Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
De geumohMine környékén? csak fortnál van ilyen terület?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
mondtam a fort-tól délre már vadász terület van kimész a déli kapun aztán hajrá csak keresni kell ha meg találsz egyet amelyik egyedul van akkor nagy szrencséd volt mert ugye ált többen vannak 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
Ja és azt hol lehet megnézni, hogy hol lehet ASSAT leverni? melyek azok a területek? Már úgy lezúznék egyet😊))

plas
Jó hosszútávú opciós lekötés ez most Rakinak!
-mármint az XPkõ-
Csak ne legyen belõle bukta. Záráskori KalJones indexet figyelni kell!

gvarga12
LOL ma este megyek fel pestre aztán vagy szombat este vagy vasárnap reggel jövök vissza szal nem leszek sokáig távol karik meg bent lesznek ezerrel tojiznak, rakival piacolhattok felõlem még szintezhetitek is 😊
csak utána rakjátok vissza fortba

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
Szóval meddig nem leszel Napi?
mikor indulsz? hiányozni fogsz
<#rinya><#wave>

gvarga12
szerintem csak ide nem írt egyébként nyomja

plas
Brutal veled mi a helyzet? puszta ökölharc? vagy olcsó G1es? vagy már nem is játszol emiatt? 😉

gvarga12
LOL sajnálom hogy nem voltam megnéztem volna szintet lépett valaki ?

plas
Tegnap de idegesítõ volt hogy egy csomó Assa beült fort mindkét bejáratába, és se ki se be nem tudtak menni az emberek... Ment ám az anyázás rendesen. Nemhiába utánna jöttek assavadászok, és az összes visszafutott fortba😊)) aztán nem mertek kijönni 😄

gvarga12
ma talán tudok lenni kicsit este mielött elindulunk

gvarga12
mui egyébként kaptál pénzt tegnap mert küldtem ?

Áhh most már kezdek lehiggadni...
Inteligensen elküldtem a mágusbigét a jó&#@>£³ääÐ[Äba, szal abbahagyta, illetve idõközben én is leléptem horgászni.

hja csak ha meghalsz akkor -xp meg az assakra vagy egyszerre 5-en ráugranak és kinyírják szal csak csendes helyen sunyiba kell alkalmazni

riszpekt\'

Olyan mintha párbajoznék nem csak élesben???

GOndoltam arra amit asszem Te említettél, hogy a sok köcsög ellen aki szándékosan sokszor lenyúlja a killeket alkalmazni kéne egy assasin maskot<#ravasz1>

Tudom kockázatos...

ja de õk is megölhetnek,ha felveszed akkor csak akkor tudod levenni ha megölsz vkit vagy vársz 3 órát
29 még kevés egy kicsit

riszpekt\'

Ha megveszek egy assa maszkot akkor azt tudom használni?? Annak ellenére hogy 29lvl vagyok? Tehát nekieshetek akármelyik játékosnak?

ok

riszpekt\'

gvarga12
ok akkor jól gondoltam, na mentem ma még sok a dolgom, akkor este tali ha lesz idõm aztán adom pénzt 😊

2 fegyver és a prot talisman
a különbséget meg nem kell kifizetned kb 500 geon lehet arra meg szarok

riszpekt\'

gvarga12
na má nem volt más azt akartam írni

gvarga12
kifizetem a különbséget nem lehet olyan sok "OFF" bakker kisütött a nap pont a szemembe "ON" tényleg mid volt nálam még ? 2 G29 fegyver a csizma meg még valami ? mindig elfelejtem ja az az öv vagy mi az ment revstone-nak 17K-ért asszem más volt
plas most nem adtál semmit ugye ? rakit majd vidd vissza fortba ha használtad a kapuhoz ha nem kell már ok

nem baj sõt köszi hogy eladtad a többi jó áron volt

riszpekt\'

ték

riszpekt\'

gvarga12
komoly nem volt kedvem megnézni NPC mennyiért veszi ?
kell szereznem egy min. ár listát is bocs a tobbi azért jó áron ment el nem ?

