Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
? nekem ez tetszi ha lehet ált ezt rakom be gémekbe 😊
mui plas lassan tényleg be kéne üzemelni a rakit nem ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Semmi SG logóak???? <#banplz>

gvarga12

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

gvarga12
székesfehérvár címere a zöld hármas domb meg a fehér vár a bazinagy kapuval meg a két kerek toronnyal 😊

na mi? 😊

riszpekt\'

gvarga12
soká lesz az még 😊 viszont már tudom mi lesz rajta 😊

Igaz nem vagyok GUILD tag de abba a zászlóba beszálok némi pénzzel <#wave>

gvarga12
LOL majd Guild LVL 4. szinten csinálhattok nekem 1 custom zászlót potom 500K-ért 😊 addigra már mind LVL 40 felett lsszünk

Köszi jó tanítómestere vagy az SG "klánnak" <#nevetes1>

gvarga12
a NULL azt jelenti hogy még nincs lefordítva koreairól a cucc neve angolra 😊
nem gond én szívesen válaszolok nikább itt mint a játékban haljak meg mert gépelek

majd meglátjuk ha nem tetszik neki akkor eladja (sztem jó vétel volt)

riszpekt\'

gvarga12
ha tényleg megvette plas lehet hogy nem fog örülni neki akkor aztán keresheti az olcsó kavicsokat 😊
vagy megpróbálja eladni drágábban 😊 450K-ért 😊
egyébként meg ha megnézed árulnak mindenféle G1 fegyvert már temp fortban 1K-10K-ig LOL

Jah megvan a kérdés amit még meg akartam kérdezni. A NULL az mire használható??
Még mindíg nem olvastam faqot bocsika. <#whatever>

De legalább nem offolok

talán azért veszik mert megéri 😛

riszpekt\'

Szal ha a trinketem bezúzatom a kováccsal a temp fortban akkor kapok helyette egy stone of revisiont?
Az kira lenne mert van 2 is <#nyes>

Jah és van irc csati igaz hogy nem official: #KalOnline

sztem simán megéri de ti tudjátok de már rábeszéltem az öccsét hogy vegye meg és meg is vette 😛PPPPPPP

riszpekt\'

már késõ 😛

riszpekt\'

gvarga12
plas az még vagy 2-3 hét addig simán elköltöd a pénzt 😊
meg én is
most visszatornáztam magam 200K fölé
este kén mennem hentelni de mindenhol akkora tömeg van hogy csak

gvarga12
remélem érthetõ amit írtam 😊

gvarga12
nem birta ki mi
pedig mind kettonknek levezette a penge hogy nem eri meg a clean white
en nem is akarok venni de nagy a kísértés 😊
tegnap már 390K ért is láttam de viszik mint a cukrot
egyébként mui számold ki mennyibe kerül a tuningolás nem éri meg majdnem 2x annyit kifizetsz mint amennyiért árulják

doma a trinketet az inventoriba betudod húzni de az üres az nem jo semmire
de lehet belerakni talit mint minden másba csak az accesorira valo tali draga
ezert vard meg a 30-as szintet ott az egyik küldi ad trinketet jót
addig zúzasd be a kováccsal és add el a revstoneot amit kapsz

plas
áááááá nem leszek boldog tulajdonos Mui😊<#vigyor5>
Eldöntöttem nem veszek alap kardot, még gyûjtök hozzá 200-300-400Kt és majd akkor veszek egy tuningoltat. Hátha adig az árak is alább mennek. Kitudja. Bár annyi pénzbõl már pár G46os motyót is tudnék magamnak venni<#nemtudom>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

What the hell?
04-15-2005 1
Nick Name : Badozz IP : xx.xx.xxx.xxx

what is a g45+3 stick?

i have a picture of it.
email: [email protected]

