12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #3274 b00!
Csak beköszöntem ide is végre, mert unatkozom.
Szimbi még mindig "csak" 55 leszel ?
Gyorsabban lépsz 50->55re mint én 40->45re...
Na mind1, grat hozzá ha meglesz -
#3273 Jajj ne haragudjatok hogy tegnap nem reagáltam de nyakig voltam munkával
Köszönöm szépen a jókívánságokat mindenkinek!
El is felejtettem volna ha reggel az asszony nem szól lol...
Még 1x köszi -
#3272 ezt nezzetek szegeny angolok is szenvednek a kornyeken nem csak mi
Julie's experience mirrors mine - BT's own processes (rigidly adhered to!) mean they don't actually know what your situation is, and neither do they care. They follow their set pattern of response - just reading off the screen in front of them. Different departments do their own thing regardless of each other - often contradicting each other too. Their system is flawed but you or I as a customer have zero chance of doing anything about it. A drop in the ocean to them. Unimportant.
When you complain they get shirty and just deny the problem is theirs - they have you on the end of a phone and they know there is nothing you can do about it - I bet you anything you like if they had 'walk in' service centres they would be more interested in actually helping you rather than just processing and getting rid of you.
As you might just work out from this note I am just a bit fed up with being brushed off, ignored, lied to and mis-informed.
Think I'll lie down for a bit ;-)
ez Jeff volt az egyik szomszedunk -
slapecz #3271 hat eressz meg neki egy privatot sztem az biztos elolvassa mivel:
Regisztráció időpontja: 2003. 11. 03.
Utolsó üzenet időpontja: 2005. 10. 11. 17:27
Utolsó látogatás időpontja: 2005. 10. 11. 18:06
Üzenetek száma: 562 -
Cortez Lovag #3270 Szia Mui. Lenne egy kerdesem esetleg nem tudsz valami e-mail cimet vagy ....
ahol eltudnam erni plas-t?
-
Szimbi #3269 először is boldog szülinapot brutal . Másodszor meg plas ne ijesztgess!!!! Nem tudtam mi van mikor mui plasként rámköszönt :P -
#3268 lol
or on Our commander's lag's:) i
ezek ismernek mar engem is ?
hires lettem :-)
plas szerintem mar a forumot sem olvassa talalt valami erdekesebb elfoglaltsagot -
slapecz #3267 na tenyleg plas gondolom olvasod meg a forumot mi van veled? :) -
qwer2000 #3266 Boldog Szulinapot Brutal :D -
slapecz #3265 I just laughing my ass of opur Vaga's stupidity
ez fogott meg igazan :PP -
#3264 JAja:) De nem így van???:)
Boldog Születésnapot Brutal:) -
Doma #3263 Csatlakozom
Boldog szülinapot Brutal! -
slapecz #3262 BSZ Brutal -
slapecz #3261 Why dont healers use Teamspeak for party??? it is just more fun having a party on the same TS channel:) And it will never get boring:) Sometimes I just laughing my ass of opur Vaga's stupidity or on Our commander's lag's:) it is just Fun telling jokes and laughing on other noobs trying to convince us about lureing is fun:D
So if you are bored use Teamspeak with your party:) of course first you need a party:)
most talaltam kalhq-n :) -
slapecz #3260 ezzel a problemaval most meg nem kell foglalkoznod es ki is fog majd jonni a D3 akkor meg mar nem is lesz problema.. -
Szimbi #3259 na ha minden igaz holnapra meglesz az 55. Ehh felvetették ha minden piros lesz mit ölök majd? na ez egy igen jó kérdés...
egyre többen hagyák itt a gamét, remélem egyre többen jönnek majd vissza. Soli ezt az elfcsajt mikor fotóztad le nálam? -
#3258 Akkor csak nektek:) Íme a világ legvonzóbb elf csaja:D
-
#3257 Nem antibácsi csaka karija:D De látom mindenki gizdul a keleties elf ábrázolásra:D (nem csak hosszú lábak hanem igazán hosszú fülecskék:D) -
Doma #3256 LadyMinerva? 0o -
qwer2000 #3255 akkor mar enis :) igaz ez nem high rate server de eleg jo kis kari :P
Antibacsi karija :D -
qwer2000 #3254
hi all :)
grat mindenkinek sok lvl uphoz es igy tovabb sracok :D
hehe latom mui szereted a high rates servereket :DDD
-
#3253 Na látjátok megy ez
Kipróbáltam ezt a sárga mobok - respawn zóna kettőst és van benne igazság 3-4x annyi cucc esik mint egyébként...
Mégis csak van valami igazság a dologban,mondjuk ezt az íjászommal tapasztaltam,alacsonyabb szintű ugye,lehet ennek is köze van a drop dologhoz... -
Feher Tigrincs #3252 Vót valamikor, de ma is kidobott. -
#3251 war volt nem?:) -
Feher Tigrincs #3250 Sziasztok emberek, lehet hogy én is hozzá szólok a fórumhoz néha napján:)
De nem tudom mi van már megint a játékkal. Kidob aztán nem enged vissza:(( -
Doma #3249 De legalább a KiNgs nyert :D -
#3248 Szimbio sincs otthon. -
Doma #3247 suliban voltam :( -
slapecz #3246 erdekes war volt de sem andrejt se szimbiot nem lattam mi volt veletek?
ti is kaptatok egy blockot? :) -
slapecz #3245 gz lvlhez ha nem gratulaltam volna meg :) -
#3244 szep
nem sokat mondanak a statok meg a szint de jonak tunik
en meg belepoliztam 5 misit a G50-es kardomba siker nelkul nem megy 11 rol 12 re
a rozsda enne szet mar baromira idegesit
viszont a CoD nagyon bejon -
slapecz #3243 hat nekem mar nem kell upolnom :) -
#3242 ja ezt a csontot mar leragtuk parszor
es mindig az lett a vege hogy senki semmit nem tud a droppratarol :( -
Doma #3241 Jah Bucsnak igaza van...
Sorry Brutal olyan kérdést vetettél fel ami abszolute tulmutat a kompetenciánkon :D
Amúgy nem tudom de pl a minap volt egy eset hogy egymás utáni két mob dobott sbwb-t nem nagy dolog, de nem is éppen medi vagy víz zsal....
Sztem teljesen random. Max a mobok hozzád viszonyított szintje befolyásolja.
Minél nagyobb a különbség annál kisebb az esély a dropra (szvsz). -
#3240 Valószínűleg azért nem válaszolunk talán mert nekünk sincs gőzünk se???
Éljen a tolerancia... -
#3239 Nah asszem hanyagolom a fórumot egy darabig angol fórumokon gyorsabban válaszolnak egy kérdésre mint itt.... -
#3238 nem nem lesz fizetos se most se kesobb
ott a KalShop ott fizethetsz amennyit kedvedtartja :)
ha kezdo vagy tudom ajanlani a weboldalam -
#3237 Most töltöm a játékot úgyhogy csak kérdezem... :)
a hivatalos honlapról de sztem félrenéztem valamit -
#3236 mi lsz fizetős?? ezt honnan vetted??? -
#3235 Most ez fizetős lessz?