npc tobbet adott volna érte lol

riszpekt\'

gvarga12
nagyon jó akkor elment az íj 120K-ért igen 4K-ért nem vitték aztán 3.5-ért se szal levittem az árát, boltban 7500 8K között van az ára adótól függõen szal nem volt rossz ár vagy igen ? ma 3-kor lõtem be az árakat 😊

csak a speed upok maradtak benn
egyébként lenkeneninel 3K-ert adtad a G32es cipõt?

riszpekt\'

azt az íjat már el is adtad 😊

riszpekt\'

gvarga12
mi már kipróbáltuk lazzeval(coldtequila) elõre vetítem hogy nem az én ötletem volt de tegnap átdobott egy G 40-es ijat csak úgy fénypostával 😊 és én simán megkaptam 😊

ezt a fényposot vagy mit ki kéne majd próbálni ha vagytok(persze vmi értéktelen cuccal)

riszpekt\'

igen,duplát vesztett

riszpekt\'

pont ezt akartam írni 😛

riszpekt\'

gvarga12
úgy kellett volna lennie de szerintem csak az xp ment duplán elég volt az is
este valószínûleg nem leszek max egy kis idõre amíg a pénzt szétosztom ami nálam van a piacolásból ha nálam van remélem ma nem fagyott ki egyik kari sem
május 9.-én megyek angliába valószínûleg lesz egy kis kimaradás amíg ott is köttetek netet meg összerakok egy gépet :-)

plas
Tegnap ha vki meghalt dupla XPt is vesztett? Tojas is duplán fejlõdhetett?

gvarga12
de nem ám szal nekem el fog tartani egy darabig mire meg lesz a pénzem <#falbav>
igen tudom én is nézegetem hogy fél milla XP azért nem fog olyan gyorsan osszejonni rengeteg dogi parti kell hozzá 😊

plas
XP kõ fényposstal sem ment át ?

plas
mostmár kb úgyvan 33-34 felett hogy lelvelup kb hetente egyszer van...Napi egy csík😊 eljön majd az idõ amikor már csak havi egyszer 😄

gvarga12
ja olyat akarok írni de nem tom mikorra lesz kész mert ahhoz képek is kellenek majd
most már az EVENT küliket is leírtam a trinketes küldivel együtt
szal csak a küldik 41-50 ig vannak vissza és kész az egész küldileírás is
ez a talizás meg elég bonyolult
én tegnap simán megkaprtam amit lazze küldött szóval szerintem jól müxik a fényposta nincs vele semmi baj

plas
A talizás engem is érdekelne napi, de ha lehet szájbarágóssan :"jobbklikk polish aztán ráhúzod talit fegyóra" vhogy így😊))

plas
bakker a lvl33at nagyon nehéz volt túlélni meghaltam vagy 10szer de lehet sokkal többször. Hallod Brutal, most már úgy vagyok vele, h összegyûjtöm a teljes pénzt whitera, nem tudom mikor jön össze pontosan, figyelem minddenap a piacot, és ha megveszem odaadom a régit, amíg nem tudsz eseteleg vmi venni magadnak...vagy akár ezt😊) -ahogy gondolod-
A másik, hogy ez a fénypostás csomagküldés vagy nem teljesen kiforrott, vagy én voltm b@al#><>. Adtam kölcsön Slipenek 80Kt tegnap elküldte fényposttal, meg is jelent consolban a 80K, viszont az invertoryban a geonokhoz nem adta hozzá...
Elõször nem is figyeltem csak késõbb vettem észre ezt, Szóltam Slipének, hogy mi van, erre azt mondta h elküldött mindent, nála csak 9K van. Aztán addig addig , h mégiscsak adott 80Kt úgy hogy elmentem érte fortba és találkoztunk. Nem tudom én nyomhattam rosszra amikor elküldte, és vhogy nem fogadtam, v tényleg elküldte. Azt mondta neki ez 160Kjába fájt. de honnan szerzett 80at mikor aztmondta h csak 9K van nála?? 😊))