Lássuk!!!!!! <#conf><#guluszem1><#fogmosas>

Lenne egy kérdésem: Trinket mire jó mi haszna van és hogy fejlõdik? Merthogy azt írja hogy (Grade 0) szal gonolom fejlõdik <#nemtudom>
Nem olvastam a faqot inkább jáccottam szal ilyen kérdésekben láma vagyok <#hehe>

hja napoleon ha meg szerencsed van akkor te is szerezhetsz egyet mert 2-ot arult a srac

riszpekt\'

bejelentem hogy plas matol egy white kard tulajdonosa (400k-ert)

riszpekt\'

gvarga12
doma nem kell aggódni nekem is van már pár nevem a kedves assikról
és gondolom nem vagyok egyedül de nem felejtünk olyanok vagyunk mint az elefántok
egyébként ebben a kérdésben a CheckHeroes guild álláspontját képviselem
õk az egyik legnagyobb assa irtók a gémben 😊 LVL 3-on majd lehet velük beszélni

gvarga12
na igen kb. 300K a G42-es szett ha jó árakat sikerül kifognod

Sztem egy online játékban nincs nagy különbség abban a tekintetben hogy kinek adok kölcsön... Ha nem adja vissza akkor így jártam... nem különösebben izgatom magam rajta hiszen ez csak egy játék.

De a kötsög assasinok bekaphassák <#mf3><#mf3> Ma megint levadászott egy....

plas
hát jah egy fullos szet nem fér bele 200Kba

200K-ból mindent megvehetsz G42bõl csak a páncélt nem

riszpekt\'

küldföldinek pénzt adni.... elég merész vagy 😛

riszpekt\'

nem vok csöndben csak nem voltam itt

riszpekt\'

gvarga12
a Guild Wars az beta és olyan lesz hogy nem kell havidíjat fizetned viszont meg kell venned a gameot aztán meg a kiegészítõket szal csak annyi a különbség hogy fél évente egyben fizeted a havidíjat viszont a frissítés nélkül is fogsz tudni játszani csak nem lesz hozzáférésed egyes területekhez én meg csak ki akarom próbálni

plas
nah számomra egy MMORPG bõven elég.
ezt sem lehet -normális emberként- a karit lvl 50felé fejleszteni, nemhogy két MMOnál 😊))

gvarga12
van guild wars beta keyem 😊 ez eny másik game most megy a beta

plas
húúúbazzz ez a tojáskeltetés azé nem rövid idõ....
Tényleg hosszútávú befektetés.
Mui nagyon csendeben van ma😊)))

Ahogy néztem a játékosok többsége megközelítõleg NPC árakkal dolgozik <#szomoru1>
Kár hogy nem középárfolyamon árulnak <#ravasz1>
Mind 1 gyilok és várok, na meg ma éjjel este asszem árulok...<#nemtudom>

gvarga12
aha egy g42-es páncél stat nélkül 105K min 130K-ért ált mindig lehet kapni de majd megkérdezem guildtagokat, én már eladtem a plas-nak a stat nélküli páncélomat 😊 most +1 health-es van 😊 nem tom mostanság milyen droppok vannak magasabb szinten

Lenne 200K ha nem adtam volna kölcsön 25Kt egy hollan kiscsajnak, de sztem a jövõ 7en azt vissza kapom, addig még hentelek amennyit csak tudok, van még néhágy talim, 2 trinketem, és néhány G24 knight páncélom, szal ha kiárusítást tartok akkor kb 250 körül össze tudok rántani. Tudom nem sok nézve az NPC árakat, de az ugyebár drágább mint a játékosok...

