Vegulis nekem is egy Sae Dan tetszene egy olyan +12 +12EB meg meg valami de lehet sokat akarok 1,4 millaert. Sok ez? -
#2700 Expert Joongbang?? NEm tudom én a Joongbange-t nem szeretem.. Nekem g40-es cumóm Sae DAn volt az a legjobb szerintem meg van egy G40-es Sae HAkom a 45-ös stickek közül pedig a Singlesticket ajánlom. -
#2699 Attól függ, hogy white vagy single stick?? chairpersons stick? vagy síma g40-es??? -
MoonStrike #2698 800K-ért egy ilyen +11 +6EB +4int +4agi +3 wis +50hp +mana +valami:D JOONGBANG az jó ár? -
MoonStrike #2697 Mennyit er?
és mit tudnek venni 1,4 millabol mert kene nekem egy uj stick... -
Doma #2696 Pedig nem er annyit -
MoonStrike #2695 1,2 millara tartotta, de annyira konnyen lealkudtam 950K-ra hogy en azt hiszem ez meg ennyit se ér.... -
MoonStrike #2694 PLS segitsetek gyorsan egy +10 +9EB JOOBANG +10 wisdommal mennyit er??? gyorsan pls -
Doma #2693