gvarga12
tegnap vagy is ma 03:00 ig voltam LVL 33
a raki meg LVL 20 mire kiszedem rakiból az XP követ unokáim lesznek
még 2 kor is ment a KS gyönyörûen de azért már normálisabb volt a hejzet 😊
nemtudom mui plas ti hogy csináljátok én alig bírok veletek lépést tartani 😊

gvarga12
nem semmi most már tényleg rá kell szánnom egy napot és megcsinálni pár leírást mert ez már tarthatatlan állapot nagyon sajnálom a fegyvered
figyu van taliból rengeteg féle amit szörnyek dobnak ezek olyan talik (többnyire intensification) amibõl csak egy megy rá a fegyverre a következö az elõzõt felülirja(ettõl kék lesz a fegyver neve) ezek statokat +1 health vagy strenght ilyenek adnak.
Aztán van a 2 féle tali amit a kereskedõ árul 4K körüli áron (phisical magical attack) ebbõl lehet többet is belerakni a fegyverbe ez csak az attackoz ad hozzá 1tali=1 2tali=1+1 3tali=1+1+2 így tovább 10 tali +30-at ad az attackoz ha csak ez a tali van ez sárgítja a fegyver nevét ha ez már benne van akkor a kovács tud robbanást (blow) belerakni a fegyverbe ebbõl a taliból 4db garantáltan rá megy
A robbanás belerakásakor talizáskor is törhet a fegyver ha tlizmánt raksz bele akkor elötte polishing stone kell rá különben eltörhet a fegyver a robbanás belerakása elött meg revision stone kell bele. a polishing stone csak attól véd hogy ne törjön a fegyver a revision stone a siker valószínûségét is növeli tehát ha blowt raksz bele akkor fel lehet vinni az eséjt 100%-ra de 8-10 tali blow után már ez se garancia hallottam olyanról akinek 100%-on tört el a fegyvere szóval a talizás meg ilyenek nagyon veszélyes üzem nem véletlenül mondtam hogy a milliomosok passiója 😊
remélem érthetõ voltam ha nem inkább kérdezz

gvarga12
bakker meg várhattad volna hogy válaszoljunk majd ma melo kozben grat a fegyver tonkretevesehez 😊

Brutal
Nah ez fasza..felakaszthatom magam😞
Eltört a 410K kardom😞
Nem értem mit csináltam rosszul...98% volt a sikeresség és ráhuztam azt a talizman of attackot és eltört..valamit rosszul csináltam?Pedig csak 3-om bow volt benne😞(
Nem értem irjátok már le mi lehetett a gáz bár mostmár mind1 mert kardom sincs mert a másikat meg eladtam de jo..puszta ököllel érdekes lesz harcolni😞

Hozom a formám a játékban is nem csak a magánéletben.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Jah meg még 1 kérdés..ezek honnan szerzik a rengeteg polishing stont rakásszámra???Szörnyekdobják vagy mi?

Brutal
Nah a talizman of attack az ami kell a bowoláshoz igaz?
Mit is mondtatok hány bowolás után érdemes polishing stont venni???
Mert nem akarom egyböl eltörni a kardom...

Meg mi a menete ennek?
Elösször az talizman of attackot ráhuzom a kardra és az ugy már jo is és utánna mit kell csinálni a polishing stone-al meg a revision stoneal??
Azt a kovácsnál kell belerakni a kardba??
Plz ezt irjátok már le részletesen thx!

castle kapu elõtt

riszpekt\'

Fortnál vagy?
Én épp ott haltam ki kétszer is a lag miatt...

na ez lófasz már így már a ghostokat lenyúlják tõlem akkor nem tudok mit csinálni(devileknel meg 4-szer annyi az ember mint a szorny)

riszpekt\'