gvarga12
plas a talizasrol : poli stone az csak egyszer jo aztan elhasznalodik szal +10-hez amit még észerü megkozkáztatni, kell hat ami 600K aztán még egy tali ami a statokat adja és bekékíti a fegyvert kell még egy 700K aztán a blow amihez a revi stone kell az elsõhöz 1 második 2 és egyre több ez megint 800K szóval ha utána számolsz tényleg érdemesebb 1 Milla alatt venni egy tuningolt Whiteot

csak a rend kedvéért kell NPC tali ami 4K körül kapható és fizikai attakot ad
a fegyvernek ebbõl 4 db simán belemegy utána kell polistone vagy nagy szerencse
ha ez benne van
utána lehet annyi blowot belerakni ahany tali van benne
és ezen felul lehet még egy talit belerakni ehhez is kell polistone hogy ne törjön ez ad majd statokat például plussz HP vagy Magi pontok...
na ez a tuningolás 😊

van LVL 90-es is de nemtom hol ha egyaltalán van
lehet meg se tudnank karcolni észre se venne minket 😊

Doma utánan érdeklõdök guildban mennyi pénzed van ?
ált oda szokták adni a guildtagok részletre is a cuccokat 10K a napi törlesztõ részlet

plas
bazz lvl 89es monszta 😊))))
merre vannak ilyenek? Mui jössz te healelsz, én ütök, bár sztem még egy szintet lépek, utánna mehetünk...
Azt ha dropol, gazdagooook leeeeszüünk!!!! 😊)))))

Ehh tegnap este játszogattam, erre megjelent 5 assasin és minden játékost lemészároltak a környéken. Temp fort-tól (asszem) nyugatra a tengerpartnál. <#mf3>

G42 full knight armor még mindíg kellene, ha esetleg van akkor szóljatok.
Darabokban is érdekel!
Inkább nektek adom a pénzem mint idegennek <#vigyor2>

plas
Nah napi,akkor ahol tegnap este abbahagytuk:
Tehát, ha van polishing stone-om, akkor tuti nem törik el a kard 10taliig?
Télleg nem tudom mit lenne érdemes venni...
Tiszta Whiteot, vagy már talisat. Bár ha én taliznám talán olcsóbban kijönne, bár polish:70-80K, talik darabja 20-30K belenyomok 5-6ot, az 180Kplusz a polish 80K az testvérek közt is 260K amit még a simára kell költeni.
Elõkészített meg ugyanilyen áron van kb 600-700K körül...
És abban nincs rizikó, h eltörhet...

gvarga12
szörny 1
szörny 2
csak erõs idegzetüeknek 😊 nem semmi szörnyikék vajon a nemzetközi szerveren lehetnek már ilyenek ? és vajon mit dobhatnak ??
mikkora fogunk mi ilyeneket ölni, kelene hozzá az egész guild asszem 😊
most már vágom mire kellenek a LVL 50 utáni skillek 😊

gvarga12
ma nem szöszöltem a géppel reggel majd este belövöm a lenkenénit

gvarga12
na tojit keltetni csak az áljon neki akinek tud emnni a gépe 24/7 7. szint az kb. két hét de akkor nem számoltam bele hogy néha leszakad
szóval egy bõ hónap a G11 inkább másfél és nem árt pár egg party is

ték

gvarga12
ez durva ennyi százalékot ad hozzá 10 XP a tojihoz szevasz

Grade 1 - .13
Grade 2 - .117
Grade 3 - .104
Grade 4 - .091
Grade 5 - .078
Grade 6 - .065
Grade 7 - .052
Grade 8 - .039
Grade 9 - .026
Grade 10 - .013

gvarga12
tojizáshoz kis adalék

G1 to G2 - 1 day 14 hours and 24 minutes
G2 to G3 - 1 day 21 hours and 24 minutes
G3 to G4 - 2 days 2 hours and 8 minutes
G4 to G5 - 2 days 7 hours and 24 minutes
G5 to G6 - 2 days 14 hours and 25 minutes
G6 to G7 - 3 days 4 hours and 55 minutes
G7 to G8 - 4 days 4 hours and 0 minutes
G8 to G9 - 5 days 5 hours and 0 minutes
G9 to G10 - 8 days 0 hours and 24 minutes
G10 to G11 - 16 days 13 hours and 0 minutes

kicsit elszámoltam magam a G11 el kapcsolatban

<#nezze><#wow2>